IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
    Иво Христов за десетина минути обобщи това за което тука се дърлим постоянно.Супер ...ако успеете да игнорирате кухата лейка водещата.
    Добре де, разбрахме какво лелеят в Масква... няма нужда да ни го тикате тоз пуловер от тема в тема...

Коментар

• Бежанците, бежанците, бежанците.

Българина, дори и един бежанец да не остане тука - пак ще реве.

Пак той /нашенеца/ ще решава международната политика.

Унгария винаги е била /и ще бъде/ задния двор на Европа.

Особено на Австрия и Германия.

Същото и със Словакия.

Същото и със Чешко в по-голяма степен към Дойтчланд.

Който е живял по-дълго време по тези места го знае това.

Не Орбан, не Борбан и Петр да дойде - все ще си е същото.

Сега помислете - защо "бежанците" биват желани в Европско 1-во.

После помислете защо "бежанците" биват "превъртани" през Унгарско.

3-то - тия "бежанци" идват от Гръчко.

4-то - значи има внос.

5-то - защо има внос точно по тоя маршрут.

Защото на Някой му трябват "превъртяни".

И спрете да го мислите този Някой, защо и как му трябват.

Мислете за Мадерланд повече.

Евете им маата на всички от Изток, Запад, Север и Юг.
      Last edited by The Big One; 16.09.2015, 22:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от белот Разгледай мнение
        http://www.btv.bg/video/shows/lice-v...a-amerika.html

В тема политика пуснах това , но понеже са заети да се лигавят нямаше коментари.
        Интересно ще ми бъде да вдя мнения.
        Иво Христов за десетина минути обобщи това за което тука се дърлим постоянно.Супер ...ако успеете да игнорирате кухата лейка водещата.

Коментар

Давай , ама да не стане играчка плачка !
          Мюсюлманите които пият биричка са толкова мюсюлмани, колкото и аз християнин. С такива хора добре се разбирам. С фантиците и радикалите ми е по трудно независимо, мюсюлмани, християни, скинари, ултраси и тн. ли са.

Коментар

• http://www.btv.bg/video/shows/lice-v...a-amerika.html

В тема политика пуснах това , но понеже са заети да се лигавят нямаше коментари.
            Интересно ще ми бъде да вдя мнения.

Коментар

• http://www.dnes.bg/world/2015/09/16/...aika-si.276727

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Целта е ксенофобия и сега се почва с арабите, после ще гонят българите от Европа. И много отдавна писах, че така ще бягат нашите българи от Западна Европа че петите им ще удрят задните им части.В Лондон постоянно ще има насилие и ще вилнеят ксенофобски банди, този град ще бъде изпепелен..същото ще се случи и с много други градове в Западна Европа, кръв по улиците и убийства, палежи..това я чака Европа.
                Ти за кво мислиш върви изтребването в Донбас? Прочистват се Старите земи да се завърнем там. По после хоп по назаде и право на границата между Таджикистан, Афганистан и Туркменистан. А Императора ще е с титла Булгарбаши. Пък Марандито ще му е Велик везир - гаааааа.....
                Last edited by Trakatrak'; 16.09.2015, 22:43.

Коментар

• MZ/X

Целта е ксенофобия и сега се почва с арабите, после ще гонят българите от Европа. И много отдавна писах, че така ще бягат нашите българи от Западна Европа че петите им ще удрят задните им части.В Лондон постоянно ще има насилие и ще вилнеят ксенофобски банди, този град ще бъде изпепелен..същото ще се случи и с много други градове в Западна Европа, кръв по улиците и убийства, палежи..това я чака Европа.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                    Никакъв проблем нямам да си пия биричката с мюсюлмани, които пият алкохол
                    Давай , ама да не стане играчка плачка !

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                      Аз също с някои цигани - тоже (както казва императорЪт) . Понеже не си наясно с бежанците и малцинствата като ти следя постовете, да те светне с някои неща които се случват в циганската общност в последните години. Имам познати цигани които от 20 години бачкат та се късат, и то на сравнително специалзирани работни места, не метачи. Вземат си големи заплати, даже циганския не го говорят добре. От доста време започнаха да се отдръпват лека полека. Веднъж се видяхме с с един от тях с когото се познаваме от години. Та дръпна ми настрана и казва: ами то таковата...не се събираме вече, щото нашите (циганите от махалата) казват че се българеем...непрекъснато имаме проблеми , децата също...
                      Та драги ми човеко, да ти кажа от първа ръка интеграцията е кауза НЕВЪЗМОЖНА. Било каквото било.

Коментар

• Изтриима пак и си тук:
                        https://www.youtube.com/watch?v=OvENFHv0Jug
                        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Яко , нали ! Ти нали си падаш по разнообразията и толерантността !

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
                            Каква случайност, бе, да му еб*ш майката.

http://www.pewforum.org/files/2012/0...ebready-84.png

Не ги харесват там дето са най-много.
                            Няма ли карта към таблиците, че ми стана интересно къде върви разделянето на регионите.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                              Айдеееееее лошите предприемачи и добрите кадърни работници.Значи лошия направил фирма мъчи се рискува тегли кредити а добрия решил че трябва да получава примерно 2000 и щом не му ги дават значи са лоши.Живеем в свободен свят.Всеки сам си решава.Но аз лично изпадам в потрес от такива приказки.Кат си кадърен правиш фирма и работиш за себе си кат си некадърен колко ти дадат и те така
                              "...колко ти дадат и те така..." Хм , с тая философия дълго време българския бизнес и българският работник ше се надлъгват , докат другите бачкат !

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Че за къде без Стойчо... Дали ще говори за величието на Путин, дали за бандерофашагите в Киев, дали за "ислямското нашествие"... важното е да е в тон с Кремъл...

Ами да, в Русия си имат Путин, ние си имаме П*

Коментар

Working...
                                X