IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• v_tin

Те са решили да ги откраднат, дали за бежанци, дали за бездомни кучета или за марсианските жители все ще ги запишат там като изхарчени, разпределени за нещо си.Това е положението и за колкото по малко бежанци повече пари откраждат по добре защото са способни да населят България и с марсианци, ако те ще оправдават кражбите им.Или ако с това си оправдават кражбите ..Доста грозно, но реално е така.
    D.Y.F-091066

Коментар

• v_tin

Откраднали са четвърд милиард уж изхарчени за бежанците, можеш да бъдеш сигурен.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Демокрацията става само тогава, когато поколенията сме заедно и се държим здраво за ръцете си, каза днес вицепрезидентът Маргарита Попова, която откри часовете по демокрация и право в ГПЧЕ "Екзарх Йосиф" в Разград, цитирана от БТА.

Тя посочи, че се гордее с програмата "Часове по демокрация", която е съвместен проект - неин и на германската Фондация за международно правно сътрудничество. Преди Разград курсът вече успешно е преминал в четири училища в Ловеч, Благоевград, София и Пазарджик.

Вицепрезидентът смята още, че часовете по демокрация ще подпомогнат да не се прикриват недъзите не само на днешния ден, но и на много напредналите демократични държави, които имат висок стандарт на живот, но всъщност страдат от много недостатъци в своето демократично развитие.

Маргарита Попова коментира и темата за бежанците, провокирана от разградчанин, който я посрещнал в двора на училището с въпроса "Защо бежанците в България консумират три пъти повече отколкото нашите граждани".

Тя отбеляза, че от този въпрос много я заболяло не за друго, а защото знае, че много хора са в състояние да го зададат. Няма неудобни въпроси, има неудовлетворителни отговори, заяви Попова и обясни, че не е правилно Балканите и Източна Европа да се възприемат като място, където живеят безсърдечни хора, които не знаят какво значи състрадание.

Според нея не може да не съжаляваме майките, които носят на ръце своите гладни, голи и плачещи деца, с които бягат от войната. Ако показваме на бежанците, че са нежелани, у тях ще се затаят гняв и омраза, които след време могат да се обърнат срещу нас, каза вицепрезидентът.

По думите й тогава вместо да работят и да се грижат за семействата си, те ще посегнат към оръжието и ще поемат пътя на една структура, за която говори цял свят - Ислямска държава. За да не се случва това трябва да сме по-смирени и да помагаме на хората, които имат нужда от помощ, допълни вицепрезидентът Маргарита Попова.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2015/09/...ncite.278062,2

Да живее ГЕРБ.Какъвто шефът и такава и тя прости та дрънкат.Да си вземе мангали у тях.Хора тия чучела сте ги сложили на върха на държавата.Моля ви не правете това повече.Срам ме е че съм българин

Коментар

• http://www.bnews.bg/article-90918?utm_source=flip.bg
          Изхарчили сме 260 млн. за бежанци, ЕС даде 6

Hajде бакалъм плюенето да започне сега

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
            Рибкин, не се включвам за да се заяждам. Честно, днес съм в добро настроение и по един изненадващ начин точно тази сутрин си мислех, че онзи ден успя почти да ме скараш с шефовете на форума, което при определени условия можеше да завърши с моето банване, че нещата леко ескалираха. С усмивка си дадох сметка, че погледнато под един особен ъгъл, това е една доста емоционално интелигентна проява от твоя страна.
            Изключено е да ме надприказваш, което само по себе си нищо не значи (да не си помислиш, че нещо се надувам), но можеше да ме елеминираш като едното нищо. Респект, друже! В битката е важен резултатът, нали? Отзи ден ти просто ме надигра, че твоети нечленоразделни срички още си стоят, а аз за една бройка да ида в зандана.

След лиричното встъпление, минавам по същество.
            Това, дето си го написал е дълбоко невярно и опасно. Има пряка връзка с "бежанския" (произведена миграция) проблем и това е същинската причина да направя включване тук.

Религията е набор от вярвания, съвкупност от етични и морални норми, които формират мирогледа на индивидите и определят отношението им към света и между самите тях. Религията е обаче и метод, който трасира пътя и начина, правилата на общуването на отделния индивид с Бога. В най- важните си проявления такава е и най-дълбоката същност и цел на християнската религия, такива са болшинството от другите релгии - тяхната културна същност е деликатна, дори интимна.
            Има едно много важно изключение и както вече сигурно се досещаш, то се нарича ислям. Сърцевината на исляма е шериата - това е нещо като религиозен закон, религиозно обществено законодателство, което има амбицията и си поставя задачата да формира и управлява всички обществени отношения. То е агресивно и при него няма и не може да има и намек за приемане, допускане и търпене на различността.

Божиите Заповеди в Християнството и Исляма са практически идентични, но преди да се създадат условия да можем да живеем хармонично редом до убедено отдадени на религията си мюсюлмани, ислямът има да извърви още дълъг исторически път.

Уважих опита ти да напишеш няколко що-годе скопосни изречения. Грешах като си мислех, че може да кажеш нещо смислено само при условие, че става дума за пари (в темите за инвестирането).
            Добре ,Начев!!!Разсмя ме!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Золтан. Осемгодишен. От Хоргош, Сърбия.

Лицето на истинските бежанци – европейците бежанци, имигранти, дискриминирани в собствената си родина, подложени от години на безмилостен геноцид от страна на престъпни правителства, бездушни, нагли и най-вече алчни политици, продажни НПО-та...

http://www.lentata.com/page_7990.html
              Европа милее повече за * от Африка, отколкото за собственото си население!
              Свиквай!
              Last edited by X_Y; 29.09.2015, 18:53.

Коментар

• Золтан. Осемгодишен. От Хоргош, Сърбия.

Лицето на истинските бежанци – европейците бежанци, имигранти, дискриминирани в собствената си родина, подложени от години на безмилостен геноцид от страна на престъпни правителства, бездушни, нагли и най-вече алчни политици, продажни НПО-та...

http://www.lentata.com/page_7990.html

Коментар

• Първоначално изпратено от коки
                  А какво е положението сред населението ни по грамотност ?В световната класация младежите ни са почти на дъното - 85-о място.
                  А белите са по-предразположени към рак на кожата. Все релевантни неща по темата - трябват ли ни прости мюсюлмани за имигранти.
                  Да не забравим, че в САЩ дори бият негрите...
                  #dagoduhatbednite

Коментар

• Не е за вярване

http://www.cross.bg/zheni-grad-zhena...#ixzz3n7Kl4hmS "
                    Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• http://mobile.frognews.bg/cat_1/news_98529/
                      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        Не си прав,но за съжаление наистина много хора мислят така!!!Религиите не са интересни!!!Те са проблем на всеки отделен индивид!!!Проблемите са социални!!!Там е въпроса от кой бряг на реката си!!!Когато всички религии го разберат това,нещата ще се уталожат!!Да,ще мине доста време,но това ще стане!!!Въпреки червената сган~!!!
                        Рибкин, не се включвам за да се заяждам. Честно, днес съм в добро настроение и по един изненадващ начин точно тази сутрин си мислех, че онзи ден успя почти да ме скараш с шефовете на форума, което при определени условия можеше да завърши с моето банване, че нещата леко ескалираха. С усмивка си дадох сметка, че погледнато под един особен ъгъл, това е една доста емоционално интелигентна проява от твоя страна.
                        Изключено е да ме надприказваш, което само по себе си нищо не значи (да не си помислиш, че нещо се надувам), но можеше да ме елеминираш като едното нищо. Респект, друже! В битката е важен резултатът, нали? Отзи ден ти просто ме надигра, че твоети нечленоразделни срички още си стоят, а аз за една бройка да ида в зандана.

След лиричното встъпление, минавам по същество.
                        Това, дето си го написал е дълбоко невярно и опасно. Има пряка връзка с "бежанския" (произведена миграция) проблем и това е същинската причина да направя включване тук.

Религията е набор от вярвания, съвкупност от етични и морални норми, които формират мирогледа на индивидите и определят отношението им към света и между самите тях. Религията е обаче и метод, който трасира пътя и начина, правилата на общуването на отделния индивид с Бога. В най- важните си проявления такава е и най-дълбоката същност и цел на християнската религия, такива са болшинството от другите релгии - тяхната културна същност е деликатна, дори интимна.
                        Има едно много важно изключение и както вече сигурно се досещаш, то се нарича ислям. Сърцевината на исляма е шериата - това е нещо като религиозен закон, религиозно обществено законодателство, което има амбицията и си поставя задачата да формира и управлява всички обществени отношения. То е агресивно и при него няма и не може да има и намек за приемане, допускане и търпене на различността.

Божиите Заповеди в Християнството и Исляма са практически идентични, но преди да се създадат условия да можем да живеем хармонично редом до убедено отдадени на религията си мюсюлмани, ислямът има да извърви още дълъг исторически път.

Уважих опита ти да напишеш няколко що-годе скопосни изречения. Грешах като си мислех, че може да кажеш нещо смислено само при условие, че става дума за пари (в темите за инвестирането).
                        Last edited by nacheff; 29.09.2015, 12:02.

Коментар

• Ами аз мислех да настаня бежанци в къща която не ползвам редовно. Само че ако някой нямат документи или дойдат и други рискувам да ме приберат ченгетата за трафик. Ко да прайм?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            Мислещ човек си.
                            Жалко, че усещаш необходимост ...да се оправдаваш. В последните ти 2-3 поста, защитаваш тезите си ...с анти...Антитеза, анти - личности, анти-говорене...
                            Срещнах на няколко места "путлер" без никаква необходимост, а само като защита -"не харесвам мултикултуризма, ама не харесвам и путлеризма" - какво общо имат двете
                            Ако мислиш, че ще се харесаш на човека, с когото обменяше мнения - забрави.
                            Той е анти на всичко мислещо. Нещо като наблюдател се явява на групата тролове със специални задачи.
                            Ако имаш мнения, различни от техните, винаги ще намерят начин да неглижират я теб, като личност(независимо от нет-а, зад ника стои човек, още повече, когато не е с 10 ника), я тезата ти ще се сведе до най-незначителния елемент в написаното, я ще те репликират с две -три названия, спуснати еднотипно за ...групата за онлайн обработване на обществото и ...съсипване на всяка конструктивна дискусия...
                            При нормален въпрос, който дискредитира "доктрината им" никога няма да получиш отговор. Никога. И да имат мнение, "централата" не им позволява ...
                            Това за обикновените тролове, за тези по-горе в йерархията, нещата са малко по-различни ...но и комични, когато централата смени рязко курса и ги остави без инструкции
                            Добро утро, Съни. Да, съгласен съм с горното. Нема начин да убедиш никого в правотата на което и да е мнение. Обаче, ако си мълчим - единственото изявено мнение е това на малцинството, което бива натрапвано не само като единственото "хубаво", но и единственото изобщо. Затова смятам - има смисъл да изявя мнението на мнозинството, пък било то и във форум. Все пак от-тук от-там и нещата ще се дойдат на мястото. Ако започнем да изявяваме желанията си, а не само да слушаме колко аджеба сме изостанали, че не искаме мулти-култи. Ми не искам мюсюлмани. Да идат първо да обяснят на японците колко са изостанали, след това wake me up when i care.

А за използвавнето на думите "путлеризъм и путлеристика" - смятам, голяма част от хората, независимо от възгледите им, разбират какво се има впредвид под тези думи. Било неправилен епитет, то путлеризма е станал като нарицателно за точно това което описах - тотална липса на избор (Путин или ....Путин, горе долу няма за кого да се гласува) и т.н. Хайде стига с тая липса на избор. Не искаме мангусти.
                            #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
                              Аз смятам, пък и всеки с когото съм говорел - че визията за мултикултуризъм е химера. Мога да си представя мулти-културизъм - на една маса, хора от България, Сърбия, Щатите, Бразилия, Аржентина, Канада и УК. Ако прибаваим само един мюсли - скапваме цялата картинка. Поради простата причина, че американеца ще изкара бърбан и една паржола, англичанина ще изпържи бекон и ще донесе бира, аржентинеца ще дойде с вино, а българина ще изкара домошарка скоросмъртница със свински бут. Какво ще прави мюслито на тая маса? Та то е против цялата му същност.

Мулти-култи - да. Мулти-религия - NEJ.
                              Дюнер?

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                                А ако щерка ти доведе некой зет негър, мюсюлманин, който забрани на трапезата ти да има свинско... Ще му обясняваш за евротолерантност! Божкей, Божкей
                                Това все ще го преживее някак си.Но ако сина му доведе зет негър мюсюлманин и му заяви че вече и мъжките хареми са разрешени....

Коментар

Working...
                                X