IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам КЕШ-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма как всички да ходят в чужди банки по държавите в ЕС, особено ако имат 20 000-30 000лв. всичко на всичко.Разходите на са малко по откриване на депозит.Фонд, правителство, ама 6 месеца нерви и през какво не минахме в това време.Инфарктно беше края на октомври с тази глупост за оздравяването.Така че от огромно значение си е банката и коя е каква е.Банките собственост на известни брандове като Уникредит, СГ, Алианц, Сибанк и БНП вършеят ли вършеят.Абсурдна е в момента разликата по лихвите между банките на български собственици и на чуждестранни.Но явно желанието за повече спокойствие надделява.Но ако трябва да идеш до Германия само и само да откриеш депозит, отидоха 1000евро минимум по пътни и хотели и преводи на документи.Като идете в Дойчебанк да не мислите че размитат за вас, ще ти кажат ела след три дни, тогава има свободен банков агент.Айде бегай на хотел, как я мислите с тая чужбина.Накрая ще ти кажат не желаем да ни станете клиент, донесете свидетелство за съдимост първо.Така че айде по по леко с откриването на депозит в чужбина тъй като не е никак, ама никак проста работа, ако не живеете постоянно там.
    Та за Дбанк е 100% собственост на Фуат Гювен и на свързана с него фирма.Висок капитал, добра ликвидност и според мен лично невероятно любезно и коректно обслужване.При нужда от ликвидна подкрепа какви са възможностите на акционера един бог знае.Все пак малка банка, трудно да има банкрън.

Коментар

• А бат Ванко Костов, знаеше как да маха нулите от кеша и то без да го бута

Той по БТВто ни предупреди че пак ще ги маха - спомена края на Ноември до средата на Декември

Коментар

• Бутате ли нанякъде кеша!? А бат Ванко Костов, знаеше как да маха нулите от кеша и то без да го бута
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
          Не мога да рАзбера тука всеки вади некви депозити и иска мнение сякаш требе да се оценява счетоводен баланс на IPO. Ако вярваш че фонда и правителството ще се погрижат за теб при евентуален нов фалит, бухай на най-високата лихва която намериш, елементарно е. Ако не вярваш, чий го дириш у българска банка?
          Само споделям. Трябват ми поне 2-3 кошници. Dbank ги мернах случайно..sorry

Коментар

• Първоначално изпратено от bair budala Разгледай мнение
            http://www.dbank.bg/bg/ind-clients

Какво ще кажете?
            Не мога да рАзбера тука всеки вади некви депозити и иска мнение сякаш требе да се оценява счетоводен баланс на IPO. Ако вярваш че фонда и правителството ще се погрижат за теб при евентуален нов фалит, бухай на най-високата лихва която намериш, елементарно е. Ако не вярваш, чий го дириш у българска банка?

Коментар

• http://www.dbank.bg/bg/ind-clients

Какво ще кажете?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                Как ли пък не се сетих по-рано, че ще попадна на най-куцата!
                Нищо, ще ги дръпна веднага КЕШ до стотинка, обръщам ги в зелени и чао Гергино, в 4 банки на 3 континента и нито една лицензирана в БГ.
                кви 3 банки кви 4 континента, откъде кеш като си се увъртел у кредити

Коментар

• andy2000

Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                  Сигурен ли си, че е така?
                  Щото ЕК не е дала пари, просто разреши държавна подкрепа. Дали ще следи изкъсо или само проформа не е много ясно.Уж постоянно ще има човек, който да дърпа уши, ама дали ще е така...
                  Сигурен съм само в едно-че един ден всички ще си отидем от този свят

Мнението ми е че след тази дандания с КТБ просто ще гледат по внимателно какво става в ПИБ.
                  Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Бойко Борисов отива да тегли пари в банката, но си забравил личната карта. Касиерът му казва:
                    - Ами, тук веднъж така Васил Найденов беше дошъл без лична карта, изпя ни песента от “Адаптация” и ние му дадохме парите. Мариус Куркински пък ни изигра една пантомима. Може би и Вие ще направите нещо да ви идентифицираме?
                    Борисов се почесва по темето:
                    - Ами, не се сещам! Все някакви глупости ми идват в главата.
                    - Благодаря! На едри банкноти ли ще ги искате, или на дребни?

Коментар

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
                      Tъй като ПИБ вече я гледат под лупа, там е малко вероятно да се случи нещо подобно на КТБ (в смисъл вътрешни далавери)ЛИЧНО мнение!!! От банк'рън спасение няма, ама това може да се случи на всеки.

И разбира се НИКОГА всички яйца в една кошницаСлед КТБ това вече всички го разбраха.
                      Сигурен ли си, че е така?
                      Щото ЕК не е дала пари, просто разреши държавна подкрепа. Дали ще следи изкъсо или само проформа не е много ясно.Уж постоянно ще има човек, който да дърпа уши, ама дали ще е така...

Коментар

• Първоначално изпратено от lungoini Разгледай мнение
                        Напълно съм съгласен с това което е написал колегата!!!!!
                        Те пък щото дойчобанк цвете за мирисане....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Мисля че не е редно все пак така да разговаряме помежду си.Аз имам доста пари в КТБ и въпреки фалита смятам че печалбата е добра.Парите няма да налея в потребление защото каквото ми трябва си имам.Парите в голямата си част заминават в Германия в Дойчебанк.Казвал съм много пъти че с тарикати не желая да си имам работа.Не вярвам и дума на българска медия журналист политик и институция.И те така.А тия боклуци дето са в Народното събрание са ми изключително противни всичките.
                          Напълно съм съгласен с това което е написал колегата!!!!!

Коментар

• Като сложиш по 1 лев на месец за обслужване и на от 1 до 5 лв. такса теглене ,че има такса и за по-големи суми при внасяне ,излиза танто за кукуриго
                            По-добре да си купя буркани /сейф/

Коментар

• колкото повече ви чета,толкова повече почвам да си мисля,че има хора,които си държат парите в банка за 3-4% ГОДИШНО добре ли сте,или се гаргарите тука
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
                                Tъй като ПИБ вече я гледат под лупа, там е малко вероятно да се случи нещо подобно на КТБ (в смисъл вътрешни далавери)ЛИЧНО мнение!!! От банк'рън спасение няма, ама това може да се случи на всеки.

И разбира се НИКОГА всички яйца в една кошницаСлед КТБ това вече всички го разбраха.
                                Ааа, освен диверсификацийка в различни видове активи, явно и в различни кошници депозита трябва да е. Аз се спрях на четири кошници, които по никакъв начин не зависят от български лиценз.

Коментар

Working...
                                X