IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Ес е велика държава, България е Ес, България е велика държава, България е в Ес.

Възхитен съм от хода на Французкото правителство !

Така се прави !

Имитираш атентат - обединяваш Ес !

Велики сте Франсе-та - велики.

Веднъж и Вие да помогнете за благото не Ес, за благото на България.

Така се създава силна, единна държава !

Държавата Ес.

Всеки който не се вписва в пейзажана Ес - ще яде дървото, качествено ще го яде !

Градете граници господа Ес, градете, щото дойде ли пияната сган от Североизток и не сме подготвени - жална ни майка !

Правилно постъпвате господа Парижани - имитирате атентат, подсигурявате целият Ес.

Бранете, спасявайте границите от всичко що дойде от Северо-изток, пияно от водка и смрад.

Респект - мно'о велик ход.
      Last edited by The Big One; 14.11.2015, 21:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Още не е у киреча.

п.п.Имам едни лични, младежки, наблюдения от размирните предградия на Париж. Много марксисти има там- ставаха и лягаха с "Капитала". (говоря съвсем сериозно)
        Жалко навремето насила ме караха да го чета ама не го прочетох.Тамън почнах с научния куманизъм ама дойде 10 ноември.Не знам един ден може и да го прочета

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
          Проблем са тия дето стават и лягат с корана а пък едва четат.
          Бяха с алжирски произход, а Маркс- бойно знаме с/у капиталистическата действителност.

Коментар

Още не е у киреча.

п.п.Имам едни лични, младежки, наблюдения от размирните предградия на Париж. Много марксисти има там- ставаха и лягаха с "Капитала". (говоря съвсем сериозно)
            Проблем са тия дето стават и лягат с корана а пък едва четат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Вал ма ти сега ли разбираш че запада е у киреча????
              Още не е у киреча.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                И като си избрал да си независим що ходиш на работа в АЕЦ-а? Много ти е лесно така да приказваш на едро за младежите от забутаните плевенски села, това с 2та декара картофи са приказки за наивници, семейство не се гледа с това.
                Е щом се гледа с работа в офис добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Не съм съгласен. "Белите" западни народи имат по-висок стандарт, защото са успели да наложат на света такава система, която да ги облагодетелства извънмерно.
                  Къде например виждаш "разум" в манекенката Наоми Кембъл? Че тя е параноична идиотка бе!
                  Голям разум ли има Тайгър Уудс? Или умее да удря с пръчка топката, така че тя да пада в дупката?
                  Най-умния в България ли ти се вижда Ицо Стоичков "Мамата" ? Еталон за интелект.

Т.нар. Западно общество е измислило и наложило със сила определен тип обществени взаимоотношения, които го облагодетелстват. И финансови правила, които работят за него. Да не говорим за патентното право. Ти и сега плащаш на наследниците на оня педофил Майкъл Джаксън, за всяка песен която се излъчи по радио или телевизия.
                  Патентната система трябва да бъде премахната. Абсолютно.

Аз Майкъл Джексън не слушам.Но това е истината.И тези праила се налагат с бомби.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Препоръчвам и каракачанките. Абсолютни зверове. Жив та изяждат. А в България ги има много и са почти без пари. Ако се засили търсенето, ето ви нов бизнес.
                    Много ядат, ама нищо, ша ги храним с каквото остане от мигранта.
                    Каракачанката не яде много но е страхотно куче.Имам две.

Коментар

Ти се шегуваш, но, ако това св случи, ще е краят на западната цивиклизация във вида, в който я познаваме.

Относно "народното опълчение"- не всеки- с оръжие, чувства патриотичен дълг.
                      Вал ма ти сега ли разбираш че запада е у киреча????

Коментар

• Императорът

САЩ и Русия са в таен заговор, а Германия систематично тормози и предава Европа не ти ли е ясно.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• А ислямисткият терор може да бъде победен с оръжие, ако се действа безмилостно. МЗХ - чел ли си нещо за Вартоломеевата нощ - например чудесният роман на Дюма: "Кралица Марго" - защото аз в моментът го пре-пре-пре-пре-пре-пре-пре-пре-прочитам?

Експедитивност един вид. Тая вечер има 38 000 хугеноти (примерно), утре сутрин има 38 хугеноти.

Не е ли време французите да си спомнят, че са измислили не само кан-канът? Хареса ми - по телевизията - как напускайки една от касапниците - оцелелите дружно пееха Марсилезата - има дух още в тия хора. Ще се борят.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                            Ако дадеш пример кога и къде тероризмът е бил победен с оръжие, ще ти кажа браво!

Войната срещу тероризма, която поведена САЩ след 11.09.2001-ва година глътна стотици милиарди долари, убити бяха поне 1 милион радикални и мирни мюсюлмани, но резултатът е, че никога не е имало повече терористи от сега. Като убиеш един терорист, се появяват 10 други на негово място!

Израел 70 години воюва с терористите, но резултатите са плачевни. Тероризмът продължава да е част от ежедневието на израелците.

Траен мир с терористите може да се постигне единствено по политически път. Така стана в Северна Ирландия или при баските.
                            Оф, този пак изпълзя.

Абе :МЗ - точно САЩ даваш за пример - ами нали ТЕ създадох ИД, бе !!! Американските престъпници създадоха Ислямска държава, опитвайки се да свалят законната власт в една суверенна страна - и то - светски режим, под чиято власт Сирия бе мирна и спокойна държава десетилетия наред !!! САЩ с подкрепата на пуделите си от ЕС... и в резултат - какво - маймуната Обонго получи Нобелова награда... за мир ???

Преди свалянето на Саддам - и Ирак бе мирна страна със светски ислям !!! Либия също бе мирна, преди свалянето на Кадафи. КОЙ хвърли в хаос цяла Арапия?

Само и само за да обкръжат ЕС от зона на нестабилност, да го залеят с орди бежанци и да му попречат да стане икономически лидер, чрез естествен съюс с Русия, САЩ причиниха и тепърва ще причиняват чудовищни страдания на милиони хора !!! И само историята ще покаже кой е причинил повече беди на човечеството - Хитлер или тоя черен подчовек, дето се крие в Белия дом - защото неговите жертви тепърва започват да гинат !!!
                            Last edited by Императорът; 14.11.2015, 19:13.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• prectical

Кажи им го да си го налеят между ушите. То руснаци, американци ..пък все в Германия си носят парите, то сирийци ..все нещо ги гони и ги застига.България е станала последната дупка на кавала управлявана от кухари в муждуушието защото трябвало било да сме с някои, пък особенно с Путин дето направи руснаци и укринци да се избиват, дори не съм си го представял. Всички велики са с лява резба, хората си гледат децата и семействата и да сте видяли межу тях някой да прилича на човек ? Само бокуци и измет управлява.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                В моментът - по телевизорът - директно: Лицето-прецедент прави изказвания пред френското посолство. Тоя първо се разрива и разскимтя и запуска сополи, а после заобяснява как тероризъмът можел да бъде победен не с оръжие, но само с толерантство и разбирателство !!!

Направо нямам думи да опиша каква погнуса изпитвам от тоя субект - всеки път като пъкне по телевизията, чувствам се все едно гол охъл ми пъпли по кракът !! КОГА ще му свърши мандатът, защото явно сме твърде заспали, за да го прогоним?
                                Евро-педерастияте не е българска е общо-европейска ценност. Ако тея копелдаци могат да изкарат един пример за конфликт /нормални-срещу-идиоти/ - решен с приказки - евала. Ама няма.
                                #dagoduhatbednite

Коментар

Working...
                                X