IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И мокрите сънища на Русия покрай емигрантите

http://a-specto.bg/islyam-i-neonacizam/

"Затова бъдещият евронацизъм ще бъде насочен към запазване на културната идентичност на Европа, към християнството, не даже като жива религия, а като ценностна система, историческа идентичност и родова памет. Ако щете като архитектурно наследство, ако щете като изкуство. В политическото пространство постепенно смисълът на политическата битка ще се измести от социалното и политическото към националното и родовото."

"При евентуалното избиране на Марин льо Пен за президент на Франция, ядреният статут на страната ще позволи на Париж по-голяма свобода за съпротива срещу хегемона, дори ако се наложи да излезе от НАТО или от ЕС."

Или с две думи бежанците нахлуващи в Европа ще изострят конфликтите в Европа, това ще даде начален тласък на нацистките партии в Европа. Същите тези партии, които са спонсорирани от Москва. И веднъж като вземат властта тези партии ще наложат изолационистка политика, която ще доведе до разпад на ЕС.

И в същото време Русия праща войници в Сирия - най-вероятно съвсем да нагнети обстановката. Така да се каже притока на бежанци да не секва.

И след цялата тази човеконенавистна политика и подържане на партии на омраза в ЕС. Русия има наглостта да обвинява САЩ. Ако някой се хване. Май руснаците наистина се изживяват като някаква супер сила. Въпреки мястото им на политически парии.
    Last edited by ravnovesie; 06.09.2015, 22:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Вярвам ти напълно. И съм напълно убеден че и европейските политици го разбират това. Заради това и например никой не разследва България за това как всъщност е спряла емигрантите да минат от тук. Напротив дават ни кинти и ни хвалят - за неща за които ако гледаме буквално европейското право би трябвало да ни порицават и то силно.

Или например поради същата причина под 1% от сирийските емигранти идват в Европа. Просто им затрудняват максимално идването. сега германия казва че ги приема, но преди това нахъсваше Унгария да си свърши работата и да ги спре - и създаде всъщност проблема в Унгария. Основната причина изобщо да се обръща такова внимание на бежанците е защото стара Европа иска да прехвърли проблема на южна Европа. постигаше това до скоро но вече нещата излязоха извън контрол. И изведнъж северна европа - които създадоха проблема с искането бежанците да остават в първата страна от ЕС по пътя си, се правят на добрите.

Убеден съм че и унгарците създадоха тези ужасни условия не толкова защото се сттрахуват от бежанците а за да могат да прехвърлят горещия картоф на цялото ЕС. Взеха малко пример от България ама не могат да стрелят и да бият безконтролно по границата със Сърбия - все пак това е в европа, а виж ние на нашата граница с Турция можем да си правим каквото искаме.

Сега вече в северна европа се подготвя решението за квотите и нещата ще отихнат. до две три седмици никой няма да приказва за бежанци. германия ще изпрати към пакистан, бангладеш и северна африка една камара от тези които сега пристигнаха с тази вълна и които наистина са си икономически емигранти. И на кандидат бежанците без това право ще им стане ясно че нещата ама изобщо не са толкова лесни.

Ще отпуснат едни добри суми на Турция, ливан и йордания за да направят положението на ебежанците там по поносимо. И да не мрънкат чак толкова тези държави. Ще побомбардират ислямска държава че да понамалят насилието. И след половин година никой няма да си спомня че е имало криза с бежанци.
      Лъжа.

Войната все повече ще се разраства. Все още не са започнали наземни операции, без които така или иначе тази война няма как да завърши. Започнаха да бомбандират и Йемен. На границата с Сирия в Турция бежанците надхвърлят милион. Декларираната готовност на Европа да приема бежанци ще спомогне за увеличаване на броя хора, които искат да стигнат мирна земя. В разбитите им държави вече няма нито работеща икономика, нито възмъжност за бизнес - там войната е бизнес.

Това направиха европейските политици. Това постигнаха, подкрепяйки всички безумни войни, който се водеха - от измисленото химическо оръжие на Садам в Ирак, през Афганистан, Либия и Сирия.

Дано да дойде време, когато виновниците за тези войни да бъдат съдени.

А до тогава ще приемаме бежанци и ... танкове.

И ще се молим да не пламнем и ние да станем бежанци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Integer Разгледай мнение
        защо ли тези пришълци биха били на дъното – точен въпрос дето докосва върха на айсберга. Погледнато реалстични тези хора бягат от провалените си държави не се преместват от точка А на точка Б. От дете помня колко се тръбеше и пишеше и по наща соц преса тогава за национално освободителните движения в Африка Че Африка трябва да е за африканците – и тогава а и сега ми изглежда перфектно логично и като продължение Европа да е за европейците – нали така? И какво стана – сега пришълци към бившите колонизатори. Е защо бе джанъм? Защото с десителетия държавите им са провал и не стават за живеене. Затова трябват донори.Но има един премълчаван детайл – ако управляващите елите в Западна Европа, Канада и САЩ или на повечето места където доминираща е англо-саксонската култура се промени – какви биха станали тези държави ? Ами според мене – ако пакистанци станат мнозинство примерно в Англия и в парламента им – ами след време тази държва става Пакистан Или във Франция – нигерийците или арабите им политически и по демократично стават управляващ елит ? Нима някой е наивен да мисли че те лека полека ще си направят държва подобна на тази от която сега бягат ? Различните човешки видове създават различни общества с различни култури И от какво се определя – според мен от средния КИ (коефициент на интелекта) Даже не знам има ли статстика за връзката среден КИ на един народ и БВП-то Обикновено ниския КИ се свързва и с по висока криминалност и криминогенна среда
        За англосаксите – може много да се пише нее не ги долюбвам хич, но едно им признавам – където са стъпили са организирали държавите и установяват ред и налагат такъв. Ако видят че не става – просто се махат пример Индия. Ако тези пришълци ус-ат Европа и коренното население отиде в Африка те и там биха изградили държави. И знате ли какво би станал - ами ще бъдат последвани там от бежанци от Европа ей това би станало!
        Много ясно - ако идват тука в малък брой и ако се работи здраво с тях, ще се интегрират, но като нахлуят на орди, няма да станат част от Европа, но Европа ще превърнат в Талибания !!!

Факт - всички 10 най-бедни държави на света са нигърски !!! Когато фактите говорят, и боговете мълчат.

И друго - тия арапи и негъри, дето се избиват на континента си, ще правят същото и тук - ще се колят помежду си по европейските улици, ще колят и толерантните си домакини, а "полицията" вместо да ги зачеше с картечниците ще им "пази правата" или най-вероятно няма да смее да припари в поталибанчените райони, както е сега.

Твърде рано Европа се отказа от колониализъмът в Негрия - местните си останаха в огромната си част диваци, само дето сега се избиват не с лъкове и копия, а с шмайзери и картечници, помощите, които получаваха десетилетия и получават и сега от цивилизованите държави явно инвестират само в размножаване, та станаха над милиард и вече няма какво да ядат из пустините и джунглите.

И аз не знам какво да се прави с тия хора - да ги пуснем тука - не става - да ги колонизираме пак - не става - да ги оставим да живеят като скотове и да се избиват като зверове - пак не става.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Това е леко неаргоментиран скок на логиката. От къде знаеш че ще са на дъното тези хора които идват. Онзи ден гледах едни сирийки в мола на околовръстното тези имаха по тях достатъчно злато да си купят някоя лимузина.
          защо ли тези пришълци биха били на дъното – точен въпрос дето докосва върха на айсберга. Погледнато реалстични тези хора бягат от провалените си държави не се преместват от точка А на точка Б. От дете помня колко се тръбеше и пишеше и по наща соц преса тогава за национално освободителните движения в Африка Че Африка трябва да е за африканците – и тогава а и сега ми изглежда перфектно логично и като продължение Европа да е за европейците – нали така? И какво стана – сега пришълци към бившите колонизатори. Е защо бе джанъм? Защото с десителетия държавите им са провал и не стават за живеене. Затова трябват донори.Но има един премълчаван детайл – ако управляващите елите в Западна Европа, Канада и САЩ или на повечето места където доминираща е англо-саксонската култура се промени – какви биха станали тези държави ? Ами според мене – ако пакистанци станат мнозинство примерно в Англия и в парламента им – ами след време тази държва става Пакистан Или във Франция – нигерийците или арабите им политически и по демократично стават управляващ елит ? Нима някой е наивен да мисли че те лека полека ще си направят държва подобна на тази от която сега бягат ? Различните човешки видове създават различни общества с различни култури И от какво се определя – според мен от средния КИ (коефициент на интелекта) Даже не знам има ли статстика за връзката среден КИ на един народ и БВП-то Обикновено ниския КИ се свързва и с по висока криминалност и криминогенна среда
          За англосаксите – може много да се пише нее не ги долюбвам хич, но едно им признавам – където са стъпили са организирали държавите и установяват ред и налагат такъв. Ако видят че не става – просто се махат пример Индия. Ако тези пришълци ус-ат Европа и коренното население отиде в Африка те и там биха изградили държави. И знате ли какво би станал - ами ще бъдат последвани там от бежанци от Европа ей това би станало!

Коментар

• От цялата тази ситуация има и известни позитиви за нас. Сега се чух с един приятел - сподели ми, че тия дни минал Унгарската граница и за първи път от 6 години не са го тарешели като обществен враг номер едно. Почувствал се като европеец. еех
            #dagoduhatbednite

Коментар

Какво мислиш че ще е. Ако тръгнат да набират маса крайнодесните Германците ще почнат да изкарват документи за това как са финансирани от Русия. Във франция ще спретнат някой съдебен процес на Льо Пен - те имат опит в дискредитиране на неудобни политици, в англия заради избирателната система Юкип няма никакви шансове. В скандинавските държави ще се позасилят антиемигрантските партии, но ако вземат да станат крайни за нула време ще си загубят гласовете. Пък и русия ще пофалира междувременно и парите за крайните боклуци ще спрат навсякъде.
              Ако проамериканската и антицивилизационна политическа клика, която управлява в момента, опита подобна разправа с лидерите на патриотическите партии сега, може и да успее... но ако опита след година или две, по-скоро ще предизвика революция. Дано тя да е цивилизована, която да вкара меркелова, юнкер и т.н. в затворите, а не такава, в която юнкер ще реве като животно и ще се моли да го убият по-бързо и колко е нечовешко да те одират жив.

А новият Мустак - на бас, че вече е пъкнал - просто още не сме чули за него... и той не е пъкнал от самосебе си - настоящите политици са го излюпили с безумията си.

Коментар

Вярвам ти напълно. И съм напълно убеден че и европейските политици го разбират това. Заради това и например никой не разследва България за това как всъщност е спряла емигрантите да минат от тук. Напротив дават ни кинти и ни хвалят - за неща за които ако гледаме буквално европейското право би трябвало да ни порицават и то силно.

Или например поради същата причина под 1% от сирийските емигранти идват в Европа. Просто им затрудняват максимално идването. сега германия казва че ги приема, но преди това нахъсваше Унгария да си свърши работата и да ги спре - и създаде всъщност проблема в Унгария. Основната причина изобщо да се обръща такова внимание на бежанците е защото стара Европа иска да прехвърли проблема на южна Европа. постигаше това до скоро но вече нещата излязоха извън контрол. И изведнъж северна европа - които създадоха проблема с искането бежанците да остават в първата страна от ЕС по пътя си, се правят на добрите.

Убеден съм че и унгарците създадоха тези ужасни условия не толкова защото се сттрахуват от бежанците а за да могат да прехвърлят горещия картоф на цялото ЕС. Взеха малко пример от България ама не могат да стрелят и да бият безконтролно по границата със Сърбия - все пак това е в европа, а виж ние на нашата граница с Турция можем да си правим каквото искаме.

Сега вече в северна европа се подготвя решението за квотите и нещата ще отихнат. до две три седмици никой няма да приказва за бежанци. германия ще изпрати към пакистан, бангладеш и северна африка една камара от тези които сега пристигнаха с тази вълна и които наистина са си икономически емигранти. И на кандидат бежанците без това право ще им стане ясно че нещата ама изобщо не са толкова лесни.

Ще отпуснат едни добри суми на Турция, ливан и йордания за да направят положението на ебежанците там по поносимо. И да не мрънкат чак толкова тези държави. Ще побомбардират ислямска държава че да понамалят насилието. И след половин година никой няма да си спомня че е имало криза с бежанци.
                От твоята уста - в ушите на бога. Силно се надявам да си прав, а аз да греша.
                #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                  Импе, на мен ми е много интересно ти с какви основания определяш, че
                  Прочети си учебникът по история - за да научиш кои са помаците и какво точно значи тая дума.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                    Как точно са ги спасили,че на мен не ми стана ясно?
                    Газовите камери са построени защото огромен брой лагеристи са боледували и измирали от тиф, който се предава от бълхите и въшките. От Берлин яко са триели сол по тимбериците на комендантите на лагерите, задето допускат такива големи загуби на работна ръка - и те са измислили тия камери, в които лагеристите са обезбълхявани и обезвъшлявани. Циклон Б може да убие човек само при изключително висока концентрация, която се постига само в херметическо помещение, каквито камерите не са били. А и - както казах - ако нацистите искаха да избиват евреините с газ - инсектицидът Циклон Б ли щяха да използват, или Зоман или друг боен газ, каквито са имали в изобилие?

Същото и с изгарянето на "милиони" евреини в крематориуми или дори в ями - крематориумите в лагерите са нямали чисто физическата възможност да поемат "милиони" хора, а в ями няма как да се горят трупове (с високо съдържание на вода), поради липсата на кислород. Реално жертвите на лагерите са около 400 000 (300 000 от тях евреи), повечето умрели от тиф в началото и от глад в края - когато и немските войници вече гладували като улични кучета.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
                      Абе честно да ти кажа... Общественото мниение.. Едно е за пред хора - друго е за пред наши хора.
                      Като си наемах къщата - пича ме заведе на чаша вино да обсъдим договора и ми обяснява -There's little to no crime in our community, no muslim immigrants.....
                      Като се сближих с един колега поляк започнахме двамата да се шегуваме, колко не харесваме мюсюлманите.
                      Шефа ми също, след като се сближихме на един обяд започва темата "how's the problem with middleeastern immigrants in Bulgaria"

Много са тези, който не харесват пришълците, малко го казват пред публика. Ако искаш ми вярвай на горните цитати. Причина да лъжа..нямам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        + 678 904

Интересно - Равновесиев с какви основания определя Виктор Орбан като "диктатор"?
                        Импе, на мен ми е много интересно ти с какви основания определяш, че
                        с т.нар. "български турци" ние де факто сме ЕДИН НАРОД и живеем заедно не от 130, а от 1300 години
                        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          + 678 904

Интересно - Равновесиев с какви основания определя Виктор Орбан като "диктатор"?
                          Подсеща ме на един надпис в тоалента - "Като станем повече от вас - ще видим кои са обратните".

Така и той, понеже в момента официалната позиция е краен-либерализъм - инакомислещите са обратни, или диктатори и т.н.

Надявам се скоро да станем повече, че ми писна да съм обратен
                          #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                            Орбан не е диктатор, а национално отговорен политик. За разлика от нашите.
                            Съответно, в Унгария, той се ползва с много сериозно доверие. Сравни го с това на Плевнелиев и тогава говори за "диктатори".
                            + 678 904

Коментар

Хахаха - няма начин Машината за обществено мнение е така добре подържана че шанса някой идиот да пробие е реално никакъв.
                              Абе честно да ти кажа... Общественото мниение.. Едно е за пред хора - друго е за пред наши хора.
                              Като си наемах къщата - пича ме заведе на чаша вино да обсъдим договора и ми обяснява -There's little to no crime in our community, no muslim immigrants.....
                              Като се сближих с един колега поляк започнахме двамата да се шегуваме, колко не харесваме мюсюлманите.
                              Шефа ми също, след като се сближихме на един обяд започва темата "how's the problem with middleeastern immigrants in Bulgaria"

Много са тези, който не харесват пришълците, малко го казват пред публика. Ако искаш ми вярвай на горните цитати. Причина да лъжа..нямам.

Може пък да е понеже, аз случвам на расисти по някаква причина.. знае ли човек..
                              Last edited by vankata23; 06.09.2015, 19:46.
                              #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
                                Така де, не диктатори - не бих се изненадал напълно демократично да изберем един мустак :– )
                                Хахаха - няма начин Машината за обществено мнение е така добре подържана че шанса някой идиот да пробие е реално никакъв.

Коментар

Working...
                                X