IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Австрия официално обяви: Световното споразумение за миграция е заплаха за националната сигурност

    Правителството на Австрия се присъедини към Вашингтон, Будапеща и Канбера и няма да подпише изготвения от ООН документ

    Въпреки че договорът не е задължаващ, настоящото десноцентристко правителство на Австрия се опасява, че в бъдеще препоръките на договора ще станат част от международното право.
    Кабинетът на Курц е против текстовете в споразумението, които предвиждат членове на семействата на мигранти да пристигат от чужбина, мигрантите да получават образование и здравни услуги, както и да се преселват хора, които страдат от промените в климата.
    ​​​​​​​

    Коментар


    • Селфи , моля !
      Attached Files

      Коментар


      • То разлика няма , не мислиш ли ?!

        Коментар


        • за разумния читател - повече от достатъчно ... другите насита нямат !

          Коментар


          • Още?

            Коментар


            • Коментар


              • https://s8295.pcdn.co/wp-content/upl...onprotest1.jpg

                Коментар


                • https://www.google.bg/search?q=europ...w=600&bih=1024

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнение

                    Стига бе хора, малко човещина проявате. Не всички са икономически имигранти, които бягат от мизерия, крайна бедност, мафия и т.н. Има и бежанци, които бягат от войните и конфликтите. Какво са виновни, че родните им къщи са изпепелени и сринати със земята. Айде стига сме мислили само за нас, пък на вуте да му е зле, налича се СОЛИДАРНОСТ и ХУМАННОСТ.
                    Са ти можеш да проявиш човещина и да дадеш пример.Прибери неколко от Африка у вас и се грижи за тях.Тия дето са решили да бягат от войни мафии и мизерия да се земат у ръце и да си оправят държавите да сложат край на войните да изтребят нафията и да почнат да бачкат.Никой не им е длъжен да ги храни и дондурка.А ако някоя европейска държава води война на техните земи за да граби от техните богатства да ги приема тя.Ние българите войни в Африка и Азия не сме водили и няма да водим ние не сме грабили.Така че дреме ми за разни тарикати..Тая измет не трябва да се допуска по нашите земи
                    Last edited by X_Y; 28.10.2018, 15:19.

                    Коментар


                    • Глобалният пакт за миграция на ООН ще има катастрофални последици за България

                      През последните 18 месеца в ООН бяха подготвени два ключови документа: Глобален пакт за бежанците и Глобален пакт за безопасна, организирана и редовна миграция, което безспорно е постижение на международната общност.

                      Единствено САЩ обявиха предварително, че се оттеглят от втория документ, а на 18 юли и Унгария обяви същото под предлог, че споразумението представлява ”заплаха за света” и крие опасност страните да бъдат принудени да отворят границите си.

                      Външният министър на страната Петер Сиярто счита, че Глобалният пакт за миграция „противоречи на всякакъв разум и в пълна степен на интересите по сигурността на Унгария и намеренията за възстановяване на европейската сигурност“.

                      Правителството нарече „екстремистки“ и „преднамерен“ този документ, който стимулира по–голяма миграция и класифицира същата като „добро и неизбежно явление“.

                      Президентът на САЩ Доналд Тръмп, по време на посещението си във Великобритания, посъветва европейците: "По-добре внимавайте за себе си. Миграцията променя културата и средата за сигурност. Не вярвам, че това е добре за Европа и за нашата страна."

                      Ако документът открито призовава за стимулиране на миграцията, за какво всъщност е гласувал българският представител в ООН и дали в ушите му не е звучала песента „Елате хиляди младежи...“? Поканата на Ангела Меркел от преди три години ще е невинна грешка в сравнение с това, което би последвало при този подход в Глобалния пакт за миграция.

                      Коментар


                      • Ново зверство! 18-годишна изнасилена брутално във Фрайбург, задържани са 7 сирийци и германец

                        Арестуваните са седем сирийци и един германец. Те са на възраст между 19 и 29 години. Живеят предимно в бежански центрове. Всички задържани са били известни на органите на реда заради предишни престъпления като нанасяне на телесни повреди, кражби и търговия с дрога, съобщава говорител на полицията във Фрайбург. До арестите се е стигнало чрез ДНК-следи по жертвата и местопрестъплението.
                        Вътрешният министър на провинция Баден-Вюртемберг похвали служителите на реда за извършените разкрития и осъди престъплението, ако бъде доказано, като ужасяващо. Кметът на Фрайбург призова правилата и законите да важат и да се уважават от всички.

                        И ДО ТАМ !!! Всичко завършва само с призиви !
                        В Иран екзекутираха девет души по обвинения за групово изнасилване

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
                          Освен да ходим в Канада. Там на всичките им е студено и не стъпват.
                          Грешка ! Отвори да видиш колко емигрират всяка година ... Бангладеш и Индия са първите "донори".
                          Last edited by X_Y; 28.10.2018, 15:18.

                          Коментар


                          • Освен да ходим в Канада. Там на всичките им е студено и не стъпват.
                            Last edited by aleks262; 27.10.2018, 14:58.

                            Коментар


                            • Джамбазки за изнасиленото от мигранти момиче в Италия: Това ли искате за нашите майки и сестри?!

                              "Не разбрахте ли, розови дебили, че такива изроди не се спират с конвенции, а с кастрация?", пише той
                              "Трябва ли да плащаме ужасната цена на безумното самоубийство на полуделите западни розово-либерални елити? Категорично не", заявява евродепутатът и заместник-председател на ВМРО

                              И така. Четирима, имигранти от Сенегал и Нигерия отвличат упояват изнасилват групово шестнадесет годишно момиче. То умира след 12 часа агония. Според кмета на Рим в този имигрантски квартал вечер е анархия и управляват дилъри и гангстери-имигранти. Добре ли е? Либерално ли ви е? Работи ли Истанбулската конвенция в Италия? Раздават ли я на „клетите бежанци“ да си четат, докато продават наркотици?

                              Коментар

                              Working...
                              X