IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма ли как да турим този велик мъж за европрезидент?

ДОНАЛДЪТ ОБЕЩА ДА ПРОПЪДИ ВСИЧКИ АРАПСКИ НАШЕСТВЕНИЦИ ОТ САЩ !!!

http://www.blitz.bg/news/article/364673
    Last edited by Императорът; 01.10.2015, 11:18. Причина: Благодаря на Флоридов - линкът е оправен.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
      Издръжката на един затворник може и да е 1000 лева, но ако е на свобода, цената която се плаща е много по висока.

Същия този на свобода ще направи 5 деца, които започват също да се издържат от социални!

Същия този, не се издържа само от социални, а е генератор на различни престъпления, които също нанасят финансови вреди!

Същия този благодарение на манталитета си и начина на живот, разбирай циганизацията, пропъжда населението от цели региони, в които икономическата дейност се блокира тотално!

С други думи, ако издръжката днес е 1000 лева на месец, то дълготрайните вреди за държавата са много по-големи като сума!
      Имаш право.....ама работата е изпусната много отдавна. Сега ако решиш да прилагаш мерки от средата на миналия век, ще изгориш държавата (гледай босна).
      За радост, на бай, много му харесва у Германия, Швеция и Англия (колкото и да са "гейропейски" за други ) и това е най-лесното и безболезнено решение на проблема за нас,
      Затова подкрепям Митко, да насърчаваме "безпрепятственото движение" на хора, стоки и услуги (най-вече ора ) в рамките на ЕС.
      Никакви отстъпки от тази позиция!
      Беге * - най-европескиот мангау у ЕС!
      Last edited by X_Y; 01.10.2015, 11:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Звучи добре, ама ще трябва да построим и около 100-200 нови затвора, щото като спреш соцЯла на манго, той ще не ще става разбойник (и тия, които сега не са имам предвид).
        А в затвора, порционът му струва дори повече, отколкото соцЯла.
        Митко иска да кара да бачкат в мините, ама ме съмнява да има някаква ефективност от техния "труд"....освен за депопулацията им
        ...че те сега щото не са бандити и разбойници... ми дай да им вдигнем помощите на 2000 лева на месец на глава и да се надяваме, че няма да безчинстват? Ромовете трябва да получат препитание и да им се спрат помощите - опасните престъпници - в мините - да - но тия, дето само са построили катуните на чужда земя и са гепили ток: да бъдат пратени в селското стопанство - там работа бол - да отглеждат добитъци и зеленчуци - първо на лек, но все пак затворнически режим, докато си излежат предвидените от законът наказания, после да бъдат оземлени от Държавния поземлен фонд и никакви помощи... който не му се работи - проблемът е негов, да става индийски йога - от ония, дето се хранят само със слънце.

Абсурд е някой да получава пожизнени помощи, само защото не иска да работи и ако му се спрат помощите, щял да краде повече от сега. Една бандитска орда - която напада фабрики или хора лесно може да бъде озаптена само с една картечница.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          Звучи добре, ама ще трябва да построим и около 100-200 нови затвора, щото като спреш соцЯла на манго, той ще не ще става разбойник (и тия, които сега не са имам предвид).
          Митко иска да кара да бачкат в мините, ама ме съмнява да има някаква ефективност от техния "труд"....освен за депопулацията им
          Издръжката на един затворник може и да е 1000 лева, но ако е на свобода, цената която се плаща е много по висока.

Същия този на свобода ще направи 5 деца, които започват също да се издържат от социални!

Същия този, не се издържа само от социални, а е генератор на различни престъпления, които също нанасят финансови вреди!

Същия този благодарение на манталитета си и начина на живот, разбирай циганизацията, пропъжда населението от цели региони, в които икономическата дейност се блокира тотално!

С други думи, ако издръжката днес е 1000 лева на месец, то дълготрайните вреди за държавата са много по-големи като сума!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
            Никакви бежанци!!!
            Спиране на социалните помощи и спазване на законите за мангасарите!
            Ако спестените пари се инвестират разумно, демографията на българите може да се подобри леко с ръст от едно 100 000 хиляди човека за 5-6 години, а циганите, дори да намалеят с едно 20-30 хиляди!

След 15 години разликата би била още по-драстична!

В крайна сметка след известен период от време бихме могли да имаме едно 8,5 - 9 милиона българи и 700 000 хиляди цигани. От тия 700 000 хиляди цигани с добра политика 200 000 интегрирани и работещи и 500 000 живеещи в мизерни гета!
            На мен ми звучи реално. Стига да има воля!

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/364673

Правилно пич!

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                Изхождайки от това виждане, Българската православна църква призовава българското правителство, ако то е правителство на християнска държава,
                на всички форуми и във всички международни организации, в които то участва, да постави най-остро и категорично въпроса за незабавно прекратяване на войните в Близкия изток и Северна Африка и за отстраняването на причините, довели до масовото прокуждане на милиони хора от родните им земи.

Прекратяването на войните е първото и задължително условие за решаване на проблема и това прекратяване на войната следва да е първи дълг на всяко правителство, което иска да покаже човеколюбие и съблюдаване на европейските принципи на хуманността.

На второ място, искаме най-категорично нашето правителство да постави въпроса дали е налице религиозно прочистване на тези територии от християнството и как това се вписва в повелите за междуетническа и междурелигиозна толерантност.

Искаме нашето правителство да постави пред международните организации въпроса как е гарантирана междурелигиозната толерантност в Египет, Сирия, Ирак и т.н. и какви мерки ще вземе световната демократична общност за гарантиране спазването на този принцип в тези страни.

Считаме, че българското правителство трябва да концентрира външнополитическите си ресурси, както казахме, за спиране на войните, а не само да проявява солидарност с последствията от тяхното безкрайно продължаване.

И второ, да има грижата и да обърне внимание, че е добре бежанците, които евентуално бъдат приети по квота и за които Българската православна църква изразява готовност да помогне в полагането на грижи, да са такива, които биха се чувствали добре сред нас.
                И за които грижата, полагана за тях именно от една православна християнска общност, не би представлявала морален или друг проблем.
                Защото, ако те биха имали проблем да приемат подкрепа от християнска общност, то това ще означава, че християнската общност в бъдеще би имала по-голям проблем, отколкото в момента подозираме.

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СВ. СИНОД
                † НЕОФИТ
                ПАТРИАРХ БЪЛГАРСКИ
                Браво!!!

Коментар

• Изхождайки от това виждане, Българската православна църква призовава българското правителство, ако то е правителство на християнска държава,
                  на всички форуми и във всички международни организации, в които то участва, да постави най-остро и категорично въпроса за незабавно прекратяване на войните в Близкия изток и Северна Африка и за отстраняването на причините, довели до масовото прокуждане на милиони хора от родните им земи.

Прекратяването на войните е първото и задължително условие за решаване на проблема и това прекратяване на войната следва да е първи дълг на всяко правителство, което иска да покаже човеколюбие и съблюдаване на европейските принципи на хуманността.

На второ място, искаме най-категорично нашето правителство да постави въпроса дали е налице религиозно прочистване на тези територии от християнството и как това се вписва в повелите за междуетническа и междурелигиозна толерантност.

Искаме нашето правителство да постави пред международните организации въпроса как е гарантирана междурелигиозната толерантност в Египет, Сирия, Ирак и т.н. и какви мерки ще вземе световната демократична общност за гарантиране спазването на този принцип в тези страни.

Считаме, че българското правителство трябва да концентрира външнополитическите си ресурси, както казахме, за спиране на войните, а не само да проявява солидарност с последствията от тяхното безкрайно продължаване.

И второ, да има грижата и да обърне внимание, че е добре бежанците, които евентуално бъдат приети по квота и за които Българската православна църква изразява готовност да помогне в полагането на грижи, да са такива, които биха се чувствали добре сред нас.
                  И за които грижата, полагана за тях именно от една православна християнска общност, не би представлявала морален или друг проблем.
                  Защото, ако те биха имали проблем да приемат подкрепа от християнска общност, то това ще означава, че християнската общност в бъдеще би имала по-голям проблем, отколкото в момента подозираме.

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СВ. СИНОД
                  † НЕОФИТ
                  ПАТРИАРХ БЪЛГАРСКИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Аз съм съгласен да приемем около 500 000 сирийски бежанци.

.....но само и единствено, ако ЕС приеме нашите 1 000 000 хъхряци.

Никакви бежанци!!!
                    Спиране на социалните помощи и спазване на законите за мангасарите!
                    Ако спестените пари се инвестират разумно, демографията на българите може да се подобри леко с ръст от едно 100 000 хиляди човека за 5-6 години, а циганите, дори да намалеят с едно 20-30 хиляди!

След 15 години разликата би била още по-драстична!

В крайна сметка след известен период от време бихме могли да имаме едно 8,5 - 9 милиона българи и 700 000 хиляди цигани. От тия 700 000 хиляди цигани с добра политика 200 000 интегрирани и работещи и 500 000 живеещи в мизерни гета!
                    На мен ми звучи реално. Стига да има воля!
                    Last edited by Mike Florida; 30.09.2015, 17:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Аз съм съгласен да приемем около 500 000 сирийски бежанци.

B].....но само и единствено, ако ЕС приеме нашите 1 000 000 хъхряци. [/B]

Господи прости му той не знае какво говори

Коментар

• Императорът

500 000 ? откъде толкова, пък нашите цигани може да заминат веднага за Германия и да се представят за сирийски бежанци без проблем. Не мога да разбера какво чакат още.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Аз съм съгласен да приемем около 500 000 сирийски бежанци.

.....но само и единствено, ако ЕС приеме нашите 1 000 000 хъхряци.

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                            Бежанците са ни единственият проблем
                            Бежанците са ни единствения проблем. Плюя на всички дето го отричате
                            #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_investor Разгледай мнение
                              Да за бежанци и имигранти от Украйна и Молдова.

Определено да. Може би трябва малко повече PR и показност обаче - салове с бежанци в Черно море, догонващи руски подводници, разплакани дечица... И ще можем да се отчетем пред Запада като изпълнили християнския си дълг и надминали задължителната квота

Коментар

• Не и Да в следните случаи

НЕ на бежанците от Близкия изток. Да си ги взимат братята им. Плюс това вече не става въпрос за бежанци а за ПРЕСЕЛЕНИЕ на народи и за ИСЛЯМИЗАЦИЯ на Европа.
                                Да за бежанци и имигранти от Украйна и Молдова. Трябват ни квалифицирани кадри на средно и високо ниво за да се развива индустрията. То не може всички да са икономисти и юристи гледайки как да разпределят, ами нали някой трябва да създава.

Коментар

Working...
                                X