IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Когато войната свърши един ден, самата сирийска армия ще се нуждае от нови оръжия (ей там ще се конкурираме малко с руснаци и китайци, но нашите калашници са по-качествени) а Сирия от възстановяване на инфраструктурата и ако български компании не се възползват ще е глупаво. Вече с цивилно предназначение. Войната само в Сирия струва на месец по около € 4,1 млрд. http://investments.dir.bg/_wm/librar...mlrd-na-mesets само под формата на пропуснати икономически шансове и без парите които Сирия дава за оръжие (те са отделно от тази сума) и когато един ден спре, тия пари ще се появят някой да вземе част от тях, било като им продаваме тръби, казанчета за тоалетни и каквото ни падне. Дори бира, защото в момента поне в християнската част на Алепо (която е оцеляла след набезите на ''борците за демокрация'') заведенията и магазините отварят а сирийските християни (и не само те) обичат да си пийват биричка. Казвам го защото имам един познат с ресторант там и не сварва да продава бира и да зарежда Аааааааа... като споменах и него се сетих и за БГ цигари. Щото той пуши, а Ал Кайда и Ислямска държава забраняваха цигарите.
    Last edited by Jay Gould; 24.08.2017, 11:45.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
      Ти одобряваш това????!!!Така ли да разбирам!!!!!
      А ти плащаш ли заплатите (по 800 - 1000 лв.) на работниците в Казанлък?

Ако не продадем ние, ще продаде Русия, Китай, Румъния, Чехия, Пакистан, Индия или кой знае кой. А ни кво, да мрем от глад щото арабите са прости и се избиват един друг, пък ние искаме мир? Да не сме фотоволтаици в България!
      Last edited by Jay Gould; 24.08.2017, 11:29.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Моя грешка, ама мога ли да помня всичко?! Продали сме оръжие не за 650, а за за около € 870 млн. миналата година, което си е един доста добър резултат, позволи на заводите ни да дишат, запази хиляди работни места и вкара пари в бизнеса (икономиката ни). България е продала оръжия за € 403 млн. през 2014 г., € 643 млн. през 2015 г., за € 870 млн. през 2016 г. http://investments.dir.bg/_wm/librar...ln-prez-2016-g
        добре бе Джей тия мантри ги слушам всеки път, незнам обаче що като се прибера винаги нема една асфалтирана улица, всичко е още по-строшено и заплатите са си на 650 леа средна за страната (дори има райони и области със заплати от 200лв.) и народа продължава да се изнася защото няма работа, къде влизат тия пари в кой бизнес, в кви джобове, кви работни места се запазват неам идея ..... но бежанци има внесени тва го видях ....
        Last edited by michaelis12; 24.08.2017, 11:26.

Коментар

Моя грешка, ама мога ли да помня всичко?! Продали сме оръжие не за 650, а за за около € 870 млн. миналата година, което си е един доста добър резултат, позволи на заводите ни да дишат, запази хиляди работни места и вкара пари в бизнеса (икономиката ни). България е продала оръжия за € 403 млн. през 2014 г., € 643 млн. през 2015 г., за € 870 млн. през 2016 г. http://investments.dir.bg/_wm/librar...ln-prez-2016-g

Ти одобряваш това????!!!Така ли да разбирам!!!!!

Коментар

• Моя грешка, ама мога ли да помня всичко?! Продали сме оръжие не за 650, а за за около € 870 млн. миналата година, което си е един доста добър резултат, позволи на заводите ни да дишат, запази хиляди работни места и вкара пари в бизнеса (икономиката ни). България е продала оръжия за € 403 млн. през 2014 г., € 643 млн. през 2015 г., за € 870 млн. през 2016 г. http://investments.dir.bg/_wm/librar...ln-prez-2016-g

Коментар

Тоя даже не е типичен червен, а Троцкист (фен на перманентната революция), фен на Бакунин (анархист), Есер или кой знае от каква левичарска секта, които даже Сталин не ги е дишал и бяха забранени и при комунизма. Няма тема да не я обърне на политика и борба с гнилия запад, международния империализъм или кой знае какво.. Важното е да политизираме и да изведем класовата борба винаги напред
              Джей никой не се занимава с политика.Ясно е че и ти мислиш като нас с Мишо.Не ми се вярва да се кефиш когато избиват хора бомбят къщи и разрушават цели дър жави.Това не е цивилизация не ме интересува ляво ли е дясно ли е фашизъм или комунизъм е.Винаги ще съм против това варварство.И не желая моята Родина да е замесена в подобни неща.Такива пари не искам по добре гладен отколкото убиец.Не мога да приема спора ви с Мишо затова ви моля да спрете

Коментар

Миналата година китайски пилот с китайски самолет (дори китайските медии му писаха името и му качваха снимки) бомбардира приятелите на левицата в Рака, Сирия.. Дори наградиха пилота с някакви високи официални отличия в Китай за това, че е бомбил ''дечицата'' (ислямистите с бради) около Рака.

Тази година също имаше, но не съм обръщал толкова внимание... Отделно, че благодарение на китайските пари (комунистически при това ) и китайските танкери Асад оцеля и имаше средства да купува оръжие и да изхрани останалото си население, за ужас на левицата (между които и нашите АНТИ-фашисти) в Европа и САЩ.
                какво е комунистически пари и какво е левицата и десницата ?! Аз лично не съм видял някъде в новините китайци да бомбят, може да съм пропуснал как ида е, но другите три неща кви са ?! Кво е десницата и кво е левицата и комунистически пари ?! Аз съм комуняга, че имам против да се разтури Ирак примерно и в Афганистан да се толерира търговията на опиум и да се дрогира там народа или да се учат френския легион на негрите в Африка като ги требят кат мухи, това всичкото от толерастията на Запада и аз съм комуниста тъй ли ?
                Ако за тебе тва е правилно да отидеш некъде и да разбиеш неква държава, като им продаваш оръжие щот пазара не търпял дупки, независимо кой е там на власт, да ги напрайш от секъде мармалад, да ги ограбиш, убиеш и после остатъците полуживи мангали и обучени кретени да вкараш тука, за мене тва не е правилно .....

P.S. значи САЩ и Запада като плащат за идиотщини са демократични и капиталистически (правилни, добри) пари, а Китай и Русия като плащат за нещо са комунистически (гадни лоши, мръсни) пари или поне аз така го разбирам до тука .....
                Last edited by michaelis12; 24.08.2017, 10:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                  Jay, ама ти сериозно ли "спориш" с червения соколов? Е успех!
                  Тоя даже не е типичен червен, а Троцкист (фен на перманентната революция), фен на Бакунин (анархист), Есер или кой знае от каква левичарска секта, които даже Сталин не ги е дишал и бяха забранени и при комунизма. Няма тема да не я обърне на политика и борба с гнилия запад, международния империализъм или кой знае какво.. Важното е да политизираме и да изведем класовата борба винаги напред

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12
                    Китай не съм ги видел да бомбят в Близкия Изток никъде ....
                    Миналата година китайски пилот с китайски самолет (дори китайските медии му писаха името и му качваха снимки) бомбардира приятелите на левицата в Рака, Сирия.. Дори наградиха пилота с някакви високи официални отличия в Китай за това, че е бомбил ''дечицата'' (ислямистите с бради) около Рака.

Тази година също имаше, но не съм обръщал толкова внимание... Отделно, че благодарение на китайските пари (комунистически при това ) и китайските танкери Асад оцеля и имаше средства да купува оръжие и да изхрани останалото си население, за ужас на левицата (между които и нашите АНТИ-фашисти) в Европа и САЩ.

Коментар

• Jay, ама ти сериозно ли "спориш" с червения соколов?

Е успех!

Коментар

какво значи десен, ляв, полуправ ?!? Кви са тия тъпотии ?!? Аз съм за правдата и истината. Незнам що за перверзия и педалщина е Запада т.е. "Демокрацията" да им продават оръжие на такива като Камилите дет режат глави и висят трупове по крановете, да създават и обучават терористи, да убиват хората и им трошат домовете, разрушават държавите, унищожават милиони човешки съдби и след това обучените религиозни вандали и остатъците от циганите да ги вкарват насила тука, защото било хуманно, солидарно, демократично и не-популистко .......
                        Запада са извратеняци до мозъка на костите си, тая цивилизация нема да вирее много дълго и по-добре ....

P.S. сега някъде да има капитализъм ?! де го тоя капитализъм ?!
                        Тва едното крило другото раздава кредити и превръща в роби глупаците.Само кръгЪл глупак мое си зареже тука къщата земята родителите децата и да оди да тегли половин милион долара кредити за дръвено бунгало незнайно защо наречено къща.Само доказан идиот отива у Америка.Дано тия които отидоха там никога не се върнат а и е редно да им се отнемат българските паспортиИдиота си е идиот да бачка на три работи за да изплаща някакво мухлясало бунгало и да го залъгват с американски мечтии.Ха ха ха глупаци

Коментар

Запада т.е. "Демокрацията" да им продават оръжие на такива като Камилите дет режат глави и висят трупове по крановете, да създават и обучават терористи, да убиват хората и им трошат домовете, разрушават държавите, унищожават милиони човешки съдби и след това обучените религиозни вандали и остатъците от циганите да ги вкарват насила тука, защото било хуманно, солидарно, демократично и не-популистко .......
                          Запада са извратеняци до мозъка на костите си, тая цивилизация нема да вирее много дълго и по-добре ....
                          Ма не ми увъртай и не ми се прави на велик тарикат и велик конспиратор, ами кажи членуваш ли тук и имаш ли приятели в АНТИФА? И какво стана с гръцките другари от левицата (с Ципрас начело) които сега управляват Гърция и в борбата си със Запада и капитализма, ще раздават земя на бежанците-талибани

Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          И ние сме продали оръжие само миналата година за около поне 670 милиона Евро, голяма част от което е заминало за Близкия изток, но те всички си продават. От Русия до Китай и САЩ.... Дай пък да не вземем едни пари и да ги вземе друг (щото пазарът не търпи дупки) понеже сме много съвестни и велики моралисти като тия твои друзя от левицата
                          Last edited by Jay Gould; 24.08.2017, 09:55.

Коментар

• Тези които канят терористите са крайно левите не само в България, но и на запад. Точно те домъкнаха с помоща на медиите тази паплач в Европа, а сега обвиняват като някой левичарски другари и тук във форума всички останали от кръстоносните походи до световния заговор на рептилите, но не и себе си. Ето ги долу, а някой от тях активно пишат и тук в Инвестор, представяйки се за ''не такива'' и ''против''. Един вид нелегални борци за революцията и свалянето на световния капитализъм чрез маргиналите (ислямския фундаментализъм в случая).

Antifa Bulgaria https://www.facebook.com/AntifaBulgaria/

Last edited by Jay Gould; 24.08.2017, 08:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                              В Родезия никога не е имало апартейд.
                              Точно така е! Имало е само образователен ценз. Неграмотните не са имали право на глас.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Докато е било апартейд и са се казвали Родезия

В Родезия никога не е имало апартейд.

Коментар

Working...
                                X