IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам КЕШ-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
    Леко грешиш за бонуса от 3% и другата лихва от 0,6/1,2% . Бонусът 3% го получаваш винаги. Само дето в банката не ти казват изрично че първата малка вноска при отварянето автоматично те поставя на годишна лихва 0,6%, без значение колко довнасяш след това.

Обаче не ти струва допълнителни такси да отвориш с 5 лв левова АйКю умна сметка, където да преведеш парите получени чрез фонда от друга банка. След няколко дни, като се понамалят опашките, отваряш нова подобна сметка в €/лева, и превеждаш в нея сума над €10К/20К лева. Тогава в новата сметка вече получаваш 1,2% (+3% бонус) лихва, ако в течение на година поддържаш салдо над тези суми.
    То IQ то явно трябва да е над 130 на човек да им разбере измислиците
    Аеее.... аз съм проЗд и сметката е шменти и капели щом трябва да я мислим 5 дни какво аджеба дават

Коментар

• dian88

Първоначално изпратено от dian88 Разгледай мнение
      Да разбирам че каквото и довнасяне на пари по сметката през годината, няма да се отрази по никакъв начин на бонуса който ще получа? Бонуса ще се изчисли само върху началното салдо, тъй като е най-малко ? (приемаме че не тегля пари, само довнасям)
      Леко грешиш за бонуса от 3% и другата лихва от 0,6/1,2% . Бонусът 3% го получаваш винаги. Само дето в банката не ти казват изрично че първата малка вноска при отварянето автоматично те поставя на годишна лихва 0,6%, без значение колко довнасяш след това.

Обаче не ти струва допълнителни такси да отвориш с 5 лв левова АйКю умна сметка, където да преведеш парите получени чрез фонда от друга банка. След няколко дни, като се понамалят опашките, отваряш нова подобна сметка в €/лева, и превеждаш в нея сума над €10К/20К лева. Тогава в новата сметка вече получаваш 1,2% (+3% бонус) лихва, ако в течение на година поддържаш салдо над тези суми.
      Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Та в банките Ни имало пари ? Ако имаше щяха да кредитират

А ИскрУУУУФФФФФ ни баламосва че масата на парата се увеличавала в баММките

Коментар

• Dino 18

2008 година гражданството на Запад питаше - Къде са ни парите, защо сте ги инвестирали в Източна Европа техните банки ? И банките майки дадоха указания за събиране на пари от тук с 10% лихва депозити, с които местните ни банки се издължиха на майките си банки - техни собственички. Да поясня само че между банка "Минзухар България" и "Минзухар Германия" общото е в Минзухар, а инче българския може да увехне и изчезне докато немския в Германия си остава - хитро.
          Та в банките Ни имало пари ? Ако имаше щяха да кредитират.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от asde Разгледай мнение
            А ако случайно няма

А дали ще е случайно или ще им лъсне голия г....з
            Tая малко ми заприлич на;Ти му разправяш ,то рупа ли рупа
            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

А ако случайно няма

Брюксел може да ги финансира.

Коментар

• А ако случайно няма

Коментар

А валута ще има ли достатъчно?

Примерно взимам си парите от КТБ и казвам на касиерката в банката да ми ги обърне в някаква валута. Съответно тя отговаря че трябва заявка след два дни примерно.
                  Отивам при бюрата те евентуално нямат толкова налично количество
                  Ами ако така направят 100 човека?

Да разгледаме и този вариант.
                  Моля коментирайте
                  Ми, БНБ-ту е длъжно да има
                  А ако случайно няма - е тогава си еВа мамата

Коментар

• Честно казано имам и валута и акции и ми е все тая,накрая колкото порасне едното
                    толкова ще порасне и другото,но честно казано си мисля дори валутата да не поскъпне
                    при акциите прошка няма да има.Всеки сам решава за себе си накрая ще броим
                    кокошките в хамбара

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Аз пък ще ви посъветвам, ако изтеглите нещо в кеш, директно в БНБ-ту Поне като ще е гарга - да е рошава
                      Някоя сръбска банка с високи лихви да сте чули да има
                      Не мой да няма вече някоя такава

Коментар

• Първоначално изпратено от Dino 18 Разгледай мнение
                        Разправят че банките и ч. бюрата напоследък се запасявали здраво с валута.Ха да видим колко имат и на какъв курс ша на оправят
                        Аз пък ще ви посъветвам, ако изтеглите нещо в кеш, директно в БНБ-ту Поне като ще е гарга - да е рошава

Коментар

Примерно взимам си парите от КТБ и казвам на касиерката в банката да ми ги обърне в някаква валута. Съответно тя отговаря че трябва заявка след два дни примерно.

Моля коментирайте
                          Разправят че банките и ч. бюрата напоследък се запасявали здраво с валута.Ха да видим колко имат и на какъв курс ша на оправят

Коментар

Моля коментирайте
                            Няма никакъв проблем.Дори някои от банките имат готовност за преференциални котировки именно за тези клиенти
                            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Да видим все пак дали пък в края на краищата бурканите няма да се окажат дефицит . ХА ДАНО.Отивам да ги броя в мазето.Мисля,че има над 800 и ще стискам до последно докато се покачи цената над 10лв.При цена десетина стотинки в момента това прави над1000%.ЪЪЪЪЪЪп

Коментар

• А валута ще има ли достатъчно?

Моля коментирайте

Коментар

Working...
                                X