Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да приемаме ли бежанци ?
Collapse
X
-
-
Не мисля, че религията по принцип е лоша, но въпросът е кой и за какво я използва и как манипулира мозъците на държани векове в простотия хора. Да, както Интегров казва - Турция - доказва, че може и иначе - ама там факторите са други - продължителни контакти с цивилизования свят и един велик човек, взел властта в. Ние ненапълно осъзнаваме какъв исторически късмет имаме. Разказвал съм мисля как най-пълно осъзнах по случайност това, пак ще кажа накратко:
Преди време имаше нещо като младежка олимпиада - даваха по малко по някои телевизии. Не съм гледал, но веднъж, връкайки каналите на телевизорът, минах за секунда през една - колкото да видя, че първо - дават мач и второ - играчите от единият отбор изглеждат ного странно. Върнах назад и се загледах: играеха момичешките отбори на... Турция и Афганистан. Туркинчетата - с нормални екипчета - голи ръце, колене, голи глави, развяват коси и ритат топката. Афганистанчетата - нещо средно между мишелинчета и бели нинджи !!! Навлечени от глава до пети, само муцунките им се виждаха (добре че не само очите). Погледах малко, после обърнах взор към небето (т.е. таванът) и прошепнах: "БЛАГОДАРЯ ТИ, МУСТАФА КЕМАЛ !!!", защото проумях що за съседи можехме да имаме сега !!!
Нататък не е интересно - туркинчетата поведоха със 6-7 гола и им дожаля явно, щото почнаха само да си разцъкват в центъра.
Паяков - мани го това. И мене ми настръхнаха - ама се сетих как навремето в началото на индустриализацията работниците трошали примитивните машини, за да не им вземат хлябът. По тая логика сега би трябвало 90% от хората да са без работа.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСтига бе! Кой те е карал да четеш "Капитала"?Нямам спомен да съм прочел и една страничка от него. Дори никога не съм го държал в ръцете си. Пък съм взел всички изпити по научен комунизъм. Фасулска работа. И без ттуй само разни дърти изкуфелници преподаваха, на всичко отгоре и глухи. Дрънкаш каквото ти дойде, споменаваш Ленин и Маркс на всеки две три изречения и готово. А ако вмъкнеш и някоя мъдрост от другаря Живков изпита ти е в кърпа вързан.
Коментар
-
Светът е в криза. Само като видя това заглавие и ми настръхват косите:
80 млн. американци може да останат без работа заради автоматизацията
Твърде много население, твърде много изкушения, ала невъзможност за мнозинството да се уреди с тях и то се самозатваря в традиции, конфесии, родово-племенна-общинна ограниченост и съпротива срещу чуждото. Пък младите се радикализират, особено ако се пренебрегвани, дискриминирани, предизвиквани. Младите твърде дълго са под опека, под контрол, зависими и маргинализирани, защото застаряването ги поставя в неравностойно положение спрямо по-възрастните групи, които имат натрупан опит, капитал, социални връзки и действат като похлупак за по-долните поколения. Големият въпрос е как всеки да получи възможност за реализация. Трябва нова социална структурираност и целенасоченост, която да обхваща широките обществени слоеве като основна ценност и платформа на функциониране на общностите и техните структури. В Северна и Централна Европа отдавна имат такава грижа и успяват да се справят, но много отвън искат там да се устроят и отново вътрешни противоречия и дрязги. Неравновесията пораждат теченията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Integer Разгледай мнениеАбсолютно смешни са ми обясненията как тия прищълци в европа от северна африка и арабските страни били квлифицирани и специалисти!?..
Нашият народ има една поговорка - На чужд гръб и сто тояги са малко.
А за мюсюлманския интелект какво да говорим - при положение , че в корана с тия молитви по 5 пъти на ден и подробни разяснения точно какво да правят, буквално кога да си мият зъбите какво да говорим - имат нужда явно от такива неща, не могат да се сетят сами
Коментар
-
Като се отбелчзва тука за европа наричана гейропа абсолютни уместно е да се отбележи и гейството а и педофилията в мюсулманските култури може би турците само са до някаква степен излючение. Преди много години началото на80-те посетих Либия и о чудо гледш в сюка млади мъже по двамца се държат за ръцете като влюбени.. А какво става тука питам едни булгари там- амиии... много от мъжете нямата пари за булка и иии..затова.
И още в религията им техния пророк Мохамед взима Айша която е дете и това е пар екселанц пример на педофилия. В Афганистан паштунските мюслита имат традиция да обличат малки момченца като момичета (наричат се бачи баази) и са обект на сексулана содомия.
Да не говрим за не векове а хилядолетия от кръвосмешения при мюслитата – което донякъде обяснява средния интелект и културата и обществата които имат като резултат от интелекта
Абсолютно смешни са ми обясненията как тия прищълци в европа от северна африка и арабските страни били квлифицирани и специалисти!?..Last edited by Integer; 15.11.2015, 01:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigowАми дай Императора да го направим Дуче! И Пиночет ще изглежда като кротко момченце.
Само дето ша изтреби мангалите и тогаз кой ша ми работи на вилата. Българите ги мързи да гледат, пък и искат голям надник.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЖалко навремето насила ме караха да го чета ама не го прочетох.Тамън почнах с научния куманизъм ама дойде 10 ноември.Не знам един ден може и да го прочетаНямам спомен да съм прочел и една страничка от него. Дори никога не съм го държал в ръцете си. Пък съм взел всички изпити по научен комунизъм. Фасулска работа. И без ттуй само разни дърти изкуфелници преподаваха, на всичко отгоре и глухи. Дрънкаш каквото ти дойде, споменаваш Ленин и Маркс на всеки две три изречения и готово. А ако вмъкнеш и някоя мъдрост от другаря Живков изпита ти е в кърпа вързан.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНай-голяма заплаха са не талибанците, а закрилящите ги толерасти. Дъртата шафрантия, дето си правеше селфита с нахлуващите агресори. Всички тия, дето изкараха убиец и едва ли не най-големия съвременен злодеец Българския граничар, дето застреля един от ордата незаконно проникнали в страната ни варвари - сякаш е пратен на границата, за да ги гощава с кафе и баклава. Всички тия, дето и сега продължават да дрънкат за "толерантност" - начело със същата дъртофелница и разбира се - с нашият роден киртак, дето чак се разрИва, вместо да изпадне в ярост. Искате ли начело на държавата държавата ни да бъде леке, дето риве пред терористите, вместо да се разгневи и да удари с юмрук? - Аз не.
Те са заплаха - защото предателят винаги е по-опасен от врагът. На Европа и е нужно само едно - отговорни лидери, които да разбират, че терорът се смазва само със сила, с бруталство, с безмилостност. ИД трябва да бъде УНИЩОЖЕНА, безмилостно, напълно, до последният брадат козел, ако трябва да ги ударят с термоядрена. Границите на ЕС да бъдат охранявани безкомпромисно, всякакви такива опитващи да нахлуят неизвестни субекти с мътен оттенък (особено печално познатите ни организирани групи мъже на възраст за военна служба) да бъдат разстрелвани на място, там - на браздата - те нямат работа в Европа. Който иска да влезе и твърди, че е "бежанец" - има си КПП-та.
Това не са бежанци, истинските бежанци са в лагерите в Турция, Ливан, Йордания - безпомощни жени и деца. това са нашественици и терористи, които трябва да срещат безмилостен отпор. Тези, които вече са влезли, да бъдат прогонени от Европа под страх от смъртно наказание. Разните талибански гета из Европа да бъдат разтурени. Как така посред Париж пъкват няколко групи ислямисти, въоръжени по-тежко от Терминаторът? Откъде са взели толкова оръжие, от някоя сладкарница ли? Армия, полиция, жандармерия да окупира мюсюлманските свърталища във всички европейски градове - брадат боклук, у който бъде намерено оръжие или взрив, да бъде разстрелван на място без никакви обяснения.
После всички по пътя си - в Западна Европа коренни жители мюсюлмани НЯМА. Всички тия са се домъкнали отнякъде и там да си заминават - а ако някой бял европеец се е помюсюлманчил, да се омита с тях. Европа е за европейците - талибаните да си заминават за Талибания.
И най-вече сваляне на меркел, оланд, юнкер и останалата сган и съд за измяна и геноцид срещу европейските народи. Ако зависеше от мене - и публични екзекуции. Европа няма да оцелее, ако не отговори на агресията със сила. С толерастия не става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеПритежателят на сирийския паспорт, който бе намерен до трупа на единия от атентаторите самоубийци, самовзривили се близо до стадиона "Стад дьо Франс" в Париж, е преминал през Гърция през октомври, предаде агенция Ройтерс, като се позова на гръцки министър.
Прочети още на: http://www.dnes.bg/world/2015/11/14/...gyrciia.283256
Те са заплаха - защото предателят винаги е по-опасен от врагът. На Европа и е нужно само едно - отговорни лидери, които да разбират, че терорът се смазва само със сила, с бруталство, с безмилостност. ИД трябва да бъде УНИЩОЖЕНА, безмилостно, напълно, до последният брадат козел, ако трябва да ги ударят с термоядрена. Границите на ЕС да бъдат охранявани безкомпромисно, всякакви такива опитващи да нахлуят неизвестни субекти с мътен оттенък (особено печално познатите ни организирани групи мъже на възраст за военна служба) да бъдат разстрелвани на място, там - на браздата - те нямат работа в Европа. Който иска да влезе и твърди, че е "бежанец" - има си КПП-та.
Това не са бежанци, истинските бежанци са в лагерите в Турция, Ливан, Йордания - безпомощни жени и деца. това са нашественици и терористи, които трябва да срещат безмилостен отпор. Тези, които вече са влезли, да бъдат прогонени от Европа под страх от смъртно наказание. Разните талибански гета из Европа да бъдат разтурени. Как така посред Париж пъкват няколко групи ислямисти, въоръжени по-тежко от Терминаторът? Откъде са взели толкова оръжие, от някоя сладкарница ли? Армия, полиция, жандармерия да окупира мюсюлманските свърталища във всички европейски градове - брадат боклук, у който бъде намерено оръжие или взрив, да бъде разстрелван на място без никакви обяснения.
После всички по пътя си - в Западна Европа коренни жители мюсюлмани НЯМА. Всички тия са се домъкнали отнякъде и там да си заминават - а ако някой бял европеец се е помюсюлманчил, да се омита с тях. Европа е за европейците - талибаните да си заминават за Талибания.
И най-вече сваляне на меркел, оланд, юнкер и останалата сган и съд за измяна и геноцид срещу европейските народи. Ако зависеше от мене - и публични екзекуции. Европа няма да оцелее, ако не отговори на агресията със сила. С толерастия не става.Last edited by Amsterdamm; 15.11.2015, 10:35.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЖалко навремето насила ме караха да го чета ама не го прочетох.Тамън почнах с научния куманизъм ама дойде 10 ноември.Не знам един ден може и да го прочета
Коментар
-
Притежателят на сирийския паспорт, който бе намерен до трупа на единия от атентаторите самоубийци, самовзривили се близо до стадиона "Стад дьо Франс" в Париж, е преминал през Гърция през октомври, предаде агенция Ройтерс, като се позова на гръцки министър.
Прочети още на: http://www.dnes.bg/world/2015/11/14/...gyrciia.283256Last edited by Amsterdamm; 15.11.2015, 10:34.#dagoduhatbednite
Коментар
Коментар