Първоначално изпратено от Reptil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеИ отделно, че го попитах конкретен въпрос, на когото дори не само че не отговори конкретно, а даже ме подмина като малка гара. За Лорда говоря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеникога не съм казвал че не работя!!! казвал съм че ми се иска да не работя!!!
не знам Наивник колко е богат, наивник колко си богат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнениеИ двамата сте един дол дренки, ако питаш мен. На него му показах сигурна инвестиция, която за последните 3 години е донесла над 40% - не била на БФБ... На теб се опитах да ти обясня, че както се опитваш да намериш инвеститор няма да се получи, но ти акъл не искаш, само пари наготово.
Лорда поне има кеш да го набутва някъде.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеВсъщност, Лордът вече се е набутал и е пуснал темата, предполагам, за да може после да се оправдава с нас, като го притисне жената.
Само дето е объркал датите, трябваше седмичка по-рано, ще го изловят, милия.
Лорда поне има кеш да го набутва някъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТуканка още ли си го бутате /подавате насам натам бе ...неуморни ей
Само дето е объркал датите, трябваше седмичка по-рано, ще го изловят, милия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение...........да за краят на Декември съм съгласен , но не и преди това.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениенаивник колко си богат?
П.П. Наивник, майт бе...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеникога не съм казвал че не работя!!! казвал съм че ми се иска да не работя!!!
Тия М+С Бенито малко ги подценява, дай малко повече за тях!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsВсичко започна със сътворението на Слънцето. Дяволът обаче контрира и създаде слънчевото изгаряне. На следващия ден Бог създаде секса. В отговор Сатаната измисли брака. На третия ден Бог създаде един икономист. Сега вече Дяволът беше изправен пред тежка задача. Мисли, мисли и накрая реши и създаде втори икономист.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеДобре де, Пирамидата с двата ника ми е ясен и прозрачен, ама да те питам тебе. Ти нямаш бизнес, не работиш нищо, ама поддържаш минимум 12К лева в депозити и още толкова на БФБ. Как го правиш бе човек? Да не си по-богат и от Наивник???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеДобре де, Пирамидата с двата ника ми е ясен и прозрачен, ама да те питам тебе. Ти нямаш бизнес, не работиш нищо, ама поддържаш минимум 12К лева в депозити и още толкова на БФБ. Как го правиш бе човек? Да не си по-богат и от Наивник???
И кои са ми тези никове? Ама сериозно. Назоваваш ги и те черпя. Стига да са споменати ТОЧНО И ПРЕЦИЗНО. Няма значение, че сме се дърпали, тук обявявам, черпя те.
Ха сега де !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Щом ще купуваш акции винаги ще имаш едно на ум и винаги подобна мисъл ще те гложди!!!
Аз нямам АТЕРА и ЕМКА, защото смятам че сега са скъпи да ги купувам сега, другите ги имам!!!
Поздрави и успех на всички!!!
Бъдете позитивни!
Коментар
Коментар