IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук бежанци за дълго няма да им е комфортно. Нашия народ изобщо не е толкоз толерантен колкото му вменяват, че е.... Те си го усещат и затова обикалят или бързат транзит... Да си карат така (обиколки и транзит) , че инак ще стават чудеса... Убеден съм в това!
    Last edited by razbiratel; 09.11.2015, 22:21.

Коментар

• Mike Florida

Съществува някаква сделка за която ние не сме информирани. В Германия властта полага големи усилия за да се представи и тези които искат да емигрират да станат повече.Ние не сме информирани защото сделката очевидно е нечистоплътна.Тя със сигурност ощетява и ограбва и емигрантите, тези хора са старателно прилъгвани и май им вземат всичко което притежават срещу парите с които те тръгват от там.
      D.Y.F-091066

Коментар

• moviestar4

Китайците ще дойдат за да ни наемат в техни фирми да работим ние, как и колко им се работи няма голямо значение.Забрави техните фирми да се натискат да плащат данъци и осигуровки, които после да се раздават на чиновници които нищо не правят и са назначени по партийна линия и квоти.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
          Ти работил ли си с китайци? Щото аз работя. Тежък труд дрън дрън, мотат се неориентирани през повечето време и вършатз а 10 часа туй което аз - за 2.
          Значи бачкаш колкото 5 китайци... , сигур и заплатата ти е 5 пъти повече !

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
            Блазе на такива като тебе , с "шеф кат свят " ,прокопсията е гарантирана !
            А пък тия дето бачкаме в "Б-стан" сме мързеливци , тъй ли ?
            Псолютни! Голяма част - и некадърници. Те резултатите го показват.

Коментар

Кучето скача според тоягата - българите на Запад са работливи щото има шефове кат света, в Б-стан шефовете са връзкари и некадърници.
              Блазе на такива като тебе , с "шеф кат свят " ,прокопсията е гарантирана !
              А пък тия дето бачкаме в "Б-стан" сме мързеливци , тъй ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                Ще кажа само Браво за свършената работа от теб, Но мисля, че тук идва проблемът в управлението на фирмата и побърлагряването на китайците. Нека си признаем, ние не се славим като много работлива нация, но Китай се.
                Кучето скача според тоягата - българите на Запад са работливи щото има шефове кат света, в Б-стан шефовете са връзкари и некадърници.

Коментар

Ти работил ли си с китайци? Щото аз работя. Тежък труд дрън дрън, мотат се неориентирани през повечето време и вършатз а 10 часа туй което аз - за 2.
                  Ще кажа само Браво за свършената работа от теб, Но мисля, че тук идва проблемът в управлението на фирмата и побърлагряването на китайците. Нека си признаем, ние не се славим като много работлива нация, но Китай се.

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                    Дори и да си прав пак мисля, че китайците са много, много, много по-добър вариант. Защото от малки са научени на тежък труд и когато отидат в някоя цивилизована страна вършат много по-добра работа от тамошните работници. А и ако са наети в нормална фирма и са подписали трудов договор не виждам как няма да плащат данъци и осигуровки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Ще подсилят демагогстическото говорене, ама няма да има кой да го слуша - най-ного някой демагог да бъде линчуван зверски от хората.
                      Виж, че излизат по 5-10 хиляди души. Платените медии ги демонизират!
                      Всеки се е свил в черупката! Масовия човек, не може да прогледне заплахата, за да излезне на улицата, НА ВСЯКА ЦЕНА!
                      Това е тъжната истина!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                        Атентатите няма да свършат никаква работа в посока депортиране на псевдобежанци.
                        Терористите се отделят като някаква маргинална група хора, различна от тази на ордите, нахлуващи орки. Единствената възможност за създаване на настроения против нахлулите и започване на реална политика по прочистване на Европа, може да стане единствено след страховита икономическа криза, при която социалният гнет да бъде насочен и в тази посока.
                        До тук при атентати в Европа и света, а такива имаше доста, по никакъв начин не засегна арабските общности, дори напротив! Виждаме, че ги посрещат с пита и мед!
                        Едни атентати единствено ще подсилят демагогистичното говорене за нужда от "интегриране"!
                        Ще подсилят демагогстическото говорене, ама няма да има кой да го слуша - най-ного някой демагог да бъде линчуван зверски от хората.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Няма да загине - европейските хора ще търпят, ама до едно време. Аз мисля, че рано или късно самите арапи ще оплескат нещата - достатъчно е 2-3 кървави атентата - и тогава така ще ги погнат "толерантните европейци", че късмет ще имат тия, които успеят да избягат живи... а меркелова ще има огромен късмет, ако просто я обесят, вместо бавно и по някакъв ужасяващ начин да и отнемат мръсният живот. Французи, немци - доказали са във времето, че озверят ли се, става страшно - разстрелват, кълцат, секат тимберици ит.н. Европейските народи са преживели такива войни, каквито кръвожадните талибанци дори не могат и да си представят.
                          Атентатите няма да свършат никаква работа в посока депортиране на псевдобежанци.
                          Терористите се отделят като някаква маргинална група хора, различна от тази на ордите, нахлуващи орки. Единствената възможност за създаване на настроения против нахлулите и започване на реална политика по прочистване на Европа, може да стане единствено след страховита икономическа криза, при която социалният гнет да бъде насочен и в тази посока.
                          До тук при атентати в Европа и света, а такива имаше доста, по никакъв начин не засегна арабските общности, дори напротив! Виждаме, че ги посрещат с пита и мед!
                          Едни атентати единствено ще подсилят демагогистичното говорене за нужда от "интегриране"!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                            "Експрес": Заради заблудената Меркел хилядолетна Европа ще загине след няколко години

http://www.blitz.bg/news/article/373578

Една медицинска сестра в Германия, която са изгонили от апартамента й в Нихайм, за да бъде използван за мигрантите, каза пред репортер миналия месец: "Намирам, че е невъзможно да се разбере как градът може да се отнася с мен по този начин."

Ние си мислим, че геноцид срещу собственото население има само в България!
                            Няма да загине - европейските хора ще търпят, ама до едно време. Аз мисля, че рано или късно самите арапи ще оплескат нещата - достатъчно е 2-3 кървави атентата - и тогава така ще ги погнат "толерантните европейци", че късмет ще имат тия, които успеят да избягат живи... а меркелова ще има огромен късмет, ако просто я обесят, вместо бавно и по някакъв ужасяващ начин да и отнемат мръсният живот. Французи, немци - доказали са във времето, че озверят ли се, става страшно - разстрелват, кълцат, секат тимберици ит.н. Европейските народи са преживели такива войни, каквито кръвожадните талибанци дори не могат и да си представят.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Китайците не обичат данъци, застраховки и осигуровки и не са сигурни че им трябва пенсионна система.Соца го къртят из дъно и разните мушендрии при тях не виреят.
                              Дори и да си прав пак мисля, че китайците са много, много, много по-добър вариант. Защото от малки са научени на тежък труд и когато отидат в някоя цивилизована страна вършат много по-добра работа от тамошните работници. А и ако са наети в нормална фирма и са подписали трудов договор не виждам как няма да плащат данъци и осигуровки.

Коментар

• "Експрес": Заради заблудената Меркел хилядолетна Европа ще загине след няколко години

http://www.blitz.bg/news/article/373578

Една медицинска сестра в Германия, която са изгонили от апартамента й в Нихайм, за да бъде използван за мигрантите, каза пред репортер миналия месец: "Намирам, че е невъзможно да се разбере как градът може да се отнася с мен по този начин."

Ние си мислим, че геноцид срещу собственото население има само в България!

Коментар

Working...
                                X