IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Само че работата с тези общности не става с призиви да се фащаме за оружие и да прогоним натрапниците. Това си е обикновено безсилие - умствено, културно, политическо.

Безсилие, ама за разлика от философстването дава резултат. По интересен и важен е въпросът - откъде оръжие?

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
      По-скоро ежедневие с * в БГ и твоите дъщеря/сестра/жена/майка и т.н., не се ли замисли малко че докато гледаш треската в чуждото око - не виждаш гредата в своето?
      Много положително ми действа да чета празните ти постове.
      Аз говоря с факти - ти с празни думи... сешшшш се нале?!

Празните приказки тегло нямат, докато фактите - тежат.
      Вземи изложи такива и ги защити и тогава ми говори.

Коментар

• Всичко е сценарий и измислица.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
          Скоро мисля да си направя една екскурзиика до германия при мой приятел. Мисля да отида на някое мероприятие като това ако се случи http://www.bnews.bg/article-146179 на видеото. Гледайте ги тия мъже какво се страхуват от тия ...... Благодаря се че съм отраснал на балканите сред МЪЖЕ- вярно в мизерия и корупция но няма да остана длъжен на тия изроди. Щях да помета доста от тях без значение дали са деца или бабаити. Ако стане недай си боже някакво по сериозно напрежение, очаквам от всеки един да заеме ясна позиция и вместо само да лае по форумите да се докаже като мъж.

Императора доколкото забелязвам само лае, такива са ми ясни. При нещо по -сериозно ще се крие при баба си. Бъдете МЪЖЕ
          Това пък е балканската позиция. Да се напием, че да се сбием. Предлагам да организираш тематична екскурзия "Кьолн и неговата побойническа гара."

Коментар

• Скоро мисля да си направя една екскурзиика до германия при мой приятел. Мисля да отида на някое мероприятие като това ако се случи http://www.bnews.bg/article-146179 на видеото. Гледайте ги тия мъже какво се страхуват от тия ...... Благодаря се че съм отраснал на балканите сред МЪЖЕ- вярно в мизерия и корупция но няма да остана длъжен на тия изроди. Щях да помета доста от тях без значение дали са деца или бабаити. Ако стане недай си боже някакво по сериозно напрежение, очаквам от всеки един да заеме ясна позиция и вместо само да лае по форумите да се докаже като мъж.

Императора доколкото забелязвам само лае, такива са ми ясни. При нещо по -сериозно ще се крие при баба си. Бъдете МЪЖЕ

Коментар

• Падре каза, че и църквата не искала да идват бежанци.
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Явно с блудствени действия и гаври арапите няма как да разгневят изнежените шваби, може да пробват да им режат и гръцмулите след като ги опънат... ама сигурно и тогава толерастите ще са все така нахъсани.
                За да преминем на по-теменужена вълна ште констатирам, че имаш много право, без да си желал да си направо. Много от уморените от живота девойчета и момци наистина съжаляват, че не са присъствали и дори, че не са ги опънали. Това си е емоция. До там са я докарали. В презадоволеното общество извратените прояви и очаквания са почти правило. Навремето едни такива масово се самоубиха некъде из Швейцария. Дори не се разбра за какво. Трябва да пусна в темата за филмите "Голямото плюскане". Голям филм като диагноза на тази духовна и житейска криза. Какво да правиш със собствения си живот в баналното преяло общество. Затова толкова много западняци пътуват и търсят чужди култури. Чудя се, как още некой англичанин ил француз-ойка не са се заселили в центъра на видно гето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  За създателите на мултикултурализмът и деградацията http://newsline.bg/8879/
                  Предполагам си чувал за троцкизма и борбата с него. Там търси корените. В "перманентната революция". Йосиф С. поне с това успя отчасти се справи. Иначе Русия щеше сега да изглежда като хипарски стан..., може би.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                    На защитниците на тезата, че България трябва солидарно да приема "бежанци" ще спомена една статистика, която ми попадна вчера
                    Около 3% от идващите в България са с висше и средно образование
                    % за Германия е над 20
                    Почти никой от реалните бежанци не желае да се реализира професионално у нас. Единствено близостта до Близкия изток и възможността за далавера задържа някои араби в България. Задача на държавата е да използва бизнес-активността им, та да имат принос, но също да въздържа скупчването им в обособени квартали, доколкото гета с особен режим на достъп си имаме вече. Сирийците и иракчаните са модерни хора, но войната и ислямизмът може ги превърнат в голямо бреме и опасност. Само че работата с тези общности не става с призиви да се фащаме за оружие и да прогоним натрапниците. Това си е обикновено безсилие - умствено, културно, политическо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Паяков - наистина ли мислиш, че индустриалците са вярвали, че тая сган ще отиде в Германия за да работи, а не да безчинства и да източва социалната система?
                      Говориш глупости, за разлика от политиците, индустриалците не са малоумни !!! Богати балами няма, Паяков !!!

Дори и да искаха чужденци, щяха да лобират за привличането на източноевропейци или азиатски, а не на неграмотна и без трудови навици престъпна паплач !!! Все едно да кажеш, че българските фирмаджии да лобират развъждането на хъхряци, защото им липсват ай-ти специалисти и инженери !!! СМЕШНО Е !!!
                      Писах мафия, а не добросъвестните индустриалци, които искрено се надявам, да са мнозинство. На някой му трябва евтина работна ръка, трябват му нови специфични консуматори, ангажиране на държавата с нуждите им и пр. Нормалните индустриалци гледат с ужас на случващото се, предполагам, защото се размива висококалифицираната работна ръка и ще почнат ги натискат да обучават гладни, кръвожадни сомалийчета, пострадали от световната несправедливост, та да ги прават на арбайтери. Не че е невъзможно, но е отклоняване от по-високи цели.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        Правилно ли разбрах, че "Бежанската криза" и призива на Меркел от септември, да идват бежанците тук, че вратите са отворени за тях и всички действия и санкции към други страни в ЕС ...се дължат на немската индустриална олигархиа? И само от глад за работна ръка?

Безработицата в части от Южна Европа е над 25%, средно за ЕС - над 10%...

На защитниците на тезата, че България трябва солидарно да приема "бежанци" ще спомена една статистика, която ми попадна вчера
                        Около 3% от идващите в България са с висше и средно образование
                        % за Германия е над 20
                        Защо само на индусгриалната. Олигархията има различни лица, различни интереси. Не мога да знам кой точно е посъветвал Меркел, след като тя вече констатира публично провала на муртикултурализма, но според мен призивът й да идват не беше само емоционален. Сметки стоят зад него. Какви точно, има си компетентни структури по тези въпроси. Ние може само се досещаме.

Коментар

• За създателите на мултикултурализмът и деградацията http://newsline.bg/8879/
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Quan Разгледай мнение
                            Еми като опънат ей такъв чук един път на нашия съгражданин, светец, и т.н. - не ми се чатка по копчетата, че ме мързи (redcretin) или дори по-лошо - не дай боже негова жена, дъщеря (защото не знам как би се почувствал съпруг, баща и прочие при вида на такова нещо ако се отнася до негово дете), искрено се надявам да му дойде малко прозрението. Ама и тогава сигурно няма да се вземе в ръце.
                            Напоследък като гледам нещо не може смогне да списва в темата.

Когато фактите говорят и боговете мълчат!

По-скоро ежедневие с мангустите в БГ и твоите дъщеря/сестра/жена/майка и т.н., не се ли замисли малко че докато гледаш треската в чуждото око - не виждаш гредата в своето?
                            Last edited by redcretin; 11.01.2016, 16:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Така си мислиш за западняците, истината е друга. Много по либерални и интернешънъл сме ние от бившия соц.лагер защото така ни възпитаваха. И германци и французи и англичани..са националисти и никой не може да го промени това.
                              То си личи че тълпите от емигранти бяха организирани, тези нападения също са организирани. Т.е. има някъде място от където се дирижират събитията, някой ги е замислил и ги управлява. В това са вложени и много пари без съмнение.
                              А, браво! Много правилно го каза за националните възгледи на посочените от теб държави. Не знам само защо когато в България си имаш национални принципи и позиции в разумна граница, започват да гледат на теб като неуспял се да се реализираш навън и един вид депресирал се.
                              Смея да кажа, че точно от останалите в държавата може да излезе нещо, за да може и самата тя да върви. За останалите навън - не, че нещо... ама не им прави чест да се пишат вече милеещи. Да не кажа, че дори нямат морално право и да коментират случващото се у нас!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                                Еми като опънат ей такъв чук един път на нашия съгражданин, светец, и т.н. - не ми се чатка по копчетата, че ме мързи (redcretin) или дори по-лошо - не дай боже негова жена, дъщеря (защото не знам как би се почувствал съпруг, баща и прочие при вида на такова нещо ако се отнася до негово дете), искрено се надявам да му дойде малко прозрението. Ама и тогава сигурно няма да се вземе в ръце.
                                Напоследък като гледам нещо не може смогне да списва в темата.

Когато фактите говорят и боговете мълчат!
                                Last edited by Quan; 10.01.2016, 19:41.

Коментар

Working...
                                X