If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега ще плащаш на ордите мангали от Африка и Азия и ще ги консумираш
Общо взето точно туй става, нали някой трябва да бачка и мръсната работа - и да изкарва пенсиите на белите хора. Ти не щеш ли с тях да се пишеш бежанец?
Може и да не е оферта да се живее в България, ама ако народа бягаше като подплашени пилтаци в трудни времена, сега щяхме да сме крайно притеснени от сваления руски изтребител...
Не че нещо, ама Вие "българите" в чужбина дори нямате моралното право да коментирате. Който има дупе стои и се бори, а не вее белия байряк и бяга далеко... сещаш се, налЕ?
Ти да не си турче че да си притеснен от сваления рушки кошник?
Вярно че гъзове в Б-стан - колкото искаш, ама 99% стоите там щото не знаете и можете нищо че да излезете навън... за морално право ще ми говориш когато не си на моя издръжка, че парите на емиграцията са повече и от ПЧИ в момента
Европейската комисия предложи 500 милиона евро от фонда за Турция да бъдат от общия евробюджет, а останалите 2,5 милиарда евро да дойдат като вноски от 28-те страни-членки.
И от къв зор, да не сме ги канили ние, оня хахав дойчбабишкер да ги вади и да ги дава от джоба си...
Те поляците, маджарите и чехословаците ще и кажат скоро кон боб яде ли...
Може и да не е оферта да се живее в България, ама ако народа бягаше като подплашени пилтаци в трудни времена, сега щяхме да сме крайно притеснени от сваления руски изтребител...
Не че нещо, ама Вие "българите" в чужбина дори нямате моралното право да коментирате. Който има дупе стои и се бори, а не вее белия байряк и бяга далеко... сещаш се, налЕ?
Ми супер му е...той е фанАл деда Господа за шлифера , па ние мааме доматито с колците!
Аз каквото плащам тук - го ползвам, не ме мисли мен Немците не мигрират в Б-стан, обратното става.
Не мога да разбера кат "уж" си в Германия що по цел ден висиш у български форум?Дали ще си купя винетка си е моя работа мое и да не купя.Теб не те скубят там щото на социала данъци не удържат.
Именно. Айде сега Нова година - Нов късмет Да те доизтръскат и от останалите ти пари с нови данъци, винетки и прочие - а ти гледай телевизора и ожалвай македонци и европейци дето са светлинни години пред тебе
Не мога да разбера кат "уж" си в Германия що по цел ден висиш у български форум?Дали ще си купя винетка си е моя работа мое и да не купя.Теб не те скубят там щото на социала данъци не удържат.
Именно. Айде сега Нова година - Нов късмет Да те доизтръскат и от останалите ти пари с нови данъци, винетки и прочие - а ти гледай телевизора и ожалвай македонци и европейци дето са светлинни години пред тебе
Коментар