Първоначално изпратено от Белла
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениечовека 45% доходност на година в реални активи му е малко, явно е в крипто
Но ще има и много разочарования в камилчета.Те не познават болката от бързо падащото криптоLast edited by petrg5s; 03.12.2023, 19:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Аз когато съм имал акции ти си одил прав под масата - МИНАЛИЯ ВЕК. И ЗАГУБИХ 30к$ тогаз НЯМАШЕ ЕВРО а това бяха 2 апартамента. С остатъка от борсовите ми авантюри си купих 2 апарта и зачеркнах ЗАВИНАГИ борсовия хазарт. ДА не говорим че се и разболях - вдигнах 220/120 кръвно и оттогава пия хапчета
ЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, виж ти!!!! Значи, човек, който денонощно плюе по имотите, като инвестиция, избягал от акциите и не е инвестирал в КБА, а си закупил два апартамента???!!!Типичен булгар, прави това, в което на другите казва, че не вярва. Записал съм ти мнението за аналите на историята и ще го припомням след всеки твой пост в имотните теми. Що се отнася, за когато съм ходил прав под масата, още си пазя акциите на Хранков,Гранд х-л Варна, Орел и Нефтохим инвест. Покажи ти, колко по-рано и какви акции си купувал?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ти да не мислиш, че атинския инвеститор някога през живота си е държал една дори, каквато и да било акция на БФБ?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Явно някой скучае в неделя сутрин?
Жив и здрав - няма да влизам в спорове за нещо което ми носи над 45% само за настоящата година.Last edited by petyob; 03.12.2023, 10:55.
Коментар
-
Явно някой скучае в неделя сутрин?
Жив и здрав - няма да влизам в спорове за нещо което ми носи над 45% само за настоящата година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Само не и БФБ. От таз клоака няма излизане
Жив и здрав - няма да влизам в спорове за нещо което ми носи над 45% само за настоящата година.Last edited by tony1975; 03.12.2023, 09:02.
- 5 Харесвания
Коментар
-
70% БФБ(Шелли, Доверие, БФБ АД, Агрия, Софарма, Импулс, HRС, Телематик, ПиБ/ЦКБ) и 30% Nasdaq/SP500, но поне за 4-5год. и зависи каква доходност преследвате - може и само АТЕРА и БРЕФ ако просто искате да ви капе някакъв дивидентНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Белла Разгледай мнениеАко имане 60 000 евро, къде бихте ги вложили? Къде бихте инвестирали, изхарчили, купили .... имам апартамент, къща в провинцията, кола, ....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнениеОбичам кеша, свободното време и шопинга.... там мога до бекрайна да кешвам магазините
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Така познатата Ponzi схема
Елате нови и нови риби,за да може ние първите да си напълним гушите.
Ела ама, няма вече балами .......даже много баламурници сте успели да излъжете.Явно покупката на мечти е търсена по нашите земи вече толкова годиниLast edited by X_Y; 09.11.2023, 19:11.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар