IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• за да подкрепим написаното до тука и да не е само голословно, ей го църно на бело, но това не го учат децата по история или да го пише в учебниците. Тези структури в запада си действат и до ден днешен (нищо, че вече са ги "забранили" те и преди не са били "разрешени") и ги има във доста държави, не е само в Жабария ......

Операция Гладио
    https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%...B4%D0%B8%D0%BE

Операция Гладио (Operation Gladio – Операция „Гладиус“) е кодовото име на италианската „стей бихайнд“ („действаща зад линиите“) тайна паравоенна армия на НАТО, замесена в терористични атаки под фалшив флаг като част от стратегията на напрежението от късните 1960-те до ранните 1980-те години. Подозирана за отговорна или замесена в провеждане на политически терор, атентати, политически убийства, преврати, оклеветяващи кампании и т.н. Започва в началото на Студената война със създаването на мрежа от т.н. „действащи зад линиите“ (на английски: stay behind) нелегални формации паралелни на официалните, предназначени да извършват диверсии и да действат със сила срещу вътрешните заплахи за интересите на Евро-Атлантизма и номинално срещу възможна окупация от Варшавския Договор на Западна Европа. Съществyването на „Гладио“, отричано в продължение на десетилетия, днес официално е признато от правителствата на въвлечените западни страни. Структурата е осъдена и забранена от Европейския парламент през 1990 г.
    Last edited by michaelis12; 22.08.2017, 08:10.

Коментар

• michaelis12 - то пък много трудно да се досетиш, вече че нищо не са направили и не могат да направят на Луната може да ги хване всеки, но на Марс друг път и ще засмучат и издухат едни пари на данъкоплатците за ефективното прахосване на които доказателствата ще са чак на Марс.

D.Y.F-091066

Коментар

• Jay Gould - масово използваха С4 и като се случиха няколко по мощни атентата а не всички в спец службите са замесени в реализацията им се появиха ясни съмнения, защото става въпрос за експлозиви на стойност десетки милиони по цена на черен пазар. Някакъв си беден фанатик ги запасва и се гръмва, беден но милонер все пак трябва да е и инвестирал десетки милиони в бомбата. Толкова мощна бомба с такова тегло с материали от магазина ..забрави. Затова сега атентатите са с ниска цена вече, не всички в спец. службите са замесени.
        D.Y.F-091066

Коментар

• и ето простотията е налице, ей го задължително е некой чаршаф в тоя случай мароканец само на 22г. .... на 22г. младежите гонят путките в дискотеките, а в Испания има и двете не е кат да нема, ама тоя решил да се буне у хората, щот ше стане известен и с ясната представа, че после ше му го вкарат до гърло ако го уловат ......

Barcelona Truck Attack Driver Arrested
          http://www.zerohedge.com/news/2017-0...lt-shot-west-b

това е несериозно и наивно за глупаци, по-интересното е дали в Каталуня ше има референдум за независимост и дали ше им спрат кеша, "за да нема тероризъм"
          Last edited by michaelis12; 21.08.2017, 18:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от bghighlander Разгледай мнение

Те щото американцитя са били на Луната, за това сега е пълно с бази на американски бази на луната, нали?
            били са, как да не са били, ако не са били и то по времето на студената война смъртния им враг СССРа щеше да ги изтропа " Тия лъжат, доказателствата са това, това и това". По интересен е въпроса що не ходят вече там, а директно искат да хоат на Марс, че е по-преко да "търсели вода" тука доле се едно си неаме вода, та чак на Марс ше я дират. Интересно е и че руснаците не хоат на луната не че я нямат сега техниката, китайците беха веднъж и до там и те не стъпват вече. Явно има нещо или някой дет да пречи да праат простотии и да слагат бомби ..... незнам ебали ги....

Коментар

• "Проблема на днешния свят е че на власт са точно хипарите от 1968 г."Jay Gould
              Представи си само ,като дойдат метълите на власт

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                Мисля, че трябва да сме позитивно настроени... Вижте колко хубави неща са обещани още преди 1-2 г., а сигурно ще ни обещават и още... Още тогава обявиха, че бежанците не са никаква опасност, а шанс за нещо хубаво! Ето на - в Испания вместо нехуманното надбягване с бикове вече се надбягват с камиони и то не само там, а вече почти в целия ЕС.

Бойчо Попов - Бежанците насърчават германската икономика
                http://www.investor.bg/evropa/334/a/...nomika-202522/

Десислава Попова - Бежанците в Европа като бизнес възможност
                http://www.investor.bg/analizi/91/a/...ojnost-202213/

Бойчо Попов - Daimler ще подсилва работната си сила с бежанци
                http://www.investor.bg/novini/444/a/...ejanci-201894/

Виктория Тошкова - Мигрантите - необходимостта на Европа
                http://www.investor.bg/evropa/334/a/...evropa-201885/

Василия Пейчева - Бежанците могат да компенсират недостига на медицински сестри
                http://www.dnes.bg/world/2016/03/06/...rmaniia.295134

............ и още и още... Гугъл помни всичко, а и не само той.
                A ти казах че тия са съучастници и ше ме изтрият.Е изтриха ме

Коментар

американците не са били на луната
                  Те щото американцитя са били на Луната, за това сега е пълно с бази на американски бази на луната, нали?

Коментар

И естествено, че Буш сам си е съборил кулите, американците не са били на луната, а Гагарин не е летял, а Русия и САЩ се разпадат. Освен това къде са масоните, илюминатите, световния еврейски заговор и разбира се Ротшилд и защо се крие лечението на рак с уринотерапия.
                    Jay Gould, искаш да кажеш, че Двете кули паднаха от удара със самолетите и последвалия пожар? НАИСТИНА ли?
                    Ами онази малка сграда до тях, която НЕ беше докосната? Тя как падна? От въздушната вълна ли?

Коментар

От Мохамед насам не са спирали... Чети история....
                      За 20 минути мога да науча сина, щерка ти или внуците ти и да са 4-5 клас да сглобят бомба в домашна обстановка с материали от магазина и да ти взривят къщата.. Нищо по-лесно от това да се направи бомба. Пък за тия с колите и ножовете да не говорим Точно малоумни или лабилни хора се връзват на религиозни простотии. Един вярва в Мохамед, друг в извънземни, намеса на рептилите, в победата на световния комунизим или идеята на Маркузе - светилото на нео-левицата, как с маргиналите (педерасти, неуки ислямисти или просто луди) ще съборят буржоазното общество.
                      Проблема на днешния свят е че на власт са точно хипарите от 1968 г. пребоядисали се като десница на места. Точно те домъкнаха тази паплач, а медиите включително българските активно им помагат.
                      стига с тая история .... мхм, е значи някой (с петолъчки по раменете най-вероватно) който знае как се праат бомби ги е научил или са го прочели у вестника на Мюфтията у техната държава в наръчник на младия бомбажия ?!? тва са глупости, абсолютни глупости .... И някой е платил (някой с пари, власт и интереси) на такива имами и духовници които да изпиват мозъка на тия лабилни хора, а защо са лабилни ако държавата им е ок ?!? а тя не е ок защото ги бомбят мисля и то християните или ?!? НАТО какви са, Русия какви са аз мисля християни или ?!? Това с тия атентати и протести пак повтарям са камуфлажи за отвличане на вниманието от по-важни проблеми, у нас най-скорошния пример беше с в Асеновград или ?!? Циганите се дигнали на бунт и щели да режат глави незнам си що си и всички медии бум там, че даже и некви протести на българското население против мангалите, мда сигурно а през тва време на два пъти в годината тока е увеличен. И циганите виновни за побоищата ей така от нищото и докат народа гледа сеир, погледнете си сметките за тока и кешовите разплащания и цените .........
                      Те циганите и бежанците хууу, но интересния въпрос е кой ги подбужда за такива действия и с какви цели, а аз съм сигура, че не те самите са ги взели тия решения, а са повлияни от външни фактори, с мангизи и възможности и с акъл .....
                      Last edited by michaelis12; 21.08.2017, 17:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                        Преди да е имало джихадисти ?! ...
                        От Мохамед насам не са спирали... Чети история....
                        Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                        Атентатите" не са извършени от някой случаен дошъл тука с гумена лодка дет е живял в Африка на улица Кал до колене номер Дръж се за мене ....... абсурд ....
                        За 20 минути мога да науча сина, щерка ти или внуците ти и да са 4-5 клас да сглобят бомба в домашна обстановка с материали от магазина и да ти взривят къщата.. Нищо по-лесно от това да се направи бомба. Пък за тия с колите и ножовете да не говорим Точно малоумни или лабилни хора се връзват на религиозни простотии. Един вярва в Мохамед, друг в извънземни, намеса на рептилите, в победата на световния комунизим или идеята на Маркузе - светилото на нео-левицата, как с маргиналите (педерасти, неуки ислямисти или просто луди) ще съборят буржоазното общество.
                        Проблема на днешния свят е че на власт са точно хипарите от 1968 г. пребоядисали се като десница на места. Точно те домъкнаха тази паплач, а медиите включително българските активно им помагат.
                        Last edited by X_Y; 21.08.2017, 16:34.
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Въпроса ти бе

А ти пак обърна темата! И да ти кажа човек, боли ме фара,,, за борбата ви с капитализма или извънземните! Не ми плащате сметките, така че не ми пука за какво се борите.

Темата бе за бежанци! А ти пак го обърна на класова борба или антиеврейска пропаганда. Ами на мен евреите са ми по-симпатични от арабите. Не харесвам дебелите миризливи палестинки или за борбата за спасение на света

Гейт не ми е симпатичен, но дали майка му се чукала с шеф на IBM не ме вълнува
                          еми ти гледаш краен резултат, а аз гледам причините какви са и от къде идват, на барабите нищо им няма нито на Исляма, той съществува от 600тната година и са го преписали и без тва от Християнството което пък е преписано от древните учения и т.н. Те всички религии са едно и също, защото сме еднаккъв вид индивиди. Преди да е имало джихадисти ?! Ми ньет що да е имало, но Ислям е имало. "Бежанците" какво бежанците контролирани примати вкарвани от НПО организациите пак за геополитически цели на глобалния финансов елит. "Атентатите" не са извършени от някой случаен дошъл тука с гумена лодка дет е живял в Африка на улица Кал до колене номер Дръж се за мене ....... абсурд ....
                          Last edited by X_Y; 21.08.2017, 16:34.

Коментар

• Въпроса ти бе
                            ако намериш някой дет да не е еврейн ела ми се обади ....
                            Гейтс дет е "почнал сам в гаража" (тия приказки за лека нощ мне мерси)
                            А ти пак обърна темата! И да ти кажа човек, боли ме фара,,, за борбата ви с капитализма или извънземните! Не ми плащате сметките, така че не ми пука за какво се борите.

Темата бе за бежанци! А ти пак го обърна на класова борба или антиеврейска пропаганда. Ами на мен евреите са ми по-симпатични от арабите. Не харесвам дебелите миризливи палестинки или за борбата за спасение на света

Гейт не ми е симпатичен, но дали майка му се чукала с шеф на IBM не ме вълнува
                            Last edited by Jay Gould; 21.08.2017, 15:25.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Да почнем с Уорън Бъфет, Кайл Бас, Доналд Тръмп, Джон Клифтън, Бил Гейтс, Алишер Усманов, Джералд Гросвенов, Пиер Кастел, Франсоа Пино, Карл Албрехт, Райнхолд Вюрт и т. н.....
                              ох Джей ше се пукна от смях чесно ти каам особено за тоя кретен Гейтс дет е "почнал сам в гаража" (тия приказки за лека нощ мне мерси) е са трепе с ваксини циганите и негрите ама кво ти дреме или частната империя на Мъск, а па тя била държавна ... за Бъфет не ми се спори вече защото това съм го писал поне хиляда пъти ...
                              Всяка една революция, война, смяна на режима и бунт в Историята са създадени от сили които имат неимоверна власт, пари и възможности (банкери, военни, големи производители, все едри мишоци с власт, в църквата кардиналите ако щеш).... това е толкова просто и очевадно. У нас имаше революция през 1989та е ок сега що няма революция или хората им е толкоз готино и ги боли фара, че взимат по 650лв. заплати и не могат да сколасат за тока само ?!?

P.S. Ок, при всички тия люде дет си изброил, държавите им по това време, какви са били някакви бълхи като наща държавица или духовни будисти или ислямисти ?!? Ми ньет се Империи и властни държави, които отиват ограбват бедните, убиват ги взимат им квот имат, поробват ги и ги ползват за евтина раб. ръка ... закона на джунглата
                              Last edited by michaelis12; 21.08.2017, 15:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                                ако намериш някой дет да не е еврейн ела ми се обади ....
                                Да почнем с Уорън Бъфет, Кайл Бас, Доналд Тръмп, Джон Клифтън, Бил Гейтс, Алишер Усманов, Джералд Гросвенов, Пиер Кастел, Франсоа Пино, Карл Албрехт, Райнхолд Вюрт и т. н.....
                                Last edited by Jay Gould; 21.08.2017, 15:07.

Коментар

Working...
                                X