IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
    Сладур, аз знам 4 на път към още 2 - и не се водя за полиглот хахахаха
    Жълтичко ти е около устата още. И патриотизмът ти е фалшив, типично задръстен по български - "може да ме мачкат идиоти политици, ама нали са родни наши български - добре е!" ...

Ако беше научил 5-6 езика, щеше да установиш че българският звучи като постоянна кавга. Така го виждат чужденците, като почнете да "А"-кате и "Ъ"-кате, за "ме"-кането и сами се усещате. Със сигурност не знаеш немски щом го наричаш "лаене" Нито си бил достатъчно в Германия та говориш за наднормено тегло, в София виждам повече запуснати хора - факт. И в крайна сметка как си се борил? Като дращиш в Интернет ли? Ми то смешно, затуй те шибат и с КТБ, и с нови дупки в бюджета, и с нови данъци. Ето кое е българското - едни мишки, шибани от политиците. И без да се връщаме назад - ЕС е отворена за всички, никой не е тръгнал да поробна никого. Кадърните са добре дошли, "патриотите" с 2 езика, единия от които не се говори никъде - си стойте в Б-стан. Ще отскачам да ви наглеждам, да изпия някоя боза и да изям някое шкембе - чорба
    Жалко е, че знаеш 4 езика и:
    1. Отново слугуваш на някого и си зависим от кефа и това колко ще ти плати;
    2. Не можеш да се изкажеш явно на нито един от тях по интелигентен начин, а както повечето "успели" хора - с огромна доза цинизъм, жалки опити за ирония и директни безпочвени обиди;
    3. Дори не съзнаваш, че твоят политик, под когото уж се водиш в момента е с толкова смешни разбирания, че е на път да срине не една държава, а цял континент.
    Нашите си проблеми може и да са големи за размерите на държавата ни, но "Вашите" пък се ширят из цял свят. Като започнеш с дизелгейт и стигнеш до болната демокрация, която се опитвате да градите. Примери - колкото щеш...

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
      Днес прочетох един виц. "Успял българин на запад е този, който не се връща в България, за да си оправи зъбите.". Че искам да те питам ти кой зъболекар в България използваш? Приемай ми въпроса, както искаш и не те знам дали си успял или не, но самият факт, че изтъкваш Германия като толкова хубаво място и, че ние сме балъци да стоим в България ме дразни. Ще се радвам да си успял и да не се връщаш в България заради това, защото такива хора като теб не ни трябват. Има два сценария за теб. Единият е наистина да ти е приятно там и с всяко мнение искаш да го покажеш, другият е, че ти е откровенно гадно и завиждаш, че има по-успели от теб и то в България и ти е трудно да го приемеш.

Па да ти отвърна - не ходя при БГ-зъбари щото не искам да ми падат пломбите след 2 години и да ме дупчат без да ги вълнува боли ли или не. Така или иначе зъболечението ми в Германия е безплатно - касата поема повече от българските жалки 1-2 пломби годишно Ако беше поне малко умен - вместо да те дразни че Германия Е по-хубаво място, щеше да осмислиш че ЕС е единна зона и няма смисъл да се прави нещо в страна където няма условия. Щом не искате кадърни хора (които и без това не можете да задържите), ще сте ЕС опашкари и ще се оплаквате цял живот. По рецептите на пожарникаря - овчари и да садите картофи

Коментар

• Първоначално изпратено от Quan Разгледай мнение
        Много бързо отсече нещо.
        Владея 2 езика и благодарение на тях успях да направя сравнението между това, как е уредено навън и как тук.

Разликата - само това, че навън хората си правят схемите по-интелигентно и прикрито, докато тук все още се вихрят нещата на показ. И също - че там получават що годе добри пари и това не ги кара да озверяват дори срещу най-малкото.

И какво лошо има човек да е патриот? Няма нация по света, която да не си обича родината!
        Сладур, аз знам 4 на път към още 2 - и не се водя за полиглот хахахаха
        Жълтичко ти е около устата още. И патриотизмът ти е фалшив, типично задръстен по български - "може да ме мачкат идиоти политици, ама нали са родни наши български - добре е!" ...

Защото говоря богат и красив език и не се налага ежедневно да лая подобно някоя шваба? На всичкото отгоре си излизам на улицата и виждам красиви хора, а не бледолика и с наднормено тегло нация, при която мъжете и жените трудно се различават, както е в твоя случай. И в крайна сметка аз имам право да кажа един ден, че съм се борил за малкото, което ще остане българско, докато ти съвсем скоро няма да можеш едно изречение на български да подредиш правилно.

Ако се върнем няколко века назад, хора като теб са слагали феса и преминавали на страната на поробителя. Сега, в модерното време, работите не са много по-различни. Ти си живият пример.
        Ако беше научил 5-6 езика, щеше да установиш че българският звучи като постоянна кавга. Така го виждат чужденците, като почнете да "А"-кате и "Ъ"-кате, за "ме"-кането и сами се усещате. Със сигурност не знаеш немски щом го наричаш "лаене" Нито си бил достатъчно в Германия та говориш за наднормено тегло, в София виждам повече запуснати хора - факт. И в крайна сметка как си се борил? Като дращиш в Интернет ли? Ми то смешно, затуй те шибат и с КТБ, и с нови дупки в бюджета, и с нови данъци. Ето кое е българското - едни мишки, шибани от политиците. И без да се връщаме назад - ЕС е отворена за всички, никой не е тръгнал да поробна никого. Кадърните са добре дошли, "патриотите" с 2 езика, единия от които не се говори никъде - си стойте в Б-стан. Ще отскачам да ви наглеждам, да изпия някоя боза и да изям някое шкембе - чорба

Коментар

Като те гледам колко джафкаш срещу емиграцията в Германия, да не си мил кенефи там? Никой не се натиска на подобна работа - заповядай пак да си довършиш започнатото Икономика се прави със свежа работна ръка - има място за всички. И чиниите, и тоалетните тебе чакат, имат си нужда от миене
          Днес прочетох един виц. "Успял българин на запад е този, който не се връща в България, за да си оправи зъбите.". Че искам да те питам ти кой зъболекар в България използваш? Приемай ми въпроса, както искаш и не те знам дали си успял или не, но самият факт, че изтъкваш Германия като толкова хубаво място и, че ние сме балъци да стоим в България ме дразни. Ще се радвам да си успял и да не се връщаш в България заради това, защото такива хора като теб не ни трябват. Има два сценария за теб. Единият е наистина да ти е приятно там и с всяко мнение искаш да го покажеш, другият е, че ти е откровенно гадно и завиждаш, че има по-успели от теб и то в България и ти е трудно да го приемеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
            То и със социални помощи икономика не се прави.Ай стига с тоя мит колко са кадърни напусналите България.Казах ти вече ако си ербап момче ще дойда до Германия на мои разноски да видя големия ти просперитет.Но нещо не си навит?
            Па да те спира някой? Ще ида да питам дали търсят момче за кухнята

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
              Уви, когато към отсъстието на продаваеми умения се добави и невладеенето на чужд език, това е резултатът - самозакрепостил се патриот
              Много бързо отсече нещо.
              Владея 2 езика и благодарение на тях успях да направя сравнението между това, как е уредено навън и как тук.

Разликата - само това, че навън хората си правят схемите по-интелигентно и прикрито, докато тук все още се вихрят нещата на показ. И също - че там получават що годе добри пари и това не ги кара да озверяват дори срещу най-малкото.

И какво лошо има човек да е патриот? Няма нация по света, която да не си обича родината!

Коментар

• Първоначално изпратено от Quan Разгледай мнение
                Защото говоря богат и красив език и не се налага ежедневно да лая подобно някоя шваба?
                Уви, когато към отсъстието на продаваеми умения се добави и невладеенето на чужд език, това е резултатът - самозакрепостил се патриот

Коментар

Ти да не си турче че да си притеснен от сваления рушки кошник?
                  Вярно че гъзове в Б-стан - колкото искаш, ама 99% стоите там щото не знаете и можете нищо че да излезете навън... за морално право ще ми говориш когато не си на моя издръжка, че парите на емиграцията са повече и от ПЧИ в момента
                  В такъв случай значи наистина мога да ти говоря за морал, тъй като нямам връзка с вземането на заплата от системата, т.е. по твоята логика не съм и на твоя издръжка.

Всъщност исках да подчертае едно нещо, което винаги е стояло над всичко и това е самосъзнанието на човека и неговата принадлежност.

На мен ли да ми е зле? Защо? Защото живея на земя, която мога да нарека родина? Защото говоря богат и красив език и не се налага ежедневно да лая подобно някоя шваба? На всичкото отгоре си излизам на улицата и виждам красиви хора, а не бледолика и с наднормено тегло нация, при която мъжете и жените трудно се различават, както е в твоя случай. И в крайна сметка аз имам право да кажа един ден, че съм се борил за малкото, което ще остане българско, докато ти съвсем скоро няма да можеш едно изречение на български да подредиш правилно.

Ако се върнем няколко века назад, хора като теб са слагали феса и преминавали на страната на поробителя. Сега, в модерното време, работите не са много по-различни. Ти си живият пример.

Коментар

Като те гледам колко джафкаш срещу емиграцията в Германия, да не си мил кенефи там? Никой не се натиска на подобна работа - заповядай пак да си довършиш започнатото Икономика се прави със свежа работна ръка - има място за всички. И чиниите, и тоалетните тебе чакат, имат си нужда от миене
                    То и със социални помощи икономика не се прави.Ай стига с тоя мит колко са кадърни напусналите България.Казах ти вече ако си ербап момче ще дойда до Германия на мои разноски да видя големия ти просперитет.Но нещо не си навит?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      За мръсната и черна работа дето ще осигуряла пенсиите на белите въобще не дръткай ..за нея за едно място има 100 кандидата които са без квалификация.Как пък ще осигури пенсии въобще не е ясно след като е толкова зле платена.Икономика с миячи на тоалетни не се прави.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                        Ти на чиста работа ли си ? Имам известни съмнения , като имам предвид IQ то ти !
                        Бъркаш ме с Паларчо, дето погрешка умножава по 10 вместо да дели на 10

Коментар

• redcretin

За мръсната и черна работа дето ще осигуряла пенсиите на белите въобще не дръткай ..за нея за едно място има 100 кандидата които са без квалификация.Как пък ще осигури пенсии въобще не е ясно след като е толкова зле платена.Икономика с миячи на тоалетни не се прави.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• "Искам да изпратя открито послание от Анкара. Ние сме европейски народ. Съдбата на континента е съдба на всички нас," каза Давутоглу.
                            Аха ...европейски сте , ама заради шепа продажни европейски политици днес , бъдещите поколения ще се чудят как да ви изринат обратно откъдето сте дошли !

Коментар

Общо взето точно туй става, нали някой трябва да бачка и мръсната работа - и да изкарва пенсиите на белите хора. Ти не щеш ли с тях да се пишеш бежанец?
                              Ти на чиста работа ли си ? Имам известни съмнения , като имам предвид IQ то ти !

Коментар

Общо взето точно туй става, нали някой трябва да бачка и мръсната работа - и да изкарва пенсиите на белите хора. Ти не щеш ли с тях да се пишеш бежанец?
                                Виж ся аз не съм некадърник че да емигрирам в Германия.Моите доходи тука са поне десет пъти над твоите в рая Германия.Така че вярвай си.

Коментар

Working...
                                X