IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам КЕШ-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Хубаво де, на мен друго не ми е ясно.
    ЕЦБ печата като луда, дава пари почти на 0% с цел стимулиране на кредитирането.
    Добре де, ама хората не искат кредити.Банките са свръхликвидни и няма къде да развържат парите...освен в ДЦК.И кво става? ЕЦБ помпа банките в еврозоната, за да купуват ДЦК емитирани от същите тези страни от еврозоната? Проблем?
    Омагьосан кръг

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
      Ами всячески се опитват да изкарат парите в потребление ,депозантите да си плащат за съхранението ,а пък ЕЦБ е пуснала печатницата и нямат грижи
      Хубаво де, на мен друго не ми е ясно.
      ЕЦБ печата като луда, дава пари почти на 0% с цел стимулиране на кредитирането.
      Добре де, ама хората не искат кредити.Банките са свръхликвидни и няма къде да развържат парите...освен в ДЦК.И кво става? ЕЦБ помпа банките в еврозоната, за да купуват ДЦК емитирани от същите тези страни от еврозоната? Проблем?

Коментар

• Ами всячески се опитват да изкарат парите в потребление ,депозантите да си плащат за съхранението ,а пък ЕЦБ е пуснала печатницата и нямат грижи
        Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
        Те ще наложат лихви на големите... но големите ще прехвърлят на малките, по един или друг начин.

В крайна сметка.... ЕЦБ и другите които въвеждат негативни лихви, дават ли си сметка изобщо какво правят... или това е някакъв експеримент с неизвестен край?!

Аз лично не мога да предвидя какво ще се случи, но ми изглежда неестествено. Все едно да дават на някого лихва, за това че е взел кредит.

Коментар

Commerzbank скоро отпада като вариант.Засега само едрите ще го отнесат.

Банковите гиганти наказват големите вложители
          http://www.banker.bg/finansov-dnevni...mite-vlojiteli

ЕЦБ изкриви нещата до неузнаваемост.
          Те ще наложат лихви на големите... но големите ще прехвърлят на малките, по един или друг начин.

В крайна сметка.... ЕЦБ и другите които въвеждат негативни лихви, дават ли си сметка изобщо какво правят... или това е някакъв експеримент с неизвестен край?!

Аз лично не мога да предвидя какво ще се случи, но ми изглежда неестествено. Все едно да дават на някого лихва, за това че е взел кредит.

Коментар

И после пак само едрите. Комерц е банката под непрекия контрол на държавата - те си я спасиха все пак.

Коментар

Е тва е много яко.Гледай ги ти богатите не щат да си арчат кинтата ни злато купуват ни акции.И не щат да печелят сал Равновестко остана да шорти Путиновите артии.

Коментар

• Commerzbank скоро отпада като вариант.Засега само едрите ще го отнесат.

Last edited by andy2000; 29.11.2014, 13:13.

Коментар

• Хм, полезна публикация. Благодаря ти!

Коментар

• Къде да вложим средствата от КТБ
                    Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Уникално нещо е кеша, може да се набута къде ли не, с една дума - навсякъде.
                      Според мен има шанс и бфб нещо да понамаже, щом се развържат ктб връзките
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
                        Нямам нито една сметка в Германия, щото нямам "Anmeldebescheinigung". По долу горе същата причина нямам сметка и в острова.

П.С. Избрал си си много подходящ ник

Само мелде-, ан- не е за съществителното Не ти е нужен - в доста от случаите.

П.С. ника ми е трибют за съфорумец

Коментар

• redcretin

Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                          При все че имам 4 (от 5, едната я закрих) немски сметки - не, не съм го чувал хахаха
                          Ела да ми обясниш. Ама първо напиши колко сметки имаш ти в Германия
                          Нямам нито една сметка в Германия, щото нямам "Anmeldebescheinigung". По долу горе същата причина нямам сметка и в острова.

П.С. Избрал си си много подходящ ник
                          Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                            Какво мислите за банка Прокредит? Рейтингът ѝ е отличен, а като показатели и реалности как я виждате? А банка Алианц България?
                            Нищо не мисля.Щом са под контрола на БНБ и наши политици приемат закони за гарантиране на влоговете пиши ги бегали.

Коментар

• Какво мислите за банка Прокредит? Рейтингът ѝ е отличен, а като показатели и реалности как я виждате? А банка Алианц България?
                              Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от lungoini Разгледай мнение
                                Ти верно ли мислиш че е по добре бългaрска баМка от Дойчето?? Или просто щото пише разни работи те - Deutsche Bank колко са зле?? Я пак пробвай да попрoчетеш туй онуй и отново си кажи мнението ,не се заяждам,приятелски те питам!!???

Ми зле са Дойчето. Българските са добре в най-простите операции - нататък издишат.

Коментар

Working...
                                X