IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Пирон дали трябва да се прилага химическа кастрация на секс-мигрантите? Или е правилно да се използват за разплод, за да се оправи малко европейската генетика?
    Де да разбирах от химия и генетика, мисля че принципа на двете тухли е най-простото решение.

Коментар

• Пирон дали трябва да се прилага химическа кастрация на секс-мигрантите? Или е правилно да се използват за разплод, за да се оправи малко европейската генетика?

Коментар

• Вижте сега, това девойче трябва да бъде съдено от международен трибунал за използване на химическо оръжие. Може само конвенционално, например брадва.

Коментар

• Аналогов, не става дума точно за конкретният случай, но за изроденото европейско законодателство, опиращо не са т.нар. "харта", която ограничава и почти елиминира естественото право на хората да защитават животът си и животът на близките си. Прочети я, сравни я с предишният правен документ - Конвенцията за човешките права - и ще видиш какво имам предвид.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
            Туй със звъненто в Блиц е доста смешно. Че нали основната им цел е дезинформация - ако не бяха те все Съветски източници щяхте да цитирате
            Може ли да си уточните точките- едни викат блицаджиите са рублофили, други като теб казват деца на капитан грант, та къде е истината/а може би совите не са това са.

Коментар

• Туй със звъненто в Блиц е доста смешно. Че нали основната им цел е дезинформация - ако не бяха те все Съветски източници щяхте да цитирате

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                Но омаловажавам случая, но нещата леко се изкривяват след като са преминали през съветската пропагандна машина. Съдено? Наистина? От полицията просто са казали, че притежаването на спрей се наказва с глоба до 500 крони. За момента глобата не е приложена и най-вероятно няма и да бъде. Очевидно тези разпоредби датират към едни други времена, когато из Европа нямаше толкова диваци.
                Ша ма звиняваш начи ама така си пише в статията/ най вероятно си прав, за което ще те помоля да звъннеш на радакционните телефони на блиц да си ремонтират статията

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  А в Дания, където на имигрантите дават всеки месец по 900 долара, скандалът е друг -17-годишно момиче е съдено за това, че е напръскало нападнал я мигрант със спрей за самозащита, защото въпросното средство за самозащита в страната е забранено.
                  Но омаловажавам случая, но нещата леко се изкривяват след като са преминали през съветската пропагандна машина. Съдено? Наистина? От полицията просто са казали, че притежаването на спрей се наказва с глоба до 500 крони. За момента глобата не е приложена и най-вероятно няма и да бъде. Очевидно тези разпоредби датират към едни други времена, когато из Европа нямаше толкова диваци.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    http://www.blitz.bg/news/article/390063
                    В община Кале през последната половин година бяха видели почти всичко, но французин с оръжие – за първи път. След сбиване с мигранти, което за малко да приключи с клане, Давид и синът му Гаел се оказаха в центъра на скандал, който разцепи на две цяла Европа. Политиците спорят, имал ли е той, обикновеният французин правото да взима в ръце оръжие.
                    А в Дания, където на имигрантите дават всеки месец по 900 долара, скандалът е друг -17-годишно момиче е съдено за това, че е напръскало нападнал я мигрант със спрей за самозащита, защото въпросното средство за самозащита в страната е забранено.
                    Какво да коментираме повече? Самозащитата е ЕСТЕСТВЕНО ПРАВО не само на всеки човек, но и на всяко живо същество дори !!! Даже някое зайченце, ако го сгащи лисикът, не седи кротко, за да бъде изядено, а се бори за животът си с всичките си малки силици !!!
                    Само европейският човек е лишен от това свое право - датската девойка трябва да се остави да бъде изнасилена от краставия спинитичен и/или сифилитичен талибанец, а българският дори не само грохнал пенсионер, но и полицай (например Иван Лулеов) трябва да стои мирно, за да може нападналият го озверял хъхряк с брадва да го съсече по-лесно !!!! Защото престъпниците, талибанците, хъхряците имат ПРАВА, по-право - СВРЪХПРАВА и всеки опит за опълчване срещу "етническите им традиции" е дискриминация !!!

Аз не виждам мирна управия, само кървава общоевропейска революция !!! И преди съм казвал какво да се стори - ОТМЯНА на т.нар. "харта" за човешките права, обявяването и за престъпен противоправен текст, съд на общоевропейски трибунал и смъртни присъди за всички, които са измислили или подписали тая "харта" !!!! Да лишиш цели народи дори от право на самозащита, това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО !!!

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/390063
                      В община Кале през последната половин година бяха видели почти всичко, но французин с оръжие – за първи път. След сбиване с мигранти, което за малко да приключи с клане, Давид и синът му Гаел се оказаха в центъра на скандал, който разцепи на две цяла Европа. Политиците спорят, имал ли е той, обикновеният французин правото да взима в ръце оръжие.

Коментар

• Домбровскис подкрепя идеята за нов данък в полза на бежанците
                        Преди седмици Волфганг Шойбле предложи европейските власти да облагат с известна сума всеки литър бензин, консумиран в ЕС

Германският финансов министър Волфганг Шойбле получи подкрепа от Европейската комисия за своята нестандартна идея за облагане с нов данък на горивата в Европа, като средствата се инвестират за приемане на бежанци, пише днес германското списание Spiegel.

„Източник на средства може да бъде данък върху бензина в национален или европейски мащаб, особено с оглед исторически ниската цена на петрола", заяви заместник-председателят на Европейската комисия Валдис Домбровскис.
                        „Съгласен съм със Шойбле, в Европа имаме нужда от нов иновативни идеи, за да се справим с бежанската криза", добави латвиецът.

http://www.investor.bg/evropa/334/a/...ancite-210428/

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Ами който е толерантен, винаги се намира кой да го яха и да му крещи - арапин ли ще е, хъхряк ли ще е... толерастията е БОЛЕСТ, а когато я насаждат принудително политици, толерастията е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

Щом Камилакис не искат дори да се приближават до прасешко месо - това е лесно - да си заминават в пустинята и да ядат камилско. Ако съм - ще заповядам да ги арестуват, да ги вкарат в мазето на ушевото, да им разчекнат мръсните муцуни и да им тъпчат прасешки пържоли в смрадливите гърла - да видят, че е вкусно.
                          Аз съм НЕТОЛЕРАНТЕН!

Ако някой иска да е толерантен, нека си е! Въпрос на личен избор!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                            Бежанци тероризират продавач в София: "Махай ръкавиците, пипал си свинско"

http://www.blitz.bg/news/article/389763

15 човека стоят пред касата на заведение за бързо хранене и крещят като обезумели...

Сганта започна да тероризира и български граждани. Тези уроди нямат място в България!
                            Ами който е толерантен, винаги се намира кой да го яха и да му крещи - арапин ли ще е, хъхряк ли ще е... толерастията е БОЛЕСТ, а когато я насаждат принудително политици, толерастията е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

Щом Камилакис не искат дори да се приближават до прасешко месо - това е лесно - да си заминават в пустинята и да ядат камилско. Ако съм - ще заповядам да ги арестуват, да ги вкарат в мазето на ушевото, да им разчекнат мръсните муцуни и да им тъпчат прасешки пържоли в смрадливите гърла - да видят, че е вкусно.
                            Last edited by Императорът; 30.01.2016, 20:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                              Мхм, кажи ми нещо ново... То пристанища много, ма баш в Мурманск араби, пък не съм чувал и за много араби моряци... чувал съм за украинци, филипинци, индонезийци и пр. ма баш араби... не е много популярна професия сред арабите първо и второ бая екзотично да плават до Мурманск...

В същото време Финландия тъкмо обяви, че затваря границата с Руслямия именно щото я пълнят с мигранти...

Ай ся, да се правиш на дръж ми шапката знам, че ти е слабост, ама чак толкова елементарно две и две да събереш, да не можеш, не вярвам...
                              Хубу - може и тия диваци, дето навлизат в Германия и Швеция, да минават през Русия - или руснаците да ги пускат с парашути. В същото време може да няма и един арапин моряк на света.

Не знам как е, не споря.
                              Last edited by Императорът; 30.01.2016, 20:03.

Коментар

• КРЕТЕНИЗМЪТ НА ТОЛЕРАСТИЯТА !!!!

ЕТО КАКВИ "ДЕЧИЦА" ПРИЮТЯВАТ МАЛОУМНИТЕ ШВЕЦИ:

http://www.dnes.bg/eu/2016/01/29/vij...-godini.291249

Тези и ного подобни талибански дембели получават мигновено убежище, жилище и месечна издръжка, защото твърдят, че са невинни малолетни дечица, а толерантните швеци приемат лъжите им без възражения, защото, видиш ли, било "натрапчиво и нечестно" да ги пратят на медицински преглед за установяване на възрастта !!! До каква степен на видиотиняване води толерастията, това е БОЛЕСТ !!!!
                                Резултатите ги виждаме, скоро 22-годишна толерантна шведка бе заклана от такива "дечица" в един бежански център !!! Е какво очакваме и защо се учудваме на наглото държание на тия гадини? КОЙ примитив ще устои на изкушението да се гаври с един народ, който се държи като вкупом поразен от идиотизъм?

Разбира се, управляващите толерасти са толерасти само към нашественическата измет, не и към своите - такива "дечица" са принудително настанявани дори в домовете на възрастни хора, за да издевателстват над тях и да ги тормозят !!!

Коментар

Working...
                                X