IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.marketwatch.com/story/the...teid=rss&rss=1

Браво на губернаторите на >2/3 от щатите.
    Казват му директно на опушения да си завре валюто там де слънце не огрява.

Скоро и в цяла Европа....

President Barack Obama in a speech in Turkey on Monday, vowed to keep the U.S.’s doors open to refugees: “Slamming the door in their faces would be a betrayal of our values,” he said.

Коментар

• Я да прехвърлим изказванията си в тема Политика, че да не ни трият.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
        https://www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc#t=22

With Open Gates: The forced collective suicide of European nations

Покрай колонизаторите и ние ще го отнесем!
        Гледах пак филмчето, …., и въпросът "Кой" излиза на преден план.
        Кой има интерес от дестабилизирана Европа?
        Същият, който го направи преди 100 години?
        Наистина ли Европа вече не може да ражда лидери и защо?!

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc#t=22

With Open Gates: The forced collective suicide of European nations

Покрай колонизаторите и ние ще го отнесем!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
            Никакъв проблем не е равновесен.

Ще избиеш ВСИЧКИ към 50 000 идилци и може би към 5-6 милиона "жени, деца и други".
            След което потенциалните идилци по всички крайща на света ще се умножат по 5....или 10.....или 100
            Всеки проблем има своето окончателно решение

Гледам тук разни русофили все искат такова решение та да им подскажа. Интересно ми е как биха гласували на подобен рефендум.

Коментар

• Никакъв проблем не е равновесен.

Ще избиеш ВСИЧКИ към 50 000 идилци и може би към 5-6 милиона "жени, деца и други".
              След което потенциалните идилци по всички крайща на света ще се умножат по 5....или 10.....или 100

Коментар

• Ето какво е можела да направи европейската военна машина преди 70 години. Убеден съм че в момента може да постигне много повече.

"На следващата вечер, бомбардировачите от кралските ВВС се връщат. В допълнение към товара от експлозиви, британците изпращат надолу тонове фосфорни бомби за ускоряване на пожарите. Възникналият пожар предизвиква „огнена буря.“ Вятър с ураганна сила, създаден от жегата изкоренява дървета, изтръгва покриви от сгради и засмуква крещящи жертви в разразилия се ад.

Някои, които избегнали ветровете от 150 мил/ч (241 км/ч) по улиците, затъват в разтопения асфалт и бързо избухват в пламъци. Тези, които се хвърлят в градските канали умират от топлинното излъчване, а след това, като се понасят по повърхността на водата, те също се възпламеняват. В центъра на огнената буря, температурите достигат 1 500 градуса по Фаренхайт (816 °C). Когато пламъците се обединят, те образуват стълб висок три мили.

Атаките срещу Хамбург продължават с нестихваща сила за още една седмица. Скоро не остава нищо, което да се унищожи. Подходящо наречени от Съюзниците като „операция Гомора“, набезите са били пресметлив опит да изгори Хамбург и неговите хора, от лицето на земята. Планът успява. С тринадесет квадратни мили на пълно унищожение, със 750 000 бездомни, с около 60 до 100 хиляди мъртви, предимно жени и деца, Хамбург, фактически престава да съществува."

Викам да направим един рефендум в ЕС за превръщането на Сирия в паркинг покрит със стъкло, малко магнезии и железен оксид към фосфорните бомби и температурата при последващата огнена буря ще е достатъчна да стопи пясъците в Сирия и да ги превърне в стъкло.

Коментар

• Бежанците не са доволни как Европа се грижи за тях!

http://front.bg/world/europe/bejanci...-za-tjah-video

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                    Европа е пълна с "лидери" които отдавна не могат да взимат решения. България също. На какво се надяваш? Моля те не казвай че на Русия, че ще ми се доповръща.
                    Няма лидери, така е. И то не само в Европа, а навсякъде. Обама нали го виждате, че е палячо пред народа, а всъщност е марионетка на някой си там над него я от Израел, я от някъде другаде. Алтернативите след като той се махне са още по-плачевни. Ердоган мисля, че няма смисъл изобщо да се обсъжда. Плевнелиев освен да реве с френския посланик друго не виждам да прави. Единственият, който върши някаква адекватна работа за съжаление е Путин. Аз не искам да сме кукли нито на САЩ, нито на Русия, нито на Китай, нито на Турция, нито на никой, но сме геополитически важни и трябва да си изберем някой.

Видя се, че Европа няма да просъществува още дълго време за това алтернативите са ни тези.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Ами то по принцип няма нужда някой да ни разрешава - ние свободна страна сме ли? Който е толерастин и обича арапите - да ходи в югоизточна Турция и да си предложи доброволно анусът си на арапите.
                      Така е, но знаем, че на практика сме дупедавци!

Интересното е, че много добро впечатление ми прави Даниел Митов, човекът, който трябва да е 100%ов проводник на американски интереси, говори много трезво, за пазене на границата, за експулсиране на 90% от лъжебежанците, които не са от конфликтни зони и прочие.
                      Не мога да се ангажирам дали в него е проговорила някаква българщина, но със сигурност за мен той е приятната изненада.

Не знам къде са обаче всички "ПАТРИОТИ" - псевдо, от парламента, които да оказват натиск върху правителството за "КРУТИ", мерки по границата!!!

Просто положението е "ДЕН ГОДИНА ХРАНИ"!!!

Границата в България трябва да бъде затворена, преди тези в Западна Европа да бъдат тотално затворени и част от бежанците да се окажат залостени у нас!!!

Коментар

• Императорът

Аз повече уважавам Винету. Няма как с бомба да се опердаши виртуална държава.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                          На хора като Орбан.
                          Орбан е смел, но е мъничък, къси са му рачичките. Путин пък - може да е нисичък, ама са му ного по-длъги рачичките.

Не е решил да се справи за 15 минути с ИД, не го е сторил: една БОМБА и - готово. Да видим талибанците как ще си играят с девствениците в раят на Брадатият, като отидат там във вид на радиоактивна пара.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                            Ндявам се, че на местно ниво ще надделее здравия разум и ще започне да се охранява границата на НОЖ! За да се случи това не е необходимо някой да ни разрешава. Страните от Европа дават на заден и самите те имат интерес колкото и да е малко, колкото може да се ограничава потока тук, за да се облекчават и те. Въпроса е местните политици да осъзнаят съдбовността, че трябва да се действа НА ЧАСА!!!

ЕС се разпада до 2 години, от там на сетне как ще се прекрои картата на влиянието и политиките, не мога да прогнозирам.

В полемика за Русия не ми се влиза, аз съм за РУСИЯ, но не коментирам нейните действия по никакъв начин, както не коментирам и действията на американците. Това не са интересни теми за мен къмнастоящия момент.
                            Така или иначе, НА НЯКЪДЕ ЩЕ СЕ ВЪРВИ, реалнсотите са нови, трябва да се справяме към момента с непосредствената заплаха,а бъдещето ще бъде прекроено по един или друг начин! В момента няма как да мислим обаче толкова напред, защото ни предстоят СУПЕР ДИНАМИЧНИ ВРЕМЕНА и то до година две!!!

Има друга тема във форума, където се упражняват на тази тема(Русия-Америка)!
                            Ами то по принцип няма нужда някой да ни разрешава - ние свободна страна сме ли? Който е толерастин и обича арапите - да ходи в югоизточна Турция и да си предложи доброволно анусът си на арапите.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                              Европа е пълна с "лидери" които отдавна не могат да взимат решения. България също. На какво се надяваш? Моля те не казвай че на Русия, че ще ми се доповръща.
                              Ндявам се, че на местно ниво ще надделее здравия разум и ще започне да се охранява границата на НОЖ! За да се случи това не е необходимо някой да ни разрешава. Страните от Европа дават на заден и самите те имат интерес колкото и да е малко, колкото може да се ограничава потока тук, за да се облекчават и те. Въпроса е местните политици да осъзнаят съдбовността, че трябва да се действа НА ЧАСА!!!

ЕС се разпада до 2 години, от там на сетне как ще се прекрои картата на влиянието и политиките, не мога да прогнозирам.

В полемика за Русия не ми се влиза, аз съм за РУСИЯ, но не коментирам нейните действия по никакъв начин, както не коментирам и действията на американците. Това не са интересни теми за мен къмнастоящия момент.
                              Така или иначе, НА НЯКЪДЕ ЩЕ СЕ ВЪРВИ, реалнсотите са нови, трябва да се справяме към момента с непосредствената заплаха,а бъдещето ще бъде прекроено по един или друг начин! В момента няма как да мислим обаче толкова напред, защото ни предстоят СУПЕР ДИНАМИЧНИ ВРЕМЕНА и то до година две!!!

Има друга тема във форума, където се упражняват на тази тема(Русия-Америка)!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Ми на кой друг?
                                На хора като Орбан.
                                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Working...
                                X