Първоначално изпратено от mvr0306
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да приемаме ли бежанци ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеhttps://www.facebook.com/vassil.zhec...06354688894584
Аз не съм против бежанците, на тях разбира се трябва да се помогне, никой не иска да бъде в ролята на моряка с лопатата, който бие по главата опитващите да се качат на лодката му кораброкурушенци, но тук не става дума за спасение, а за заселване. За натурализация, доколкото тази дума в контекста на мулти-култи идеологията има някакъв смисъл. Защото в този дискурс няма доминиращи ценности и единен културен модел, то за това се и казва "мулти-култи", а "многообразие", в което всеки предлага на обществото каквото си е донесъл като разбиране към света в това общество. Другите да се оправят, ако му направят забележка те му нарушават правата. А и по-важно е бизнеса да върви, помощите ще ги плаща държавата. А и те спокойно го завявяват вече това "заселване", то и в документите фигурира, като "поемане на отговорност от всички членки на ЕС", и те просто ползват повода, че има страдание и войни за тези хора от трите държави, за който ООН даде статут на "бежански", и с това се оправдава трайното им заселване в Европейския съюз. Трайно заселване, нали не сте забравили?!
Това е абсолютната реалност днес през метафора! Говорим за ресурси, вода изнасилвания и етническо унищожение. След още 15 неща подредени в същия ред слягаме някъде религията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеНяма такова нещо! Погледни цялостната картина.
Мангалите могат да бъдат редуцирани ако не сме в ЕС за 20 години с 30-40%, само законите да се спазват и да няма помиярски НПОта. Без гражданска война без нищо. Само закони и да не се развъждат с помощи!
Турците в БГ аз като етнически българин не ги харесвам, ОБАЧЕ, има едно голямо обаче, нашите турци са бели хора! Те чисто расово принадлежат към европейците. Турция се дели на 3! Европейски турци, анадолци, това са чернилките дето ги гледаш по студентски и кюрди, също черни и отново по студетски! Нашите турци 95% са от европейските, половината са руси като шваби, руси ти казвам. Много от тях са не просто честни, но и морални! Исляма им е светски, а като хора са човечни и съвестни! Трудови хора, навряни в тютюна и друго земеделие! Раждаемоста им е почти като българската, малко по-висока, малко! Някой от тях се връщат и в Турция. За мен ако ситуацията се моделира правилно, тия хора няма да са нито проблем нито заплаха. От тях някакви залитат по турцизъм, но са малко и са често гамени или продали се на върхушката в Анкара, но това не е българския турчин. Българския турчин е светски, той е кемалист и пие ракия. Уважава и българите, между другото.
Къде ги сравняваш тия бели хора, тия "шваби", нашите турци, руси и хубави с тая черна сган, която идва. Това е тотален боклук. Това са бесни кучета на Хадес. Тука исляма няма нищо общо. Тия идват, за да изнасилват и да ползват ВОДА и ресурси, дето ги има тук. Тия не стават нито за работа, нито за интелектуална работа. Тръгнали са милиони, които да ни залеят. КАК ДА НЯМА ОПАСНОСТ. Това е истинската заплаха, от тая биологична маса от подчовеци. Тая опасност няма нищо общо нито с ислям, нито с нашите турци и циганцори. Като дебело подчертавам, че български турци с циганската сган не трябва да се слагат под един знаменател по никакъв начин! Тука ако се изтърсят 200-300 хиляди или ни ги върнат, колкото и да е мизерия в БГ, тука има вода. Един милион пъти по-добре от Афганистан или СА. Може и да се запушат тука милион или два. Как да няма опасност ми казваш. ИМА И ТО ОГРОМНА. София се напълни с араби, вече навсякъде се мяркат, не говоря за новопристигнали сега като бежанци. Искат вече тука да живеят. Нямало опасност???
Коментар
-
https://www.facebook.com/vassil.zhec...06354688894584
Аз не съм против бежанците, на тях разбира се трябва да се помогне, никой не иска да бъде в ролята на моряка с лопатата, който бие по главата опитващите да се качат на лодката му кораброкурушенци, но тук не става дума за спасение, а за заселване. За натурализация, доколкото тази дума в контекста на мулти-култи идеологията има някакъв смисъл. Защото в този дискурс няма доминиращи ценности и единен културен модел, то за това се и казва "мулти-култи", а "многообразие", в което всеки предлага на обществото каквото си е донесъл като разбиране към света в това общество. Другите да се оправят, ако му направят забележка те му нарушават правата. А и по-важно е бизнеса да върви, помощите ще ги плаща държавата. А и те спокойно го завявяват вече това "заселване", то и в документите фигурира, като "поемане на отговорност от всички членки на ЕС", и те просто ползват повода, че има страдание и войни за тези хора от трите държави, за който ООН даде статут на "бежански", и с това се оправдава трайното им заселване в Европейския съюз. Трайно заселване, нали не сте забравили?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеДано англичаните разтурят тоя педерастки съюз.След него и НАТО.Ние отиваме в руската зона.България без Русия няма бъдеще.Ще видиш как всичко ще се нареди.Ние сме древен народ няма да се затрием.България ще я има до свършека на света
Коментар
-
power grid
Англичаните няма да "разтурят" ЕС. При Русия нямаме работа докато тя представлява федерация, като стане Русия като Япония - ДА. Но ако продължава да е пропаднала държава трябва да спасяваме руснаците да бягат от там, те са наши братя. Само японците са железни и не се занимават с глупости, четат една религиозна книга и в нея пише че трябвало да се убива, веднага книгата там е забранена и някой само да каже че изповядва такава религия веднага получава раиран чисто нов костюм.Last edited by supertrader; 11.04.2016, 21:08.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеСпокойно, бе, човек! Бг обосновката е, че си имаме достатъчно трудни малцинства и мюсюлмани, та нека другите ни догонят по насищане с такива и тогава ще разпределяме по равно. Безпокойствата на Импето остават по-актуални. Лошо, че в последното преброяване изкривена числеността на роми и мюсюлмани.
Мангалите могат да бъдат редуцирани ако не сме в ЕС за 20 години с 30-40%, само законите да се спазват и да няма помиярски НПОта. Без гражданска война без нищо. Само закони и да не се развъждат с помощи!
Турците в БГ аз като етнически българин не ги харесвам, ОБАЧЕ, има едно голямо обаче, нашите турци са бели хора! Те чисто расово принадлежат към европейците. Турция се дели на 3! Европейски турци, анадолци, това са чернилките дето ги гледаш по студентски и кюрди, също черни и отново по студетски! Нашите турци 95% са от европейските, половината са руси като шваби, руси ти казвам. Много от тях са не просто честни, но и морални! Исляма им е светски, а като хора са човечни и съвестни! Трудови хора, навряни в тютюна и друго земеделие! Раждаемоста им е почти като българската, малко по-висока, малко! Някой от тях се връщат и в Турция. За мен ако ситуацията се моделира правилно, тия хора няма да са нито проблем нито заплаха. От тях някакви залитат по турцизъм, но са малко и са често гамени или продали се на върхушката в Анкара, но това не е българския турчин. Българския турчин е светски, той е кемалист и пие ракия. Уважава и българите, между другото.
Къде ги сравняваш тия бели хора, тия "шваби", нашите турци, руси и хубави с тая черна сган, която идва. Това е тотален боклук. Това са бесни кучета на Хадес. Тука исляма няма нищо общо. Тия идват, за да изнасилват и да ползват ВОДА и ресурси, дето ги има тук. Тия не стават нито за работа, нито за интелектуална работа. Тръгнали са милиони, които да ни залеят. КАК ДА НЯМА ОПАСНОСТ. Това е истинската заплаха, от тая биологична маса от подчовеци. Тая опасност няма нищо общо нито с ислям, нито с нашите турци и циганцори. Като дебело подчертавам, че български турци с циганската сган не трябва да се слагат под един знаменател по никакъв начин! Тука ако се изтърсят 200-300 хиляди или ни ги върнат, колкото и да е мизерия в БГ, тука има вода. Един милион пъти по-добре от Афганистан или СА. Може и да се запушат тука милион или два. Как да няма опасност ми казваш. ИМА И ТО ОГРОМНА. София се напълни с араби, вече навсякъде се мяркат, не говоря за новопристигнали сега като бежанци. Искат вече тука да живеят. Нямало опасност???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеЗа всичко е виновен КЕНЕФА ЕС! Дори Македоня се вижда, че има много по-самостоятелна политика от България! Ако ЕС не се разпадне България я очаква затриване. Тука ще стане ислямско-арабско гето и ще трябва да се имигрира, няма да може да има нормален живот! Ще трябва да се ходи я в Полша, я в Русия. Ама аз си искам да си запазим страната и ми се живее тук.
Всеки ден се моля на 23 Великобритания да каже едно хубаво OXI! Живее ми се в България и не ми се иска да има скапани чернилки! И ДА расист съм и то краен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеЗа всичко е виновен КЕНЕФА ЕС! Дори Македоня се вижда, че има много по-самостоятелна политика от България! Ако ЕС не се разпадне България я очаква затриване. Тука ще стане ислямско-арабско гето и ще трябва да се имигрира, няма да може да има нормален живот! Ще трябва да се ходи я в Полша, я в Русия. Ама аз си искам да си запазим страната и ми се живее тук.
Всеки ден се моля на 23 Великобритания да каже едно хубаво OXI! Живее ми се в България и не ми се иска да има скапани чернилки! И ДА расист съм и то краен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакто казваше един мой ученик: "Аз нямам абсолютно нищо против негърите, но само ако си стоят в Негрия !!! Нека си живеят там, нека се развиват, да прогресират, не им желая нищо лошо, ама тука не ги искам."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеАко бяха стреляли журналистите и левицата щяха да ги разкъсат, а под натиска на медии и левите политици НАТО да им обяви поредната война в защита на исляма като в Косово.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеА някой може ли да обясни защо македонците не си защитават границата и не стрелят на месо? А аз ги мислех за най-великите
Ципрас обвини Македония в срамни действия срещу бежанците http://www.blitz.bg/news/article/404801http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеЕ то расизма си е естествен процес. Не е привилегия само на Белия човек. Просто силата и парите бяха на негова страна, до тук, а другите се водиха потъпкани и "онеправдани". В Южна Африка има расизъм от страна на черните! Азиятците са расисти големи също така. Въпросът е, че естественото и природно състояние за мен да си расист, е подтъпкано от политическата мантра в момента и това ще избухне в следващите години. Аз винаги съм си бил расист и не ми дреме за разни постулати, които се пускат в обществото, че всички сме били "просто хора". Н еми дреме и за някакви идиотски ценности, които не са моите ценности!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Вижте го: колко е жалък !!!!
МИШКУНЯКЪТ БОЙКОБОРИСОВ НАБЪРЗО СМЕНИ ТОНЪТ КЪМ ДОБРОВОЛНИТЕ ОТРЯДИ СЛЕД ЗАПЛАХА ОТ ПРЕСТЪПНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ БХК:
http://www.blitz.bg/news/article/404825
Всяко беззаконие или нехуманно отношение към нелегално преминалите границите не само не се толерира от държавата, но ще бъде преследвано от закона. Това написа във Фейсбук премиера Бойко Борисов. Коментарът му идва, след като от Българския хелзински комитет обявиха, че ще изпратят сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров заради изразената от него подкрепа към доброволческите отряди.
Значи антибългарската организация БХК не само че заплашва премиерът на държавата, но той им се връзва, изпуска се в гащите и започва да ломоти точно обратното на това, което е говорил преди това !!! За пореден път "генералът", "каратистът" показа, че е най-големия страхливец, който някога се е раждал под слънцето. Ако АЗ бях на неговото място - с пълна власт - още днес качулатите щяха да нахлуят в централата на БХК и още тая вечер щяхме да гледаме по телевизията как повалят кънев на земята, завират му пистолет в ухото и той се напикава от страх !!! И не само кънев, а и цялата сган там.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар