IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
    Сега ще плащаш на ордите мангали от Африка и Азия и ще ги консумираш
    Общо взето точно туй става, нали някой трябва да бачка и мръсната работа - и да изкарва пенсиите на белите хора. Ти не щеш ли с тях да се пишеш бежанец?

Коментар

• Първоначално изпратено от Quan Разгледай мнение
      Може и да не е оферта да се живее в България, ама ако народа бягаше като подплашени пилтаци в трудни времена, сега щяхме да сме крайно притеснени от сваления руски изтребител...
      Не че нещо, ама Вие "българите" в чужбина дори нямате моралното право да коментирате. Който има дупе стои и се бори, а не вее белия байряк и бяга далеко... сещаш се, налЕ?
      Ти да не си турче че да си притеснен от сваления рушки кошник?
      Вярно че гъзове в Б-стан - колкото искаш, ама 99% стоите там щото не знаете и можете нищо че да излезете навън... за морално право ще ми говориш когато не си на моя издръжка, че парите на емиграцията са повече и от ПЧИ в момента

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
        Знам че не проумяваш "чудото" Интернет, ама ще свикнеш. Сега гледай да изкараш пари че скубането тепърва почва:
        http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...comment-newest

Аз каквото плащам тук - го ползвам, не ме мисли мен Немците не мигрират в Б-стан, обратното става.
        Сега ще плащаш на ордите мангали от Африка и Азия и ще ги консумираш

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          И от къв зор, да не сме ги канили ние, оня хахав дойчбабишкер да ги вади и да ги дава от джоба си...

Те поляците, маджарите и чехословаците ще и кажат скоро кон боб яде ли...
          Е ше съберат 2,5 млрд. на албанския великден !

Коментар

• Европейската комисия предложи 500 милиона евро от фонда за Турция да бъдат от общия евробюджет, а останалите 2,5 милиарда евро да дойдат като вноски от 28-те страни-членки.
            И от къв зор, да не сме ги канили ние, оня хахав дойчбабишкер да ги вади и да ги дава от джоба си...

Те поляците, маджарите и чехословаците ще и кажат скоро кон боб яде ли...

Коментар

• Първоначално изпратено от Quan Разгледай мнение
              Може и да не е оферта да се живее в България, ама ако народа бягаше като подплашени пилтаци в трудни времена, сега щяхме да сме крайно притеснени от сваления руски изтребител...
              Не че нещо, ама Вие "българите" в чужбина дори нямате моралното право да коментирате. Който има дупе стои и се бори, а не вее белия байряк и бяга далеко... сещаш се, налЕ?
              Ми супер му е...той е фанАл деда Господа за шлифера , па ние мааме доматито с колците!

Коментар

Знам че не проумяваш "чудото" Интернет, ама ще свикнеш. Сега гледай да изкараш пари че скубането тепърва почва:

Аз каквото плащам тук - го ползвам, не ме мисли мен Немците не мигрират в Б-стан, обратното става.

Коментар

Не мога да разбера кат "уж" си в Германия що по цел ден висиш у български форум?Дали ще си купя винетка си е моя работа мое и да не купя.Теб не те скубят там щото на социала данъци не удържат.

Коментар

Именно. Айде сега Нова година - Нов късмет Да те доизтръскат и от останалите ти пари с нови данъци, винетки и прочие - а ти гледай телевизора и ожалвай македонци и европейци дето са светлинни години пред тебе
                    Не мога да разбера кат "уж" си в Германия що по цел ден висиш у български форум?Дали ще си купя винетка си е моя работа мое и да не купя.Теб не те скубят там щото на социала данъци не удържат.

Коментар

Кой е шаран е видно.
                      Именно. Айде сега Нова година - Нов късмет Да те доизтръскат и от останалите ти пари с нови данъци, винетки и прочие - а ти гледай телевизора и ожалвай македонци и европейци дето са светлинни години пред тебе

Коментар

Сигурен съм аз че по телевизията винаги тече истината За такива шарани като тебе.
                        Кой е шаран е видно.

Коментар

Ми те и по новините го показаха а ти си вярвай на когото си искаш.Жалко че макетата не започнаха да стрелят.Жалко
                          Сигурен съм аз че по телевизията винаги тече истината За такива шарани като тебе.

Коментар

Да бе, точно от БЛИЦ ще чакам нещо вярно
                            Ми те и по новините го показаха а ти си вярвай на когото си искаш.Жалко че макетата не започнаха да стрелят.Жалко

Коментар

В Македонско Утро, пичку ти матерна
                              Матерну

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                                https://www.youtube.com/watch?v=VXd1dyz8Khs

Иво Христов за последните събития.
                                Много силен и добър анализ!

Коментар

Working...
                                X