IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
    Стига си разпространявал тази гнусна пропаганда, че нямало деца! Я виж тази снимка от гарата в Будапеща:

https://www.youtube.com/watch?v=SJ0CfOi4tYM Аз жени и деца не виждам. Виждам бъдещи терористи, убиици и изнасилвачи!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
      Стига си разпространявал тази гнусна пропаганда, че нямало деца! Я виж тази снимка от гарата в Будапеща:

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
        Отговарят ви, нормално е, след като апострофирате всеки.
        Аз за това и не съм се оплаквал.

Коментар

• Отговарят ви, нормално е, след като апострофирате всеки.
          रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
            ravnovesie, моля спрете да лепите етикети на останалите съфорумци.
            Не съм смятал че това е проблем защото като гледам в всеки втори пост към мен някой ми лепи етикет.

Коментар

• ravnovesie, моля спрете да лепите етикети на останалите съфорумци.
              रादोस्त

Коментар

• Израел е твърде малък да приема сирийски бежанци, заяви Нетаняху:

http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/09/...iiski_bejanci/

И другаде не искали нелегали, отдъхнах си, замалко да започна да се убеждавам, че съм нетолерантен първосигнален ксенофоб.

Днес направо всяко второ заглавие е писано за този форум, гугъл пропускат много трафик.

Коментар

• #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                    Първо не съм от кликата на джуджето, второ не харесвам комуняги. А ти да не процъфтяваш с американски пари? Опорните точки на амреиканците са,че Европа е длъжна да приема тия бежанци. Не ме разбирай погрешно Аз не харесвам нито Русия, нито САЩ. Но ти явно си продаваш задните части на САЩ. Защо САЩ искат да ни ги натрапят.Каква им е целта. Вече е ясно,че американски организации плащат транспорта на тия хора към Европа, но с каква цел?Може би атентати?

На какъв език мислят,че говорят като имат претенции за помощи - на английски естествено. Те да не са се събрали на кражок,че да си говорят. Пак казвам 70 процента от тия така наречени бежанци са икономически мигранти от Афганистан и Пакистан идващи да цоцат нашите пари, идващи да колят и бесят
                    Целта е очевидна - елиминиране на ЕС като евентуален икономически и политически опонент чрез създаване на огромен полумесец на нестабилност около нея и откъсването и от нейният естествен съюзник: Русия - заедно с която ЕС би бил неоспорим световен лидер. както винаги - за да постигнат имперските си цели, САЩ не се интересуват на колко милиони хора ще причинят ужасни страдания и лишения и какви дългосрочни поражения ще нанесат на държави и народи, които нищо не са им виновни.

Неслучайно Доналдът каза в прав текст: "Целият свят ни мрази и е крайно време да признаем това и да си зададем въпросът: "ЗАЩО?""

Единственото решение, което виждам (ако САЩ не променят политиката си) е унищожаване на НАТО, световна антиамериканска коалиция, всички американски бойни флоти да се прибират у дома - а ако някой американски военен кораб напусне безпричинно акваторията на САЩ, да бъде потопяван.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
                      Е и аз за два дена единственото което разбрах е че страдаш от патологичен страх който сега се е фокусирал върху чужденците. не виждам причина да разговарям с теб защото единственото което изкарваш са си лично твоите фобии - които мен ама изобщо не ме интересуват
                      От това единствено разбрах, че си кречатало дет е само на всяка манджа мерудия без собствено мнение. Също разбрах, че много неща не са ти ясни, само дуднеш високопарни приказки. Освен това изяснихме, че си дилетант психоаналитик.
                      Остави ги моите фобии, те са си мой проблем, без значение дали зад тях стоят рационални доктрини. Не си длъжен и да даваш отговор на когото и да било, но при всеки нормален спор и дискусия е нормално двете страни да имат теза. Твърдението, трябва да сме добри е празна абстракция.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Ако приказваш арабски като сириец няма никакъв проблем да минеш за сириец без документи. И съм сигурен че сигурността на Германия много ще пострада от твоето присъствие там като бежанец
                        Много си заблуден ако си мислиш, че им приказват на арабски. Сигурността на Европе вече страда от такива като теб продажни амрикански и руски лизачи. Твойте господари имат намерението да вкарат Европа в някаква война, но за целта трябват атентати с цел сплашване на населението. Отдавна са ни ясни американските планове. САЩ никога не е искала силна и обединена Европа. Те искат да сме слаби и покорни.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                          Истинските мъже сириици, пращат жените и децата си, както и възрастните си роднини. Те остават в Сирия да се борят или са в бежанските лагери в Ливан,Йордания и Турция. Те имат намерение после да се завърнат в страната си. Това което идва в Европа е всичко друго но не и сириици. Загледайте се малко в тези така наречени бежанци и ми кажете какво виждате. Аз виждам мъже, бутащи жени и деца само и само първи да се качат по влакове и автобуси. Виждам,че идват с претенции, че някой им е длъжен. Дори аз мога да мина за сириец ако отида при немските толерасти и пед*руги
                          Ако приказваш арабски като сириец няма никакъв проблем да минеш за сириец без документи. И съм сигурен че сигурността на Германия много ще пострада от твоето присъствие там като бежанец

Коментар

Или с други думи защо си мислиш че някой може да мине за сириец ако е от там. Няма нужда да отговаряш ясно ми е че приказваш глупости.
                            Истинските мъже сириици, пращат жените и децата си, както и възрастните си роднини. Те остават в Сирия да се борят или са в бежанските лагери в Ливан,Йордания и Турция. Те имат намерение после да се завърнат в страната си. Това което идва в Европа е всичко друго но не и сириици. Загледайте се малко в тези така наречени бежанци и ми кажете какво виждате. Аз виждам мъже, бутащи жени и деца само и само първи да се качат по влакове и автобуси. Виждам,че идват с претенции, че някой им е длъжен. Дори аз мога да мина за сириец ако отида при немските толерасти и пед*руги

Коментар

Споко, много малко вероятно е следващите години да се случи подобно нещо. Никой не иска мрачно средновековие по света. Но спирането на тази вълна от ксенофобия и зародишен фашизъм просто не минава през разума.
                              Явно отказваш да приемеш, че това, което наричаш ксенофобство и дори "зародишен фашизъм" (защото очевидно като 95% от хората нямаш понятие какво всъщност означава Фашизъм), всъщност е съпротива срещу мрачното средновековие, в което искат да ни върнат ислямските фанатици, нахлуващи в Европа.

Накрая последните стожери на цивилизацията на тоя континент ще останат само Русия и Швейцария.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

В историята на света е пълно със ситуации където държавите са вървели против интересите си. Включително и против икономическите си интереси.

Разчитането само на здравия разум просто не си заслужава риска в дългосрочен период.
                                Човек, ако някой те чете само тук, ще помисли, че си някъв бот. На всяко мнение мрънкотиш, че ама то не било точно така, виж сега било още иначе и т.н.
                                Смесваш някакви истини с противоречиви твърдения и като ти опонира някой и се хващаш за малкото зрънце истина като все едно е аксиома.
                                От всичко дет каза за 2 дни единствено ти разбрах виждането, че можело да приемем 50 хил. емигранти мюсюлмани ей тъй ангро. Това ли ти е тезата всъщност?
                                Всички знаем, че имиграцията има и положителни страни, обаче не всички си затваряме очите, че има много случаи на доста негативни последици. Давай сега да приемаме всеки, на когото му скимне да се изсипе през границата, щото имиграцията била полезна априори, така било в USA, UK и другаде.
                                Осветлни ни моля, какво точно твърдиш.

Коментар

Working...
                                X