IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
    Че к'во им е на Гърция или Турция откъдето са дошли. Пропътували хиляди километри за да се заселят в Европа а около тях арабски държави със сходни нрави и обичаи бол. Да не говорим за мангусите от Афганистан. Тези които са много либерални да вземат да приютят у дома си, тогава да говорят.
    Ми аз съм съгласен бе. Къде ни е границата? Всеки който е дошъл през КПП и е одобрен не е терорист, фанатик, а светски човек да заповяда,като приключи войната да се връща/ Само,че ордите идват а ние нямаме граница. Ония кретени от ПФ начело с Валери Симеонов ПРАВЯТ ДАЛАВЕРИ с оградата. Права е Елена Йончева, за това че границата е разграден двор и че аз и още 2-3 бабаити може да я пробием без проблем, а какво остава за орди от 50-500 човека. Делян Добрев беше буквално като насран. БОРИСОВ ако иска да печелиш избори ги махни тия калинки бе, може ли това недоразумение Добрев страхлив мишок да е кандидат министър?

За мен всички гласуващи за ПФ са пулни ИДИОТИ и некадърници. Това са най-големите крадци. Докато ние гледаме ГЕРБ и БСП, точно тия средните пръсчета като ПФ,ДПС,РБ крадър най-много и правят най-големите золуми - Москов,Ненчев,Доган,Местан. Или ГЕРБ или БСП друга алтернатива нямаме,а по -добре две големи партии отколкото малки средни пръсчета готови за лапане на държавните пари. МИСЛЕТЕ не бъдете ГЛУПАЦИ

Коментар

• Че к'во им е на Гърция или Турция откъдето са дошли. Пропътували хиляди километри за да се заселят в Европа а около тях арабски държави със сходни нрави и обичаи бол. Да не говорим за мангусите от Афганистан. Тези които са много либерални да вземат да приютят у дома си, тогава да говорят.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Това е като да те питам ти ще ядеш ли порця гъби в която само една не е отровна? 2 МИЛИОНА българи напуснаха тая страна не заради бежанците, а заради МУТРИТЕ и ПОЛИТИЦИТЕ. Кой е навредил повече на държавата?Аз тук алаховците не съм видял да правят нещо кой знае какво, за разлика от мутренските кражби на заводи и оставянето на хиляди без работа , Колко хора умряха от наркотиците на ДС?
        Темата май беше за бежанците ама нейсе...колкото до плодовете на "демокрацията" , които берем и днес , две мнения няма, само че защо вместо да се занимаваме с нерешените си проблеми , си отваряме нови ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Ти ше ядеш ли порция гъби в които само една е отровна ?!
          Това е като да те питам ти ще ядеш ли порця гъби в която само една не е отровна? 2 МИЛИОНА българи напуснаха тая страна не заради бежанците, а заради МУТРИТЕ и ПОЛИТИЦИТЕ. Кой е навредил повече на държавата?Аз тук алаховците не съм видял да правят нещо кой знае какво, за разлика от мутренските кражби на заводи и оставянето на хиляди без работа , Колко хора умряха от наркотиците на ДС?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Не ми трябва да ставам патриот, обичам си земята българска,
            но не харесвам политиката, която води държавата.
            Да подадеш ръка на изпаднал в беда човек не са нужни никакви писани "ценности"

Писала съм и в тази тема - против съм бежанските лагери в този им вид, нахълтването на хиляди ислямисти
            Против съм политиката на Меркел и измисленото Дъблинско споразумение, което ни налагат.
            Измислили ли го в една страна на океана, но го налагат на нас външните граници на Европа...
            От изостанали, още по- да бъдем ...

Но, подобни семейства, ... сирийци, които търсят подслон няма логика, която да оправдае злата ни параноя!
            Не мога да не се съглася на 100 %, моите виждания съвпадат напъно с всяка написана от теб дума. След като държавата им е дала статут на бежанци, се предполага, че хората са такива и няма логика да ги гонят.
            Остава поне за мен отворен въпроса дали като приключи войната в Сирия и е безопасно там може лесно тези с бежански статут да се пратят обратно в родината им. В случая и в момента обаче, това няма значение и не може да се отнасят така с тях в Белене, както и с другото семейство в Елин Пелин.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Теб да не са те гонили алахакбаровци посред нощ в Германия? Може си бил изнасилван или и аз не знам ти ще кажеш. Са за това сирииско смесйтво според мен не беше правилно да се постъпва така. Мисля,че имаме служби които с партниорските могат да кажат какви са били в Сирия. Не вярвам да са били убиици от ИДИЛ пък и са семейство, както и да е, такова ни е обществото. Изгониха някакви хорица , но оставят мутирите и политицете да ги дупят всеки ден, да ги ограбват циганите, да ги унижават. Аз искам да попитам колко от тия селяндури биха протестирали срещу мутрите по тия ширини. В Козлодуй банда мутри взимат бизнеса на хората. Защо не се надигнете поне веднъж срещу лошите но "свой". За мен държавата и народа са един БАРДАК
              Ти ше ядеш ли порция гъби в които само една е отровна ?!

Коментар

Ше станеш патриот чак когато те подгони някой аллахакбар посред нощ с брадвата на някоя гара !
                Теб да не са те гонили алахакбаровци посред нощ в Германия? Може си бил изнасилван или и аз не знам ти ще кажеш. Са за това сирииско смесйтво според мен не беше правилно да се постъпва така. Мисля,че имаме служби които с партниорските могат да кажат какви са били в Сирия. Не вярвам да са били убиици от ИДИЛ пък и са семейство, както и да е, такова ни е обществото. Изгониха някакви хорица , но оставят мутирите и политицете да ги дупят всеки ден, да ги ограбват циганите, да ги унижават. Аз искам да попитам колко от тия селяндури биха протестирали срещу мутрите по тия ширини. В Козлодуй банда мутри взимат бизнеса на хората. Защо не се надигнете поне веднъж срещу лошите но "свой". За мен държавата и народа са един БАРДАК

Коментар

• впрочем, в Б-я и сега е пълно с цигани и не само, които колят и убиват ... пълно е със села, в които баби и дядовци са като на война...
                  КОЙ е виновен?

Коментар

Ше станеш патриот чак когато те подгони някой аллахакбар посред нощ с брадвата на някоя гара !
                    Не ми трябва да ставам патриот, обичам си земята българска,
                    но не харесвам политиката, която води държавата.
                    Да подадеш ръка на изпаднал в беда човек не са нужни никакви писани "ценности"

Писала съм и в тази тема - против съм бежанските лагери в този им вид, нахълтването на хиляди ислямисти
                    Против съм политиката на Меркел и измисленото Дъблинско споразумение, което ни налагат.
                    Измислили ли го в една страна на океана, но го налагат на нас външните граници на Европа...
                    От изостанали, още по- да бъдем ...

Но, подобни семейства, ... сирийци, които търсят подслон няма логика, която да оправдае злата ни параноя!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      А бе, хора, какво става у нас и с нас?!
                      В едно нормално семейство, избягало от ужаса на войната, която и с нашата мълчалива помощ се случва,
                      видяхме носител на злото? И ги изгонихме от Белене?
                      Толкова сериозно ли са ни зомбирали, че не правим разлика между бежанци, тръгнали с икономически и политически цели и хора, пострадали от война?
                      Ако думата патриотизъм няма нищо общо с човещината, значи категорично съм анти-патриот!

Коментар

• А бе, хора, какво става у нас и с нас?!
                        В едно нормално семейство, избягало от ужаса на войната, която и с нашата мълчалива помощ се случва,
                        видяхме носител на злото? И ги изгонихме от Белене?
                        Толкова сериозно ли са ни зомбирали, че не правим разлика между бежанци, тръгнали с икономически и политически цели и хора, пострадали от война?
                        Ако думата патриотизъм няма нищо общо с човещината, значи категорично съм анти-патриот!

Коментар

• Във вторник парламентът на Унгария одобри автоматичното задържане на всички търсещи убежище в лагери, разположени по южната граница на страната, предава AFP. Браво на Орбан ! Достоен мъж и държавник , на фона на евротолерастко соросоидната гнус в управлението на Европа !

Четете още на: http://www.budnaera.com/201701f/1701...#ixzz4axg6zlbA

Коментар

• Къв Пушкин бе? Разплакани за Запада мурзилки

Коментар

• Пушкин. Об исламе

ПУШКИН ЭТО НЕ ПРЕДЧУВСТВОВАЛ - ОН ГЕНИАЛЬНО ОПИСАЛ ТО ЧТО УЖЕ БЫЛО И ПОВТОРЯЕТСЯ ОПЯТЬ
                              - ТАКОВА ПРИРОДА ИСЛАМА (ХАЛИФАТ ОТ МОРЯ - ДО МОРЯ) И НИЧЕГО НЕ МЕНЯЕТСЯ!
                              И ИДИОТЫ КОТОРЫЕ НЕ В СОСТОЯНИИ ЭТОГО ПОНЯТЬ - ТОЖЕ НЕ МЕНЯЮТСЯ

Горит земля от них кругом,
                              Стенают местные: доколе?!
                              Что заработали трудом,
                              Отдать заставят поневоле.
                              Все мертво посреди степей
                              Теперь в Германию скорей.
                              Да к Скандинавии бескрайней.
                              Тут стоны жен, и плач детей,
                              И муэдзина крик печальный.
                              Нет, не когортой боевой,
                              На сей раз шло завоеванье,
                              А диких беженцев толпой,
                              Шел Халифат на мирозданье.
                              Как слепотой поражены
                              Их всех без боя пропускают.
                              Колонны вражеской орды,
                              Собой Европу заселяют.
                              Волшебной силой провиденья
                              В туманной памяти моей
                              Так оживляются виденья
                              Кровавых халифата дней.
                              В земле, где долго, долго брани
                              Ужасный гул не умолкал,
                              Сдались германцы и славяне
                              Лишь полк мадьяров устоял,
                              Австрийский сдох орел двуглавый
                              Савойского минувшей славы,
                              Не встретить посреди степей.
                              Над рубежами древних станов
                              Стоят телеги басурманов,
                              И черной Африки детей.
                              Кто их крикливыми толпами
                              В Европу ныне проводил?
                              Какие блага посулил,
                              И окрылил их всех мечтами?
                              В поход тьмы темь их снарядил
                              Оставив старые хамулы —
                              Где их всегда учили муллы
                              Чтоб всяк неверного убил.

Коментар

• СКАНДАЛ В ШВЕЦИЯ:

Пет клети, непридружени дечица - 16-17-годишни афганченца, прогонени от страната, задето ощастливили сексуално нетолерантно малко мъжко шведченце !!!

Злодейско и расистко правосъдие, което не уважава културните особености и похотливите нужди на брадясалите талибански дечица !!!

http://www.blitz.bg/svyat/nov-skanda...ews494256.html
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X