IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
    В Европа нелегалното преминаване на границата не е ЗАКОНАРУШЕНИЕ, а само админстративно нарушение, а пребиваването в бежански лагери е право, а не задължение! Когато са ти бомбардирали къщата и са те обрали 5 пъти по пътя ще те питам и теб какви документи имаш.
    Според нашите закони Е закононарушение - маджарските чел ли си ги?

Бомбардирали са ти къщата, обрали са те 5 пъти по пътя - нямаш документи - ама имаш 10-20 Б да платиш на каналджии !!! Разбойниците по пътищата крадат документи ли и оставят парите на жертвите ли? Своеобразна робинхудовщина - дума да няма !!!

Стига сте говорили глупости, на които и сами не вярвате.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid
      Това в червено е уникално!!! Този е уникален!!! Срещал съм го и на живо... уникум... Чшшш, пендьо, аз съм отпреди теб в този форум, а съм убеден, че и портфейлът ми (поне на БФБ) е в пъти по-голям от твоя... Ти ше ми кажеш, кой, какво и къде да пише...
      И кой точно нормален народ мразя? Защо никъде не съм те видял да коментираш своят портфейл или отделни компании от него? Щом си тук отпреди мене, защо не помня да съм те виждал 2004 година или някоя от следващите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Ами много ясно, че трябва да отидат в лагер - това са ЗАКОНОНАРУШИТЕЛИ, преминали нелегално през държавна граница !!! Може и да твърдят, че са сирийци, но нямат никакви документи на базата на които да поискат бежански статут.

Ето и ти защитаваш не човешките права на наистина преследвани хора да поискат убежище, а абсурдните "права" на неназовани пълчища да нахлуват със сила на територията на суверенна страна, която нито е длъжна да ги приеме, нито ги иска !!! Каква разлика дали нахлуват с оръжие или не?
        В Европа нелегалното преминаване на границата не е ЗАКОНАРУШЕНИЕ, а само админстративно нарушение, а пребиваването в бежански лагери е право, а не задължение! Когато са ти бомбардирали къщата и са те обрали 5 пъти по пътя ще те питам и теб какви документи имаш.

Коментар

По твоите критерии Източна Европа е най-здравият регион в света, защото хората масово мразят имигрантите, а западняците са разни болни “толерасти“ щом ги приемат!

Историята показва обаче, че икономиката на най-гостоприемните нации се развива идеално и народът им живее в благоденствие, а от ксенофобски райони като Източна Европа населенето бяга към “толерастки“ държави, а те самите са на ръба на оцеляването.

Бъди сигурен,че една Финландия или Германия ще оцелеят с много по голяма вероятност от ксенофобски държави, като Унгария например...

Премиерът на Финландия приема бежанци в дома си
          http://www.chronicle.bg/%D0%BD%D0%BE...-%D1%81%D0%B8/
          Бъркаш гостоприемство с толерастия. Никой няма против чужденци, стига да не са цели орди, стига да се трудят и стига да спазват законите на държавата, в която отиват. Целият свят е пълен с китайски хора - защо никой никъде не ги мрази?

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
            олеле, примамвали ги, ама те и претенции ли имали? Нал бягаха от война, нал са бежанци? Не искали в Турция, не искали в Унгария. Бесни били...
            Абе ти какъв човек си да вземеш от жаден и гладен вода и храна и да я хвърлиш.
            Какъв човек си да вземеш оставена вода и да я метнеш на релсите. Като не искаш да пиеш, остави си я на земята.
            Болна работа е това да се мъчиш и пънеш да доказваш криворазбраната си толерантност.
            Не просто от гладен и жаден, но от ДЕЦА !!! Кандидов (например) би ли оставил детето си (ако го има) да примира за глътка вода, само защото бил "бесен"? - Може би...

Коментар

Да, нацията ни е болна - и цяла Европа е болна - защото има такива като тебе, които я разяждат отвътре, защото има още милиони заблудени, които са готови да целуват задникът на всеки и са готови да жертват своят задник, само за да се изфукат колко са "толерантни".

Толерантството е най-опасната болест за един народ - аз не знам някой такъв да е оцелял исторически и да е запазил държавата си, ако въобще я е имал, просто защото винаги има предостатъчно нетолерантни народи, които да го заробят и да му вземат земята.
              По твоите критерии Източна Европа е най-здравият регион в света, защото хората масово мразят имигрантите, а западняците са разни болни “толерасти“ щом ги приемат!

Историята показва обаче, че икономиката на най-гостоприемните нации се развива идеално и народът им живее в благоденствие, а от ксенофобски райони като Източна Европа населенето бяга към “толерастки“ държави, а те самите са на ръба на оцеляването.

Бъди сигурен,че една Финландия или Германия ще оцелеят с много по голяма вероятност от ксенофобски държави, като Унгария например...

Премиерът на Финландия приема бежанци в дома си
              http://www.chronicle.bg/%D0%BD%D0%BE...-%D1%81%D0%B8/

Коментар

Коментираш без да знаеш цялата история! Унгарската полиция ги примамваше с храна и вода да се качат за влака за Мюнхен, а накрая ги закараха в един бежански лагер! Не е случайно, че сирийците им бяха бесни и приемаха вода и храна единствено от цивилните организации!
                Ами много ясно, че трябва да отидат в лагер - това са ЗАКОНОНАРУШИТЕЛИ, преминали нелегално през държавна граница !!! Може и да твърдят, че са сирийци, но нямат никакви документи на базата на които да поискат бежански статут.

Ето и ти защитаваш не човешките права на наистина преследвани хора да поискат убежище, а абсурдните "права" на неназовани пълчища да нахлуват със сила на територията на суверенна страна, която нито е длъжна да ги приеме, нито ги иска !!! Каква разлика дали нахлуват с оръжие или не?

Коментар

• Никой не очаква да се държите като папски прелати, това е невъзможно, когато говори страхът …

Докато в Германия властите предупреждават хората да спрат с помощите си от храна, вода и дрехи за прииждащите кандидати за убежище и се мисли за ефективна стратегия за бъдещето и адаптацията им, докато в Европа никнат доброволни мрежи за подпомагане, в българското общество се толерират нетолерантните и се сее омраза и хомофобия. После се чудите защо ви отговарят със същото. Като Мисисипин /волгин това/, дето блеел из ефира за кардинално справяне с преселението, ама то пък минавало по оста масква-техеран-пекин, хаахаха ….

Според Върховния секретар на ООН, 40 % от минаващите през Гърция сирийци в са хора с университетско образование, владеещи езици, носещи потенциал. Създавайки легални структури за техния прием, ще се намали риска от примесването им с враждебни елементи. Вярно, службите по национална сигурност в европейските държави ще трябва да си разширят капацитета и да поемат сериозна отговорност при отсяването на всички кандидатстващи за убежище. Защото е повече от ясно, че който не изпитва съпричастност към бежанците, няма сърце, но който изпитва само съпричастност, няма акъл!
                  Yeah

Коментар

Коментираш без да знаеш цялата история! Унгарската полиция ги примамваше с храна и вода да се качат за влака за Мюнхен, а накрая ги закараха в един бежански лагер! Не е случайно, че сирийците им бяха бесни и приемаха вода и храна единствено от цивилните организации!
                    олеле, примамвали ги, ама те и претенции ли имали? Нал бягаха от война, нал са бежанци? Не искали в Турция, не искали в Унгария. Бесни били...
                    Абе ти какъв човек си да вземеш от жаден и гладен вода и храна и да я хвърлиш.
                    Какъв човек си да вземеш оставена вода и да я метнеш на релсите. Като не искаш да пиеш, остави си я на земята.
                    Болна работа е това да се мъчиш и пънеш да доказваш криворазбраната си толерантност.

Коментар

• Хиксигреков - хубаво триеш, но има едно нещо, което сега се замислям - защо направо не бамнете всички, които пишат само и единствено в политическите теми? Това инвеститорски форум ли е или място за соросоидна пропаганда?

Ето и кандидов - прегледах му 4-5 страници изказвания - само толерастки клетви, бясна и патологическа омраза към Русия (каквато аз не изпитвам към нито един нормален народ) и отчаяни опити за промиване на мозъците на хората, съобразно инструкциите от НПО-тата и американското посолство.

Не е ли крайно време да спасим самата същност на Инвесторът ????

Коментар

Именно, а да не говорим за временните татуировки с номера... Да ви напомня за нещо?

Коментар

....да вземеш храната и водата от ръцете на дете - вероятно гладно и жадно и да я хвърлиш... на мястото на маджарските полицаи, щях на място да разстрелям няколко талибански изрода !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
                            Ето малко инфо и от политкоректния дневник:

"видео запис на унгарската полиция и на него се вижда как униформените мъже и жени носят вода и пакети с храна, но група мъже от имигрантите е препречила достъпа до вагоните и не позволява те да бъдат раздадени.

Цели стекове с бутилки минерална вода веднага са изхвърляни на релсите, семейства, приели храната, биват освирквани, а пакетите са взимани от ръцете на децата и захвърляни на земята."

И още от същото място:

финансовото министерство в Берлин съобщи, че митниците са заловили пощенска пратка със сирийски паспорти - оригинални и фалшиви. Германските власти подозират, че те са за черния пазар, на който ги купуват "икономически имигранти", за да се представят за бежанци от войната в Сирия.

"Много хора влизат още в Турция с фалшиви сирийски документи, защото знаят, че в ЕС по-лесно ще получат убежище", заяви пред френското национално радио Фабрис Легери, ръководил на европейската гранична служба Frontex.

http://www.dnevnik.bg/video/2015/09/..._hrana_i_voda/

Значи нетолерантни сме били, социопати, трябва даже да мрем в собствената си мизерия...
                            ....да вземеш храната и водата от ръцете на дете - вероятно гладно и жадно и да я хвърлиш... на мястото на маджарските полицаи, щях на място да разстрелям няколко талибански изрода !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                              Боже, Божеее, колко мъка има по света...
                              Кандидов, жалък си. Аз винаги подкрепям моите мнения и разсъждения с конкретни факти, статистика и т.н.

Ти само хленчиш и обвиняваш без доводи и доказателства. Аре да се разберем така - дай си почивка, разходи се навън, поискай инструкции какво да говориш и как да отговаряш от твоите работодатели - античовешкото НПО което ти плаща и пак ела малко по-подготвен, та да ни опонираш поне отчасти смислено.

Коментар

• Мда, елементарни хора, на елементарни идеи се ловят... дали путлеризъм, дали ксенофобия... важното е да е простичко... черно и бяло...

Най-мразим да се потим, докат мислим...

Коментар

Working...
                                X