IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Ама не е било нужно да гледаш или да се вкарваш във филми бе г-н начев.
    .
    Забелязал съм, че природата търси баланс. Ето ме мен, имам склонност да се вкарвам във филми. Някак обаче, все ще се намери по един привидно случаен и хаотичен, но всъщност безкомпромисно целенасочен, здрав и устойчив, сганоподобен фактор (червен, син или зелен, според издънката), който да ме вкара в релси, да ме научи на ум и разум.

Коментар

• Ама не е било нужно да гледаш или да се вкарваш във филми бе г-н начев.
      Типичен пример от истинският живот е историята на коза ностра, ндрангета или американското им подобие на "синдикат".
      И нито едно от тях не е било победено от въоръжени рокаджии и съседите им!
      Не стъпи ли държавата и институциите и, няма оправия. Видно и досега на места не се справят, на други е доста по-добре.
      Общият белег за справяне или не с албанците, мафията, дс, кгба, пеефски и т.н. е нивото на корупция на дадена територия и свързаното с това правораздаване и ефективна съдебна система въобще.
      Просто е, но за да се постигне почти винаги се иска да има силно развито гражданско (не селяндурско!) общество, а не матрЯл, като в определени кочини.

Коментар

• Снощи цъках по тв програмите и доста тематично и съзвучно с настоящия разговор попаднах на епизод от "Твърде лично" с Лиъм Нийсън. Конкретното място беше знаково - френският полицай обяснява на героя на Нийсън, как отначало в Париж дошли 10-на човека - албанци, които после се оказали свързани с един от клановете там, но първоначално никой не им обърнал сериозно внимание.

Само след няколко години вече били около 100 бойци и отделно семейства, които станалии незаобиколим фактор и започнали да доминират пазара на жива плът, наркотици и др. подобни. Тази сцена и нашият разговор ме провокираха да изгледам още веднъж до мястото (гледал съм фирма), където Лъйм влезе и натръшка от раз поне 20 от лошите - е, по един доста измислен начин, ама нейсе. Представи се отначало за полицай, който идва да прибере завишена месечна "такса спокойствие".
        Гражданите живеят в ужас и са напълно безпомощни.
        Доколкото биват доени и търмозени само гоите, политиците и силовите структури нехаят, дори профитират от ситуацията
        Отделният човек често е загубил всякакви способности и рефлекс да се защитава от ярка заплаха. Няма оръжие, мрази съседа си, който слуша високо рок музика и не разговаря с него. Откак е започнал да вижда себе си и себе си в света му е втълпявано, че трябва да е мил и любезен. Най-опасното оръжие, с което е боравил е била някоя клавиатура за компютър, е ... чувал е и за някакви много яки - геймърски, футуристични, разчупени и жестоки, ама той няма такава. Нито видеокарката, нито процесорът, нито рам-та позволяват.

Сравнително скоро ние също преживяхме ситуации, в които се видя каква огромна сила могат да са няколкостотин въоръжени и смели бойци в едно болно общество

Забравихме бързо.
        Last edited by nachev; 28.08.2017, 11:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
          Да, изглежда моментът е особено неподходящ от политическа гледна точка.
          Вероятно снимките на руско и американско оръжие пленено в Сирия и Ирак не са били достатъчно политкоректни за джихадистките приятели в България.

Ще се наложи обаче да им разбия сърцето с новина от столицата на така обичания от медиите Халифат.

Кюрдската армия подкрепяна от американците (зелени барети, а от няколко месеца и тюлени) и французите (артилеристи) е превзела детската болница в южната част на Рака, използвана от Ислямска държава за щаб и команден център. Убити са и един куп ''инженери'' което вероятно ще метне в печал представителите на медиите в Европа и България.

Защо се ползва детска болница за команден център? Много е просто, приятелите на българските, американските и европейските медии ползват децата за жив щит. И ако при някой от боевете бъде убито дете, следват сърцераздирателни сцени по сайтове и телевизии с дечица, като се обвинява от медиите Запада, Изтока, кюрдите, сунитките милиции и християните които воюват с тях или всеки друг само не и медийните приятели - онези симпатични хипстъри с бради които се борят за шариатска демокрация и плурализъм

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

ми що гледаш БНТ аз новини и секакви *НТ не глеам за да ме облъчват с тъпотии..... ТВто дома служи за допълнителен екран към компа и те тва е ....
            БНТ е култова телевизия ШТракам оня ден и кво скивам открили полицейско уравление у некаква циганска маала а репортерката пита един мангал дали имат нужда от това.Мангала гордо отговаря ми имаме ше ни пазят от порстотия

Коментар

ми що гледаш БНТ аз новини и секакви *НТ не глеам за да ме облъчват с тъпотии..... ТВто дома служи за допълнителен екран към компа и те тва е ....
              A компа за кво служи, да не сечеш дърва на него?
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Преди малко случайно попаднах на бнт и що да видя и чуя...геронтофилния лилипут голямо храчене по Полша храчеше, чак слюнки хвърчаха.
                Един що годе нормален наш мп би му загатнал че страната му не може да бъде трибуна за оплюване на трети страни от ЕС.
                Това естествено не важи за нашия аграрен продукт, важното е да го потупат по гърба.....жалка работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от bghighlander Разгледай мнение
                  http://www.dnevnik.bg/sviat/2017/08/...denie_sreshtu/

Още един депресиран будист! Според свидетели крещял "Буда е велик"!

Тия будисти много лабилни бе, не им понася климата!
                  Това е част от евроценностния бит !

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/sviat/2017/08/...denie_sreshtu/

Още един депресиран будист! Според свидетели крещял "Буда е велик"!

Тия будисти много лабилни бе, не им понася климата!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Преди малко случайно попаднах на бнт и що да видя и чуя...геронтофилния лилипут голямо храчене по Полша храчеше, чак слюнки хвърчаха.
                      Един що годе нормален наш мп би му загатнал че страната му не може да бъде трибуна за оплюване на трети страни от ЕС.
                      Това естествено не важи за нашия аграрен продукт, важното е да го потупат по гърба.....жалка работа.
                      Полският премиер Беата Шидло обвини днес френския президент Еманюел Макрон в липса на политически опит и нарече "арогантни" неговите изявления за международната изолация на Полша, направени по-рано днес по време на визитата му в България, предаде Ройтерс.

"Искам да кажа на президента, че той трябва да се фокусира върху делата на собствената си страна, може би той ще бъде способен да постигне същите икономически резултати и същото ниво на сигурност за френските граждани, като това, което Полша е гарантирала на своите граждани", каза тя

Прочети още на: http://www.dnes.bg/world/2017/08/25/...na-opit.351506

Добре му го зачукаха на бабоебеца !

Коментар

• The Fall Of Rome за втори път, refugees welcome ......

Rome Is Burning... This Time It's By Refugees

http://www.zerohedge.com/news/2017-0...e-its-refugees

Източна Европа е най-негостоприемна към мигрантите

Населението на източноевропейските държави е силно поляризирано по темата за приема на бежанци и гледа подозрително на външни лица според проучване на Gallup

http://www.investor.bg/evropa/334/a/iztochna-evropa-e-nai-negostopriemna-kym-migrantite-245494/

то бива бива негостоприемство от източната Европа ама на нищо не прилича тая раота, е бива ли да не ги зееме да ни запалат палатката дома ?!? Аз напрао съм разочарован от нащо негостоприемство ........Тия от Тиквестора са яко перверзни обаче с тия стаии .....
                        Last edited by michaelis12; 25.08.2017, 22:38.

Коментар

• У-ф! Вече забравих къде съм писал, но май в тази тема преди ден-два стана дума за Афганистан, но всичко бързо потъва.
                          Има и преки и косвени връзки с темата за бежанците, та ползвам случая да споделя за една статия на Стратфор, която се оказа любезно преведена от аспекто, Решението на САЩ за Афганистан отива отвъд него

Американският президент Доналд Тръмп потвърди ангажимента си към Афганистан в ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                            Само не разбрах какво му пречиха на Инвестора снимките
                            Да, изглежда моментът е особено неподходящ от политическа гледна точка.
                            Вчера две специални събития.
                            Германия рече този път в напълно прав текст, че Турция на Ердоган няма шанс да стане член на ЕС.
                            Турски депутати възроптаха срещу българската ограда и заплашиха да я събарят. Може да се предположи основателено, че е дирижирана проява.

Коментар

ми погледах няколко негови клипа и партийна не партийна школа тоя има бая багаж горе в главата...

Ама как да няма, още откак е бил преподавател в аонсу, други няма!
                              Пак са те, и са си все същите!
                              А някои като че ли са ги размразили току що,
                              Last edited by Имхотеп; 25.08.2017, 14:20.
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Само не разбрах какво му пречиха на Инвестора снимките с двете оръжия (руско и американско) които качих от Туитър?! Едното пленено в Рака (Сирия), а другото в провинция на Ирак от която са изгонени ''бежанци'' от Халифата.

Освен ако не са притеснени, че на едната има снимани и кюрди (които не се харесват на Ердоган и Ислямска държава, но са американски съюзници) които се бият с ''инженерите'' от Ислямска държава, на която Инвестор ?

Друго логично обяснение няма, а ако има ще е интересно да го чем.
                                Last edited by Jay Gould; 25.08.2017, 14:04.
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X