Всички ще са бежанци от Армагедон ще се бяга яко.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да приемаме ли бежанци ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПомисли, има много общо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНяма за откриване, то е открито и дори днес в Япония са произведени два броя..утре още два.Не е толкова усъвършенствано , но това е само въпрос на време - 2 години ще са достатъчни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСлед около 2 години максимум ще се открие масово технология която е самият Армагедон. Хората или ще се кротнат
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеПърво уж случайно ще зачестят нощните пожари , после нападения и бой по улиците
и готово !
Единствено криза и обедняване ще изведе на преден план първичното у хората и тази енергия може да се претвори в нова политическа линия!
Ако чакаш масите да скочат, просто ей така "от вразумяване", тогава ще говорим, за един много късен и пагубен етап, който може да е невъзвращаем от гледна точка на резултати преди!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеНа масовия човек отдавна му е писнало, въпросът е коя е критичната точка и има ли катализатор! Аз мисля, че катализатора е една "хубава" икономическа криза! Въпросът е кога точно ще удари часа за скъсване с идиотията!
и готово !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
За сега само в Германия, после и из геуропата.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСлед около 2 години максимум ще се открие масово технология която е самият Армагедон. Хората или ще се кротнат или всички райони в които се наблюдава урбанизация ще бъдат овършани и целите в кратери. 1000 kWh в нещо с тегло около 1 кг. и всички ще искат да ги ползват както сега ползват мобилни телефони.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеАкумулатор на енергия.Last edited by Mike Florida; 12.11.2015, 11:14.
Коментар
Коментар