IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Xman1- Не е вярно , тези хора са 100% интегрируеми в системата в която ние живеем. Всичката тази ненужна никому администрация която тормози хората с многобройните си институци, дупки с бюра и компютри на тях на които е запуснат някакъв един единствен елементарен софтуер е паразит до паразита. Те идват да паразитират, т.е. те са хора на системата, това е тяхната система, за тях тук е рая на земята.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Сериозно, това ли е грешката?
      Грешката е явлението "Боко", грешката е наличието на бежанци.
      Грешката са комунягите извън затвора.
      Грешката е в стадото, което си няма представа от свят и природа.
      Пак генерализираш. Сопри се с таз пропаганда. Освен фундаменталните причини, които не схващаш в дълбочина, има конкретни пропуски и недомислия. Освен тях има и провокационни сили, които използват миграционния натиск в една или друга посока. България е разпарчетосана държава, разкъсвана от вътрешни наглости и външни интервенции. А службите и администрацията слабо работят и са зависими.

Коментар

• Първоначално изпратено от DELCHO SMOKA Разгледай мнение

Те не са 1000 години назад! Това са хора просто от друго "тесто"!
        Катерицата е вегитарианец, а златката хищник. И двете са бозайници и двете са с козина, и двете са на четири крака, и двете имат остри зъби, и двете имат нокти, и двете имат очи, и двете имат уши, и двете имат еднакво устройство на вътрешните органи...

За ЕС, между катерицата и златката няма разлика! Те са просто бозайници!!! Така е и при хората!
        Не става въпрос за времеви различия, а за различия, при расово и цивилизационно светоусещане.
        Напълно прав си. За ЕС и всевъзможните толерастки измекяри всяко нещо на два крака е "човек", дори в морално отношение да стои по-ниско от животните. Има хора, дето си гледат за домашен любимец катериц, златки не знам някой да си отглежда... ама дори и да си отглежда, тоя хищник със сигурност няма да захапе ръката, която го храни !!!
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          https://www.youtube.com/watch?v=NCuV0cXIp5M

Алгафарито направо ги разби .....
          Браво, много добро интервю!

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
            Аз съм 1000% сигурен, че по голямата част от тези емигранти от Афганистан, Пакистан и тн. няма никога да се интегрират, но като казвам никога имам предвид НИКОГА, абсолютно НИКОГА, дори след 1000 години тия няма да се интегрирали в България. Те просто са 1000 години назад и няма как да ни настигнат, по скоро могат да ни върнат назад или да ни избият (ако станат повече).
            Те не са 1000 години назад! Това са хора просто от друго "тесто"!
            Катерицата е вегитарианец, а златката хищник. И двете са бозайници и двете са с козина, и двете са на четири крака, и двете имат остри зъби, и двете имат нокти, и двете имат очи, и двете имат уши, и двете имат еднакво устройство на вътрешните органи...

За ЕС, между катерицата и златката няма разлика! Те са просто бозайници!!! Така е и при хората!
            Не става въпрос за времеви различия, а за различия, при расово и цивилизационно светоусещане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
              Знаете ли в Китай има една относително незначителна мюсюлманска общоност, т.нар Уйгури. Та тези хорица, въпреки незначителната си бройка от около 10 милиона (сравнение с населението на Китай 1,3 милиарда), са отговорни за близо 100% от тероризма в Китай.... а въпросните Уйгури са направо "божи кравички" сравенение с емигрантите които ни заповядват господарите от ЕС да разселваме по нашите земи. Та замислете се колко продажни са нашите управници и как от една относително спокойна страна искат да ни превърнат в АДА на Земята. Аз съм 1000% сигурен, че по голямата част от тези емигранти от Афганистан, Пакистан и тн. няма никога да се интегрират, но като казвам никога имам предвид НИКОГА, абсолютно НИКОГА, дори след 1000 години тия няма да се интегрирали в България. Те просто са 1000 години назад и няма как да ни настигнат, по скоро могат да ни върнат назад или да ни избият (ако станат повече).

Можеби има някаква малка част от тях, които може и да са възможни за интеграция, но трябва много дълго проучване на тези хора. Едва ли не всекидневни консултации с хора които да им разясняват нашата култура, нашият начин на живот... Европейската цивилизация, правата на човека, правата на жените и тн. Такова нещо обаче не се прави, просто ги разселват тук там и се надяват те САМИ да се научат, е няма да се научат, те по скоро ще превърнат нашата държава в техните държави, отколкото да се цивилизоват сами.

Само да поясня, аз нямам лично против бежанците по принцип просто смятам, че е най добре да си стоят в техните държави. Особено този вид бежанци които искат да ни премахнат нас, за да си направят халифат тук.
              Не могат да се интегрират,във Франция 3-4 поколение правят атентати

Коментар

• Знаете ли в Китай има една относително незначителна мюсюлманска общоност, т.нар Уйгури. Та тези хорица, въпреки незначителната си бройка от около 10 милиона (сравнение с населението на Китай 1,3 милиарда), са отговорни за близо 100% от тероризма в Китай.... а въпросните Уйгури са направо "божи кравички" сравенение с емигрантите които ни заповядват господарите от ЕС да разселваме по нашите земи. Та замислете се колко продажни са нашите управници и как от една относително спокойна страна искат да ни превърнат в АДА на Земята. Аз съм 1000% сигурен, че по голямата част от тези емигранти от Афганистан, Пакистан и тн. няма никога да се интегрират, но като казвам никога имам предвид НИКОГА, абсолютно НИКОГА, дори след 1000 години тия няма да се интегрирали в България. Те просто са 1000 години назад и няма как да ни настигнат, по скоро могат да ни върнат назад или да ни избият (ако станат повече).

Можеби има някаква малка част от тях, които може и да са възможни за интеграция, но трябва много дълго проучване на тези хора. Едва ли не всекидневни консултации с хора които да им разясняват нашата култура, нашият начин на живот... Европейската цивилизация, правата на човека, правата на жените и тн. Такова нещо обаче не се прави, просто ги разселват тук там и се надяват те САМИ да се научат, е няма да се научат, те по скоро ще превърнат нашата държава в техните държави, отколкото да се цивилизоват сами.

Само да поясня, аз нямам лично против бежанците по принцип просто смятам, че е най добре да си стоят в техните държави. Особено този вид бежанци които искат да ни премахнат нас, за да си направят халифат тук.
                Last edited by Xman1; 25.11.2016, 09:51.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=NCuV0cXIp5M

Алгафарито направо ги разби .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                    В това е грешката, че ги концентрират на едно място и трудно могат да бъдат контролирани. Процедурите по оформяне на статута също са мудни. Добре че Боко все пак се разбра с Ердоган за възпирането им в Турция и бързото връщане на явните икономически мигранти. Европа откъм Азия я спасява само контрол на турската територия и граници.
                    Вероятно в бежанската агенция имат затруднения, но трябва да действат по-експедитивно. До неотдавна корупционните практики им бяха основна грижа. Но бежанския проблем вече се ползва на широко в политическите боричкания, та трябва бързо да се вкара в по-нормални рамки.
                    Сериозно, това ли е грешката?
                    Грешката е явлението "Боко", грешката е наличието на бежанци.
                    Грешката са комунягите извън затвора.
                    Грешката е в стадото, което си няма представа от свят и природа.
                    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от DELCHO SMOKA Разгледай мнение
                      Опозиционни страсти: Харманли – плод на неадекватна политика

Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2016/11/...olitika.323404

Галениците на Бойко и Бъчварова, за пореден път показват истинското си лице! От снимката се вижда реалността, зад това нашествие.
                      Само мъже 25-30 годишни! Представяте ли си как се чувстват хората в Харманли, когато по улиците шества една такава орда от 10-15 хуманоида.

В това е грешката, че ги концентрират на едно място и трудно могат да бъдат контролирани. Процедурите по оформяне на статута също са мудни. Добре че Боко все пак се разбра с Ердоган за възпирането им в Турция и бързото връщане на явните икономически мигранти. Европа откъм Азия я спасява само контрол на турската територия и граници.
                      Вероятно в бежанската агенция имат затруднения, но трябва да действат по-експедитивно. До неотдавна корупционните практики им бяха основна грижа. Но бежанския проблем вече се ползва на широко в политическите боричкания, та трябва бързо да се вкара в по-нормални рамки.

Коментар

• Целия висш държавен апарат в България е пълен с предатели. Аз никога не съм виждал така Българи да хвърлят камъни срещу полицията и полицията да не реагира, всъщност никога не съм виждал толкова много хвърлени камъни. Според мен т.нар бежанци опипват почвата да видят колко е "твърда" полицията. Само по лошо ще става, тия хора са живели в държави в които постоянно през целия им живот има война или ситуация близка до военната.

Те не са свикнали да си живеят мирно и тихо, дори да ги храним и поим безплатно, те пак ще намерят за какво да се заядат. Ще поискат и жени да им пращаме, после ще поискат всеки по 1 айФон да има и тн. Тия хора няма никога да се интегрират тук, по скоро ще ни избият нас и ще продължат нататък. Те все още са войнстващи номади по душа, как се интегрират такива хора в цивилизована и демократична държава?! Та те изобщо не знаят какво е това "демокрация", за тях най висшата "демокрация" е закона на шариата.

Вижте в какво превърнаха собствените си държави, щом им отпуснаха малко юздите. Само диктатор може да ги оправи тях, те нямат място нито в България, нито в Европа. Ще имаме още много проблеми, защото тези "бежанци" ми приличат повече на войска, отколкото на бежанци.

Аз от много време говоря, че няма начин да се оправим с тия хора, дори да им усигурим всякакви удобства и лукс (нещо което няма как да се случи, защото сме бедна държава), но дори да беше възможно, пак щяхме да стигнем до конфликт с тях. Да не мислите, че ако им дадат по 1000 евро на месец, те ще си седят тихо и кротко... нищо подобно, първото нещо което ще направят е да се въоръжат до зъби с тия пари... и после да ни избият.

Нашите предатели управници, изобщо си нямат на идея с какви примати си имат работа. За тия уроди е по важно генетически да ни унищожат, отколкото да се ползват от нашите блага, тяхното най голямо желание, е всъщност да ни няма нас. Как такива хора ще ги интегрираш в едно цивилизовано общество?!?
                        Last edited by Xman1; 25.11.2016, 05:14.

Коментар

• Останах отвратен и потресен от жалкото поведение на така наречената "жандармерия", дето иначе действа много по-брутално срещу Българи - отишли на мач или излезли на разрешен мирен протест !!! В случая са обстрелвани с големи камъняци от ПРЕСТЪПНИЦИ, нахлули със сила и агресия през държавната ни граница, а те - униформените де факто не реагират, само се пазят със щитовете !!!
                          Единствената адекватна реакция е с ОРЪЖИЕ - няколко предупредителни изстрела над келявите тимберици на диваците - ако не се укортят и не легнат по очи: шмайзерът на автоматична и - НАРЕД !!! Държава с толерантност не се пази - а тия питекантропи показаха истинското си лице - на агресори и завоеватели !!! Ако някой реве и протестира, да си ги взема в неговата държава !!!
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Опозиционни страсти: Харманли – плод на неадекватна политика

Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2016/11/...olitika.323404

Галениците на Бойко и Бъчварова, за пореден път показват истинското си лице! От снимката се вижда реалността, зад това нашествие.
                            Само мъже 25-30 годишни! Представяте ли си как се чувстват хората в Харманли, когато по улиците шества една такава орда от 10-15 хуманоида.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

Абсолютно! С пълна пара и от едни и същи ... нищо, че се пререгистрират. Ето, например оная особа с име на американски щат - Калифорния ли беше, Флорида ли беше, веднъж се фръцна обидено и демонстративно, ама сега се пеняви като делчо смока
                              Ако не сте съгласни с казаното , можете да идете в Харманли...от Германия можете да се правите на интересни всякак.

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение

БЕЗПРЕЦЕДЕНТНАТА УРОДЩИНА Е РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО ОТ ПРЕЗИДЕНТ НА ГОЛЯМА ДЪРЖАВА НА ТАКИВА ЛЪЖИ В КОИТО НЯМА ГРАМ ИСТИНА! Хибридната война и разпространението на лъжи вървят с пълна пара
                                Абсолютно! С пълна пара и от едни и същи ... нищо, че се пререгистрират. Ето, например оная особа с име на американски щат - Калифорния ли беше, Флорида ли беше, веднъж се фръцна обидено и демонстративно, ама сега се пеняви като делчо смока
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X