IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да - просто виртуозно запад-а и централ-а се "огражда" от настъпващите орди.

Ние и съсед-ажа, сме друга бира.

Ама к'во да праим кат' сме си бъркали по дупките все с орди.

Ще ги поемем.
    Last edited by The Big One; 21.09.2015, 22:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
      Когато бедни хора бягат от война, те се придвижват до най-близката граница и търсят спасение от смъртта. Тези хора, обаче, които пътуват днес из Европа с табели, че искат да живеят в най-богатата европейска страна Германия, не бягат от война. Те просто се преселват и търсят по-удобен начин на живот. Разрази се истерична пропаганда на мелодраматични чувства към бежанците, добре изработена в лабораториите на специалистите по медийно облъчване и формиране на обществено мнение. Безброй НПО-та, финансирани от САЩ, се заеха да организират шествия в подкрепа на „бежанците”.

Аз обаче имам един въпрос. Спомняте ли си началото на 90-те години в България? Спомняте ли си онзи глад, липсата на пари, ужасната разруха, затварянето на предприятията, тоталната бедност и безпътица? Стотици хиляди българи трябваше да променят мястото си и начина си на живот. Нямаше как да се замине за Европа просто ей така, да застанеш на границата и да кажеш: „Бягам от смъртоносната безнадеждност в България. Искам да съм в Германия, Франция, Великобритания…”. Тогава американските НПО-та не финансираха сълзлива пропаганда за нещастните, бедстващи българи, руснаци, източноевропейци. Напротив, с любопитство наблюдаваха резултатите от собствената си стратегия, как умират от глад, студ, бедност и липса на медицински услуги възрастните хора, нашите бащи, майки, баби и дядовци.

Никой тогава не ни пусна да заживеем в Европа!
      Прочетете цялата статия, струва си !!! Истината е страшна, но трябва да се казва. Европа трябва да мобилизира своите сили и да се спаси, като възможността е само една - настоящите управляващи - които очевидно са или подкупени предатели, или безнадеждно некомпетентни, да бъдат свалени, а властта да бъде поверена на решителни и отговорни хора. Такива като меркел, оланд, туск, юнкер ще съсипят и унищожат Европа, ако не бъдат озаптени. Пълен абсурд е една малка Унгария да се бори сама за цял континент.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Мммм да, дотук всичко върви по план-график.

От Гръкия ще дойдат "прогонени" от "главереза" Ципраки, "бизнесмени" с пари.

Тук ще заформят законен бизнес с НЕЗАКОННИТЕ пари които така сладко бамките им, им предоставиха.

Ще дадат работа на мизерстващото Бг население от "сърце и с любов".

Ще позакупят "нещо и друго" - ей така, щот тук е евтинййка а тия Юро банкмоти тряя се инФестират.

Скоро от югоизток ще пръкнат още едни с пари - и там на бизнеса вече му е тясно.

А и политиката там е "предразполагаща" към официално преместване на бизнес.

Тия ще си доведат на 1-во време едни стари наши "сънаселяващи", щото са им удобни, знаят езика била са там около капалъ-то и са непретенциозни.Бачкат, па и тук все още имат имоти.

Слабо населен е Господа Югоизтока у назе.Ще има за вси - чорбаджий, новодошли младежи от баш капълъ-то и новоодошлите ни старосъседи.

От една огромна територия на изток - очаквайте Господа едни много интересни и близки и скъпи на сърцата ни друзя и братя по чашка.

Оттам Гаспада ще пристигнат най-разнородни душици.
        С пари, с мн.пари, без пари, разполагащи само с "натура" едни такие скромние русокосие, обичащие водкьй и дрог юнаци обличащи се с анцузи и обичащи лъскави колици и придобиване на чуждо имущестество.

Ще бъде весело Господа - ще ни "клатят" така както намерят за добре.

Па Вие си мислете дали да приемате или не емигранти от Сирия.
        Last edited by The Big One; 21.09.2015, 22:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
          Когато бедни хора бягат от война, те се придвижват до най-близката граница и търсят спасение от смъртта. Тези хора, обаче, които пътуват днес из Европа с табели, че искат да живеят в най-богатата европейска страна Германия, не бягат от война. Те просто се преселват и търсят по-удобен начин на живот. Разрази се истерична пропаганда на мелодраматични чувства към бежанците, добре изработена в лабораториите на специалистите по медийно облъчване и формиране на обществено мнение. Безброй НПО-та, финансирани от САЩ, се заеха да организират шествия в подкрепа на „бежанците”.

Аз обаче имам един въпрос. Спомняте ли си началото на 90-те години в България? Спомняте ли си онзи глад, липсата на пари, ужасната разруха, затварянето на предприятията, тоталната бедност и безпътица? Стотици хиляди българи трябваше да променят мястото си и начина си на живот. Нямаше как да се замине за Европа просто ей така, да застанеш на границата и да кажеш: „Бягам от смъртоносната безнадеждност в България. Искам да съм в Германия, Франция, Великобритания…”. Тогава американските НПО-та не финансираха сълзлива пропаганда за нещастните, бедстващи българи, руснаци, източноевропейци. Напротив, с любопитство наблюдаваха резултатите от собствената си стратегия, как умират от глад, студ, бедност и липса на медицински услуги възрастните хора, нашите бащи, майки, баби и дядовци.

+++

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            То вече става фарс...

Както дето се ботурясал ... оставяйки малко дете... и него вкараха в пропагандата самодейците на Путин...

Коментар

• Вразумете се !!!

Учени и творци начело с акад. Георги Марков се обединиха в призив към управляващите.

ПОДПИСКА

Господа управляващи,

Европейската християнска цивилизация отново е пред тежки изпитания и заплахи с непредвидими последици.

Към Европа са тръгнали милиони. Наивно е да се успокояваме, че става дума само за бежански вълни, движени от хуманитарни подбуди. Пред очите ни се извършва опит за превземане на Европа и унищожаване на християнската цивилизация.

Днес нахлува един милион, но се готвят десетки милиони. От тях реално малцина са гонени и клани от ордите на Ислямска държава. Много от тъй наречените бежанци са добре подготвени за бъдещи терористични атаки из цяла Европа джихадисти.

Значителна част преминава през нашата страна. Но за разлика от Гърция, Унгария, Чехия, Полша, Словакия, Сърбия, Германия, Австрия и други, българските управници и политици мълчат.

Господа управници, призоваваме ви да не мълчите и наблюдавате трагичните процеси, като чакате указания и решения отвън, нехаейки за катастрофичните заплахи, надвиснали над Европа и нашата страна, но заемете ясна и категорична позиция, отстояваща висшите национални интереси.

Събудете се, вразумете се!

Не чакайте да избухне справедливият народен гняв и недоволство. Търпението на българския народ не е безгранично.

Помнете, че носите историческа отговорност!

акад. Георги Марков
              акад. Константин Косев
              акад. Васил Гюзелев
              акад. Ваньо Митев
              акад. Дамян Дамянов
              акад. Благовест Сендов
              чл.кор. Васил Николов
              чл.кор. Васил Проданов
              проф. Валери Стефанов
              проф. д-р Йордан Ведър
              Стоян Райчевски
              Иван Гайтанджиев
              Иван Гранитски
              Боян Ангелов
              Панко Анчев
              Никола Инджов
              Евтим Евтимов
              Лиляна Стефанова
              Кольо Георгиев
              Петър Анастасов
              проф. Борислав Стоев
              арх. Здравец Хайтов
              Вели Чаушев
              Григорий Вазов
              Ценко Минкин
              Хайгашод Агасян
              Найден Вълчев
              Стефан Мавродиев

Подписката е отворена и продължава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Мир на прахът на поредният отчаян българин, "самоубит" реално от управляващите изроди !!! Пари за циганите винаги има, за "бежанците" пак ще се намерят - само за Българите в България никога няма !!! Колко хорица се самоубиха? калко пенсионери оцеляват неизвестно как със 160-180 лв пенсия, докато за един затворник или незаконен емигрант се харчат по 1000 лв, за едно захвърлено цигане с живи и здрави родители - по 800...

Боже, мечтая единствено да доживея възмездието и управляващите и управлявалите античовеци да го доживеят, защото един вече се измъкна !!!
                +++

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                  Аз лично не съм се опитвал да пробутвам нищо. Постнах линк от нещо което видях в тубата. Добре е че има хора, които да поправят грешката. Благодаря за което!
                  http://gizmodo.com/six-easy-ways-to-...oax-1732026737
                  Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                    То вече става фарс...

Както дето се ботурясал ... оставяйки малко дете... и него вкараха в пропагандата самодейците на Путин...
                    мишока с трактатите е блокирал
                    Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                      Police car was damaged by Borussia Dortmund Fans || (Borussia Dortmund Hooligans, Fans, Ultras)

Веднъж вече се опитахте да пробутате видеото, като "събитията в Ерфурт"

Аз лично не съм се опитвал да пробутвам нищо. Постнах линк от нещо което видях в тубата. Добре е че има хора, които да поправят грешката. Благодаря за което!

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                        Police car was damaged by Borussia Dortmund Fans || (Borussia Dortmund Hooligans, Fans, Ultras)

То вече става фарс...

Коментар

• Мир на прахът на поредният отчаян българин, "самоубит" реално от управляващите изроди !!! Пари за циганите винаги има, за "бежанците" пак ще се намерят - само за Българите в България никога няма !!! Колко хорица се самоубиха? калко пенсионери оцеляват неизвестно как със 160-180 лв пенсия, докато за един затворник или незаконен емигрант се харчат по 1000 лв, за едно захвърлено цигане с живи и здрави родители - по 800...

Боже, мечтая единствено да доживея възмездието и управляващите и управлявалите античовеци да го доживеят, защото един вече се измъкна !!!
                          Last edited by X_Y; 21.09.2015, 20:58.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Сбогом, Роска”!, „Мир и покой на пътя ти, Росен”!, „Приятелю, прости ми! Знам, че отиде на по-добро място....пак ще се срещнем”! Това са написали в профила на самоубилия се художник Росен Кондарев приятелите му. Много от тях не вярват, че трагедията е факт, други все още не знаят черната вест и недоумяват какво се е случило.

http://www.blitz.bg/news/article/362584

38 годишен български мъж, доведен до отчаяние.
                            Съкратен от работа, не може да купи на детето си учебници за първия учебен ден ...

Превърнати в бежанци в собствената си държава, хората се самоубиват от немотия.

Това е положението в България.

Бежанци ...

Коментар

• Police car was damaged by Borussia Dortmund Fans || (Borussia Dortmund Hooligans, Fans, Ultras)
                              Първоначално изпратено от Etihad

Yeah

Коментар

• Наречете ме расистка, но аз съм твърдо против приемането на бежанците. Та ние не можем да се справим с Цветан Василев, който отмъкна от народа над 4 млрд. лева, какво остава за бежанци. Войната там да не би да е от вчера, защо изведнъж решиха да емигрират масово в Европа. Добрата новина е, че като видят колко зле е в България половината се връщат назад, защото осъзнават, че дори във война пак живеят по-добре от българите, а другата половина директно ни пропускат и заминават за Германия или друга развита страна. Може в България да е мизерия, но все пак си е нашата мизерия. Не можем да насмогнем на циганите тук, а сега искат и бежанци да издържаме. Хайде стига, много ни станахте на клона.

Коментар

Working...
                                X