IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Ami добре е да четеш гърбоноси преди да пишеш, аз съм го написал че молбата на ахмед за убежище е одобрена
    дословно се казваше че молбата му за престой е удовлетворена
    престой не значи убежище лешперчо
    И един американец да стъпи в Германия за повече от 3 месеца - подава молба за престой и трябва да получи потвърждение - при определени условия. Щом не е от ЕС - така е за всеки.
    Last edited by X_Y; 20.01.2016, 08:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
      Лешперчо, как реши че Ахмед е бежанец? Или пък тия от Индонезия, където няма война? Хората може да са мигрирали - и 99% е точно така. Ако аз остана трайно безработен - и моята квартира и разходи + джобни се плащат от Германия.
      Ami добре е да четеш гърбоноси преди да пишеш, аз съм го написал че молбата на ахмед за убежище е одобрена

Коментар

• Императорът

Ти си нямаш на идея какъв страх ги тресе полицията им да не се чуе че талибаните вършат простотии. Има едни двуметрови акселератчета - шваби които това чакат и моментално ще ги потрошат и няма да сварят да бягат.Кьорав емигрант няма да остане и по 8000 евро социални помощи да им дават.Между другото масово емигрантите са в депресия в хубавата Германия, сигурно са в депресия от щастие.Инстинктивно усещат какво ще им се случи.
        D.Y.F-091066

Коментар

Виж сега ще ти напиша примера бавно, а ти го чети както искаш.
          Държаш преди време 2 стаи в общо жилище. Когато тръгнах да се изнасям, от всичките обяви които получих имаше 2 по интересни- едната беше от ахмед някой си на около 300 км от града в който живея- дословно се казваше че молбата му за престой е удовлетворена и той иска да се премести след приключване на курса си да дойде и да си търси работа по специалността. Докато я намери тази работа престоят му включително квартирата ще бъде заплатен от немското правителство.
          Другата молба беше от 2 сестри близначки от индонезия/как са дошли и какво правеха не знам/, но тяхната молба беше същата че ще се преместят и ще си търсят работа като докато я намерят престоят се заплаща от меркел

Може да казваш каквото си искаш- това е реалността. Този който е в германия ще остане тук. И наистина колегите ми са купили газови флакони за жените си. Приеми го както искаш- онзи ден гледах бежанците в сити галерия- движат се на групи поне по 7-8 човека и най интересното е че не дават да се мине между тях- плътна група/маса. Защо е така не знам, казвам какво съм видял
          Лешперчо, как реши че Ахмед е бежанец? Или пък тия от Индонезия, където няма война? Хората може да са мигрирали - и 99% е точно така. Ако аз остана трайно безработен - и моята квартира и разходи + джобни се плащат от Германия.

Коментар

• КОЙ има "права" и е добре дошъл в Германия?

АРАПИ НАПАДАТ ИЗВРАТЕНЯЦИ, ПОЛИЦИЯТА ГИ АРЕСТУВА:

http://www.blitz.bg/news/article/387743

ЕДВА 5.3% ОТ МОЛБИТЕ ЗА УБЕЖИЩЕ, ПОДАДЕНИ ОТ УКРАИНЦИ, СА УДОВЛЕТВОРЕНИ:

http://www.blitz.bg/news/article/387751

Значи да систематизираме - "човешки права" в Германия имат - в низходяща градация:
            - Сексуалните извратенци;
            - Мюсюлманите;
            - Цветнокожите;
            - Чужденци, неспадащи към горните групи.

Нормалният, хетеросексуален, работещ германец-данъкоплатец тука го няма, той права няма - само задължения, да работи, да храни нашествениците, да търпи гаври и унижения.

Когато хиляди момичета и жени станаха жертви на талибанските издевателства навръх нова година, сатаната меркел произнасяше толерастка реч, превеждана на арапски, а "полицаите" гледаха отблизо. Когато арапи изнасилиха 13-годишно дете от чужд европейски произход, "полицаите" го принудиха едва ли не да признае, че то е изнасилило арапите. Когато обаче талибанци нападат извратеняци с рокли и разпрани ануси, тогава "полицията" реагира МИГНОВЕНО и ги арестува.
            Меркел щедро кани и приема в Германия арапи и негъри, за предпочитане ислямисти, дори от държави, в които няма война... обаче ако убежище искат християни от държава, в която очевидно има гражданска война, те са пъдени обратно... макар очевидно за всеки, който не е идиот, че един бял източноевропеец ще се интегрира в Германия безкрайно по-лесно от един крастав арапско-талибански дивак !!!!

ОЧЕВИДНО е, че меркел и кликата и се опитват да затрият немския народ в собствената му държава - и не знам какво трябва да стане, че тоя народ да си отвори очите !!! Все си мисля, че ако я провесят на ченгела с кратуната надолу и започнат да я дерат жива откъм петите, меркел ще изпее КОЙ и дърпа конците, само и само с надеждата да я умъртвят по-бързо !!!
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Още по-странно, предвид че на бежанци не се дава право на работа
              Глупава ли си или просто не ти е ден?
              Виж сега ще ти напиша примера бавно, а ти го чети както искаш.
              Държаш преди време 2 стаи в общо жилище. Когато тръгнах да се изнасям, от всичките обяви които получих имаше 2 по интересни- едната беше от ахмед някой си на около 300 км от града в който живея- дословно се казваше че молбата му за престой е удовлетворена и той иска да се премести след приключване на курса си да дойде и да си търси работа по специалността. Докато я намери тази работа престоят му включително квартирата ще бъде заплатен от немското правителство.
              Другата молба беше от 2 сестри близначки от индонезия/как са дошли и какво правеха не знам/, но тяхната молба беше същата че ще се преместят и ще си търсят работа като докато я намерят престоят се заплаща от меркел

Може да казваш каквото си искаш- това е реалността. Този който е в германия ще остане тук. И наистина колегите ми са купили газови флакони за жените си. Приеми го както искаш- онзи ден гледах бежанците в сити галерия- движат се на групи поне по 7-8 човека и най интересното е че не дават да се мине между тях- плътна група/маса. Защо е така не знам, казвам какво съм видял

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                Тази теза широко се лансира, но е странно защо наскоро регламентираха минимално часово заплащане ... Изключенията не улесняват особено, правилото
                Честно казано не разбирам поста ти.

Коментар

ти сякаш поддържаш моите сериозни съмнения, че бежанската вълна била едва ли не по желание на немски работодатели, теза която развиват и няколко големи западни медии ...но пък по навик ме нападаш ...нормалност някаква ще да е

И, статут на бежанец дава право на работа, на образование и т.н.
                  И, не дава. Стига свободни съчинения по темата, статут на бежанец дава право на издръжка и подслон - временно , докато условията за връщане са налице. Без т.н.
                  Затова и сега Немция променя леко правилата, зашото те не позволяват бежанците да работят - а би било добре ресурсът да се оползотвори.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Полицията прикрива изтъпленията на мигрантите, защото се страхува от взривяване на гражданския мир там. Не го правят за да им дадат някакво предимство, но просто се отлага взрива реално.
                    Явно не разбират, че гражданският мир вече е взривен... и по-добре да започнат да си вършат работата, защото ако немците в един момент се надигнат, нищо чудно да си спомнят как свините са защитавали талибанските изверги срещу собствения си народ... а немецът по природа е кротък, но озверее ли става ного страшно.

Модераторите няма ли най-после да бамнете самонареклият се "кретен"?
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

ти сякаш поддържаш моите сериозни съмнения, че бежанската вълна била едва ли не по желание на немски работодатели, теза която развиват и няколко големи западни медии ...но пък по навик ме нападаш ...нормалност някаква ще да е

И, статут на бежанец дава право на работа, на образование и т.н.

Коментар

Тази теза широко се лансира, но е странно защо наскоро регламентираха минимално часово заплащане ... Изключенията не улесняват особено, правилото

Коментар

Абе леш_пер гърбав аз за какво говоря, ти къде си буташ дебелата трътка???
                          Обяснявам за изнасилено 13 годишно момиче и как полицаите са я накарали да каже че сама е поискала да бъде изнасилена, ти пишеш за мангалите. Обяснявам че в германия мои колеги масово купуват балони с лютив спрей на жените си ти какви глупости пишеш не те знам, следващия път не се обаждай от коневръза
                          Ако твоите колеги са изпаднали като теб, може само да спечелят ако и тях ги мислят за бежанци хахаха! Ти вече "изгуби" ли си паспорта, а българско сирийче?

Коментар

Ами много просто, бизнеса поиска евтина работна ръка и като няма откъде хоп емигранти. Чувам че започнали да натискат фирмите да назначават емигранти, най вероятно и данъчни преференции ще има за такива

Коментар

Немските проблеми са китка цвете, българчетата които ги цитират - първо да се оголедат в комшиите си роми с постоянните кражби и престъпления около тях самите и домовете им.
                              Абе леш_пер гърбав аз за какво говоря, ти къде си буташ дебелата трътка???
                              Обяснявам за изнасилено 13 годишно момиче и как полицаите са я накарали да каже че сама е поискала да бъде изнасилена, ти пишеш за мангалите. Обяснявам че в германия мои колеги масово купуват балони с лютив спрей на жените си ти какви глупости пишеш не те знам, следващия път не се обаждай от коневръза

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Нистина не е ясно защо ги пуснаха и поканиха при положение че и с наличните там си имаха достатъчно проблеми и при всички положения гражданския мир в един момент ще издъхне и ще има война.Дори без тези последните навлеци напрежението си беше високо и не можеше да не избие.Полицията им се чуди какво да прави.
                                Ами много просто, бизнеса поиска евтина работна ръка и като няма откъде хоп емигранти. Чувам че започнали да натискат фирмите да назначават емигранти, най вероятно и данъчни преференции ще има за такива

Коментар

Working...
                                X