IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам КЕШ-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Пеци, а защо изключваш елемента на програмиране? Въпросът на ценностите и онова, изградено ОКОЛО тях, НЕ СТОИ еднакво при всички. Възможно, ако би ти допадало да купуваш и препродаваш /каквото и да е/ от едни на други само, за да си начешеш ... абе, и аз не знам, кое сигурно, би разполагал с повече финикийски знаци. Ала, АКО НЕ ТИ НОСИ УДОВЛЕТВОРЕНИЕ ... Как да го кажа по-ясно? Има търгаши, има и хора с по-високи морални и др. летви.
    Ми определено търгашеството не ми е в кръвта и не ме кефи

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Да правиш пари и да си умен човек са две различни неща.Умния човек има и някакъв собствен малък бизнес който му дава сигурност.парите не ,огат да са цел в цивота те са средство за преживяване.Когато децата порастнат и си вземат хляба в ръцете на двама човека 1000 кинта са им предостатъчни за нормален живот.Ако имат и градинка и някоя животинка супер.
      Пеци, а защо изключваш елемента на програмиране? Въпросът на ценностите и онова, изградено ОКОЛО тях, НЕ СТОИ еднакво при всички. Възможно, ако би ти допадало да купуваш и препродаваш /каквото и да е/ от едни на други само, за да си начешеш ... абе, и аз не знам, кое сигурно, би разполагал с повече финикийски знаци. Ала, АКО НЕ ТИ НОСИ УДОВЛЕТВОРЕНИЕ ... Как да го кажа по-ясно? Има търгаши, има и хора с по-високи морални и др. летви.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
        Абсолютно. И затова болшинството умни хора работят за някой друг на заплата
        Да правиш пари и да си умен човек са две различни неща.Умния човек има и някакъв собствен малък бизнес който му дава сигурност.парите не ,огат да са цел в цивота те са средство за преживяване.Когато децата порастнат и си вземат хляба в ръцете на двама човека 1000 кинта са им предостатъчни за нормален живот.Ако имат и градинка и някоя животинка супер.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
          Според мен лично,за правенето на пари се изискват определени качества,които не всеки умен човек притежава...
          Абсолютно. И затова болшинството умни хора работят за някой друг на заплата

Коментар

• Не бързам да го бутам някъде кеша все още

Коментар

• Винско>СВИНСКО
              БИРИ-мири ,,,,,
              Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

200к?! Че то колкото един приличен автомобил бе пич. И дори толкоз нямаш???

Лафът е почти на сто години, но си е все актуален: "If you’re so smart, why ain’t you rich?"
                Да,вярно е,че този лаф е валиден за голяма група от хора,но аз бих добавил и един друг,който пък е валиден за друга,също доста голяма група от хора "Това,че си умен,не означава,че можеш да правиш кинти и да станеш богат".Според мен лично,за правенето на пари се изискват определени качества,които не всеки умен човек притежава...

Коментар

Лафът е почти на сто години, но си е все актуален: "If you’re so smart, why ain’t you rich?"
                  Всяко начало е трудно. А аз започвам на над 45 и то, много от под нулата. Не съм измамил, нито съм прекарал някого и, ако някой се страхува ... он мен?... види се гледа огледалото, не харесва, каквото вижда, и си мисли "всички са такива". В такъв случай, разбираемо. А това, за автомобила...Явно, критериите ни силно се разминават. Никой не ти пречи да си стоиш вкъщи.

Коментар

Правната закрила на обекта вече е факт, общата потребност за старт е около 200К и, при консервативни очаквания, 100% изплащането, след старта на продажбите, може да настъпи до половин, максимум, една година. ..

Коментар

• Ми най-сигурното място за кеша си остава ФОП на Булстрад - висока и сигурна доходност, неприкосновеност на средствата, отново имаме и защита от държавата, пък и е застраховка.

Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                      Па за мишоци винаги ще има по някое гладно коте. сухо/мокро, все тая. Освен това, те, и без ти да ги буташ нейде, сами се навират по разни дупки. Купувачите намаляват, тяхната покупателна способност - също, а мечтателите, дето току сънуват всякакви НИ-та, ей нА, нямат и нямат свършване.
                      И после - що, видиш ли, "изневиделица", балоните се пукали. Ще се пукат, ами! Като няма здрава икономическа логика пред това надуване, като не се генерира добавена ЦЕННОСТ за клиентите, как няма да се пукат?

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                        Нидей така ,току виж някой от напрежение превъртял окончателно и решил да ги инвестира в твойте супер проекти
                        Моят проект е само един, отнася се до онова в подписа ми и няма много общо /освен автора и няколко физически параметъра/ с идеята за топлене от АЕЦ. Най-малкото, щото АЕЦ-ът, ама изобщо, НЕ Е мобилен.

И, precakanoto, Проектът ми си е напълно реален и обоснован. Неколцина души тук са доста по-запознати от Черкезов, примерно, Лорда и Факушката, и имам техните отзиви, че "има хляб". Правната закрила на обекта вече е факт, общата потребност за старт е около 200К и, при консервативни очаквания, 100% изплащането, след старта на продажбите, може да настъпи до половин, максимум, една година. Поканил съм доста народ, неколцина са го видяли, запознати са, и има колеги тук, вече прилагат усилия за неговото придвижване. Което не пречи и ти да се запознаеш на място, дори от пълно любопитство. Виж, пипни, провери, дали работи, пък после мисли, дали да или да не проавиш повече активност. А ... контри и заядливци, като споменатите по-горе форумци, винаги е имало бол. И мотиви също. Завист, неспособност да направят нещо толкова обикновено но, ефиаксно, дори - ако щеш, проблеми с простатата - само да искаш...
                        Last edited by Pyramid; 13.07.2014, 21:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                          Нидей така ,току виж някой от напрежение превъртял окончателно и решил да ги инвестира в твойте супер проекти
                          какви са тия проектите - за някакви перки ли бяха или за топлофикация от аеца
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

АКО, батка. АКО.
                            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от free1969 Разгледай мнение
                              В КТБ като отвори на 21 юли
                              АКО, батка. АКО.

Коментар

• Имотки,of course
                                Махнете майтапа,но никак няма да се очудя,ако стане
                                БНБ,дали нямат някоя и друга агенцийка за НИ ?

ПП: Къде е Лорда,някой знае ли ? Направо се притеснявам за него
                                Last edited by Dury; 13.07.2014, 13:06.

Коментар

Working...
                                X