IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Агресията не те прави по-интересен, още по-малко, умен
    Не съм писала, че един от най-големите износители на коледни елхи ...изобщо не ги ползва в страната си.
    Но, изглежда си пропуснал или преднамерено не ти изнася да си спомняш, фрапиращото решение по казус "Коледна елха в един датски комплекс"

Christmas trees, Islam and right wing populism: a Danish Christmas story
    Аха, и ти като мъдро крушово дърво рече и отсече че Дания нямало да празнува Коледа заради мюслитата. Овц овц, няма що - не че съм очаквал акъл от тебе

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Германският народ ще се бори !!!

В ДЮСЕЛДОРФ ОРГАНИЗИРАТ ОТРЯДИ ЗА ЗАЩИТА ОТ БАНДИТСКАТА СГАН... "ПОЛИЦИЯТА" Е ПРИТЕСНЕНА НЕ ОТ АГРЕСИЯТА НА НАШЕСТВЕНИЦИТЕ, А ОТ ТОВА, ЧЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ !!!!

http://www.blitz.bg/news/article/385547

Боже, дали ще доживея да видя как меркел ще прави: "Пьяу-пьяу"?
      Ще доживееш ти да правиш пяу пяу като се намножат мургавите ти комшии
      Не я мисли Меркел, тя си е добре.

Коментар

• НОГО ДОБРА СТАТИЯ !!!!

http://www.cross.bg/kyoln-germanski-...#ixzz3wgpVHlTF

В килията си в норвежкия затвор нервно се разхожда Брайвик и мърмори: „Казвах ви аз... Предупреждавах ви... Говорих ви, не ме послушахте, не разбрахте посланието ми. Казвах ви аз...".

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Германският народ ще се бори !!!

В ДЮСЕЛДОРФ ОРГАНИЗИРАТ ОТРЯДИ ЗА ЗАЩИТА ОТ БАНДИТСКАТА СГАН... "ПОЛИЦИЯТА" Е ПРИТЕСНЕНА НЕ ОТ АГРЕСИЯТА НА НАШЕСТВЕНИЦИТЕ, А ОТ ТОВА, ЧЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ !!!!

http://www.blitz.bg/news/article/385547

Боже, дали ще доживея да видя как меркел ще прави: "Пьяу-пьяу"?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Словакия спира да приема мюсюлмански бежанци http://newsline.bg/19027/slovakiya-s...ski-bezhantsi/
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• съни(тя)

Не вярвам, носили са ми лекарство от там понеже беше 4 пъти по евтино.Естественно без рецепта.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                България, ние българите я пишем с главна буква... чемоданчик...
                Анди тоя тука какъв му е тона.Докога на едни триене а други не.Тоя кейсаджия защо не го триете

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Не знам има ли такова нещо другаде по Света, такава идентификация.
                  ... казват, че в Турция било така

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                    Що? Батепешо подкрепя такова действие! Все пак сигурност и ред над всичко!
                    Това са вашите хора Москов е ваш.Вие до каквото се докоснете то умира

Коментар

• Кьолн, 1945-та...

Коментар

Не знам има ли такова нещо другаде по Света, такава идентификация.
                        Във всеки пресинкт

Коментар

• Не знам има ли такова нещо другаде по Света, такава идентификация.
                          D.Y.F-091066

Коментар

Тази България в момента не знам с каква буква трябва да се пише, щом в аптеката и болницата ще идентифицират по пръстови отпечатъци.
                            Що? Батепешо подкрепя такова действие! Все пак сигурност и ред над всичко!

Коментар

• Тази България в момента не знам с каква буква трябва да се пише, щом в аптеката и болницата ще идентифицират по пръстови отпечатъци.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от nuclear power plant
                                Сега стани вземи парцала и си изтрии монитора.Да не забравиш люспата горе вдясно.Много ми е кеф когто небългарите злобеят във форума.Американските продажници и българоубийци макар и с български имена нямат място в българия
                                България, ние българите я пишем с главна буква... чемоданчик...

Коментар

Working...
                                X