IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
    Със земеделие.И още нещо
    Поредното доказателство на тезата. Нито един емигрант няма да го бъде с началната инвестция и с контактите нужни, за да се занимава с такова нещо. Няма какво да работят.
    #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Ами първо бяха лодките с албанци през Адриатика, после да не говорим за всиките българи, румънци, унгарци, чехи, словаци, поляци, после лодките с африканци през Средиземно море не са от вчера, а Лампедуза е нарицателно от повече от 25 години (такива като теб обаче ги забелязаха едва сега в резултат на организираната паника)... мисълта ми е, че Италия издържа на "проблема" вече 25 години и не съм забелязал някакви особени отрицателни последици там, предизвикани от предоминантно от емигрантския поток... а като всяка умна нация е нормално да използват наличната истерия, за да изкрънкат някое друго евро...
      Изместваш темата с икономическите мигранти през десетилетията
      А такива като мен и аз вкл. тук във форума, преди няколко години бяхме против внасянето на неясно каква демокрация в Либия със самолетни атаки, защото освен всичко друго, потокът бежанци ще нарастне значително...
      Но "демократите" от твоя калибър отново бяхте на амбразурата

В Гърция, казват че на ден пристигат с лодки до островите около 5хил бежанци, основно от Сирия
      Къде смяташ, че трябва да ги настанят, докато европейските чиновници и Меркел се наканят да търсят решение?
      Да си спомняш, че Тройката им намали и военния бюджет?
      Или просто, сега ви е теза и лансирате, че пак Балканите и източноевропейците са мизерниците, които създават неудобства на западняците?

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
        Че с какво се занимаваш, анти-мизернико
        Със земеделие.И още нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
          Тоя твоя инглиш май в Пакистан си го учил, затуй ли ги любиш толкоз?
          Не се чувствай длъжен да отговаряш на мен както и на останалите, излез пий една бира с бежанците и си живей живота, от една седмица не си спрял да ни убеждаваш, че си прав, а ние сме прости
          Пачанга, сигурен съм, че и ти смяташ собствения си pidgeon English за английски, като 99% от българите, които твърдят, че владеят езика...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
            Няма противоречие, щото те чак сега се стреснаха, та треска ги затресе. По всичко личи, че през следващото десетилетие и половина ще има значително увеличение на мюсюлманите в Европа, но не чак толкова фрапиращо, че да спускаме кепенците на християнството. Някъде около 10 % при по усреднен сценарий на събитията.
            И как точно 6% мюсюлмани понастоящем в Европа (говоря за цяла Европа, не за ЕС, където има държави с от 30-40 до към 90% мюсюлманско население) ще станат 16%?

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
              Не се чувствай длъжен да отговаряш на мен както и на останалите, излез пий една бира с бежанците и си живей живота, от една седмица не си спрял да ни убеждаваш, че си прав, а ние сме прости
              +
              Господина не убеждава с аргументи, а със спуснати тези и кфалификации!

Коментар

Мизерник може да си ти аз си изкарвам повече отколкото мога да похарча.
                Че с какво се занимаваш, анти-мизернико
                #dagoduhatbednite

Коментар

... A whole new level indeed...

Коментар

Хм, а прави ли ти впечатление, че всъщност темпът на нарастване пада почти двойно? Което пък противоречи на основна опорна точка на паникьорите...
                    Няма противоречие, щото те чак сега се стреснаха, та треска ги затресе. По всичко личи, че през следващото десетилетие и половина ще има значително увеличение на мюсюлманите в Европа, но не чак толкова фрапиращо, че да спускаме кепенците на християнството. Някъде около 10 % при по усреднен сценарий на събитията.

Коментар

• Така е първобитните източноевропейци, не източноевропейците.
                      Иначе пак не разбрах, сравняваш какво с какво?

Коментар

Много добра идея. Всички трябва да са предприемачи - иначе "живей си с 400€, мизернико". Чудесно, но не споделям идеята, че само предприемачите заслужават достоен живот/ възнаграждение спрямо труда.
                        Мизерник може да си ти аз си изкарвам повече отколкото мога да похарча.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Не забравяй и шорош, юдомасоните и рептилите!

Ехх добре си беше по времето на тато. Всеки имаше работа (и същевременно не работеше нищо). Всички взимаха по цели 200 долара заплата (по официалниа курс де, иначе 70 долара).
                          После по времето на "социалистите" фалирахме само 3 пъти за 6-7 години.

Обаче най зле беше при демократите (които управляваха цели 4 години от последните 70).
                          При тях пенсиите и заплатите се вдигнаха само няколко десетки пъти.
                          Добре, че им докарахме дедо, че тъпия народ щеше да ги избере още веднъж.

Сега по времето на победилия мутросоц, вече всички живеем в идилия. Капиталите са раздадени, усвоени и узаконени от нашите верни борци за социална справедливост и солидарност.

И така...
                          Никой не работил каиш.Това Младост Надежда Люлин Дружба паднали от небето....НДК то и то от Луната.Нефтохим Плама АЕЦ Кремиковци Циментови заводи консервни и те пък от Марс дошли.Как един демократ не върна ключа от панелката..Сега много се работи и едни заплати мани мани цели 500 лева....А демократите крадат ли крадат от онова лошото комунистическото....Колко обора по селата само направиха.Не мое да го боядисате това дето е направено за 25 години.

Коментар

Какво значи най-много - най-много в посочените абсолютни стойности, най-много като сравнение на процентни съотношения към цялата популация, как? А къде е статистиката кой къде е най-много или най-малко харесван?

A whole new lewel indeed...
                            Обясняваш колко много първобитните източно-европейци не харесват мюсюламните. Посвам ти линк, където очите ще ти избоде очите процентовото съотношение.
                            И след това питаш - кой е казал, че източно-европейците не харесват мюсюлманите, къде го пише?! И абсолютни стойности ?!

Къде е нивото?
                            #dagoduhatbednite

Коментар

Направи си фирма и си изкарвай колкото можеш.Или просто толко си можеш и търсиш някой дето да ти дава много пари.Ми няма да стане.
                              Много добра идея. Всички трябва да са предприемачи - иначе "живей си с 400€, мизернико". Чудесно, но не споделям идеята, че само предприемачите заслужават достоен живот/ възнаграждение спрямо труда.
                              #dagoduhatbednite

Коментар

Това звучи като: стойте да ми работите за 400€ на месец.
                                Долу съм попитал - къде да работи човек с висше образование, 5 години опит, ако не е в ИТ индустрията и какво би било заплащането? Отговор - няма. Обаче - стойте тука, понеже България (тоест бизнесмените и безинесдамите) се простяват с 400€ месечно работна ръка.
                                Направи си фирма и си изкарвай колкото можеш.Или просто толко си можеш и търсиш някой дето да ти дава много пари.Ми няма да стане.

Коментар

Working...
                                X