IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
    Но това е дълга тема на разговор и нямам желание да я водя! Славизма и Панславизма са комунистически глупости от времето на соца, за да се сближаваме с Русия! Аз съм за Русия, по това си приличаме с тебе. Харесвам ги. Те са ни близки като народ, но ние не сме едно!
    В Руския мир живеят над 100 народа и русите са държавообразуващия народ... Аз откривам връзката, която идва по линия на език, манталитет, култура, религия, история и т.н.

Белое солнце пустыни
    https://www.youtube.com/watch?v=B5oyppOiBSs

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Еничарите с българския ген какво общо си имат с българския народ.

Защо биологичните евреи, които живеят в България не могат да вземат Нобелова награда. А Нобелова награда взимат руските или американски евреи
      Цепиш мрака, пич!

Коментар

Първо за мен, ние българите, сме най-вече ТРАКИ, а не славяни! Но това е дълга тема на разговор и нямам желание да я водя!

Не дей с лека ръка да приписваш генетични връзки на народа ни с този или онзи!

ЗА МЕН ЕТНОСА Е АБСОЛЮТНО БИОЛОГИЧНО ПОНЯТИЕ!
        Еничарите с българския ген какво общо си имат с българския народ.

Защо биологичните евреи, които живеят в България не могат да вземат Нобелова награда. А Нобелова награда взимат руските или американски евреи

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Етноса не е биологическо понятие. Етническия българин е православен, говори славянски език и принадлежи към групата на славянските народи

Имам познат от Казан, който идва да почива на нашето Черноморие. С татарите от Татарстан сме братовчеди, но разликата в религиите ни кара да гледаме света през различни прозорци. Въпреки, че генетично да кажем че сме близки...

Една вечер се прибираме, по пътя се получи конфликт с едни български лекета. Аз предложих на Рашид да го изпратя, за да не се прибира сам с жена си... На което той каза, АЗ съм руски офицер, АЗ мога сам да се справя с няколко пияни сволочи... ТОЧКА!
          Първо за мен, ние българите, сме най-вече ТРАКИ, а не славяни! Но това е дълга тема на разговор и нямам желание да я водя! Славизма и Панславизма са комунистически глупости от времето на соца, за да се сближаваме с Русия! Аз съм за Русия, по това си приличаме с тебе. Харесвам ги. Те са ни близки като народ, но ние не сме едно!

Недей с лека ръка да приписваш генетични връзки на народа ни с този или онзи!

ЗА МЕН ЕТНОСА Е АБСОЛЮТНО БИОЛОГИЧНО ПОНЯТИЕ!
          Last edited by Mike Florida; 26.02.2016, 22:42.

Коментар

Какви ги пишеш, бе? Ти четеш ли се, преди да публикуваш нещо?

БЪЛГАРИТЕ СА ГЕН И НАСЛЕДСТВО ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ НА БЪЛГАРСКА КРЪВ!

Срам ме е да те чета чак!
            Етноса не е биологическо понятие. Етническия българин е православен, говори славянски език и принадлежи към групата на славянските народи

Имам познат от Казан, който идва да почива на нашето Черноморие. С татарите от Татарстан сме братовчеди, но разликата в религиите ни кара да гледаме света през различни прозорци. Въпреки, че генетично да кажем че сме близки...

Една вечер се прибираме, по пътя се получи конфликт с едни български лекета. Аз предложих на Рашид да го изпратя, за да не се прибира сам с жена си... На което той каза, АЗ съм руски офицер, АЗ мога сам да се справя с няколко пияни сволочи... ТОЧКА!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
              След три поколения чужденците стават българи стига да не са от самоизолиращите се народи, които се предпазват от смесване или приобщават външните елементи.
              Какви ги пишеш, бе? Ти четеш ли се, преди да публикуваш нещо?

БЪЛГАРИТЕ СА ГЕН И НАСЛЕДСТВО ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ НА БЪЛГАРСКА КРЪВ!

Срам ме е да те чета чак!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Как ще сваляш управниците, те го правят това с цел да ни докарат до катастрофа и да може дълговете които направиха да се споминат а не самите управляващи да се споминат. Докато си направят далаверата бая народ ще се спомине, но за тях е по важно той да не ги обеси или избие.
                Когато държавните бондове - облигации станат в изобилие, тогава парите се обезценяват драстично и много бързо. Когато народа направи дългове му набиват една висока лихва да плаща и му я вдигат докато го оберат и ошушкат.
                У нас управленската политическа и икономическа некадърност се маскира чрез кризисен пиар. Предизвикваш криза и се правиш на спасител.

Коментар

Ще стават все повече, тези нови "бежанци"! От тук на сетне за много хора белият цвят на кожата и наличието на водни ресурси, ще са основен приоритет!
                  За България обаче, аз не съм възторжен от възможното преселение, дори и на бели чужденци. Те разбира се са за предпочитане пред маймуняците, но България трябва да бъде земя на българите и всякакви чужди етноси не трябва да надвишават 5% от общото население!
                  След три поколения чужденците стават българи стига да не са от самоизолиращите се народи, които се предпазват от смесване или приобщават външните елементи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Ами затова казвам: стотина хиляди бели бежанци от Негрия. Ако нигърският режим в ЮАР протестира, в замяна ще им пратим 200 000 хъхрека.
                    Става! Договаряй сделката!

Коментар

Ще стават все повече, тези нови "бежанци"! От тук на сетне за много хора белият цвят на кожата и наличието на водни ресурси, ще са основен приоритет!
                      За България обаче, аз не съм възторжен от възможното преселение, дори и на бели чужденци. Те разбира се са за предпочитане пред маймуняците, но България трябва да бъде земя на българите и всякакви чужди етноси не трябва да надвишават 5% от общото население!
                      Ами затова казвам: стотина хиляди бели бежанци от Негрия. Ако нигърският режим в ЮАР протестира, в замяна ще им пратим 200 000 хъхрека.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        Ами то нали имаше,твойте приятелчета що им праснаха цветни революции и им
                        видяха сметката?
                        Ето в Египет вече има.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                          видяха сметката?
                          Ти не разбираш .... Тези, за които пишеш не бяха достатъчно демократични диктатори
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                            Само ще ти кажа,че тия бели хора дръпнаха Южна Африка от блатото в което беше. В частност това са потомци на холандци, белгиици и други европейски народи.
                            В Африка положението става тежко, безконтролно плодене и терор над белите хора живеещи от няколко поколения. Решението е много силни правителства в Египет,Алжир,Мароко, Тунис и Либия. Само диктатори могат да оправят положението с безконтролната миграция. Сиси за сега се справя добре, но другите са като разграден двор
                            видяха сметката?
                            Last edited by Grosss; 26.02.2016, 11:30.

Коментар

НОВ СОРТ БЕЖАНЦИ !!!

БЕЛИТЕ ХОРА ОТ ЮЖНА НЕГРИЯ МАСОВО ЕМИГРИРАТ КЪМ ИЗТОЧНА ЕВРОПА, СПАСЯВАТ СЕ ОТ НИГЪРСКИ ТЕРОР !!!

http://www.blitz.bg/news/article/395417

Ето докъде докара тая някога просперираща държава още един нигър - нобелов лауреат - нелсън мандела !!! Същия тоя дори в България децата в училище по принуда го изучават като някакъв борец за мир и свобода !!!
                              Би било хубаво тука наистина да се заселят стотина хиляди... как е политкоректно да ги кажем? Европоафриканци? Ама дали ще дойдат точно у нас - та вместо негъри да ги тероризират хъхряци? Дали е възможно да ги пишем бежанци и така да си ПРЕизпълним квотата, наложена от Брюксел?

Ама защо бягат от горкичките негъри, бе - какъв е тоя расизъм, които проявяват с... краката си?
                              Само ще ти кажа,че тия бели хора дръпнаха Южна Африка от блатото в което беше. В частност това са потомци на холандци, белгиици и други европейски народи.
                              В Африка положението става тежко, безконтролно плодене и терор над белите хора живеещи от няколко поколения. Решението е много силни правителства в Египет,Алжир,Мароко, Тунис и Либия. Само диктатори могат да оправят положението с безконтролната миграция. Сиси за сега се справя добре, но другите са като разграден двор

Коментар

НОВ СОРТ БЕЖАНЦИ !!!

БЕЛИТЕ ХОРА ОТ ЮЖНА НЕГРИЯ МАСОВО ЕМИГРИРАТ КЪМ ИЗТОЧНА ЕВРОПА, СПАСЯВАТ СЕ ОТ НИГЪРСКИ ТЕРОР !!!

http://www.blitz.bg/news/article/395417

Ето докъде докара тая някога просперираща държава още един нигър - нобелов лауреат - нелсън мандела !!! Същия тоя дори в България децата в училище по принуда го изучават като някакъв борец за мир и свобода !!!
                                Би било хубаво тука наистина да се заселят стотина хиляди... как е политкоректно да ги кажем? Европоафриканци? Ама дали ще дойдат точно у нас - та вместо негъри да ги тероризират хъхряци? Дали е възможно да ги пишем бежанци и така да си ПРЕизпълним квотата, наложена от Брюксел?

Ама защо бягат от горкичките негъри, бе - какъв е тоя расизъм, които проявяват с... краката си?

Коментар

Working...
                                X