Xman1- Не е вярно , тези хора са 100% интегрируеми в системата в която ние живеем. Всичката тази ненужна никому администрация която тормози хората с многобройните си институци, дупки с бюра и компютри на тях на които е запуснат някакъв един единствен елементарен софтуер е паразит до паразита. Те идват да паразитират, т.е. те са хора на системата, това е тяхната система, за тях тук е рая на земята.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да приемаме ли бежанци ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Сериозно, това ли е грешката?
Грешката е явлението "Боко", грешката е наличието на бежанци.
Грешката са комунягите извън затвора.
Грешката е в стадото, което си няма представа от свят и природа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DELCHO SMOKA Разгледай мнение
Те не са 1000 години назад! Това са хора просто от друго "тесто"!
Катерицата е вегитарианец, а златката хищник. И двете са бозайници и двете са с козина, и двете са на четири крака, и двете имат остри зъби, и двете имат нокти, и двете имат очи, и двете имат уши, и двете имат еднакво устройство на вътрешните органи...
За ЕС, между катерицата и златката няма разлика! Те са просто бозайници!!! Така е и при хората!
Не става въпрос за времеви различия, а за различия, при расово и цивилизационно светоусещане.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеАз съм 1000% сигурен, че по голямата част от тези емигранти от Афганистан, Пакистан и тн. няма никога да се интегрират, но като казвам никога имам предвид НИКОГА, абсолютно НИКОГА, дори след 1000 години тия няма да се интегрирали в България. Те просто са 1000 години назад и няма как да ни настигнат, по скоро могат да ни върнат назад или да ни избият (ако станат повече).
Катерицата е вегитарианец, а златката хищник. И двете са бозайници и двете са с козина, и двете са на четири крака, и двете имат остри зъби, и двете имат нокти, и двете имат очи, и двете имат уши, и двете имат еднакво устройство на вътрешните органи...
За ЕС, между катерицата и златката няма разлика! Те са просто бозайници!!! Така е и при хората!
Не става въпрос за времеви различия, а за различия, при расово и цивилизационно светоусещане.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеЗнаете ли в Китай има една относително незначителна мюсюлманска общоност, т.нар Уйгури. Та тези хорица, въпреки незначителната си бройка от около 10 милиона (сравнение с населението на Китай 1,3 милиарда), са отговорни за близо 100% от тероризма в Китай.... а въпросните Уйгури са направо "божи кравички" сравенение с емигрантите които ни заповядват господарите от ЕС да разселваме по нашите земи. Та замислете се колко продажни са нашите управници и как от една относително спокойна страна искат да ни превърнат в АДА на Земята. Аз съм 1000% сигурен, че по голямата част от тези емигранти от Афганистан, Пакистан и тн. няма никога да се интегрират, но като казвам никога имам предвид НИКОГА, абсолютно НИКОГА, дори след 1000 години тия няма да се интегрирали в България. Те просто са 1000 години назад и няма как да ни настигнат, по скоро могат да ни върнат назад или да ни избият (ако станат повече).
Можеби има някаква малка част от тях, които може и да са възможни за интеграция, но трябва много дълго проучване на тези хора. Едва ли не всекидневни консултации с хора които да им разясняват нашата култура, нашият начин на живот... Европейската цивилизация, правата на човека, правата на жените и тн. Такова нещо обаче не се прави, просто ги разселват тук там и се надяват те САМИ да се научат, е няма да се научат, те по скоро ще превърнат нашата държава в техните държави, отколкото да се цивилизоват сами.
Само да поясня, аз нямам лично против бежанците по принцип просто смятам, че е най добре да си стоят в техните държави. Особено този вид бежанци които искат да ни премахнат нас, за да си направят халифат тук.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Знаете ли в Китай има една относително незначителна мюсюлманска общоност, т.нар Уйгури. Та тези хорица, въпреки незначителната си бройка от около 10 милиона (сравнение с населението на Китай 1,3 милиарда), са отговорни за близо 100% от тероризма в Китай.... а въпросните Уйгури са направо "божи кравички" сравенение с емигрантите които ни заповядват господарите от ЕС да разселваме по нашите земи. Та замислете се колко продажни са нашите управници и как от една относително спокойна страна искат да ни превърнат в АДА на Земята. Аз съм 1000% сигурен, че по голямата част от тези емигранти от Афганистан, Пакистан и тн. няма никога да се интегрират, но като казвам никога имам предвид НИКОГА, абсолютно НИКОГА, дори след 1000 години тия няма да се интегрирали в България. Те просто са 1000 години назад и няма как да ни настигнат, по скоро могат да ни върнат назад или да ни избият (ако станат повече).
Можеби има някаква малка част от тях, които може и да са възможни за интеграция, но трябва много дълго проучване на тези хора. Едва ли не всекидневни консултации с хора които да им разясняват нашата култура, нашият начин на живот... Европейската цивилизация, правата на човека, правата на жените и тн. Такова нещо обаче не се прави, просто ги разселват тук там и се надяват те САМИ да се научат, е няма да се научат, те по скоро ще превърнат нашата държава в техните държави, отколкото да се цивилизоват сами.
Само да поясня, аз нямам лично против бежанците по принцип просто смятам, че е най добре да си стоят в техните държави. Особено този вид бежанци които искат да ни премахнат нас, за да си направят халифат тук.Last edited by Xman1; 25.11.2016, 09:51.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеВ това е грешката, че ги концентрират на едно място и трудно могат да бъдат контролирани. Процедурите по оформяне на статута също са мудни. Добре че Боко все пак се разбра с Ердоган за възпирането им в Турция и бързото връщане на явните икономически мигранти. Европа откъм Азия я спасява само контрол на турската територия и граници.
Вероятно в бежанската агенция имат затруднения, но трябва да действат по-експедитивно. До неотдавна корупционните практики им бяха основна грижа. Но бежанския проблем вече се ползва на широко в политическите боричкания, та трябва бързо да се вкара в по-нормални рамки.
Грешката е явлението "Боко", грешката е наличието на бежанци.
Грешката са комунягите извън затвора.
Грешката е в стадото, което си няма представа от свят и природа.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DELCHO SMOKA Разгледай мнениеОпозиционни страсти: Харманли – плод на неадекватна политика
Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2016/11/...olitika.323404
Галениците на Бойко и Бъчварова, за пореден път показват истинското си лице! От снимката се вижда реалността, зад това нашествие.
Само мъже 25-30 годишни! Представяте ли си как се чувстват хората в Харманли, когато по улиците шества една такава орда от 10-15 хуманоида.
Вероятно в бежанската агенция имат затруднения, но трябва да действат по-експедитивно. До неотдавна корупционните практики им бяха основна грижа. Но бежанския проблем вече се ползва на широко в политическите боричкания, та трябва бързо да се вкара в по-нормални рамки.
- 1 like
Коментар
-
Целия висш държавен апарат в България е пълен с предатели. Аз никога не съм виждал така Българи да хвърлят камъни срещу полицията и полицията да не реагира, всъщност никога не съм виждал толкова много хвърлени камъни. Според мен т.нар бежанци опипват почвата да видят колко е "твърда" полицията. Само по лошо ще става, тия хора са живели в държави в които постоянно през целия им живот има война или ситуация близка до военната.
Те не са свикнали да си живеят мирно и тихо, дори да ги храним и поим безплатно, те пак ще намерят за какво да се заядат. Ще поискат и жени да им пращаме, после ще поискат всеки по 1 айФон да има и тн. Тия хора няма никога да се интегрират тук, по скоро ще ни избият нас и ще продължат нататък. Те все още са войнстващи номади по душа, как се интегрират такива хора в цивилизована и демократична държава?! Та те изобщо не знаят какво е това "демокрация", за тях най висшата "демокрация" е закона на шариата.
Вижте в какво превърнаха собствените си държави, щом им отпуснаха малко юздите. Само диктатор може да ги оправи тях, те нямат място нито в България, нито в Европа. Ще имаме още много проблеми, защото тези "бежанци" ми приличат повече на войска, отколкото на бежанци.
Аз от много време говоря, че няма начин да се оправим с тия хора, дори да им усигурим всякакви удобства и лукс (нещо което няма как да се случи, защото сме бедна държава), но дори да беше възможно, пак щяхме да стигнем до конфликт с тях. Да не мислите, че ако им дадат по 1000 евро на месец, те ще си седят тихо и кротко... нищо подобно, първото нещо което ще направят е да се въоръжат до зъби с тия пари... и после да ни избият.
Нашите предатели управници, изобщо си нямат на идея с какви примати си имат работа. За тия уроди е по важно генетически да ни унищожат, отколкото да се ползват от нашите блага, тяхното най голямо желание, е всъщност да ни няма нас. Как такива хора ще ги интегрираш в едно цивилизовано общество?!?Last edited by Xman1; 25.11.2016, 05:14.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Останах отвратен и потресен от жалкото поведение на така наречената "жандармерия", дето иначе действа много по-брутално срещу Българи - отишли на мач или излезли на разрешен мирен протест !!! В случая са обстрелвани с големи камъняци от ПРЕСТЪПНИЦИ, нахлули със сила и агресия през държавната ни граница, а те - униформените де факто не реагират, само се пазят със щитовете !!!
Единствената адекватна реакция е с ОРЪЖИЕ - няколко предупредителни изстрела над келявите тимберици на диваците - ако не се укортят и не легнат по очи: шмайзерът на автоматична и - НАРЕД !!! Държава с толерантност не се пази - а тия питекантропи показаха истинското си лице - на агресори и завоеватели !!! Ако някой реве и протестира, да си ги взема в неговата държава !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Опозиционни страсти: Харманли – плод на неадекватна политика
Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2016/11/...olitika.323404
Галениците на Бойко и Бъчварова, за пореден път показват истинското си лице! От снимката се вижда реалността, зад това нашествие.
Само мъже 25-30 годишни! Представяте ли си как се чувстват хората в Харманли, когато по улиците шества една такава орда от 10-15 хуманоида.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
Абсолютно! С пълна пара и от едни и същи ... нищо, че се пререгистрират. Ето, например оная особа с име на американски щат - Калифорния ли беше, Флорида ли беше, веднъж се фръцна обидено и демонстративно, ама сега се пеняви като делчо смока
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
БЕЗПРЕЦЕДЕНТНАТА УРОДЩИНА Е РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО ОТ ПРЕЗИДЕНТ НА ГОЛЯМА ДЪРЖАВА НА ТАКИВА ЛЪЖИ В КОИТО НЯМА ГРАМ ИСТИНА! Хибридната война и разпространението на лъжи вървят с пълна параYeah
- 1 like
Коментар
Коментар