IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
    Добро утро, Германия е отворена за всички квалифицирани - както вече казах. Спокойно, ти не си сред тях Особено с епитети, заради които ще те плющят с глоби и затвор редовно
    Тоест, потвърждаваш, че този епитет е:
    1. Обиден;
    2. Се използва;
    3. Явно се използва доста, щом чак затвор има за него;
    4. Явно има доста хора, които се обиждат на него...

Нямам какво да добавя...

Коментар

След 10-20 години я камилата - я камиларя. Като гледам, българите ще сте мургавки с образование 8 клас по това време... а в Германия емигрантите от моето поколение ще са вече "истински германци". Ще пея и ще си харча пенсията по островите - тук позна!
      Вече веднъж го написах - вместо да те дразни, ходи при хубавото. Така полека на лошото ще му дойде края, пък ще стане хубаво като изпукат душманите - на Б-стан му трябва внос на демокрация и като гледам май емиграцията пак ще си изцапа ръцете.
      Истинския германец по кои точно острови ще си харчиш пенсията?Дано да вземеш пенсия щото от Козяк едва ли те осигуряват на повече от минималната заплата.И дано Германия се осъзнае и изгони тая напаст дето я налегна.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
        Брей бах мааму.Музиката свири туш и всички припадат.
        Хер Лазаров а някой друг знае ли за това?
        Всеки на който му трябвам - знае

Коментар

• Първоначално изпратено от Quan Разгледай мнение
          Ясно... 27 националности, които реално са под този епитет.
          Трудно е да се самонаречеш така или ако си такъв да наречеш и колегата.
          Иначе ще стане малко като присмял се хърбел на щърбел...

Дори аз не съм очаквал толкова много националност на едно място.
          То съвсем като гето станало при Вас.
          Добро утро, Германия е отворена за всички квалифицирани - както вече казах. Спокойно, ти не си сред тях Особено с епитети, заради които ще те плющят с глоби и затвор редовно

Коментар

Излезнах на терасата, та погледнах наоколо.
            Какво да видя - слънце пече, студеничко... зимата настъпва все пак... обаче колкото и да се взирам, не виждам никъде пингвини по улицата, не виждам минарета. За щастие, все още България си е на българите и чувам предимно български по улицата!
            + подвикванията на сигани, сигански каручки и просия по улиците.
            Като стана дума, тук няма сняг повече от седмица в годината (1см), няма минус 10, 20. Няма непочистени улици, няма прахоляк, няма обрасли градинки, няма ммвъсен въздух, няма кражби (колата ми стои отключена), за щастие съм в Германия и хич не ми липсват нервите които получавам в Б-стан за 2-3 дни като се прибера за малко

Коментар

В моя нов дом ме харичат Хер Лазаров. За епитети тук има закон и съд по кратка процедурка, не се толерират ама изобщо - и никой не си ги позволява. Точно затова и втора ръка сте само тия, които сте се самоопределили така.
              Моите колеги са от 27 националности, има и българи за цвят - но не са тъпи като теб за да си вкарат автогол с подобни думи
              Брей бах мааму.Музиката свири туш и всички припадат.
              Хер Лазаров а някой друг знае ли за това?

Коментар

В моя нов дом ме харичат Хер Лазаров. За епитети тук има закон и съд по кратка процедурка, не се толерират ама изобщо - и никой не си ги позволява. Точно затова и втора ръка сте само тия, които сте се самоопределили така.
                Моите колеги са от 27 националности, има и българи за цвят - но не са тъпи като теб за да си вкарат автогол с подобни думи
                Ясно... 27 националности, които реално са под този епитет.
                Трудно е да се самонаречеш така или ако си такъв да наречеш и колегата.
                Иначе ще стане малко като присмял се хърбел на щърбел...

Дори аз не съм очаквал толкова много националност на едно място.
                То съвсем като гето станало при Вас.

Коментар

Дрънчо, аз съм квалифициран и мога да получа достатъчно за труда си навсякъде - като не ми хареса в Б-стан, преместих се в Германия. Като гледам - ти ми мязаш на крепостен селянин
                  "Моят" политик се справя отлично, достатъчно е да се огледам наоколо. Я се огледай ти - да видим?
                  Tи си квалифициран но лошото е че никой освен теб не знае това.Никой не е е разбрал и че си в Германия.Разбрахме всички че го раздаваш тарикат и много се хвалиш

Коментар

Redcretin, защо не кажеш как те наричат там в твоя нов прехвален дом?

Имат една думичка "Ausländer", която като заразна болест лепват на всеки, който не е от арийската раса. Така определят всички онези, втора ръка хора. Има неща на този свят, които никога няма да се променят, но които някои хора никога няма да се съгласят да признаят.

И това е държавата, която си мисли, че гради някаква демокрация, същата онази, която приема куцо и сакато, но в същото време лепва този етикет.

Може би дори и твоите колеги те наричат така, но внимават, за да не ги чуеш, че видиш ли - може да ги осъдиш за расизъм.

Дори люлката на болната политика на Европа, Белгия, започна да се отдръпва от собствените си принципи и идеи. Когато е сбъркано си е сбъркано...

Коментар

Дрънчо, аз съм квалифициран и мога да получа достатъчно за труда си навсякъде - като не ми хареса в Б-стан, преместих се в Германия. Като гледам - ти ми мязаш на крепостен селянин
                      "Моят" политик се справя отлично, достатъчно е да се огледам наоколо. Я се огледай ти - да видим?
                      Излезнах на терасата, та погледнах наоколо.
                      Какво да видя - слънце пече, студеничко... зимата настъпва все пак... обаче колкото и да се взирам, не виждам никъде пингвини по улицата, не виждам минарета. За щастие, все още България си е на българите и чувам предимно български по улицата!

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                        Не ме разбра явно. Мен не ме дразни, че Германия е хубаво място. Не мога да си изкривя душата и да кажа на бялото-четно. Дразни ме факта, че постоянно се лансира идеята НА ТЕБ колко е добре, а НА НАС колко е зле. Ще говорим пак след 10-20 години, когато емигрантите в Германия станат повече от истинските германци и то не емигранти от хубави скандинавски държави, а от Близкия Изток и от Б-стан, както казваш ти, и тогава ще запееш друга песен.
                        След 10-20 години я камилата - я камиларя. Като гледам, българите ще сте мургавки с образование 8 клас по това време... а в Германия емигрантите от моето поколение ще са вече "истински германци". Ще пея и ще си харча пенсията по островите - тук позна!
                        Вече веднъж го написах - вместо да те дразни, ходи при хубавото. Така полека на лошото ще му дойде края, пък ще стане хубаво като изпукат душманите - на Б-стан му трябва внос на демокрация и като гледам май емиграцията пак ще си изцапа ръцете.

Коментар

Жалко е, че знаеш 4 езика и:
                          1. Отново слугуваш на някого и си зависим от кефа и това колко ще ти плати;
                          2. Не можеш да се изкажеш явно на нито един от тях по интелигентен начин, а както повечето "успели" хора - с огромна доза цинизъм, жалки опити за ирония и директни безпочвени обиди;
                          3. Дори не съзнаваш, че твоят политик, под когото уж се водиш в момента е с толкова смешни разбирания, че е на път да срине не една държава, а цял континент.
                          Нашите си проблеми може и да са големи за размерите на държавата ни, но "Вашите" пък се ширят из цял свят. Като започнеш с дизелгейт и стигнеш до болната демокрация, която се опитвате да градите. Примери - колкото щеш...

Коментар

• Redcretin, защо не кажеш как те наричат там в твоя нов прехвален дом?

Имат една думичка "Ausländer", която като заразна болест лепват на всеки, който не е от арийската раса. Така определят всички онези, втора ръка хора. Има неща на този свят, които никога няма да се променят, но които някои хора никога няма да се съгласят да признаят.

И това е държавата, която си мисли, че гради някаква демокрация, същата онази, която приема куцо и сакато, но в същото време лепва този етикет.

Може би дори и твоите колеги те наричат така, но внимават, за да не ги чуеш, че видиш ли - може да ги осъдиш за расизъм.

Дори люлката на болната политика на Европа, Белгия, започна да се отдръпва от собствените си принципи и идеи. Когато е сбъркано си е сбъркано...

Коментар

Па да те спира някой? Ще ида да питам дали търсят момче за кухнята
                              На всички хора в този форум е ясно
                              1.Че не си в никаква Германия
                              2.Че други езици освен български не знаеш.Дори цигански не можа да научиш въпреки че живееш у Факултето.
                              3.Самочувствието ти е по голямо от нужното
                              4.Арогантната простотия ти е истинската същност.
                              5.На хранилка си от Козяк
                              Така че тука мое на воля да се хвалиш.Лошото е че когато някой поиска да види това за което говориш с очите си почваш да шикалкавиш и да се правиш на отворко.
                              Да Германия е по хубава и по богата от България спор няма но това е за германците.За гастербайтера е друго.А арогантната простотия която демонстрираш ме забавлява.Разбирам че не приемаш факта че в България има по успели българи
                              от тебе но това не променя действителността.А това със заъболекарите го отнасям в графа вицове.Можеш да продължаваш да се хвалиш.Гадното за теб е че ние тука овчарите и картофопроизводителите сме по богати а такива като тебе се избиват за нашата продукция лошото е че свършва бързо и няма.

Коментар

Па да ти отвърна - не ходя при БГ-зъбари щото не искам да ми падат пломбите след 2 години и да ме дупчат без да ги вълнува боли ли или не. Така или иначе зъболечението ми в Германия е безплатно - касата поема повече от българските жалки 1-2 пломби годишно Ако беше поне малко умен - вместо да те дразни че Германия Е по-хубаво място, щеше да осмислиш че ЕС е единна зона и няма смисъл да се прави нещо в страна където няма условия. Щом не искате кадърни хора (които и без това не можете да задържите), ще сте ЕС опашкари и ще се оплаквате цял живот. По рецептите на пожарникаря - овчари и да садите картофи
                                Не ме разбра явно. Мен не ме дразни, че Германия е хубаво място. Не мога да си изкривя душата и да кажа на бялото-четно. Дразни ме факта, че постоянно се лансира идеята НА ТЕБ колко е добре, а НА НАС колко е зле. Ще говорим пак след 10-20 години, когато емигрантите в Германия станат повече от истинските германци и то не емигранти от хубави скандинавски държави, а от Близкия Изток и от Б-стан, както казваш ти, и тогава ще запееш друга песен.

Коментар

Working...
                                X