If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Агресията не те прави по-интересен, още по-малко, умен
Не съм писала, че един от най-големите износители на коледни елхи ...изобщо не ги ползва в страната си.
Но, изглежда си пропуснал или преднамерено не ти изнася да си спомняш, фрапиращото решение по казус "Коледна елха в един датски комплекс"
Аха, и ти като мъдро крушово дърво рече и отсече че Дания нямало да празнува Коледа заради мюслитата. Овц овц, няма що - не че съм очаквал акъл от тебе
В ДЮСЕЛДОРФ ОРГАНИЗИРАТ ОТРЯДИ ЗА ЗАЩИТА ОТ БАНДИТСКАТА СГАН... "ПОЛИЦИЯТА" Е ПРИТЕСНЕНА НЕ ОТ АГРЕСИЯТА НА НАШЕСТВЕНИЦИТЕ, А ОТ ТОВА, ЧЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ !!!!
В килията си в норвежкия затвор нервно се разхожда Брайвик и мърмори: „Казвах ви аз... Предупреждавах ви... Говорих ви, не ме послушахте, не разбрахте посланието ми. Казвах ви аз...".
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
В ДЮСЕЛДОРФ ОРГАНИЗИРАТ ОТРЯДИ ЗА ЗАЩИТА ОТ БАНДИТСКАТА СГАН... "ПОЛИЦИЯТА" Е ПРИТЕСНЕНА НЕ ОТ АГРЕСИЯТА НА НАШЕСТВЕНИЦИТЕ, А ОТ ТОВА, ЧЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ !!!!
Сега стани вземи парцала и си изтрии монитора.Да не забравиш люспата горе вдясно.Много ми е кеф когто небългарите злобеят във форума.Американските продажници и българоубийци макар и с български имена нямат място в българия
България, ние българите я пишем с главна буква... чемоданчик...
Коментар