IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
    И кое е измишльотина?...Това,че русия снабдява с оръжие и "доброволци"режима на Асад? Колко битки има Асад с ИДИЛ? Путин пренесе войната от Украйна в Сирия!
    Сирийското правителство начело със законно избрания президент е единствената сила която воюва с ИДИЛ. Войната в Сирия започна още ппрез 2011 г. Няма как да да бъде пренесена от Нуландистан. По-скоро е точно обратното. Пиндосляците излобяха, че Путин не им даде да превърнат Сирия в територия на хаоса като Ирак и Либия. Ето защо те решиха да прехвърлят войната от Сирия в Нуландистан.

Пий си хапчетата редовно, ваневски!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Некадърноста на тиквата няма граници. Иска да станем някакво разпределително гето. Що тоя клоун е силен само на приказки пред местните репортери и овчят ни народ, а в Брюксел е като насран. Тоя предател ще досъсипе България. Гадна комунистическа отрепка. Ти и целата ти партия ще си заминете много скоро БОКЛУЦИ. Свиркаджииката Ева Паунова да дава обяснения какво са говорили а не да се оправдава .

Бойко Борисов е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ и трябва час по скоро да бъде осъден

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        То и аз, обаче надеждата за обратно летоброене остава. Къщи имам повечко отколкото ми трябват.
        Аз искам да построя за 500 кинта къща.Щото като те взема да ми пасеш кравите требе да спиш някъде

Коментар

• power grid

То и аз, обаче надеждата за обратно летоброене остава. Къщи имам повечко отколкото ми трябват.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Какво да ти кажа Ваневски. Дали са ти трибуна да лаеш ,но поне го прави по интели-
            гентно иначе правиш лоша реклама на твойте началници.Путин спонсорирал ислямиз-
            ма и войната в Чечня .То бива бива ама от пръдня боя не става ,че и твойта работа.

Коментар

Като станем по на 30 г.
              Трейдърко аз отдавна бях на 30

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Как можа да напишеш толкова много глупости и измишльотини?
                И кое е измишльотина?...Това,че русия снабдява с оръжие и "доброволци"режима на Асад? Колко битки има Асад с ИДИЛ? Путин пренесе войната от Украйна в Сирия! Но е забравил за Афганистан,как си излязоха нас...и,когато си забиха същия чеп

В потвърждение на предният ми пост....

Руската игра в Сирия

Не приемайте даровете на Путин

" На 14 септември той съобщи, че Русия доставя военна помощ на Дамаск срещу "Ислямска държава" и отправи призив за "някакъв вид международна коалиция за борба с тероризма и екстремизма". Това е в крак с неизменната от 2010 г. политика на Москва да бъде блокирана всяка подкрепяна от Америка инициатива за отстраняване на Асад от власт и вместо това Западът да го приеме като партньор.

Ислямският тероризъм е тема, близка до сърцето на Путин - той му помогна да дойде на власт.
                В продължение на няколко седмици през септември 1999 г. поредица от бомбени атентати разрушиха четири жилищни блока в Москва и в два други руски града. Загинаха близо 300 души и стотици бяха ранени. Ислямски терористи от южната руска република Чечения бяха обвинени за атаките. Това обаче е официалната версия. Критици сочат доказателства, че бомбените атентати срещу жилищни сгради са били извършени от руската Федерална служба за сигурност или най-малкото с нейно участие.

Подозренията, че Москва манипулира тероризма за собствени цели отново се появиха. През юли "Новая газета", един от малкото останали независими руски вестници, съобщи, че ФСС контролира потока на джихадисти от Северен Кавказ към Сирия, където мнозина се присъединиха към "Ислямска държава". Разследване на вестника беше установило, че ФСС е организирало "зелен коридор", позволявайки на ислямски радикали да пътуват през Турция, тъй като за Москва е по-добре тези джихадисти да воюват в Сирия, а не в Русия."

И сега ще се " бори" с тия,които му помогнаха да вземе властта? Блажени верующите,наивниците...Както се каза,където стъпи миризливият руски ботуш,настъпва"благоденствие" ...глад,немотия...емиграция... Какво да кажат окупираните от САЩ Япония,Германия...мизерия :lol: :tmi:
                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Начев, а аз вчера и днес 2-3 пъти се сещам за един голям хуманист-писател от новото време Джонатан Суифт - и за най-прочутата му книга - за Гъливер - при лилипутите.

Помниш ли как присъстваше на един съдебен процес, в който се опита да защити престъпник, осъден на смърт? Въпросният дребосък е бил същия като индивидите които коментираме - останал без дом и приютен от състрадателни лилипути, обаче за благодарност... не, не изнасилил жената или дъщерята, но просто ограбил семейството и избягал. Гъливер каза, че все пак това не е кой знае какво, само злоупотреба с доверие, но съдиите скочиха и му заявиха, че е чудовищно да изтъква в защита на обвиняемия неговата най-голяма вина - защото този, който отговаря със зло на благодетеля си, със сигурност е враг на цялото човечество и затова заслужава само и единствено смъртна присъда ???

Тук е същото, дори много по-чудовищно - тая сбирщина е приютена от един народ, получава хляб, подслон, уважение, толерантност - в замяна граби, тероризира, изнасилва момичетата и жените на тези, които ги хранят и приютяват !!! Същото е с т.нар. "бежанци и имигранти" в цяла Европа, същото е и у нас с отвратителното ромово племе, което живее на наш гръб и ни се отплаща с най-грозни зверства за това, че го хрантутим !!!

Остава само да си намерим лилипутски садии - защото за мен всеки от тия изверги, посягащи на хората, които ги хранят, заслужават СМЪРТ, СМЪРТ, ПАК СМЪРТ И НИЩО ДРУГО ОСВЕН СМЪРТ !!!!

Нито нашият, нито кой да е друг народ би оцелял исторически, ако бе посрещал изроди-завоеватели с бъклица и баница и им бе предоставял момичетата и жените си - вместо да ги посреща с оръжие и изтребление.
                  Мите, респект за отделеното време и положеното старание да "отговориш" на скромния ми пост. Респект и за неотклонната ти родолюбива позиция.
                  Е, може и да имаме известни нюанси в методите и средствата, но за основното се разбираме.
                  Аз може и да не съм толкова "кръвожаден" , ама нямам илюзии, че създадените проблеми могат да се решат само с прилагане на блага дума и удряне на молби и жалби.
                  Предпочитам профилактиката и превантивните действия.
                  Каквото било, било!
                  Дотук!
                  Забравил бях този епизод от Гъливър, чел съм го преди много десетки години.

Аз предлагам днес да напомним и приказката за жабата и гьола!

Коментар

• power grid

Като станем по на 30 г.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                      По темата...

Бежанската/имигрантска / вълна се отпуши след бруталното пряко намесване на рашата,с "доброволци"и нови технологии,включително и "хуманитарна" помощ в дървени сандъци за спасяване на жизнените интереси...предотвратяване на доставки на арабски суровини за Европа,защото след санкциите на Запада русия падна в талаша... А Башар Асад е нужен ,защото предотврати прокарването на нужните газопроводи през Сирия,избива противниците си от ССА,а няма нито една битка с ИДИЛ! Защо ли? Русия ще загуби милиарди,ако и от БИ се започне снабдяване на Европа със нефт и газ! И Жужето лови риба в мътна вода,бърка арабският свят,а бежанците...мал шанс- има виновни ...зловещият Запад!

През 70-те години миналият век СССР започна разработването и внедряването на радикалния ислям чрез разпространение на радикална ислямска литература, финансиране на ислямски групировки, организиране на преврати и поставяне на удобни марионетни правителства. Тогава ги изритаха от Египет,правеха социализъм в Афганистан,"помагат" на Турция-Ергеникон е с тяхно участие- Вл.Дугин ,вкараха във войа Армения и Азербайджан когато, искаха да прекарват газопроводи за Европа-Набуко... а сега миротворци...тук корабче минава ли?

Сега е ред на "освобождение" на БИ,какво да сторят-хуманисти-добри хора! :lol: :rofl:

Русия въоръжи Саддам Хюсеин за Ирано-иракската война на принципа, колкото по-дестабилизиран и несигурен е регионът, толкова повече ще печели милиарди. Както се казва,каквото и да ви говорят ,става въпрос за пари,власт и влияние! То поне да не бягаха руснаците по света!
                      Как можа да напишеш толкова много глупости и измишльотини?

Коментар

Ужасяваща статия, всички да я прочетат !!!

Ето ТОВА е следствието от т.нар. "мултикултурализъм", ...]
                        По темата...

Бежанската/имигрантска / вълна се отпуши след бруталното пряко намесване на рашата,с "доброволци"и нови технологии,включително и "хуманитарна" помощ в дървени сандъци за спасяване на жизнените интереси...предотвратяване на доставки на арабски суровини за Европа,защото след санкциите на Запада русия падна в талаша... А Башар Асад е нужен ,защото предотврати прокарването на нужните газопроводи през Сирия,избива противниците си от ССА,а няма нито една битка с ИДИЛ! Защо ли? Русия ще загуби милиарди,ако и от БИ се започне снабдяване на Европа със нефт и газ! И Жужето лови риба в мътна вода,бърка арабският свят,а бежанците...мал шанс- има виновни ...зловещият Запад!

През 70-те години миналият век СССР започна разработването и внедряването на радикалния ислям чрез разпространение на радикална ислямска литература, финансиране на ислямски групировки, организиране на преврати и поставяне на удобни марионетни правителства. Тогава ги изритаха от Египет,правеха социализъм в Афганистан,"помагат" на Турция-Ергеникон е с тяхно участие- Вл.Дугин ,вкараха във война Армения и Азербайджан когато, искаха да прекарват газопроводи за Европа-Набуко... а сега миротворци...тук корабче минава ли?

Сега е ред на "освобождение" на БИ,какво да сторят-хуманисти-добри хора! :lol: :rofl:

Русия въоръжи Саддам Хюсеин за Ирано-иракската война на принципа, колкото по-дестабилизиран и несигурен е регионът, толкова повече ще печели милиарди. Както се казва,каквото и да ви говорят ,става въпрос за пари,власт и влияние! То поне да не бягаха руснаците по света!
                        Last edited by vanevski; 24.09.2015, 16:22.
                        Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

Ти вярваш ли например, че индивид, за който кражбата е нещо естествено, може да бъде истински правоверен - тоест последовател на религия, според която на крадците се секат ръцете?
                          Това е наистина интересен въпрос. Явно изходът от кражбите за тая общност е посока "турски цигани", тоест от прости крадци бягат към групови обирвачи на населението тип 'башибозук'. Те там сигурно няма да крадат, а очакват да разпределят плячка. Иначе не си го обяснявам. С това ли ги привлича ИДИЛ и от сорта.. И какво можем да направим, за да се отклонят циганите от тая работа. Май няма какво, защото те гледат авантата , бай Тошо им беше намерил работа поне в трудови войски. Хем се водят войници.
                          Сега бай Бойко прави глупава работа - храни ги. То не е това помощ, по-добре - дай му път в живота, професия. Но - прав си , че ония ще ги оправят - що не емигрират в Саудитска арабия , там да преследват пенсионерите до къщите им.
                          Last edited by verimg; 24.09.2015, 14:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение

............Ако в един момент се окаже, че сме принудени да живеем редом с индивиди, които убедено вярват и твърдят, че отговорите на горните въпроси са "не" и не представлява проблем да да ползваш една друговерска жена, чието тяло може да се разглежда като общодостъпен обществен ресурс за разтуха и сваляне на напрежението, доколкото тя още от ранна възраст се е превърнала в развалена стока?!

Какво правим тогава!
                            ................

Начев, а аз вчера и днес 2-3 пъти се сещам за един голям хуманист-писател от новото време Джонатан Суифт - и за най-прочутата му книга - за Гъливер - при лилипутите.

Помниш ли как присъстваше на един съдебен процес, в който се опита да защити престъпник, осъден на смърт? Въпросният дребосък е бил същия като индивидите които коментираме - останал без дом и приютен от състрадателни лилипути, обаче за благодарност... не, не изнасилил жената или дъщерята, но просто ограбил семейството и избягал. Гъливер каза, че все пак това не е кой знае какво, само злоупотреба с доверие, но съдиите скочиха и му заявиха, че е чудовищно да изтъква в защита на обвиняемия неговата най-голяма вина - защото този, който отговаря със зло на благодетеля си, със сигурност е враг на цялото човечество и затова заслужава само и единствено смъртна присъда ???

Тук е същото, дори много по-чудовищно - тая сбирщина е приютена от един народ, получава хляб, подслон, уважение, толерантност - в замяна граби, тероризира, изнасилва момичетата и жените на тези, които ги хранят и приютяват !!! Същото е с т.нар. "бежанци и имигранти" в цяла Европа, същото е и у нас с отвратителното ромово племе, което живее на наш гръб и ни се отплаща с най-грозни зверства за това, че го хрантутим !!!

Остава само да си намерим лилипутски садии - защото за мен всеки от тия изверги, посягащи на хората, които ги хранят, заслужават СМЪРТ, СМЪРТ, ПАК СМЪРТ И НИЩО ДРУГО ОСВЕН СМЪРТ !!!!

Нито нашият, нито кой да е друг народ би оцелял исторически, ако бе посрещал изроди-завоеватели с бъклица и баница и им бе предоставял момичетата и жените си - вместо да ги посреща с оръжие и изтребление.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                              Съгласно данните от последното преброяване 2011-та година

Ромската група е третата по големина в страната и това колко от тях се определят като християни зависи доста какво точно ще се случва.
                              Щом посочват вероизповедание източно-православно, те са група, с която може да има някаква допирна точка. Не си струва в тая обстановка да се отказваме от тях, добре е да им се обясни, че 'не кради' е част от това, с което се определят. Това са тия , които просят около църквите мисля, там мюслманин не би припарил. Така ми се струва. Но къде са поповете и какво правят с тия хора. Някои от тези кълнат като не им се дават пари. Толкова ли няма кой да им обясни, че това не трябва да се прави, защото спокойно тия(определящи се като православни цигани ще отидат при ония в махалата , които са си мюсюлмани , по-известните като турски цигани.
                              това е смехотворна и абсурдна статистика, според която ромовете са няма и 300 000 - защото преброяващите са ги оставяли да се "самоопределят", вместо просто да пишат "мангал" зад името на всяко същество, което живее в незаконен катун, смърди от 10 метра и хъхри вместо да говори.

За религията - истинската религия на всеки циганин е да бъде циганин - да е нагъл, да е мръсен, винаги да иска и никога да не дава, да отговаря със зло на всеки който му прави добро, да краде и да бие, а ако не може - да кълне и проклетисва.
                              Ти вярваш ли например, че индивид, за който кражбата е нещо естествено, може да бъде истински правоверен - тоест последовател на религия, според която на крадците се секат ръцете?

Това е смешно.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

България винаги е била ограбвана и това че преди 89-та година от СССР даваха се дължеше на един единствен човек който беше специалист по вземането и то не винаги доброволно. Не на Живков, той за нищо не ставаше и маше семейство което трябва да уреди. Един вземаше от СССР и ако не беше той в България нямаше да има и половината от това което влезе от там като внос.
                                Я кажи кога с тебе почваме къщата?

Коментар

Working...
                                X