Първоначално изпратено от MZ/X
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да приемаме ли бежанци ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеОтговарят ви, нормално е, след като апострофирате всеки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеravnovesie, моля спрете да лепите етикети на останалите съфорумци.
Коментар
-
Израел е твърде малък да приема сирийски бежанци, заяви Нетаняху:
http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/09/...iiski_bejanci/
И другаде не искали нелегали, отдъхнах си, замалко да започна да се убеждавам, че съм нетолерантен първосигнален ксенофоб.
Днес направо всяко второ заглавие е писано за този форум, гугъл пропускат много трафик.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеПърво не съм от кликата на джуджето, второ не харесвам комуняги. А ти да не процъфтяваш с американски пари? Опорните точки на амреиканците са,че Европа е длъжна да приема тия бежанци. Не ме разбирай погрешно Аз не харесвам нито Русия, нито САЩ. Но ти явно си продаваш задните части на САЩ. Защо САЩ искат да ни ги натрапят.Каква им е целта. Вече е ясно,че американски организации плащат транспорта на тия хора към Европа, но с каква цел?Може би атентати?
На какъв език мислят,че говорят като имат претенции за помощи - на английски естествено. Те да не са се събрали на кражок,че да си говорят. Пак казвам 70 процента от тия така наречени бежанци са икономически мигранти от Афганистан и Пакистан идващи да цоцат нашите пари, идващи да колят и бесят
Неслучайно Доналдът каза в прав текст: "Целият свят ни мрази и е крайно време да признаем това и да си зададем въпросът: "ЗАЩО?""
Единственото решение, което виждам (ако САЩ не променят политиката си) е унищожаване на НАТО, световна антиамериканска коалиция, всички американски бойни флоти да се прибират у дома - а ако някой американски военен кораб напусне безпричинно акваторията на САЩ, да бъде потопяван.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesieЕ и аз за два дена единственото което разбрах е че страдаш от патологичен страх който сега се е фокусирал върху чужденците. не виждам причина да разговарям с теб защото единственото което изкарваш са си лично твоите фобии - които мен ама изобщо не ме интересуват
Остави ги моите фобии, те са си мой проблем, без значение дали зад тях стоят рационални доктрини. Не си длъжен и да даваш отговор на когото и да било, но при всеки нормален спор и дискусия е нормално двете страни да имат теза. Твърдението, трябва да сме добри е празна абстракция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко приказваш арабски като сириец няма никакъв проблем да минеш за сириец без документи. И съм сигурен че сигурността на Германия много ще пострада от твоето присъствие там като бежанец
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеИстинските мъже сириици, пращат жените и децата си, както и възрастните си роднини. Те остават в Сирия да се борят или са в бежанските лагери в Ливан,Йордания и Турция. Те имат намерение после да се завърнат в страната си. Това което идва в Европа е всичко друго но не и сириици. Загледайте се малко в тези така наречени бежанци и ми кажете какво виждате. Аз виждам мъже, бутащи жени и деца само и само първи да се качат по влакове и автобуси. Виждам,че идват с претенции, че някой им е длъжен. Дори аз мога да мина за сириец ако отида при немските толерасти и пед*руги
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИли с други думи защо си мислиш че някой може да мине за сириец ако е от там.Няма нужда да отговаряш ясно ми е че приказваш глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСпоко, много малко вероятно е следващите години да се случи подобно нещо. Никой не иска мрачно средновековие по света. Но спирането на тази вълна от ксенофобия и зародишен фашизъм просто не минава през разума.
Накрая последните стожери на цивилизацията на тоя континент ще останат само Русия и Швейцария.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВ историята на света е пълно със ситуации където държавите са вървели против интересите си. Включително и против икономическите си интереси.
Разчитането само на здравия разум просто не си заслужава риска в дългосрочен период.
Смесваш някакви истини с противоречиви твърдения и като ти опонира някой и се хващаш за малкото зрънце истина като все едно е аксиома.
От всичко дет каза за 2 дни единствено ти разбрах виждането, че можело да приемем 50 хил. емигранти мюсюлмани ей тъй ангро. Това ли ти е тезата всъщност?
Всички знаем, че имиграцията има и положителни страни, обаче не всички си затваряме очите, че има много случаи на доста негативни последици. Давай сега да приемаме всеки, на когото му скимне да се изсипе през границата, щото имиграцията била полезна априори, така било в USA, UK и другаде.
Осветлни ни моля, какво точно твърдиш.
Коментар
Коментар