IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дигитално завещание

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Облачните и електронните фактури и документи ще направят все по важно същяествуването на дигитално завещание с което нследниците да получат достъп до целият този електронен архив.

Коментар

• Много филми гледате.
      От юридическа гледна точка завещанието може да се направи 2 вида (не съм юрист )
      1.Вариант-директно се съставя в кантората и вписва от нотариуса.Не може да се оспорва в съда.
      2.Вариант Саморъчно написано и подписано завещание (което може да се оспорва в съда).
      След това вижте другите неща(флашки, скици и прочие как ще ги вместите в горепосочените два варианта.

Коментар

• !!!

Добре, сега ми се иска да обсъдим кой, как се готви за процеса по време на смърта?!
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
          Пишеш.
          И ако имаш доверена жена до теб - и казваш да запомни една важна парола за една още по важна флашка с инфо
          Грешка, доверената жена трябва да научи паролата след рестарта на системата, Бардото или каквото там. Иначе е "огромна дупка в сигурността".

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            Правиш завещанието и го даваш на няколко доверени човека.
            Аз например съм упоменал в завещанието си, след като ме кремират, половината ми прах да разпръснат над 7те Рилски Езера, а другата половина над Поповската котловина и това да се случи в присъствието на тибетски монах който да пее пуджи с пожелание за по-съвършено следващо прераждане и заключителни пожелания от моя другар Пастор Петров.
            П.П.
            Според мен е най-важно да се приготвиш за процеса и бардото на смърта , от колко да мислиш как да оставиш едни пари на хора които не се интересуват от тях.
            С уважение,
            Черкезов

Черкезов - ти си намбър 1

Коментар

• Не съм бил ясен , нещо...

Изобщо не ми пука кво ще правят с мен.
              Просто парите с които работя са в сметки в Малта, Ман или други офшорни островчета сред окените...

Заниманията изискват, да стоят прилични суми за БГ стандартите по островните банки.

Ще е глупаво, да им ги оставя баш на тях, изкараните с пот парици...

Тука като видни трейдъри, имате пари/акций/биткоини по брокери нейде...
              Сигурно сте си задавали тоя въпрос и предполагам има някакво цивилизовано решение.

Коментар

• Правиш завещанието и го даваш на няколко доверени човека.
                Аз например съм упоменал в завещанието си, след като ме кремират, половината ми прах да разпръснат над 7те Рилски Езера, а другата половина над Поповската котловина и това да се случи в присъствието на тибетски монах който да пее пуджи с пожелание за по-съвършено следващо прераждане и заключителни пожелания от моя другар Пастор Петров.
                П.П.
                Според мен е най-важно да се приготвиш за процеса и бардото на смърта , от колко да мислиш как да оставиш едни пари на хора които не се интересуват от тях.
                С уважение,
                Черкезов
                Last edited by Черкезов; 14.04.2013, 04:46.
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Дигитално завещание

Google пусна "дигитално завещание"...

Рекох си че са ми решили сериозен проблем, но не...

Та се сетих да ви попитам как решавате тоя проблем?

В днешния свят имаме пари(оборотен капитал примерно) къде ли не по света.
                  Сумите са в повечето случай сериозни.
                  Близките и децата ни не ги интересува с кво се занимаваме - щом има кво да харчат и кой да им плаща сметките. а и ние не обичаме да споделяме заниманията си (ако са печеливши - не ни трябва конкуренция)

По едно време започнах да записвам в един тефтер всички сайтове и пароли, но нямаше никакъв интерес от който трябваше...

Та замисляте ли се, как да оставим за най-близките си това което изкараме и не успеем да изхарчим приживе?
                Working...
                X