IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от белот Разгледай мнение
    .

Турция е Азия , нали ...?
    Ти остави, ами и китайците са азиатци!

Коментар

• Първоначално изпратено от белот Разгледай мнение
      +++
      Мании, остави се. Снощи съм объркала темите. Коментарът е за " Бисери"-те.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Отново на темата
        По спомени от статии на Г.Ифандиев и взаимствайки това което ме впечатли тогава – как от теза + антитеза води до синтеза. Та – от една страна имаме от 2001 една теза – това е борбата срещу тероризма – каква огроомна промяна има от края на 90-те ако щете и сега не осъзнавате ли ? Което и да е европейско / северно американско летще прилича на входен контрол за затворите както показват по Холивудските бози.
        Сега с инвазията на точно тези хора в Европа има антитеза Та ИДИЛ в изявленията си откровено казаха че ще залеят Европа с най малко 500000.... за какво е това упойване от масови медии и от ултра левичарски напъни да се представи всичко като една мултикултурна еволюция
        И така имаме теза - антитеза и каквва ще е синтезата: трета световна, война на цивилизациите..?
        Май не се и крие целта вече - готви се геноцид над Европа, и по точно промяна или подмяна на европеидната раса. Признавам си – не ясно ми е какво биха спечлили тия дето го замислят тоя нов ред Някаква сива маса от същества от смесени раси – без история, без чувство за принадлежност към род и култура..... и със силно занижен среден коефициент на интелегентност разбира се в резултат на смесването Вярно по лесно даже много лесно се контролират такива маси Та това е утопично като като комунистическите идеи и утопиите се превръщат неминуемо в бумеранг срещу авторите.
        Last edited by Integer; 22.10.2015, 05:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Само където тия, дето ще стават "мнозинство" ще се свършат преди нас. Същества, които са неспособни да отгледат едни картофи, камо ли да произведат нещо по-сложно от л.йна и себеподобни, имат точно нулев шанс да оцелеят, ако няма кой да ги храни.
          Спираме им помощите и са свършени.
          То не зависи от вас нищо, какво ще спирате Не им трябва да произвеждат, докато сте вие глупаците да ви обират. Първо вие, после те ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida
            поради каква причина в тема за бежанци, само руски тролове и Путин ... Какво общо има с темата?
            Чукотка, ми нали тъпата пееристанска идея е ислямистите да нападнат Европа, руслямците да я освободят и пак да забравят да си тръгнат ... или някой съюз/договор да изкярят ...
            Yeah

Коментар

• Изтривам си предходния коментар, защото смятам, че нямам нужда да падам до нивото на някои индивиди във форума!

За съжаление тоалетната не е само на словенския стадион, ами и тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                +++

Социалното паразитство е професия, но без приемник, няма и паразит!
                Както каза Васил Филипов днес, като намалим енергийната зависимост от Русия, няма да има кинти за руски паразити у нас... перефразирам, ама ти си помисли... хрантутим ви с нашите левчета, които плащаме за "братския" газ на Путин...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Само където тия, дето ще стават "мнозинство" ще се свършат преди нас. Същества, които са неспособни да отгледат едни картофи, камо ли да произведат нещо по-сложно от л.йна и себеподобни, имат точно нулев шанс да оцелеят, ако няма кой да ги храни.
                  +++

Социалното паразитство е професия, но без приемник, няма и паразит!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                    Не те виждам... ама да те посъветвам, спри да се излагаш...
                    По-добре и да не ме виждаш скоро, че съм ти обещал нещо.
                    И за последно, щото вече става скучно. Опитай се да помислиш в колко държави, за които важат т.н. евроатлантически ценности, ще се приеме с добро око да драскането по форуми в работно време, лицемерченце? Питай ако искаш приятелите в Люксембург и Лондон.
                    После ако искаш ела обясни на сънародниците ти изпаднали в кома.

Коментар

• Не те виждам... ама да те посъветвам, спри да се излагаш...

Коментар

Как си върша работата не е предмет на темата, болна главо, пък аз си я върша перфектно... ай стига си ме занимавал с нелепата си персона...
                        Толкова не си в час, че повече от това не може. Не знам как изобщо си позволяваш да говорш за ценности, че и морал да четеш. Пак ти казвам, първо се огледай в себе си, дребно човече'нце.
                        Айде да не навлизам в темата за лицемерието ти и ненавистта ти по всичко руско, че много хора ша се изнендат, колко ниско можеш да паднеш. Викай по-скоро лекаря, може да имаш шанс за спасение.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                          Споко де, вие изчезвате барабар в Вълкан така или иначе - за какво спорите като след 2 поколения ставате малцинство и после ви няма?
                          Спорят, щото страдат болезнено за етническата чистота в немскоезичните държави, където я са минали веднъж, я не ... Освен това трябва да си проявяват все някъде расовото превъзходство, с какво друго да се перчат.
                          Ето, днес един възмутен словенски кмет е споделил за оцапания от "диви орди" стадион. И тутакси форумният ганчо се солидаризира, забравил хала си и нивото на обществените тоалетни в неговата си държава ... щом толкова държи да се сравнява ...
                          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
                            Разкажи му следващия път колко време киснеш по форума, може да ти даде бонус.
                            А си толкоз в час, че не можеш да схванеш елементарен пример, седнал за ценности да говори. Болно и смешно човеченце...
                            Как си върша работата не е предмет на темата, болна главо, пък аз си я върша перфектно... ай стига си ме занимавал с нелепата си персона...

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                              Споко де, вие изчезвате барабар в Вълкан така или иначе - за какво спорите като след 2 поколения ставате малцинство и после ви няма?
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ма ти къв си, нещо сайбия на кесията му ли, що ли... И да ти кажа, напоследък е доста доволен от мен... ама няма смисъл да занимаваш цял форум с болната си глава...
                                Разкажи му следващия път колко време киснеш по форума, може да ти даде бонус.
                                А си толкоз в час, че не можеш да схванеш елементарен пример, седнал за ценности да говори. Болно и смешно човеченце...

Коментар

Working...
                                X