If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
http://www.dnes.bg/politika/2013/04/...inistri.184095
ГЕРБ и БСП мъдрят следизборна коалиция, спорят за министри
Стоичков е фаворитът за премиер на надпартиен кабинет
Красимир Ангелов, 1 апр 2013 07:14
291
ГЕРБ и БСП мъдрят следизборна коалиция, спорят за министри
Борисов и Станишев готвели тайна коалиция. Снимка: Reuters
Партийните ръководства на ГЕРБ и БСП обсъждат шокиращ вариант за евентуална следизборна коалиция между двете партии, научи Dnes.bg от сигурни източници, близки до двете партийни централи. Договорката е станала на тайна вечеря между Борисов и Станишев в дома на Искра Фидосова.
До този вариант вероятно ще се стигне само при близки резултати между двете партии на вота, които на практика ще блокират възможността за съставяне на еднопартийно правителство.
Като цяло обсъжданата идея предвижда да се състави надпартиен кабинет от известни и успели българи, който да бъде подкрепен и от двете партии. В него със сигурност няма да участват лидерите на ГЕРБ и БСП - Бойко Борисов и Сергей Станишев, които обаче ще бъдат в основата на бъдещата управляваща коалиция.
Пуснато преди три дни.....и вече е вярно...
Не ми пука колко има БСП или Кунева ,но ми пука да намаля гласовоподаватели на идиота Дянков и Цветанов...
Всеки глас по малко за ГЕРБ е крачка напред за БГ...
Там има събрани поне 10 социологически проучвания и всичките сочат убедителна преднина на ГЕРБ. Е, пардон, веднъж червен Кольо направи грешка, но в следващото проучване се коригира.
Какво стана с твоите предсказания и прокоби Май отново сбърка тотално. Пиши, пиши, искам де се веселя...
Кои партии влизат в парламента, според проучването на "Алфа рисърч" http://www.dnevnik.bg/izbori2013/201..._gerb_bsp_dps/ http://infogr.am/-----------350908
ГЕРБ и "Атака" са двете партии, които увеличават подкрепата си само дни преди началото на предизборната кампания за предсрочния парламентарен вот на 12 май. Електоралната битка между двете основни политически сили остава в полза на доскорошните управляващи – 21.9% ГЕРБ срещу 17.4% БСП, а "Атака" бележи най-силен ръст - от 1.9% на 5.5%. Това показват данните от регулярното проучване на социологическата агенция "Алфа Рисърч", проведено от 22 до 27 март сред 1050 пълнолетни граждани.
Виж какво ЧУНЧО,
Аз ще гласувам за Орешарски или за гражданска формция ....вече твърдо реших. Не за СДС....
Искахте от БСП да махнат Румен Петков , Румен Овчаров , Масларова ,Гагаузов , Пирински и т.н. .. махнаха ги..
Поискахте премиер който ще спазва финансова дисциплина ... получихте го..
Какво искате повече ...от тях...
Сега чувам идиоти който казазват защо ги махнаха ,защо Станишев не иска премиер...
Какво ми дава Кунева ... нищо ново..Даже и улицата не я припознава...
СДС няма да влезе в Парламента...
Атака и РЗС на лудите аз гласа няма да си дам...
ГЕРБ - ами четири години ако не сте видели какво направиха .. гласувайте..
Аз за циркаджии не гласувам...
Колко е прав бил Станишев ,че са циркаджии...
А за седянката е лаф на Даниел Вълчев ,но и това незнаеш.... Получавам по ниска пенсионна възраст и постоянна индексация на заплатата ...
Получават мойте родители по високи пенсии...
Майчинските и детските ще се увеличат...
Това е моят интерест... Плоският данък ако го махнат ами съгласен ,да му мислят тези със заплати над 3 бона и доходи....Аз ще имам необлагаем минимум и пак ще ми се качи заплатата...
Така че питахте кой от средната класа ще гласува за комунистите ... Ами аз и мойте колеги и родители....и деца...Защото им прябва достъпно образование а не да се увеличават таксите всеки семестър...
Каквото съм писал преди две години Станишев сякаш чете този форум и направи всичко каквото съм предложил за да имат успех...
Сега Мира Радева направи активно мероприятие да види дали ще мине номера за социални нагласи за ГЕРБ около 30 процента .. Сега съм сигурен на 90 % че следващата седмица ще излезе проучване където ГЕРБ ще води между 3-5 процента и то ще се приеме за нормално...Така се готвят за приемане на фалшивициране на нагласите за победа на ГЕРБ....а истината е друга .. Около 20 -22 % с преднина на БСП...поради скрити гласове...
Пуснато преди три дни.....и вече е вярно...
Не ми пука колко има БСП или Кунева ,но ми пука да намаля гласовоподаватели на идиота Дянков и Цветанов...
Всеки глас по малко за ГЕРБ е крачка напред за БГ...
Орешарски: България е в най-трудната ситуация от 23 години насам
Финансовата ситуация в страната е най-неблагоприятната в последните 23 години. Това каза пред Нова телевизия бившият финансов министър Пламен Орешарски. Лидерът на левицата Сергей Станишев посочи Орешарски за бъдещ министър-председател на страната, ако БСП спечели изборите. Според Орешарски в момента големият проблем е липсата на перспектива. Той е категоричен, че трябват спешни мерки по отношение на подобряване на бизнес климата в страната, съобщи Дарик.
„Инерционността в икономиката позволи на предишното правителство, наследявайки огромни за мащабите на нашата страна резерви и изключително нисък дълг, да върви някак по-леко през годините на кризата. Но виждате, че и то не издържа до края на мандата си", каза Пламен Орешарски.
ДРУГАРИ КОМУНИСТИ ОТ ГЕРБ- щЕ НАДМИНИТЕ ЛИ ЛУКАНОВ И ВИДЕНОВ
Даааааааааааааааааааааа!
Ето едно от многто доказателства за възхода на Българската икономика под вещото управление на ГЕРБ
Статистиката показва, че малките депозити до 1000 лв. са общо 9,26 милиона броя, в които българите държат 1 млрд. лв. След тях се нареждат спестяванията от 1000 до 2500лв., които са 1.03 милиона броя на стойност 1.7 млрд. лв.
Процентът на собственост на жилища в България е 97.5% и е значително по-висок от този в другите европейски страни, в които той варира между 50 и 80%, отчитат от Бългериан пропертис.
29 564 е броят на депозитите в банките, които са над 100 000 лв., показват данни на Българската народна банка (БНБ). По тези сметки са натрупани близо 6,9 млрд. лв. http://www.monitor.bg/article?id=368425
Неоспорим факт. депозитите нарастнаха с няколко милиарда. за 3.5 години.при инфлация средно 3% напълно приемлива и в рамките на европейската такава.
Орешарски: България е в най-трудната ситуация от 23 години насам
Финансовата ситуация в страната е най-неблагоприятната в последните 23 години. Това каза пред Нова телевизия бившият финансов министър Пламен Орешарски. Лидерът на левицата Сергей Станишев посочи Орешарски за бъдещ министър-председател на страната, ако БСП спечели изборите. Според Орешарски в момента големият проблем е липсата на перспектива. Той е категоричен, че трябват спешни мерки по отношение на подобряване на бизнес климата в страната, съобщи Дарик.
„Инерционността в икономиката позволи на предишното правителство, наследявайки огромни за мащабите на нашата страна резерви и изключително нисък дълг, да върви някак по-леко през годините на кризата. Но виждате, че и то не издържа до края на мандата си", каза Пламен Орешарски.
ДРУГАРИ КОМУНИСТИ ОТ ГЕРБ- щЕ НАДМИНИТЕ ЛИ ЛУКАНОВ И ВИДЕНОВ
Кои партии влизат в парламента, според проучването на "Алфа рисърч" http://www.dnevnik.bg/izbori2013/201..._gerb_bsp_dps/ http://infogr.am/-----------350908
ГЕРБ и "Атака" са двете партии, които увеличават подкрепата си само дни преди началото на предизборната кампания за предсрочния парламентарен вот на 12 май. Електоралната битка между двете основни политически сили остава в полза на доскорошните управляващи – 21.9% ГЕРБ срещу 17.4% БСП, а "Атака" бележи най-силен ръст - от 1.9% на 5.5%. Това показват данните от регулярното проучване на социологическата агенция "Алфа Рисърч", проведено от 22 до 27 март сред 1050 пълнолетни граждани.
Бойко отписа 10 министри
Само шестима ще водят листи на ГЕРБ
Бойко Борисов отписа 10 от министрите си. Само отличниците в кабинета на ГЕРБ ще водят депутатски листи, научи "Стандарт". Цветан Цветанов ще е първи в Благоевград и Велико Търново, Лиляна Павлова във Варна и Стара Загора. Делян Добрев ще поведе ГЕРБерите в Хасково, Ивайло Московски - в 23-и район в София, Томислав Дончев - в Габрово, а Тотю Младенов - във Враца. Самият Борисов излиза срещу лидера на БСП Сергей Станишев в 25-и софийски район и срещу червената легенда Стeфан Данаилов в Пловдив. Очаква се ГЕРБ да обяви официално водачите на листи във вторник. Засега "тежката артилерия на ГЕРБ" - екс здравният министър Десислава Атанасова, е едва трета в Русе. Още не е ясно дали и на кои места в листите ще се включат Вежди Рашидов, Николай Младенов, Нона Караджова. Аут остава Симеон Дянков, когото Бойко разжалва, и Мирослав Найденов, който стана клиент на Темида. Говори се, че извън листите остават Свилен Нейков, Аню Ангелов, Диана Ковачева, акад. Стефан Воденичаров.
Коментар