Първоначално изпратено от energetik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеОчаквам убедителна победа на БСП на изборите с резултат някъде около този на Костов през 1997 г.
Въпросът е обаче,че тази победа с много и завинагиедва ли ще доведе до формиране на правителство,което ще е в състояние да следва предизборните си обещания. И вероятно пак ще имаме лумпенизация на управлението,каквото наблюдавахме почти 4 години при герп
....И съответно нови предсрочни избори до дупка
още през зимата на 2014 когато ножа ще е зарязал кокала
Коментар
-
Valentin Georgiev
По-шизофренична ситуация от сегашната едва ли е имало някога в държавата. Ако се вярва на всички простотии, които четем и гледаме, излиза, че народът в мнозинството си се е радикализирал силно наляво, като в същото време ГЕРБ ще спечели с двойна преднина пред втория - БСП, но единствено Костов се осмелява да каже открито, че знае как да измъкне страната от кризата. Ами в такъв случай предлагам да си направят сделка: ГЕРБ печели изборите, дава властта на Костов, който пък изпълнява ляворадикалните въжделения и така - сите доволни))
Коментар
-
http://news.bgnes.com/view/1076360
Мирослава Радева прехвърли вината за изследването си на "Преса"
[Увеличи шрифта] [Намали шрифта]
С настоящата декларация екипът на Институт за социални изследвания и маркетинг МБМД ЕООД категорично се разграничава от публикацията на първа страница на вестник "Преса" от 28.03.2013 г., се заявява в декларация на института, подписана от доц. д-р Мирослава Радева, директор на ИСИМ-МБМД.
"Публикацията е издадена без официалното знание на ИСИМ – МБМД и в пълен разрез с професионалните стандарти за публикуване на данни от проучвания на общественото мнение. Липсва информация за периода на провеждане на изследването, метода на формиране на извадката, обема на извадката, метода на регистриране на информацията и максимално допустимия размер на стохастичната грешка. Подобен начин на публикуване противоречи на професионалните практики и стандарти, установени от Българската социологическа асоциация, БАМОР и от Световната организация за маркетингови, социални изследвания и проучвания на общественото мнение ЕSOMAR, в които членува нашият Институт в лицето на доц. д-р Мирослава Радев
Коментар
-
Очаквам убедителна победа на БСП на изборите с резултат някъде около този на Костов през 1997 г.
Въпросът е обаче,че тази победа с много и завинагиедва ли ще доведе до формиране на правителство,което ще е в състояние да следва предизборните си обещания. И вероятно пак ще имаме лумпенизация на управлението,каквото наблюдавахме почти 4 години при герп
....И съответно нови предсрочни избори до дупка
още през зимата на 2014 когато ножа ще е зарязал кокала
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsДокато не им вземем главите!
Докато ОФФцете се самозапалват и самотранжират - нищо не може и няма да се промени!
"Соломон, тоя тиран развратен,
отдавна в раят нейде запратен,
със свойте притчи между светците,
казал е глупост между глупците,
и нея светът до днес повтаря -
"Бой се от бога, почитай царя!"
Свещена глупост! Векове цели
разум и совест с нея се борят;
борци са в мъки, в неволи мрели,
но, кажи, що са могли да сторят!
Светът, привикнал хомот да влачи,
тиранство и зло и до днес тачи;
тежка желязна ръка целува,
лъжливи уста слуша със вяра:
мълчи, моли се, кога те бият,
кожата да ти одере звярът
и кръвта да ти змии изпият,
на бога само ти се надявай:
"Боже, помилуй - грешен съм азе",
думай, моли се и твърдо вярвай -
бог не наказва, когото мрази...
Тъй върви светът! Лъжа и робство
на тая пуста земя царува!"
Христо БотевБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Не това е мъката на един вековен и горд народ ....но докога...ще позволяваме да ни водят и управляват тези долни псета ..И не заемем полагащото се ни социално уважени на народ с държава от 1500г с традиции и гордост....КОИ е камеран кои е борисов кои е обама пред родът ДУЛОЖивотът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
"Това, което се случи в икономическия живот на България по време на прехода заслужава само две думи:
Тотална корупция.
Корупцията, пише в учебниците, не позволява на средствата да достигат до своето предназначение, изкривява пазарните механизми, унищожава конкурентното предлагане, картелира и монополизира пазара, затруднява отчетността и контрола, стимулира икономическата престъпност, лишава стопанството от естествените му ресурси и т.н.
Когато се прави достатъчно дълго и на всички нива, както е у нас, резултатът става видим и с просто око: сметките за ток се изравняват с доходите, a живи факли горят пред сгради, в които елитът пие шампанско и си раздава награди. По този начин преходът фалира. Заедно с него фалира и политическата система, която го управлява."Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Ето какво пише в уикипедия
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...86%D0%B8%D1%8FБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеДраги Мечо, хубаво нещо е революционната романтика - Смирненски, Вапцаров, млади революционерки с премрежен поглед ....
Ама власт с литературни четения не се взима! И понеже бунта на масите затихва
( Ето, днес Чавистите в София съвсем са се изложили: http://www.blitz.bg/news/article/191218 )
се налага да се премине на вариант Б - той другаря Ленин отдавна го е измислил как да стане - трябва ти партия от професионални революционери, авангард на заспалия пролетариат.
Манков например вече е в нелегалност и действа по въпроса. А ти Мечо още се ослушваш и дращиш по форумите - срам и позор!
Я по-добре почвай да стягаш партийните ячейки и да свърташ оружие, че да не вземат фашагите да ви изпреварят и като катурнем демокрацията да осъмнем с някое Дуче, Фюрер или Сидеров вместо така мечтаното народовластие
http://burgas-podlupa.com/wp-content...ko_borisov.jpg
Комунистическата тирания е абсолютно същата като представителната тирания, с изключение на гласуването на всеки 4 години, на което гласуване, децата и внуците на комунистите номинират единствено и само себе си и разни бандити от СИК.
Каква разлика може да има между тиранията на бащата на Станишев, и тиранията на самия Станишев, който свято спазва заръките на мастития си баща да брани комунистическото ви котило.
Каква разлика може да има между тиранията на Меглена Кунева и на свекъра и Пръмов.
Каква разлика може да има между тиранията на Цар Тодор и на пъдарина му Бойко Борисов
Няма ли пряка демокрация - има тиранияLast edited by mechobikov; 31.03.2013, 13:30.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Мечо, стига лирика, време е за бунт!
Драги Мечо, хубаво нещо е революционната романтика - Смирненски, Вапцаров, млади революционерки с премрежен поглед ....
Ама власт с литературни четения не се взима! И понеже бунта на масите затихва
( Ето, днес Чавистите в София съвсем са се изложили: http://www.blitz.bg/news/article/191218 )
се налага да се премине на вариант Б - той другаря Ленин отдавна го е измислил как да стане - трябва ти партия от професионални революционери, авангард на заспалия пролетариат.
Манков например вече е в нелегалност и действа по въпроса. А ти Мечо още се ослушваш и дращиш по форумите - срам и позор!
Я по-добре почвай да стягаш партийните ячейки и да свърташ оружие, че да не вземат фашагите да ви изпреварят и като катурнем демокрацията да осъмнем с някое Дуче, Фюрер или Сидеров вместо така мечтаното народовластие
Коментар
-
Plamen Darakchiev
Бопаджите на Цецо нямат сайт, но пък имат фейсбук страница. Откакто се разрази скандалът, обаче спряха да я актуализират. Явно са много заети в момента. Дали не работят усилено, за да предовратят излизането на началника си от политиката ?
https://www.facebook.com/pages/Главн...14718868618243
Главна Дирекция "Борба с организираната престъпност" ГДБОП
В резултат на многобройни операции, проведени съвместно с партньорски служби от ЕС и САЩ, служителите придобиват ценен опит. Професионализмът им е причина ГДБОП да се превърне във важен стратегически и надежден партньор в борбата с организираната престъпност. Статутът на ГДБОП е утвърден с променит...
Коментар
-
Ето какво е написал великия поет в чест на представителната ТИРАНИЯ:
"Отчаян, окаян,веднъж в булеварда
аз тръгнах неземно злочест.
И вдигнах над себе си ярка плакарда:
"Човек без капчица чест!"
Но странно: презрение няма ни капка!
Посрещат ме вред с интерес,
любезно отвсякъде свалят ми шапка:
"Без чест ли си? — Прави ти чест!"
Един господин ме целуна: "Ах, братко,
и ти ли!... Ей, кой да те знай!"
Две хубави дами ми казаха сладко:
"Елате в нас утре на чай!"
Чудесно! Невиждано! С почести редки
изпратен бях чак до дома.
Министри, царе и придворни кокетки
ми писаха мили писма.
И ето ме: важен, блестящ, елегантен,
богат като истински Крез!
И знам аз: крадец съм, лъжец, спекулантин,
безчестник; но... винаги с чест!"...
Христо СмирненскиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар