Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да приемаме ли бежанци ?
Collapse
X
-
"Войници", защитаващи Европа?
Всичко, което ние можем да направим, е възпитано да ги помолим да се върнат“, казва т.нар. "войник".
http://www.dnes.bg/world/2015/10/22/...jancite.280569
Оплаква се (арапинът) от полицията. Казва, че хърватските полицаи са ритали, а бил видял и словенски полицаи да използват електрошокови палки.
Сред бежанците, казва мъжът, се говори, че словенската полиция е убила един мигрант. Той самият бил чул заплахи от полицаите, че ще ги депортират в Русия.
Австрийската ограда е много по-слаба от тази на унгарската граница, пада след няколко ритника.
Какво се случва, питат журналистите войника, който безпомощно гледа хилядите души.
„Хаос. Ако бяха останали в лагера, за тях щяха да дойдат автобуси, всъщност не знам къде отиват. Всичко, което ние можем да направим, е възпитано да ги помолим да се върнат“, казва войникът.
Пътьом те превземаха терасите на кафенетата и бензиностанциите, обслужвайки се с храни и цигари. Полицейски сирени се чуват една през друга през следващите минути, прелитаха полицейски хеликоптери.
Общество, което издига в култ нещото кончита вурст, просто не виждам как ще се защити. От едната страна озверели нашественици, които се сърдят, дори за това, че ги посрещат с ритници и които се самообслужват с каквото си искат от собствеността на толерантните европейци... от другата страна войник, който се моли на нашествениците, вместо да ги посрещне със зачисленото му оръжие. И това поведение на "войникът", за което в едни по-нормални времена той щеше да бъде да бъде разстрелян за малодушие пред лицето на врагът, се приема днес за нормално. Гледа си значи "войникът" ордите нашественици, нахлуващи в страната му... гледка си...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеНе приемай желаното от теб за действително.Не може да екстрадираш 10 милиона.Да не мислиш че те ще стоят кротко и мирно???Нали видя как френските цигани помляха един град за един час?Хора не разбирате ли че с толерастия няма да стане.......Гответе се за война....Тя чука на вратата до десетина години ще дойде ужаса....Ние пак сме на грешната страна.Last edited by X_Y; 23.10.2015, 15:46.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеТая работа с вяра не става.Тя става с истински политици генерали и войници...От третия пол какво очакваш.От педерасти политици и законотворци получаваш точно това.За съжаление не съм оптимист...Европа е на ръба....още един повей на вятъра и ще се случи немислимото.
да ги преминат.Знам ,че не е демократично,но като няма друг начин да се кротнат.
Коментар
-
power grid
Те така или иначе ще дойдат, няма как да не стане и африканците ще могат да се движат и да кацнат в която точка на света искат.Просто технологиите се развиват, не знам точната дата, но е въпрос на много малко време реактори за синтез да се появят - изкуственно слънце в бутилка да го наречем и произвежда достатъчно енергия да захрани електромотори на хеликоптер, самолет. Китайците ще залеят Света и с реактори и с китайци, с двете.
Как да ги спреш да не се движат, а в бутилките ще има достатъчно енергия ученик със знания за 8-ми клас по физика да я превърне в бомбичка, но не пиратка и горивото и окислителя са в нея.
Или народите ще се кротнат или ще почнат да се самоунищожават, все пак съм оптимист че ще се кротнат и особенно диктаторите направо ще си направят пластични операции и ще се покрият.
Идва комунизма Пешка, обаче истинския не обещанията . Представи си каца в двора ти някакъв африканец и си бере домати да си хапне ! Какво ще му направиш, едва ли ще искаш да го ядосаш и да те намрази. Ще му кажеш - хапни си, да ти е сладко ! След него като кацне някой китаец най много да се зарадваш че домати няма и африканеца ги е изял.
Шегувам се - ще кацне ама с вързана бомба на задните си части и едва ли ще посмее и един домат да ти вземе без да е убеден на 101% че няма да те разсърди.Пък никой няма да иска да си сложи тоя грях на душата да убие без причинно, то сега има такива но те много бързо ще се свършат.
Тези племена с вградена вражда в съзнанието си в много близко бъдеще ще бъдат застрашен от изчезване вид.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТе силовите им структури могат да се справят и с милиони терористи, но ще стоят отстрани и ще гледат защото терора ще е срещу емигрантите и в местата където са те.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНе, нямам представа, както и ти, предполагам. Не вярвам английските, немските, а и френските силови ( не знам как се наричат там) структури да са така деморализирани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНе, нямам представа, както и ти, предполагам. Не вярвам английските, немските, а и френските силови ( не знам как се наричат там) структури да са така деморализирани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеКакви силови структури?Къде ги?Вал ти си добро момиче ама имаш ли представа какво е гражданска война????Не вярвай на медии и холивудски бичкии ползвай разума си.Днешните силови структури са с обръснати гърди и крака и кат ходят малко вуртят дупарата.И не са кат вчерашните
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеAko силовите структури не бъдат държани на каишка, както е сега, ще се справят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеИ какво ти дава тази увереност?Я се замисли само ако в 50 града излязат през нощта по 1000 здрави прави мъже и почнат да палят грабят и убиват....Ще се справи някой друг път.Това без разстрел веднага от армейски части няма как да се овладее
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеИ какво ти дава тази увереност?Я се замисли само ако в 50 града излязат през нощта по 1000 здрави прави мъже и почнат да палят грабят и убиват....Ще се справи някой друг път.Това без разстрел веднага от армейски части няма как да се овладее
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеС толккова, а и значително повече ще се справи.
Не знам защо го разиграват този театър с толерантността, а и тя върви само в една посока. Малко е оксиморон тази дума. Показва усилие респ. дискомфорт- нетолерантност в обратна посока.
Коментар
Коментар