IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    И аз не говоря за избиване на бежанци - но на нашественици и окупатори. Това че някой нахлува незаконно в страната ни, не означава, че е неокупатор, а бежанец, само защото (за моментът) е без оръжие.
    Ако извади оръжие в даден момент нямам проблеми да го разстрелят. Но щом не е извадил не виждам проблем да му се даде убежище.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Аз ама изобщо не говоря за избиване на бежанци. Говоря за превръщането на територията на ИД в ненаселен паркинг. Който живее там очевидно е приел правилата им - а правилата им са извън всякакво разбиране на нормално човешко общество. Или с други думи им е съучастник - там невинни няма - поне по моето разбиране за невинни.

Като се унищожи базата така да се каже на ИД и от там нататък проблемите с всякакви бежанци ще са много по-малки- няма да имат спасение никъде ако решат да правят глупости. Пък и ако искат да се връщат пак там след като нещата се прочистени. Като не искат да остават в европа - и с това нямам проблеми стига да да се държат нормално.
      И аз не говоря за избиване на бежанци - но на нашественици и окупатори. Това че някой нахлува незаконно в страната ни, не означава, че е неокупатор, а бежанец, само защото (за моментът) е без оръжие.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Разнообразието е винаги + в природата. Иначе еволячията още щеше да е спряла някъде около зелените еуглени.

А в човешко общество разнообразието е що по-голям плюс защото вкарва нови виждания, нови подходи при решаване на проблеми. Никоя държава която не осигурява разнообразие не може да просъществува. От древната история насам това е неотменим закон. Спарта загива, заедно с културата и обичайте си. Културата на Атина още съществува. Рим процъфтява 500 години на база на разнообразието. Империите на Атила, Чингиз Хан и Тимур загиват за две поколения. Върхът на еднообразието - тоталиталните държави от източна европа не успяват и две поколения да изкарат.

Коментар

.. истинските бежанци са в лагерите в околосирийските държави - не в Европа.
          +++

Това е и определението за бежанец...там може и да им помага едно друго Европа. Сегашното е икономическа емиграция или скрити (терор) мотиви - нямат място тук.
          Като искат по хубаво - ей ги на братята им саудити или перси - да ходят там да им бачкат.

Макар че мене да питаш - баш със саудитите трябва да се почне правенето на стъкло от пясъците....поне едновременно с идил.
          Тия боклуци сега се водят шефчета в ООН по правата на човека - няма такава идиотия и арогантност...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
            Трябваше да сложиш и снимката от статията! Тука има един MZX, който много обича снимките!

Хепънинги с 2 плаката?

Това е спонтанност/искреност.

Коментар

Разнообразието ражда напредъка. Еднаквостта ражда закостенялост и еволюционна смърт. Различието е плюс не е минус.
              Ако имаш една 100 грамова торбичка с диаманти, съответно нямаш ранообразие, но си на голям плюс от към стойност.
              Ако имаш същата торбичка от 100 грама, но половината пълна с диаманти, а останалата половина пълна с курешки! То имаш разнообразие, но си на минус от към стойност!

Разнообразието е със знак плюс, само тогава, когато естеството и природата на сравнявания материал е от равна константна величина! Примера с диамантите би изглеждал по начин, по който ти имаш 100 грама само диаманти, но всеки уникален сам по себе си, имаш и разнообразие и стойност! Ако ли вземем примера с диамантите и курешките, то ти имаш просто лайняни диаманти, разнообразие, но със съмнителна стойност!

Коментар

Равновесиев, Аналогов, Флоридов - аферим - това е решението. Унищожаване и изтребване на талибанците - да - една Бомба е добро решение, т.нар. "бежанци" - назад. Границите на ЕС да бъдат затворени - защото група от 50 млади и здрави мъже не са бежанци (още повече, че не са сирийци) а или евентуални терористи, или дезертьори или обикновени паразити.

Бягали от ИД... какво е нормалното поведение в такива случаи? - Да дойдат на КПП-то мъж, жена и няколко деца - мъжът да каже: "Моля, приютете злочестото ми семейство - жената и дребните чаавенца, но на мен дайте шмайзер и ме пуснете да се върна обратно, за да се боря за свободата на родината си !!!" - КОГА обаче сте чули да се случи такова нещо? - НИКОГА !!! Идват тука някакви мъжки талибанци и се правят на злочести жертви !!! Ако всички тия бяха честни хора и мъже, щяха да изтепат сами ислямистите за един месец... истинските бежанци са в лагерите в околосирийските държави - не в Европа.

Агресивна депортация! Само това е решението! Който не иска да се депортира, попада в графата ОКУПАТОР!
                Съответно спрямо него се действа като към окупационна чужда сила!

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                  И ше плеснем с ръце и ше се прегърнем налЕ...да се държели нормално ! Абе ние сме като маслото и водата бе...проумейте го !
                  Разнообразието ражда напредъка. Еднаквостта ражда закостенялост и еволюционна смърт. Различието е плюс не е минус.

Коментар

Аз ама изобщо не говоря за избиване на бежанци. Говоря за превръщането на територията на ИД в ненаселен паркинг. Който живее там очевидно е приел правилата им - а правилата им са извън всякакво разбиране на нормално човешко общество. Или с други думи им е съучастник - там невинни няма - поне по моето разбиране за невинни.

Като се унищожи базата така да се каже на ИД и от там нататък проблемите с всякакви бежанци ще са много по-малки- няма да имат спасение никъде ако решат да правят глупости. Пък и ако искат да се връщат пак там след като нещата се прочистени. Като не искат да остават в европа - и с това нямам проблеми стига да да се държат нормално.
                    И ше плеснем с ръце и ше се прегърнем налЕ...да се държели нормално ! Абе ние сме като маслото и водата бе...проумейте го !

Коментар

• Аз ама изобщо не говоря за избиване на бежанци. Говоря за превръщането на територията на ИД в ненаселен паркинг. Който живее там очевидно е приел правилата им - а правилата им са извън всякакво разбиране на нормално човешко общество. Или с други думи им е съучастник - там невинни няма - поне по моето разбиране за невинни.

Коментар

• Равновесиев, Аналогов, Флоридов - аферим - това е решението. Унищожаване и изтребване на талибанците - да - една Бомба е добро решение, т.нар. "бежанци" - назад. Границите на ЕС да бъдат затворени - защото група от 50 млади и здрави мъже не са бежанци (още повече, че не са сирийци) а или евентуални терористи, или дезертьори или обикновени паразити.

Бягали от ИД... какво е нормалното поведение в такива случаи? - Да дойдат на КПП-то мъж, жена и няколко деца - мъжът да каже: "Моля, приютете злочестото ми семейство - жената и дребните чаавенца, но на мен дайте шмайзер и ме пуснете да се върна обратно, за да се боря за свободата на родината си !!!" - КОГА обаче сте чули да се случи такова нещо? - НИКОГА !!! Идват тука някакви мъжки талибанци и се правят на злочести жертви !!! Ако всички тия бяха честни хора и мъже, щяха да изтепат сами ислямистите за един месец... истинските бежанци са в лагерите в околосирийските държави - не в Европа.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Ха, виж ти, Равния от заклет либерал се радикализирал до немай къде...

А само допреди 2-3 месеца се възмущаваше че някой друг нелегал нахал де не ни уважава границата бил изял 2-3 шамара от някое наше ченге...
                          Нищо подобно. Не съм си променил и на йота мнението. На мен не ми пука каква религия има човек, какъв цвят на кожата или каква култура. До като спазва чисто човешки правила нямам проблеми с него.

Но на жестокост се отвръща само и единствено с много по-голяма жестокост. Христиниянството определено не е моя религия. Виж стария завет е друга работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                            Значи казваш, че трябва да избиваме само комунистите?

Не мога да отрека и това, че тяхната пропаганда, успешно радикализира противника. Точно както тази на идилците.
                            Абе пу пу да не им е уроки, като близнета са

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                              По-скоро доказва тезата, за това, как от отделни действия на промити мозъци, радикали и всякакви отпадки, може да се радикализира, дори и вътрешно неутрален, либерален и сколнен към трезв размисъл човек.
                              Това само показва победа за терористите. Сега имат това което искат, а именно още един открит враг, който пък ще докара в техния двор още 2-ма "фена" на ИД и така до......, как беше...."окончателното решение". Само дето не се знае, след него ще има ли кой да се радва на "победата".
                              Значи казваш, че трябва да избиваме само комунистите?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                Може да е продал акаунта
                                По-скоро доказва тезата, за това, как от отделни действия на промити мозъци, радикали и всякакви отпадки, може да се радикализира, дори и вътрешно неутрален, либерален и сколнен към трезв размисъл човек.
                                Това само показва победа за терористите. Сега имат това което искат, а именно още един открит враг, който пък ще докара в техния двор още 2-ма "фена" на ИД и така до......, как беше...."окончателното решение". Само дето не се знае, след него ще има ли кой да се радва на "победата".

Коментар

Working...
                                X