Императорът аз не съм привърженик на тези деления с които се занимаваш кръв, гени, череп, цвят на очите, антропология и т.н., това води до излишно противопоставяне, безсмислени спорове. Болезненото ти самочуствие, горделивост, хвалби как се връзва с днешното дередже на държавата. Начело на държавата Плевню, Боци и Цецка

Турското робство е давало възможност за по-голямо национално достойнство на българина, отколкото понастоящем
Днешния генетически руснак е със славяно-литовско-татаро-финоугорски произход Иии какво! Каквото и да кажеш за руснака, славянин, татар, монголец, литовец, фин винаги има част от истината. В Руския мир живеят над 100 народа, Иии... Благодарение на Русия/СССР са получили държавност половина Европа и Централна Азия
За първи път говорим за Татарска Автономна република през 1920г. и какво общо си има това с другаря Сталин за определянето на народа, нашите братовчеди, като татарски. Сталин е най-оплюваната личност и много жалко, че ти участваш в този хор без да се опиташ да си доизясняваш фактите. Татар е обидно название така ли? Защо ли не всички мислят така
Пп.
Гледам Хъшове, Яко!
Хъшовете се хванаха за гушите
-Ти що се обиждаш бе
-Щото ме псува на майка бе
-Е, кво от това бе, нали си сирак

Днешния генетически руснак е със славяно-литовско-татаро-финоугорски произход Иии какво! Каквото и да кажеш за руснака, славянин, татар, монголец, литовец, фин винаги има част от истината. В Руския мир живеят над 100 народа, Иии... Благодарение на Русия/СССР са получили държавност половина Европа и Централна Азия
За първи път говорим за Татарска Автономна република през 1920г. и какво общо си има това с другаря Сталин за определянето на народа, нашите братовчеди, като татарски. Сталин е най-оплюваната личност и много жалко, че ти участваш в този хор без да се опиташ да си доизясняваш фактите. Татар е обидно название така ли? Защо ли не всички мислят така
Пп.
Гледам Хъшове, Яко!
Хъшовете се хванаха за гушите
-Ти що се обиждаш бе
-Щото ме псува на майка бе
-Е, кво от това бе, нали си сирак
Коментар