IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е досега "националните герои" от Гранична полиция само ги биеха, ограбваха и изритваха обратно, от вчера вече и убиват...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Правилно! Трябва да промотираме хладнокръвното убийство... Гледам даже и ФБ страницата на националния отбор по волейбол го прави... Само чалга и путинославие!!!
      Иначе, сериозно, ако на територията преобладават примитивите по-добре да закриваме държавата...
      Ти сега ли го разбра!!!Ма май не само тука преобладават!!!Ми ,я като тръгнат и ония аборигени от североизток!!!Маалиии!!!

Коментар

• И с това ли трябва да приключи този ден. - четири поста от неуредкретен?
        Мечтаещ си да дойдели някакви, които да убивали българи, защото българите били лоши, расисти и изобщо боклук? А готините българи за него са кротките мирни овце. Нее не са овце българите, вълкани са!
        А и за какво убийство става дума? При таковачислено превъзходство, човекът е напълно оправдан. Има си процедури които се спазват - не може да бъде поощрено бездействието в този случай. Защото се застрашава живота и на тримата граничари.
        Но по приказките не можеш да надприказваш някои хора. А - те да изпаднат в такава ситуация да видим как биха постъпили?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Не се излагай ! Гръмнали са дърт канаджия - водач на групата със случаен изстрел.
          Правилно! Трябва да промотираме хладнокръвното убийство... Гледам даже и ФБ страницата на националния отбор по волейбол го прави... Само чалга и путинославие!!!
          Иначе, сериозно, ако на територията преобладават примитивите по-добре да закриваме държавата...

Коментар

• kandid

По хиляда евро ако дават за неотстрелян, отстреляните да са без пари сметката пак се връзва.
            D.Y.F-091066

Коментар

• kandid

Не се излагай ! Гръмнали са дърт канаджия - водач на групата със случаен изстрел.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Сега, последно - нелепо ли е или трябва да се стреля на месо и за това да се получава държавна награда...

А да дават по половин кубик дърва за отстрелян бежанец, не щеш ли?

Ей хора (?), пак доказахме, че на територията живеят предимно човекоподобни уроди!!!!

Амстердам, ти съгласна ли си да се възхвалява убийството на човешко същество?
                Ама ти се майтапиш
                Не виждаш ли колко са оскотели и изпростели - единственото което прокламират е убийство, без дори да се сетят че утре те самите ще бъдат в тази роля

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  ...и на война се убиват човешки същества. Какви злодеи са били нашите деди - трябвало е да бъдат толерантни, етични и човеколюбиви - та сега да присъстваме като урок само в научните трудове на професорите по история - не дори и в учебниците по история на околните народи.

Само две държави в мирно време живеят като на война - Б-стан и Рашастан. Не ви ли омръзна да страдате?

Коментар

Имат - при определени условия. Аз нито пресичам нелегално държавна граница, нито нападам полицаите с брадва като хъхряк, затова не ме е страх, че ще ме застрелят.
                    Ми чудесно - сторило им се е че ще ги нападнеш и си проявил агресия
                    Иди после мъртъв да обясняваш че не е било така.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                      А ако е при неизбежна самоотбрана? Това че някой е бежанец прави ли го автоматично безопасен?
                      Както и не го прави автоматично опасен. Неизбежда самоотбрана тук няма, има лафове как невъоръжени проявили агресия към въоръжени - то вярно че е в Абсурдистан, ама това е ченгеджийска версия за отявлени тъпанари

Е, станахме известни по света. Като убийци, това се върти в новините в Европа в момента. Един застрелян, неясни обстоятелства - и то в Б-стан. Срам голям. И дваж по-голям, като чета лошия човешки материал как пропагандира стрелба на месо - точно каквато е била и случката ...

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                        Импе, и ченгетата имат право да стрелят на месо. Утре ще те гръмнат за кеф и ще ги оправдаят - а тук с Тиквестора ще ги похвалят за това....
                        Имат - при определени условия. Аз нито пресичам нелегално държавна граница, нито нападам полицаите с брадва като хъхряк, затова не ме е страх, че ще ме застрелят.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

За кое няма факти? - Незаконно нахлуване на територията на държавата - факт. Нахлуващите: голяма група - факт. Неизпълнение на полицейско разпореждане - факт. Поне един от престъпниците е бил въоръжен - факт.

Или според тебе граничарите са подгонили "клетите бежанци" навътре в турска територия? Или дори са отскочили до Афганистан, за да застрелят някой мирен беззащитен момък там?

Така се пази граница - както си го казал иронически - който не се подчини на разпорежданията на граничарите се отстрелва. Или според тебе е нормално - в крепостта на демокрацията - САЩ да имаш право да застреляш някой защото е влязъл в дворът ти да ти обере ябълката, а тук ГРАНИЧАРИТЕ трябва да посрещат с баница нарушилите ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА бандити и терористи?
                          Импе, и ченгетата имат право да стрелят на месо. Утре ще те гръмнат за кеф и ще ги оправдаят - а тук с Тиквестора ще ги похвалят за това....

Коментар

От тука започва Родината
                            - от гроб на незнаен юнак,
                            над който смъртта е преминала,
                            смъртта, но не и вражият крак !!!

ДА ПОДКРЕПИМ СМЕЛИЯТ ГРАНИЧЕН ПОЛИЦАЙ ВЪЛКАН ХАМБАРЛИЕВ !!!

http://www.blitz.bg/news/article/368332
                            Да те вържем отпред на танка - и в атака

Коментар

От тука започва Родината
                              - от гроб на незнаен юнак,
                              над който смъртта е преминала,
                              смъртта, но не и вражият крак !!!

ДА ПОДКРЕПИМ СМЕЛИЯТ ГРАНИЧЕН ПОЛИЦАЙ ВЪЛКАН ХАМБАРЛИЕВ !!!

http://www.blitz.bg/news/article/368332
                              С чего начинаеться Родина бе Импе!!!С проз граничен полицай нападнат от терорист-мигрант!!!Тоя двуфосфорен петоокис навсякъде го ползвате бре!!!По-спокойно бре!!!Нещата ще си се уредят!!!Оня си знае работата!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                                Едно време еничарите, са ги отвличали от деца и са им промивали мозъците!
                                Днешните еничари обаче са много по-страшни и много по-долни, защото мотивацията им е много по-мерзка!
                                То промиването при миналия режим също почваше от крехки години когато си най-уязвим. Аз съм бая промиван, щото доста хванах от него. Щом помня истерията със стогодишнината от рождението на Ленин, не ми е добре главата. Рапорт даден - рапорт приет. И Велински умира във влака поразен от оптимизма на младите. То затова не щат някои фактори бежанци и други имигранти, щото не им промити мозъците от идеология, ами от некоя религия. Тая промивка по-трудно се отстранява.

Коментар

Working...
                                X