IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нова НПО атака. Да изгоним богатите руснаци и красивите рускини.
    Сега няколко ника ще ни обясняват изключително аргументирано защо трябва да си натъпчем страната с екстремисти.
    Като равновесието в друга тема, който безкрайно добре знае формулите за изчисляване на американските и особенно на своите печалби, но не вижда по-далеч от носа си. И ако погледне малко по-далече ще види, че без руски проекти и интереси в българия никакви формули няма да ни спасят от затриване. Бавно и мъчително затриване.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      Не съм заблуден, а имам сърце все още....
      Проблемът ако зачетеш по-внимателно поста ми съм го описал. Западните нации слагат статут на бежанците и те започват да черпят с пълни шепи от благодата наречен социална система по европейски. 390Е на каплак във франция +12квм жилищна площ. Естествено се капсулират и стават като нашите мангали.

Аз съм за либерален пазар. Да имат право да се трудят, децата им да ходят на училище.... и ако са читави да се справят. В крайна сметка никой не бяга, че някой да е длъжен да го хрантути цял живот. ... то същото важи и за мангалите... и кафявите и белите.

трябва ни отворена и правова държава....не социална.

поздрави
      Берти ти за какво си няма никакво значение.Къде по света тая измет се е интегрирала?Мъжете маат карти у кръчмата а жените са бременни.Да си видял тяхна жена да ходи на работа?Работа тука нямат.

Коментар

...

поздрави
        Абе имаш сърце, ама ... като започнат да режат християнски глави с дивашки викове алах-малах ... тогава как ще ти издържи сърцето да гледаш жестоки картини, за кое по-напред с това добро сърце !???
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Бертраме ти си много заблуден.Нито ще научат езика ни нито ще се интегрират.Жените им ще раждат като циганките и след 20-30г ще станат много.Ще има джамии на всяка крачка и разни маймуни ще вият на умряло по цял ден.Тая пасмина няма място тука.Който е подпалил войната да ги прибира в собствената си държава.Ние не сме подпалвали войни и не сме държали роби.Погледни как са се интегрирали в Германия Франция Англия нима това искаш тука нима мангалите не ни стигат?
          Проблемът ако зачетеш по-внимателно поста ми съм го описал. Западните нации слагат статут на бежанците и те започват да черпят с пълни шепи от благодата наречен социална система по европейски. 390Е на каплак във франция +12квм жилищна площ. Естествено се капсулират и стават като нашите мангали.

Аз съм за либерален пазар. Да имат право да се трудят, децата им да ходят на училище.... и ако са читави да се справят. В крайна сметка никой не бяга, че някой да е длъжен да го хрантути цял живот. ... то същото важи и за мангалите... и кафявите и белите.

трябва ни отворена и правова държава....не социална.

поздрави
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Бертраме ти си много заблуден.Нито ще научат езика ни нито ще се интегрират.Жените им ще раждат като циганките и след 20-30г ще станат много.Ще има джамии на всяка крачка и разни маймуни ще вият на умряло по цял ден.Тая пасмина няма място тука.Който е подпалил войната да ги прибира в собствената си държава.Ние не сме подпалвали войни и не сме държали роби.Погледни как са се интегрирали в Германия Франция Англия нима това искаш тука нима мангалите не ни стигат?

Коментар

Хора, бежанците са хора преди всичко. те не са напуснали родните си места, защото ги е яд, че не могат да си земат последен модел айфон със 50% от заплатата или защото искат да карат ауди последен модел и всичко под това е мизерия. Това са хора, които искат да могат да хранят и отглеждат децата си в нормална среда без издевателства, без снаряди и без смърт....
              +1

Коментар

• Хора,

бежанците са хора преди всичко. те не са напуснали родните си места, защото ги е яд, че не могат да си земат последен модел айфон със 50% от заплатата или защото искат да карат ауди последен модел и всичко под това е мизерия. Това са хора, които искат да могат да хранят и отглеждат децата си в нормална среда без издевателства, без снаряди и без смърт.

България е на кръстопът и тук винаги е имало и ще има хора от изтока тръгнали (бягащи) на запад.

Недоумявам откъде и как се получи така, че потомците на бежанци от беломорска тракия (и не само) днес удрят с юмрук по масата и казват "гадни бежанци" навлеци, гадове.

Всеки от нас има поне по 1-2 близки роднини или приятели заминали на 'запад' в последните 25 години..

Загледани само в чуждата паница, подтиснати, че не може да имаме всичко сега и веднага българите не си даваме сметка, че ТУК не се живее толкова зле- вглъбени в собственото си самосъжаление не си даваме сметка, че за някои хора България е ОК.

За мен изходът е един - който иска бързи документи за престой и работа и да заповяда с идеи, с труд, с пари. Децата им да ходят на училище и ако искат да станат българи. Не е нужно да ги храним и поим.. но трябва да ги пуснем да се трудят.

Убеден съм, че 95% от бежанците са по-сериозни и свестни хора от 95% от едно малцинство, което си го гледаме тук.

По-малко социални разходи, повече свобода за работа и движение. Бързи паспорти за свестните, трудолюбиви хора, които са сългасни да се трудят и плащат данъци в България.

Грешката на богатите в европа беше да ги сложат със статут и да ги 'отглеждат' с месечни помощи, храна, подслон и тн. По този начин те си отглеждат мангали - чудна хранителна среда за фундаментализъм и престъпност.

това е моето виждане
                Last edited by bertram; 20.01.2015, 15:18.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• според мен стига толкова.

Коментар

• http://www.bbc.com/news/world-europe-30693863
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Другарката Пръмова като я чуя да говори и се изривам Она каза пред БНР ,че „Темата с бежанците ще бъде проблем на Европа, особено на нашата част от Европа, и ще бъде световен проблем. България няма как да стои настрани, трябва да изградим наистина много добър капацитет за посрещане на проблема с бежанците. И това е първата задача за следващата година“, като допълни: „Ще направим много по-динамични връзките с Европейската комисия, нещо което в момента не е добро, за да можем да разчитаме на помощ от Европейския фонд за бежанците. България няма как да се справи.“Цялото интервю чуйте от звуковият файл на http://bnr.bg/post/100504396/meglena...ez-2015-godina

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        В същото време ако етнически Българин от Молдова или Украйна поиска Българско гражданство, правят го луд, за да го откажат !!!
                        Напротив !
                        Даваме им паспорти наляво и надясно. Откровено лъжат в документите, а корумпирани хора в нашата администрация дал господ.

Коментар

• А после се сърдим като ни изобразяват като кенефа на Европа... явно държавата ни е определена за гетото на ЕС !!! Малко ни е мръсната циганска сган, та и тия така наречени „бежанци”... но така ще е докато ни управляват йесмени и гниди като бойкоборисов, които са като мишки и не смеят да тропнат с юмрук по масата на ЕС !!!
                          В същото време ако етнически Българин от Молдова или Украйна поиска Българско гражданство, правят го луд, за да го откажат !!! Но ние сме си виновни, като все даваме власт на „евроориентирани” национални предатели – които провеждат политика на геноцид срещу Българския народ и етническа подмяна на населението в България, изпълнявайки заповедите на ЕС.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
                            У нас ще ни е трудно да приемем такова число. Нито работа мижем им осигурим, нито да ги изхраним. Та по добре да бягат на запад!!
                            Да обаче според Дъблинския регламент на ЕС трябва да пребивават в страната, в която са им взети пръстови отпечатъци.Европа ни връща 7500 бежанци http://pressadaily.bg/publication/64...%D1%86%D0%B8-/

пп А това тук > http://www.thelocal.se/20150102/lone...double-in-2014 го поствам като инфо и касае Швеция

Коментар

• У нас ще ни е трудно да приемем такова число. Нито работа мижем им осигурим, нито да ги изхраним. Та по добре да бягат на запад!!

Коментар

• До сега в Турция са 2 млн. сирийски бежанци. Турция не само ги приема, но и има планове как да ги интегрира и асимилира. А повечето от тях са християни.
                                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Working...
                                X