IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
    Запомни добре какво ще ти кажа!

Живеем във времена с "погубена" ценостнна система. Хора като Императорчето, просто искат да си съхранят нормалния живот, както и този на децата си! Ако писанията му понякога изглеждат крайни, то е само, защото изкривяването на мисленето при формирането на понятия като "здрав разум" и "ценности", също е крайно! Много хора се чувстват предадени!
    Предполагам и с него е така.
    Убеден съм, че дали го разбираш или не, той хаби доста енергия, за да изразява своята гражданска позиция, а често си навлича и доста хейтъри, по край нея! Пари от това не печели, едва ли и, и кой знае какъв авторитет!
    МАРОДЕРСТВО е към подобен човек да се отправят подобни заплахи, това е точната дума! Не прави нещо, когато не си убеден, че е необходимо!

Бъди ловец, само тогава, когато се налага да бъдеш такъв, иначе лесно може да се превърнеш в жертва!

п.п.
    Не си глупав, но бъди по-смирен и не се е*авай с хората просто за спорта!
    Нищо лично!
    Приятна вечер!
    Глупости - просто вашите ценности умират - поне тези от тях които се наздрави, болни и вредни. Аз нямам нищо против тези ценности да отидат завинаги там където им е мястото - на боклука на историята.

Единственото което ви е в главата е застой, страх, откровен страх пред живота. Не за живота ви - шанса човек да загине от терористичен атентат дори и сега е по-малък от това да го удари мълния. Страх от промяната, страх да си живеете живота. И цялата тази омраза която бълвате има един единствен източник - тази рационализация която сте си изградили пред самите вас че светът е едно страшно място, че промените са страшни и за това сте прави да сте страхливи зайчета които се крият в дупките си. Изграждате тази извратена концепция на света не за да съхраните "нормалния" живот, а за да си оправдаете липсата на живот.

Та нямам нищо против тези ценности да умират - и за вас самите ще е много по-добре ако просто спрете да се страхувате от живота и почнете най-после да го живеете - все пак ви е само един

Коментар

• Запомни добре какво ще ти кажа!

Живеем във времена с "погубена" ценостнна система. Хора като Императорчето, просто искат да си съхранят нормалния живот, както и този на децата си! Ако писанията му понякога изглеждат крайни, то е само, защото изкривяването на мисленето при формирането на понятия като "здрав разум" и "ценности", също е крайно! Много хора се чувстват предадени!
      Предполагам и с него е така.
      Убеден съм, че дали го разбираш или не, той хаби доста енергия, за да изразява своята гражданска позиция, а често си навлича и доста хейтъри, по край нея! Пари от това не печели, едва ли и, и кой знае какъв авторитет!
      МАРОДЕРСТВО е към подобен човек да се отправят подобни заплахи, това е точната дума! Не прави нещо, когато не си убеден, че е необходимо!

Бъди ловец, само тогава, когато се налага да бъдеш такъв, иначе лесно може да се превърнеш в жертва!

п.п.
      Не си глупав, но бъди по-смирен и не се е*авай с хората просто за спорта!
      Нищо лично!
      Приятна вечер!

Коментар

Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност...

На територията на ИД пропагандираш, че всички са терористи ли??? "Бежанците", които са клети и бягат от там, терористи ли са, да ги изпепелим, та случайно да не дойдат на сам?
        Защото да ти кажа мен ме НАДЪХА, с твоите приказки, с пропагандата ти за насилие и омраза към всички хора на тая територия, нави да гласувам ЗА, една термоядрена бомба и да си направим един ГЕНОЦИД там!
        После се позамислих и реших, че ако човек е "лековерен" като мен, лесно може да се подведе от някой псевдо либерал, който всъщност пропагандира НАСИЛИЕ и ОМРАЗА, чрез етническо прочистване на клетниците в ИД!
        Не знам къде обаче спят модераторите!

п.п.
        В която и тема да те срещна, единственото, което струи е евтина комплексарщина и егоцентизъм!
        Ми ако спреш да се появаш в теми където пиша и там няма да струи на евтина комлексарщина и егоцентризъм Не че с това искам да кажа да не пишеш - напротив - не ми пука и не ми пречи ни най-малко какво струи от теб.

За разлика от теб аз чета законите преди да пиша нещо - и много внимавам да не нарушавам никой закон.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          основани на раса, народност или етническа принадлежност сори батка - терористите нямат права - никъде и за нищо Мога да си приказвам да ги изпепелим с бомбени килими колкото си искам - ама ако напишеш същото нещо за мюсулмани, чужденци, цигани и така нататък директно си влизаш в този член
          Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност...

На територията на ИД пропагандираш, че всички са терористи ли??? "Бежанците", които са клети и бягат от там, терористи ли са, да ги изпепелим, та случайно да не дойдат на сам?
          Защото да ти кажа мен ме НАДЪХА, с твоите приказки, с пропагандата ти за насилие и омраза към всички хора на тая територия, нави да гласувам ЗА, една термоядрена бомба и да си направим един ГЕНОЦИД там!
          После се позамислих и реших, че ако човек е "лековерен" като мен, лесно може да се подведе от някой псевдо либерал, който всъщност пропагандира НАСИЛИЕ и ОМРАЗА, чрез етническо прочистване на клетниците в ИД!
          Не знам къде обаче спят модераторите!

п.п.
          В която и тема да те срещна, единственото, което струи е евтина комплексарщина и егоцентизъм!

Коментар

Смешното е, че малко либерастче като тебе заплашва императорчето с нелепи заплахи при положение, че сам ти, от онези дни пропагандираше омраза и дискриминация из форума, за пускането на някакви бомби над ИД и изпепеляване, масови убийства там и практически геноцид, над клетите ИД! Забравяйки колко клетници има там!
            Просто не знам, как модераторите допускат подобно подстрекателство към насилие и МАСОВ ГЕНОЦИД!

Чл. 162. (1) (Изм. - ДВ, бр. 27 от 2009 г., бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание.
            основани на раса, народност или етническа принадлежност сори батка - терористите нямат права - никъде и за нищо Мога да си приказвам да ги изпепелим с бомбени килими колкото си искам - ама ако напишеш същото нещо за мюсулмани, чужденци, цигани и така нататък директно си влизаш в този член

Коментар

Ми постни ги ти де Да видим нарушава ли ги някой и ако да кой точно Или не знаеш как да използваш Гугъл - това би обяснило много неща.
              Смешното е, че малко либерастче като тебе заплашва императорчето с нелепи заплахи при положение, че сам ти, от онези дни пропагандираше омраза и дискриминация из форума, за пускането на някакви бомби над ИД и изпепеляване, масови убийства там и практически геноцид, над клетите ИД! Забравяйки колко клетници има там!
              Просто не знам, как модераторите допускат подобно подстрекателство към насилие и МАСОВ ГЕНОЦИД!

Чл. 162. (1) (Изм. - ДВ, бр. 27 от 2009 г., бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание.

Коментар

Следващия път, когато цитираш БОЗАВИ текстове и точки от НК, поствай отдолу и точките, които касаят случаите на национално предателство, както и тези, за заплашване на националния суверинитет, при пропагандирането на скверни и национално опасни за суверинитета на страната, тези из форумите!
                Ми постни ги ти де Да видим нарушава ли ги някой и ако да кой точно Или не знаеш как да използваш Гугъл - това би обяснило много неща.

Коментар

Мухахаха - обясняваш една бозава обида без никакво реално съдържание зад нея с цяла поредица също толкова глупави словосъчетания които отново нямат абсолютно никакво съдържание в тях

Това май само в някоя психиатрия може да мине за ясна дефиниция. И то само сред пациентите
                  Следващия път, когато цитираш БОЗАВИ текстове и точки от НК, поствай отдолу и точките, които касаят случаите на национално предателство, както и тези, за заплашване на националния суверинитет, при пропагандирането на скверни и национално опасни за суверинитета на страната, тези из форумите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    А, точно това е проблемът !!!!!! Значи според теб човек, който призовава за ред и законност (в собствената си държава или друга - все тая) трябва да бъде опандизен, а в същото време бандити и престъпници, които нагло и с особена дързост нарушават общественият ред, трябва да бъдат толерирани и награждавани с подслон, храна и помощи наготово? Ето заради мислене като твоето Европа е на тоя хал и все по-зле ще става.

Ако ние с тебе решим да се разположим на някоя ЖП-линия (например от София към Мизия) и да блокираме десетки влакове за цял ден - полицаите ще ни правят компания ли, без да смеят да ни барнат - или ще ни наритат и сложат окови? А ако отидем и сторим това в Германия - щом сме някакви Българи, а не "клети бежанци"?
                    Ни Македония, ни Гърция ни Германия са собствената ти държава. Пък и ти подстрекаваш да погнат Меркел, изживяваш се като спасител на Европа - даваш ли си сметка колко си жалък и смешен сред мангустите си?
                    Заради мислене като моето ти имаш право сега да се движиш из Европа без виза, вместо да те стрелят български граничари в гръб както беше преди това. Туй ли точно ти липсва - или мислиш че за немеца си по-полезен от сирийски бежанец?

Коментар

Либерасто-олигофрения, е когато някой е с комунистическо-анархически възгледи при дефинирането на понятието човешки "права", под шапката на шизофренно-марксическо идолопоклоничество към псевдо "цености". Всичко това гарнирано с чинно цитиране на тесктове и точки от НК, стил "отлична уеничка", застанала с голи гърди на амбразурата срещо нетолерантността!
                      Мухахаха - обясняваш една бозава обида без никакво реално съдържание зад нея с цяла поредица също толкова глупави словосъчетания които отново нямат абсолютно никакво съдържание в тях

Това май само в някоя психиатрия може да мине за ясна дефиниция. И то само сред пациентите

Коментар

Първо би трябвало да дефинираш това което казваш - а ме съмнява че няма да можеш Колкото ще да се пънеш не можеш да сложиш ясна дефиниция на глупостите които говориш
                        Либерасто-олигофрения, е когато някой е с комунистическо-анархически възгледи при дефинирането на понятието човешки "права", под шапката на шизофренно-марксическо идолопоклоничество към псевдо "цености". Всичко това гарнирано с чинно цитиране на текстове и точки от НК, стил "отлична уеничка", застанала с голи гърди на амбразурата срещо нетолерантността!
                        Last edited by Mike Florida; 22.11.2015, 00:51.

Коментар

За натрапчиво насаждане на либерасто-олигофрения, има ли някакви точки от наказателния кодекс?
                          Първо би трябвало да дефинираш това което казваш - а ме съмнява че няма да можеш Колкото ще да се пънеш не можеш да сложиш ясна дефиниция на глупостите които говориш

Коментар

Аз вече му бях писал че с тези приказки в Германия щеше да полежи доста години в затвор. Всъщност навсякъде на запад от Унгария.

Импе - това което говориш е също нарушаване на установения ред. Включително и за България. Това че в България май няма осъден за това не означава че няма и да има.

За натрапчиво насаждане на либерасто-олигофрения, има ли някакви точки от наказателния кодекс?

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                              Всъщност проблемът е в това, че когато гърмят бомбите на любимците ви, засегнати не са единствено толерантните - все пак не живеем в идеален свят. Уви - бомбите засягат и нас - нетолерантните.
                              Ама не - разбираме го прекрасно - това нетолерантните всичките сте се по...рали от страх Такава ода на страхливостта от всякакви патриоти не се е появявала от много време в такива мащаби

Коментар

Аз вече му бях писал че с тези приказки в Германия щеше да полежи доста години в затвор. Всъщност навсякъде на запад от Унгария.
                                Всъщност проблемът е в това, че когато гърмят бомбите на любимците ви, засегнати не са единствено толерантните - все пак не живеем в идеален свят. Уви - бомбите засягат и нас - нетолерантните.

Коментар

Working...
                                X