IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От соросоидна гледна точка, ти благодаря, че ме смяташ за умен и красив

А иначе, не виждам по какво съдиш, че изпитвам "омраза към България"

Неприязънта ми към "динковци", путиноиди и други примитиви, доказва дори точно обратното.....е освен в очите на същите тези пишман "патриоти".

Коментар

• Майк, тук пишеш мантри, които нямат общо с реалността, макар привидно да изглеждат верни - Британия без ЕС е нищо, тотално нищо, защото вече няма доминиони и няма отде да цоца. Да, нетен донор са, но реално не е точно така, а сравнението с Швейцария е много некоректно, най-малкото политическата им тежест е много различна, но нейсе.

Мога да вържа бас, че инглизите няма да излязат от ЕС, така както скотите не излязоха от британия, макар да имаха много повече икономически основания от инглизите сега. Просто няма как да стане

А за варваите нещата са необратими - исторически факт е това, не е нещо друго = колкто можеш да изгониш ромите от България, толкова и пакитата от Лондон, примерно. не ми харесва този факт, но е факт. И ще става все по-зле.

П.С. Единствената полза от бедността в България е спирането именно на емигрантите - просто не им е изгодно да са тук, а такива като Динко пък ги бият и им създават "респект", та те хептен не се кефят на маршрута през нас. И по-добре, че като знам каква милиция и военни-шопари имаме, чак лошо ми става
      Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
      Великобритания формира ОГРОМНА част от БВПто си благодарение на финансовия център Лондон! От ЕС искат да наложат данък трансакция, което само ще ги удари. Удрят ги и други регулации, т.е. те само биха загубили.
      Великобритания е нетен донор на средства в ЕС, които също губи!
      Ако са извън ЕС те няма да загубят нищо, защото ще сключат веднага споразумения за търговия с ЕС. За тях на практика нищо няма да се промени от към стопанство, единствено ще запазят суверинитета и интересите си! Швейцария като не е в ЕС какво? Великобритания е много по-мощна и силна от Швейцария! По твоята логика швейцарците, които са вътрешноконтинентална страна, заобиколени само от членове на ЕС и нямат излаз към световния океан, трябва да са капълдисали! Те са си супер като икономика и то не банки само, ами фармацефтика, индустрия лека промишленост, яко експорт към ЕС!

Великобритания извън ЕС, само би спечелила!
      Варварите може и да са вече в Рим, но ЕС е единствения стабилизиращ фактор, преди някой страни да се подпалят. Подпалването е лошо, но по-добре подпалени днес и оцелели, отколкото подпалени утре неизбежно и изгорели!
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Червения, а сопри се малце бре, брат, молам ти са - наистина не разбирам как може соросоидите да стигате и надминавате даже путиноидите в омразата си към България Бъдете поне малко БЪЛГАРОФИЛИ!!!

Хора като Динко и подобните му може ид аса първични, но са единствения шанс пред свалените гащи на умните и красивите, преди нещо да влети там. И то със скорост и без вазелин, а на умните 8и красивите да им остане само щастието да го лайкнат. Шък може и да си го харесват, знам ли

И стига сте го обръщали на мислене на контра - що не си плащаш данъците и паркираш накриво, ами щото циганите пътуват гратис. Усещаш ли се колко си близо в мисленето си до комунистическото - А вие що биете негрите, а???

От теб наистина очавкам повече, а не елементаризми, точно такива, в кавито обвиняваш опонентите си...
        Кое е по-важно? ХОРАТА или ДЕЛАТА? Аз мисля, че делата, защото те остават за бъдещето, а хората са преходни!

Ако един "лош" човек извърши добро дело, това означава ли, че делото само по себе си е лошо?
        Ако един "добър" човек извърши лошо дело, означава ли, че извършеното само по себи си е добро, защото го е извършил "добър човек"!

АНТИБЪЛГАРИТЕ СА МНОГО ПО-ГОЛЯМА СГАН И ОТ ПСВДОБЕЖАНЦИТЕ!

Коментар

• Червения, а сопри се малце бре, брат, молам ти са - наистина не разбирам как може соросоидите да стигате и надминавате даже путиноидите в омразата си към България Бъдете поне малко БЪЛГАРОФИЛИ!!!

Хора като Динко и подобните му може ид аса първични, но са единствения шанс пред свалените гащи на умните и красивите, преди нещо да влети там. И то със скорост и без вазелин, а на умните 8и красивите да им остане само щастието да го лайкнат. Шък може и да си го харесват, знам ли

И стига сте го обръщали на мислене на контра - що не си плащаш данъците и паркираш накриво, ами щото циганите пътуват гратис. Усещаш ли се колко си близо в мисленето си до комунистическото - А вие що биете негрите, а???

От теб наистина очавкам повече, а не елементаризми, точно такива, в кавито обвиняваш опонентите си...
          Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          Тия бандити "динковците", що не си организират една хайка и да навържат със свински опашчици примерно баневци, герцовци, гоцевци, диневци и т.н.?

Ама май им е доста по-лесно "патриотично" да натръшкат на земята 2-3 ма убитаци с раници на гърба.

Не съм чувал също така, "патриотично" да си организират хайки и срещу дребната битова престъпност по техните "ловни поля" - цигани-крадци, наркопласьори, автокрадци и т.н.
          Що ли?
          Дали не е защото ТЕ са гореописаните.
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
            Общественото внимание е насочено и към мигрантската криза. Нейното развитие в България намира израз в засилването на доброволните отряди, които патрулират на границата и залавят нелегално преминалите. Герои ли са тези българи и какъв риск крие създаването на структури, паралелни на държавните?

– Тези момчета и момичета, каквито и да са, вече записаха имената си върху камък в българската история. Няма другаде в Европа такъв феномен. Българинът показа нещо уникално на скованото от ужас европейско общество. Това е факт, който трябва да се отчита и, разбира се, да се анализира. За мен това явление се корени дълбоко в българската традиция и история. Свидетели сме на някакви здрави инстинкти. Ние, като общество, знаем, преживели сме, носители сме на мъдрост. Не случайно сме най-старата национална държава на континента. А държавата е хора, а не институции. Институциите, както се вижда, фалираха. Либералите сега скачат срещу доброволците по границата, обиждат ги, присмиват им се, сатанизират ги, сезират наред, но така и не предлагат решение или изход от ситуацията. Защото идеите им са изначално погрешни. Те искат да заместят човека с институция. Е, няма как да стане. Човекът е в центъра на политиката.
            ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++

Коментар

• Тия бандити "динковците", що не си организират една хайка и да навържат със свински опашчици примерно баневци, герцовци, гоцевци, диневци и т.н.?

Ама май им е доста по-лесно "патриотично" да натръшкат на земята 2-3 ма убитаци с раници на гърба.

Не съм чувал също така, "патриотично" да си организират хайки и срещу дребната битова престъпност по техните "ловни поля" - цигани-крадци, наркопласьори, автокрадци и т.н.
              Що ли?
              Дали не е защото ТЕ са гореописаните.
              Last edited by 4ervenasgan; 12.04.2016, 11:25.

Коментар

• – Референдум в Холандия отрече асоциирането на Украйна към ЕС, но ЕК няма да се съобрази с решението на холандците. Как си обяснявате действията на Брюксел?

– Случаят с холандския референдум е много показателен. Жестоко се подиграха с холандците и ги унижиха. Пуснаха ги да си играят на плебисцит. Хората гласуваха, изразиха позиция и накрая от Европейската комисия им казаха: няма значение, пак ще направим какво си искаме. Поне да правеха нещо, а те правят само глупости – украинската криза, терористичната криза, гръцката, бежанската, британската криза… Нека някой каже, че това не е либерална диктатура от съветски тип. Реално демокрацията е фиктивна и чрез други механизми се подменя волята на избирателите и неудобните правителства. Въпросът е докога може да продължава това. Така или иначе консервативният призрак вече броди из Европа.

Ясно се вижда, че гражданите са просто ПОДАНИЦИ на една клика в ЕК-КПСС!

Коментар

• Общественото внимание е насочено и към мигрантската криза. Нейното развитие в България намира израз в засилването на доброволните отряди, които патрулират на границата и залавят нелегално преминалите. Герои ли са тези българи и какъв риск крие създаването на структури, паралелни на държавните?

– Тези момчета и момичета, каквито и да са, вече записаха имената си върху камък в българската история. Няма другаде в Европа такъв феномен. Българинът показа нещо уникално на скованото от ужас европейско общество. Това е факт, който трябва да се отчита и, разбира се, да се анализира. За мен това явление се корени дълбоко в българската традиция и история. Свидетели сме на някакви здрави инстинкти. Ние, като общество, знаем, преживели сме, носители сме на мъдрост. Не случайно сме най-старата национална държава на континента. А държавата е хора, а не институции. Институциите, както се вижда, фалираха. Либералите сега скачат срещу доброволците по границата, обиждат ги, присмиват им се, сатанизират ги, сезират наред, но така и не предлагат решение или изход от ситуацията. Защото идеите им са изначално погрешни. Те искат да заместят човека с институция. Е, няма как да стане. Човекът е в центъра на политиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    е, де, не с рогите напред - има възможни, има невъзможни, а има и нереалистични неща. едно от тези, нереалистичните неща е Не-то на грейтобританията - просто няма как да се случи, да не са малоумни да го правят? Каква им е алтернативата? 0.

Иначе подкрепям голяма част от мнеията ти, но това не е сред тях, няма и как да е просто, причините са ясни - бълнуваш утопии, поне за сегашните реалии. Варварите не са пред портите, варваите вече са в Рим, Лондон, Париж, та дори и в лелеяната от много Москва (там също е пълно с резаци, маакр и от малко по друг тип). И какво правим с тях? Какво? избвиаме ги - ми супер, ама как да стане? Връщаме ги - ми супер, ама как да стане като те вече си имат жилища тук? Как, дай идея как? Викаш да спазваме закона, ама точно законът ги зашитава, нали? Шото нали там егалите, либерте, фратерните и прочие бълвочи.
                    Великобритания формира ОГРОМНА част от БВПто си благодарение на финансовия център Лондон! От ЕС искат да наложат данък трансакция, което само ще ги удари. Удрят ги и други регулации, т.е. те само биха загубили.
                    Великобритания е нетен донор на средства в ЕС, които също губи!
                    Ако са извън ЕС те няма да загубят нищо, защото ще сключат веднага споразумения за търговия с ЕС. За тях на практика нищо няма да се промени от към стопанство, единствено ще запазят суверинитета и интересите си! Швейцария като не е в ЕС какво? Великобритания е много по-мощна и силна от Швейцария! По твоята логика швейцарците, които са вътрешноконтинентална страна, заобиколени само от членове на ЕС и нямат излаз към световния океан, трябва да са капълдисали! Те са си супер като икономика и то не банки само, ами фармацефтика, индустрия лека промишленост, яко експорт към ЕС!

Великобритания извън ЕС, само би спечелила!
                    Варварите може и да са вече в Рим, но ЕС е единствения стабилизиращ фактор, преди някой страни да се подпалят. Подпалването е лошо, но по-добре подпалени днес и оцелели, отколкото подпалени утре неизбежно и изгорели!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                      За всичко е виновен КЕНЕФА ЕС! Дори Македоня се вижда, че има много по-самостоятелна политика от България! Ако ЕС не се разпадне България я очаква затриване. Тука ще стане ислямско-арабско гето и ще трябва да се имигрира, няма да може да има нормален живот! Ще трябва да се ходи я в Полша, я в Русия. Ама аз си искам да си запазим страната и ми се живее тук.

Всеки ден се моля на 23 Великобритания да каже едно хубаво OXI! Живее ми се в България и не ми се иска да има скапани чернилки! И ДА расист съм и то краен!
                      е, де, не с рогите напред - има възможни, има невъзможни, а има и нереалистични неща. едно от тези, нереалистичните неща е Не-то на грейтобританията - просто няма как да се случи, да не са малоумни да го правят? Каква им е алтернативата? 0.

Иначе подкрепям голяма част от мнеията ти, но това не е сред тях, няма и как да е просто, причините са ясни - бълнуваш утопии, поне за сегашните реалии. Варварите не са пред портите, варваите вече са в Рим, Лондон, Париж, та дори и в лелеяната от много Москва (там също е пълно с резаци, маакр и от малко по друг тип). И какво правим с тях? Какво? избвиаме ги - ми супер, ама как да стане? Връщаме ги - ми супер, ама как да стане като те вече си имат жилища тук? Как, дай идея как? Викаш да спазваме закона, ама точно законът ги зашитава, нали? Шото нали там егалите, либерте, фратерните и прочие бълвочи.

Европа е мъртва, а причината да е мъртва е самата Европа, по-точно демокрацията й, защото валстта на народа, без значение на пол, род, религия, образование, доходи и т.н. е обречена сама по себе си, просто защото маргиналите се плодят, а искат (и тук е по-готиноъо, по закон ИМАТ ПРАВО) папо, подслон, лекарска грижа и т.н., щото са човешки същества и ала-бала. Това е , останалот е чесане на клавиатути - за Европа няма шанс, защото за демокрацията няма шанс.

П.С. Винаги съм се чудил (това е тотален офтопик по темата) що нашите шенсии не си направят една партия - 2,5 млн гласоподаватели са това, ей, страшна сила. Първа политическа партия стават веднага и си гласуват една минимална пенсия от 1000 лв и тогава ще стане такъв живот, че само си викам дано. Демокрация в най-чист вид, а С Европата е същото - демокрация, ръйш ли

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                        Съмнявам се че ЕС е в основата на точно това безумие. То датира много по-назад, поне към седемдесетте, а може би и много преди това. Първото явно проявление беше политическата коректност, разните групички за борба с расовата дискриминация, феминизмът, социализирането на алтернативните сексуалности. Кой успя да наложи контрол върху тези на пръв поглед невинни движения за мен е загадка.

И дойде ден когато предателят на бялата раса Де Клерк разруши оазисът на цивилизацията в Африка а останалият бял свят аплодираше.

А след това малко по малко нещата тръгнаха в посоката водеща към днешното състояние. Постепенно, плавно промиване на мозъци. Внушаване на нови представи за добро, зло и изобщо морал на децата от най-ранна възраст.

Не търсете първопричината в ЕС - те отдавна са измежду жертвите на този процес и разпадът няма нищо да реши.
                        Единствено ЕС, позволява това, което наблюдаваме да се случва и го прави възможно!
                        Как си го представяш да излезне някой политик пред населението си и да каже:

"Вижте какво, ще пускаме тука мангусти, които ще правят по 5 деца, а вие по 2. Ще ги храните и ще се съобразявате с техните желание и "култура". Ще живеят тук от сега на сетне и това е техния нов дом. Водата и ресурсите си ще ги разделите с тях. Чат пат ще има зверства и изнасилвания, на който някой от вас ще станат жертва, но ние ще се опитваме да ги намаляваме до колкото е възможно! Когато след 30 години ТЕ станат повече от вас, не можем да ви кажем какъв ще бъде живота на вас и вашите деца, защото не знаем как те ще се държат с вас и как ще ви управляват, защото държавата ще е вече тяхна. Не можем да ви гарантираме, че те просто няма да ви направят един геноцид, при липсата на сегашните ценности, просто се надявайте, че ще бъдат снисходителни!"

Тъй като подобна истина не може да бъде обявена на гражданите, то всичко се извършва в името на някакъв свръх субект, в случая ЕС и неговите ценности. Едни ценности, за който никой никога не ги е включил нито в конституция или закон и подлежат на свободно тълкуване!
                        Гражданите формират държавата, съответно тя не е над гражданите. ЕС обаче е над държавата, съответно е над гражданите и тяхната воля! Изведнъж те от граждани стават просто поданици на една империя! В случая - империя на злото!

Гърция не си пази границите, защото псевдобежанците ще идат в Германия. Германия обявява, че ги приема, защото това не е просто нашата Германия, това е страна част от ЕС с "ценности" и "отговорности". Цялото това унищожение и ужас на Европа е възможно единствено и само при съществуването на ЕС. Няма ли ЕС, всеки ще се пази. А да няма да ги има и "ценностите"!
                        Last edited by Mike Florida; 12.04.2016, 10:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                          А, едва ли е за война, просто за бавна и постепенна асимилация ...
                          Немеца прави едно дете, тъмнозеления прави по 10.
                          След 10-15 години гейм оувър ...
                          възможно е да си прав.
                          Начина, по който се случват нещата.
                          Интензитета.
                          Подготовката на местно ниво, там от където и там където ги извозват.
                          и още некои съображения, за мен говорят :
                          НЯМА ВРЕМЕ ...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Разбира се, че не...
                            В момента, в гейропа се съсредоточават количества от изключително здрави-прави мъже...
                            ЗАЩО ?
                            А, едва ли е за война, просто за бавна и постепенна асимилация ...
                            Немеца прави едно дете, тъмнозеления прави по 10.
                            След 10-15 години гейм оувър ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Тия диваци не идват тук, за да живеят като европейци,..
                              Разбира се, че не...
                              В момента, в гейропа се съсредоточават количества от изключително здрави-прави мъже...
                              ЗАЩО ?
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Да, съгласна съм. Какво ще спечелят от една отслабена Европа?
                                Не,
                                те не идват сами ...
                                Тях ги КАРАТ насам ...
                                Организирано и целенасочено.

Коментар

Working...
                                X