Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да приемаме ли бежанци ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнениехич не ме интересува какво мисли някой в Люксембург.
Казвам ти директно какъв лицемер си, пък ти ходи ми обяснявай кой е зле. Ако искаш питай си шефа какво мисли по въпроса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЯ по-леко и питай какво е мнението по темата на нашия общ приятел в Люксембург... който, впрочем, не е ял два дюнера в кюрдската част на Ирак...
Зле си, пич, много зле...
Казвам ти директно какъв лицемер си, пък ти ходи ми обяснявай кой е зле. Ако искаш питай си шефа какво мисли по въпроса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнениеТочно ти ли се намери да ни говориш за ценности? Я се погледни първо себе си и отговори на въпроса каква ценност е да крадеш от работното време, за което ти плащат заплата докато драскаш тъпотиите си из форума.
Това, че си изгълтал два дюнера и си се разходил до кюрдската част на Ирак не те прави компетентен по въпроса с псевдобежанците, по-скоро показва колко ти е пипето.
Не знам дали сънародниците ти са в кома, ама дано се освестиш някой ден.
Зле си, пич, много зле...
Всъщност, не знам що си решил, че някой разговаря с теб...Last edited by kandid; 21.10.2015, 23:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеСпоко де, вие изчезвате барабар в Вълкан така или иначе - за какво спорите като след 2 поколения ставате малцинство и после ви няма?
Да не се мъчите мноо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАко тия наши "ценности" бяха вградени в ДНК-то ни, българският народ нямаше да присъства дори в учебниците по история... най-много в задълбочените научни трудове на професорите по история - вероятно като бележка под линия. Същото се отнася и за всеки един народ.
Тия попски приказки за доброто, дето си ги наредил - олекват веднага когато първия озъбен и озверял фанатик нахлуе в домът ти, готов да коли и граби.
За мен "добро" е на първо място да си верен на народът и родината си - това е доброто на Ботев и Левски, на кан Крум, на кесар Тервел и на безброй наши безименни деди от над 60 поколения насам. Граничарят Вълкан се вписва в МОЕТО добро, ти не се вписваш. Сори.
И не сравнявай Декларацията за независимостта с т.нар. "харта" на ЕС - защото последната е противоправен и античовешки декрет - защото поставя "правата" и на най-долните изроди над правата на нормалните хора, вкл. над правата на жертвите на същите тия изроди. Анализирал съм ногократно документът и в тоя форум.Last edited by redcretin; 22.10.2015, 00:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеОбаче си усвоил мултикултито на Меркел - казваш гледайте себе си..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеСловенски кмет побесня: Това не са бежанци, а диви орди - пикаят и се.ат, където спят
http://m.blitz.bg/news/article/369576
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАма какъв е този песимизъм!? Няма начин да не стане.
Първата крачка към мултикултуризма е направена - германците подаряват на новопристигналите екземпляр от конституцията си, преведена на арабски. Трогнати, имигрантите са решили да им върнат жеста - в момента подготвят превод на шериата на немски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТе и швейцарците са в кома тъй е няма страшно. След социализъма дето го живеят сега на Запад ще дойде национал социализъма, понеже на тях ще им е мъчно и нали са вече второ поколение на социалки. После ще дойде друго в което няма социализъм, социалки, пенсии и детски, понеже той и националсоциализъма иска ресурс а то няма.
Това дето Меркел го е измислила - арабите да работят и да си плащат осигуровки, че с тях да се плащат тлъстите пенсии на бабите германки НЯМА как да стане.
Първата крачка към мултикултуризма е направена - германците подаряват на новопристигналите екземпляр от конституцията си, преведена на арабски. Трогнати, имигрантите са решили да им върнат жеста - в момента подготвят превод на шериата на немски.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
kandid
Те и швейцарците са в кома тъй е няма страшно. След социализъма дето го живеят сега на Запад ще дойде национал социализъма, понеже на тях ще им е мъчно и нали са вече второ поколение на социалки. После ще дойде друго в което няма социализъм, социалки, пенсии и детски, понеже той и националсоциализъма иска ресурс а то няма.
Това дето Меркел го е измислила - арабите да работят и да си плащат осигуровки, че с тях да се плащат тлъстите пенсии на бабите германки НЯМА как да стане.D.Y.F-091066
Коментар
-
Словенски кмет побесня: Това не са бежанци, а диви орди - пикаят и се.ат, където спят
http://m.blitz.bg/news/article/369576
Коментар
Коментар