IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Не ми ставя ясно изказването ти, искаш да кажеш че няма проблеми с имигрантите така ли
    Абе леш_пер гърбав, ти си мигрант - ония са бежанци Вземи го схвани най-сетне преди да са те погнали бандите от "бяла раса" към които се причислява мнозинството бял боклук в темата

Немските проблеми са китка цвете, българчетата които ги цитират - първо да се оголедат в комшиите си роми с постоянните кражби и престъпления около тях самите и домовете им.

Коментар

• toto

Нистина не е ясно защо ги пуснаха и поканиха при положение че и с наличните там си имаха достатъчно проблеми и при всички положения гражданския мир в един момент ще издъхне и ще има война.Дори без тези последните навлеци напрежението си беше високо и не можеше да не избие.Полицията им се чуди какво да прави.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Полицията прикрива изтъпленията на мигрантите, защото се страхува от взривяване на гражданския мир там. Не го правят за да им дадат някакво предимство, но просто се отлага взрива реално.
        Има просто решение. Жените запасват един пистолет и тръгват с късите поли - Според исляма ако те убие жена не отиваш в рая!!!
        После го пишат неизбежна самоотбрана срещу 5 нереза и всичко е ОК...
        Другите ще са кротки като овчици. Тези от дума не разбират!

Коментар

http://www.blitz.bg/news/article/387346
          Възмутително: Германската полиция е принудила изнасиленото от бежанци 13-годишно руско момиче да поеме вината (ВИДЕО)
          Девойката е била подложена на жесток психически натиск от разследващите, твърдят нейни роднини
          Мдаааа, ще обединяваме темата с оная за беззаконията. Германците требва бъдат пробудени малко за воля за живот и воля за власт, та може некой такива сметки да си е правил, кога е вкарвал потенциален кримиконтингент. Смяна на властта, на режима чрез предизвикване на шок. Шокова терапия! Дано не им се получи като нашата.

Коментар

• Полицията прикрива изтъпленията на мигрантите, защото се страхува от взривяване на гражданския мир там. Не го правят за да им дадат някакво предимство, но просто се отлага взрива реално.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
              И аз съм потресен - люлински "българи" коментират БЛИЦ сайта с "немски" новини на рашки. Матряла е калпав, очевидно е Че и дава акъл на белите хора, докато пищи че го клатят мангу_стите у дома му
              Не ми ставя ясно изказването ти, искаш да кажеш че няма проблеми с имигрантите така ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Флоридов - въпросът е, че тая сган няма да се махне доброволно от Европа... биха се подчинили мирно точно тия арапи, които и да останат, няма да създават проблеми.
                Ще се опитам да ти покажа един друг, малко по-различен поглед към ситуацията в момента!

За теб център е Германия, а за мен тя е периферия!

Германия не контролира процесите, а те се случват въпреки нейното желание, в момента! Швабите имаха власт до скоро, благодарение на "облагодетелстваната" си от ЕС икономика, която посредством, принципа на "моркова и тоягата" им даваше голяма власт! Нещата обаче вече са различни!
                В момента съществените играчи са Великобритания и страните от Източна Европа! От тях зависи бъдещето не на ЕС, защото то е вече история, а на континента!

За мен и теб като представители на "белия човек" и Източното Православие е изключително болезнено да наблюдаваме процесите, който се случват в момента! Бих казал, дори и от човешка, емпатийна гледна точка, пред всички зверства, който извършват тези хуманоиди( грешно е автоматично да се преписва човешка характеристика, на физически обекти, които отговарят на изискването за хуманоид, благодарения на външните си белези, но без реално да имаме доказателство за възможна съпоставка в духовен и ментален аспект, спрямо квалификацията "човешко същество"! Именно поради това, в много случаи, квалификацията хуманоид, отговаря на изискванията за първична и ограничена квалификация на обект, но не и за крайна оценка! От тук дискусионен става въпроса, дали всеки хуманоид, отговаря на изискванията за ползването на тъй наречените "човешки права"! За мен отговора е НЕ!)

Колкото и неприятно да е случващото се в момента, смятам, че то в крайна сметка може да изиграе ключова роля в запазването на Европа и "белия човек", такива каквито ги познаваме!
                Малко по малко демографското претопяване на външни за Европа, етнически и религиозни групи си вървеше! Ако този процес беше продължил "тихомълком" още 30-40 години, то континента щеше да бъде изправен пред коренно различна ситуация! В този ред на мисли, текущото нахлуване създава възможност за създаване на "резистентност" и "отхвърляне" на чуждите тела, при организъм, който до скоро не можеше и да помисли за създаването на подобни "антитела", а единственото, което му оставаше бе бавно "погиване" в условията на либерал-толерастка утроба!

За мен много по-важно е какво ще се случи в страни като Швейцария и примера, който те ще поддадът на останалите, ако направим справка с доланта статия! Защото скоро няма да има ЕС, съответно и немския канцлер няма да има формалната възможност да се изживява като обобщен говорител на Европа!
                Какво ще се случи с Германия ли? За мен хипотезите са много!
                По важният въпрос обаче е, какво ще се случи с Европа! Бъдещето на Европа ще се реши от страни като Швейцария и Полша, а не от Германия!

Коментар

• Императорът

Със собствените си очи съм виждал през 91-ва мисля беше как група от български роми бяха смлени за не повече от 10 сек. от скинари в Мюнхен посред бял ден зад гърба на полицаи. Въобще не си наясно, полицията прикрива тези случаи защото се страхува от вендетата която ще настане. Но така или иначе ще се стигне до този момент и всички чужденци ще трябва да напуснат Германия, някои разбира се няма да успеят да я напуснат. Полицията им не е в състояние да се справи с тези банди..откъснали се парчета от вериги имаше по плочите, тези бият много..
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Тъкмо това исках да пейстна, защото съм ПОТРЕСЕН !!!!

Искрено се надявам само на едно - родителите на това дете да намерят някакви връзки с руската мафия и след месец или година да намерят не отрязаните глави на талибанските изроди, но и труповете на мръсните ушеви свини, които са издевателствали над това и без това насилено дете - да намерят всяка свиня с един чепат дънер, набит в г.за !!!
                    Някакъв човек в коментарите е казал, че е време Червената армия пак да пошета из Германия и аз съм напълно съгласен с това.

Флоридов - въпросът е, че тая сган няма да се махне доброволно от Европа... биха се подчинили мирно точно тия арапи, които и да останат, няма да създават проблеми.

Допреди даваха по телевизорът предаване за проблемът - ами повечето германци продължават да говорят за хуманност и толерантност и как трябвало да се помага на "клетите бежанци", дори (на толерасткият митинг) някакво напето младо к.рве, в компанията на две нежни момченца изливаше омразата си срещу "десните" !!! ЕДИНСТВЕНИЯТ действал адекватно в оная страшна нощ и натръшкал няколко подчовека дори не беше немец, но беше хърбатин !!!

За нещастие цяло поколение немци растат с тотално промити мозъци - навремето имаше някакви силни неофашистки групировки, вече и тях ги няма - в моменти когато наистина са нужни !!!

Скоро някой ми разказа как на негов познат, мотаещ се в Патагония, някакъв млад немец му станал на крака и тържествено, със заучени, но излъчващи вътрешна убеденост фрази, му се извинил за страданията, причинени през Втората световна война !!! Не помогнали никакви обяснения - че на младежът тогава и баща му не е бил роден, че във войната сме били съюзници през повечето време - той си държал на своето, че е длъжен да се извинява на всички чужденци !!! От малки ги учат да се чувстват виновни и да се навеждат пред всеки - тоя народ е смазан от собствените си управници, собствените си учители, собствените си духовници и общественици !!!!

И аз съм потресен - люлински "българи" коментират БЛИЦ сайта с "немски" новини на рашки. Матряла е калпав, очевидно е Че и дава акъл на белите хора, докато пищи че го клатят мангу_стите у дома му

Коментар

Възмутително: Германската полиция е принудила изнасиленото от бежанци 13-годишно руско момиче да поеме вината (ВИДЕО)
                      Девойката е била подложена на жесток психически натиск от разследващите, твърдят нейни роднини
                      Тъкмо това исках да пейстна, защото съм ПОТРЕСЕН !!!!

Искрено се надявам само на едно - родителите на това дете да намерят някакви връзки с руската мафия и след месец или година да намерят не отрязаните глави на талибанските изроди, но и труповете на мръсните ушеви свини, които са издевателствали над това и без това насилено дете - да намерят всяка свиня с един чепат дънер, набит в г.за !!!
                      Някакъв човек в коментарите е казал, че е време Червената армия пак да пошета из Германия и аз съм напълно съгласен с това.

Допреди даваха по телевизорът предаване за проблемът - ами повечето германци продължават да говорят за хуманност и толерантност и как трябвало да се помага на "клетите бежанци", дори (на толерасткият митинг) някакво напето младо к.рве, в компанията на две нежни момченца изливаше омразата си срещу "десните" !!! ЕДИНСТВЕНИЯТ действал адекватно в оная страшна нощ и натръшкал няколко подчовека дори не беше немец, но беше хърбатин !!!

За нещастие цяло поколение немци растат с тотално промити мозъци - навремето имаше някакви силни неофашистки групировки, вече и тях ги няма - в моменти когато наистина са нужни !!!

Скоро някой ми разказа как на негов познат, мотаещ се в Патагония, някакъв млад немец му станал на крака и тържествено, със заучени, но излъчващи вътрешна убеденост фрази, му се извинил за страданията, причинени през Втората световна война !!! Не помогнали никакви обяснения - че на младежът тогава и баща му не е бил роден, че във войната сме били съюзници през повечето време - той си държал на своето, че е длъжен да се извинява на всички чужденци !!! От малки ги учат да се чувстват виновни и да се навеждат пред всеки - тоя народ е смазан от собствените си управници, собствените си учители, собствените си духовници и общественици !!!!
                      Last edited by Императорът; 17.01.2016, 20:09.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Императорът

Полицията е наясно че ако хората се вдигнат тя няма да може да ги спре, а какво ще стане с клетите бежанци също е ясно.
                        D.Y.F-091066

Коментар

Германия е деградирала тотално!
                          Вече нищо не трябва да ни изненадва, поне мен не ме изнанадва!
                          Щом полицаите в Кьолн на Нова година, не понечиха да защитят жените си от тези варварски орди, за какво говорим?
                          Обясненията, че такива им били заповедеите и тем подобни нямат значение! На първо място не може да бездействаш при подобна ситуация, най-малкото ако си мъж, ако си изобщо нормален човек! В този ред на мисли, каквото и да е, извръщение на системата там, не изглежда "абсурдно", на фона на всичко, което виждаме до момента!

Само това е пътя!

Швейцарски генерал ВЗРИВИ: Европа е пред ГРАЖДАНСКА ВОЙНА! На ОРЪЖИЕ!

Обществото в Западна Европа е на границата на хаотично насилие, причинено от икономическата дислокация, масовата имиграция и тероризма. Това не е мнението на някой “луд сървайвър“, а на главнокомандващият Швейцарските въоръжени сили, предава eurocom.bg. Генерал-лейтенант André Blattmann наскоро е отправил предупреждение към швейцарците, че обществото е опасно близо до колапс и съветва тези, които още не са въоръжени, като част от резерва на Swiss Army да предприемат стъпки, за да се въоръжат. Blattmann еглавнокомандващ на въоръжените сили на Швейцария от 1 март 2009 г. до момента, и думите му имат много значителна тежест в страната, в която инициативата за референдуми на гражданите срещу бурките и джамиите е доказала огромната си популярност, а и по отношение на имиграцията и ислямизацията. През последните две световни войни, швейцарската комбинация от планини и въоръжено гражданство e запазила мира и неутралитета на страната, но сега Швейцария вече има своя собствена "пета колона", за един предстоящ конфликт. Това е фундаментално и за съжаление, тъжно предвиждане. Не може да импортирате голяма маса от хора, сравнително необразована и с типично насилническа култура, която не иска да се асимилира, без лошите неща, които се случват... това е факт доказан в цялата човешка история. В крайна сметка, ще има бой. За съжаление, европейците имат дълга история, но се налага да се учат на същия кървав урок отново и отново. Разоръжаването на гражданите минава през войни, които изискват извънредни мерки за осуетяването на геноциди и след това повтаряне на цикъла. Европейските граждани вече се въоръжават срещу ордите, както по легални, така и по нелегални начини. Сънародниците на генерал Блаттман са по-щастливи в способността им да придобият качествено законно огнестрелно оръжие за самозащита. Други от европейците не са толкова щастливи, тъй като те са позволили да бъдат лишени от естественото им право да носят оръжие. Надяваме се, че ще има политическо решение на тази бъркотия и мюсюлманските бежанци ще могат да бъдат репатрирани с мир, но дали ще искат да се откажат от щедрата социална помощ, която им предоставят техните домакини, без бой.

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/387346

Коментар

• УЖАСЯВАЩО СЪС СВОЯ ПОЗОР ВИДЕО:

Единадесет британски "полицаи" бягат като мишки от ЕДИН нигър с нож !!!

http://www.blitz.bg/news/article/387058

А ние се гневим на нашите полицаи - когато две патрулки от тях не успяват да озаптят орда от 50-100 роми... А я ги вижте тия - нигърът ги гони с нож, те го пръскат с дезодорантчета !!! Интересно, ако в Европа нахлуят 5 милиона такива диваци, колко полиция ще трябва да поддържа реда?
                              Разбира се - не са виновни само те - а тия, които първо не им дават оръжие, а дезодорантчета и второ - най-вероятно ще ги тормозят и преследват, ако елиминират бандитът !!! Да си спомним ли на какъв терор бе подложен смелият Иван Лулеов, защото застреля нападналия го с брадва циганин-терорист?

Разбира се, когато европейски данъкоплатци протестират срещу талибанската напаст или ромската престъпност, "полицаите" стават ного смели - и водни оръдия и сълзотворен газ - и бой, щото който протестира и не иска да изнасилят детето му, значи е расист и фашист... а талибанският дивак с ножът, дето преследва европейските момичета като дивеч, е "клет бежанец" !!!!
                              Last edited by aleks262; 16.01.2016, 11:52.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                [/B]

По какъв начин алтруизмът е форма на егоцентризма? Приемам, че е така, само в случай, че е преднамерен- с цел лъскане на имиджа.
                                Не, просто е следване на собствените разбирания и цел за изява.

Коментар

Working...
                                X