IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• НАЧАЛО » НОВИНИ » ФИНАНСИ
    Фискален резерв няма
    DarikFinance.bg, 1.04.2013 13:48 (последна актуализация 1.04.2013 13:53)
    | | A A
    Фискален резерв няма
    /© sxc.hu
    Свързани материали

Орешарски даде заявка за премиерския пост
    Депутати скарани с финансови термини
    Големи загуби за гръцките банки

Фискален резерв няма. Това заяви пред Агенция „Фокус” независимият финансов експерт Мика Зайкова.

„Министър-председателят каза, че през този месец ще има фискален резерв около 4 млрд., това всъщност са 2.3 милиарда лева от Сребърния фонд и 1.65 милиарда лева - от парите за поддържането и сигурността на Козлодуй”, коментира Зайкова.

Тя посочи, че страната ни няма свободни средства. „През периода от четири години, правителството, което си отиде, и по-специално Дянков, като човека, който се разполагаше с финансите е похарчило допълнително над бюджета 17 милиарда и половина”, каза Зайкова.

По думите й – става дума за средствата от европейските фондове, фискалния резерв. „За сметка на това, Дянков повиши нашия дълг с близо 400 %”, заяви Зайкова.

Тя посочи, че средствата за увеличение на пенсиите са били предвидени в бюджет - 2013 г., и в рамките на дефицита, който е Фонд „Пенсии”.

„Много голяма тревога за бюджет 2013 е, че приходите няма да се изпълнят и това е факт”, коментира Зайкова. Тя посочи, че 46 % от приходите, които трябва да дойдат от акцизи, са изпълними.
    ЕХ ДРУГАРИ КОМУНИСТИ

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Добрутру бульо Пено!

Че нали твоите любимци от ГРОБ въведоха тази простотия! Абсолютно недопустима намеса на държавата в частния бизнес. На всичкото отгоре тази милиционерщина няма никакъв ефект. И правилно Наивник е окачил графика до кенефа. Там му е мястото.
      При нас се работи 10 месеца в годината, никакви отпуски, с изключение за администрацията, след това уволняваме работниците, изплащаме им полагаемия отпуск и всички са доволни. А графика-в кенефа!
      Едно от най добрите и ефективни неща които направи ГЕРБ в защита на работещите от Недобросъвестни работодатели и принуда на държавните служители да си вземат отпуските и да не ходят на работа когато няма какво да правят там.
      Партенката си е партенка

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Има Моят график е до кенефа
        Здравей,
        къде се загуби.....
        Това е едно от идиотизмите на Дянков с която щеше да се бори с администрацията....
        И какво се получи преди си влачех 20 дни от 3 години и ме товареха като вол...... а сега трябва ги ползвам до 31 март всичките и който да иска да работи по моята работа през отпуската ...
        Която е график и се спазва точно и те гонят да взимаш по календар дните сякаш знам през ноември ,кога и в кой ден ще излизам отпуска другият декември....
        Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Веселиш ли се.....
          Ами днес първи април ден на лъжците.... като вас ..
          Изминалите три години и полувина всеки ден беше за вас първи април .... а за хората нещастие ...
          След 12 май за лъжите ще ви дават дума в съдебната зала и на Първи април на такива като теб......
          Задаваш ли си въпрос защо аз който съм бил член на СДС и то в политически кабинет ще гласувам за БСП на парламентарни избори и го казвам явно без да ми пука кой какво ще пише .......Ами Орешарски го познавам от СДС а и съм работил с него..... знам какво може и какво преставлява...Знам че няма да фалира държавата ,знам че ще запази корпоративният данък и ще пипне само дохода на физическите лица над примерно 2,5 - 3К месечно ,знам го че няма да национализира фирми без достатъчно поводи....знам че единственото останало лице на горе долу добър финансист при Герб е на Горанов ,който е бил 4 г. на стаж зам министър при Орешарски ....
          Та продължавай да се веселиш ...
          Я кажи лъжливото овчарче, как БСП ето вкара България в ЕС след протестите на Гоце срещу НАТО!

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
            Днес един познат ми се жалва че Инспекциата по трудът е глобили защото неси държал графика за отпуските на видно място....ВЕРНО ЛИ има такъв закон.....НЕПРОУМЯВАМ
            Добрутру бульо Пено!

Че нали твоите любимци от ГРОБ въведоха тази простотия! Абсолютно недопустима намеса на държавата в частния бизнес. На всичкото отгоре тази милиционерщина няма никакъв ефект. И правилно Наивник е окачил графика до кенефа. Там му е мястото.
            При нас се работи 10 месеца в годината, никакви отпуски, с изключение за администрацията, след това уволняваме работниците, изплащаме им полагаемия отпуск и всички са доволни. А графика-в кенефа!
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Веселиш ли се.....
              Изминалите три години и полувина всеки ден беше за вас първи април .... а за хората нещастие ...
              След 12 май за лъжите ще ви дават дума в съдебната зала и на Първи април на такива като теб......
              .
              Не ми говори за съдебната зала, защото веднага си спомням Хохегера, Оня с обръчите дето раздава порциите, Запалката пикаещия във фонтана, Дългия инкасатор Р.Овч., Батко Братко, Марио Николов, Вальо Топлото, Масларова социалната, Трактора-Октопод, агент Гоце, Валери Цветанов и Нихат Кабил и мн.др. неизброими...

И никакъв първи април няма да ви спаси от заслужено справедливо наказание...

Коментар

• Valentin Georgiev
                Следният философски въпрос тресе средите на ГЕРБ: "Дали не сме повече, отколкото можем да се преброим?" )))))

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                  Днес един познат ми се жалва че Инспекциата по трудът е глобили защото неси държал графика за отпуските на видно място....ВЕРНО ЛИ има такъв закон.....НЕПРОУМЯВАМ
                  Има Моят график е до кенефа

Коментар

• Днес един познат ми се жалва че Инспекциата по трудът е глобили защото неси държал графика за отпуските на видно място....ВЕРНО ЛИ има такъв закон.....НЕПРОУМЯВАМ
                    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                      Веселя се...

Ти 100 пъти кълнеше че ще загубим избори, ще се разцепим и какво ли не още. А сега втори мандат на ГЕРБ..

И то по прогнози на вашите шамани Райчев и червен Кольо и на Боряна Димитрова от Алфа Рисърч, близка до сините. Как да не се веселя
                      Веселиш ли се.....
                      Задаваш ли си въпрос защо аз който съм бил член на СДС и то в политически кабинет ще гласувам за БСП на парламентарни избори и го казвам явно без да ми пука кой какво ще пише .......Ами Орешарски го познавам от СДС а и съм работил с него..... знам какво може и какво преставлява...Знам че няма да фалира държавата ,знам че ще запази корпоративният данък и ще пипне само дохода на физическите лица над примерно 2,5 - 3К месечно ,знам го че няма да национализира фирми без достатъчно поводи....знам че единственото останало лице на горе долу добър финансист при Герб е на Горанов ,който е бил 4 г. на стаж зам министър при Орешарски ....
                      Та продължавай да се веселиш ...

Коментар

• Трябва да си ненормален или червена дървена глава,за да гласуваш за тази партия! Тази партия е вредна за България! Тя създаде корупцията,съсипа съдебната система,съсипа здравеопазването,съсипа образованието,изгони младите хора в чужбина! По времето на нейното управление,2 милиона българи напуснаха страната и то не само хора ,които търсеха бягство от мизерията,но и богати хора,които бягаха от рекетьори и мафиоти! При нейното управление се създадоха мутренските организации СИК,ВИС, ВИС-2,ТИМ, създадоха се монополите,създадоха се олигарсите,напълни... още се с бандити и мафиоти,които дори не бяха преследвани от полицията! При тяхното управление се създаде циганизацията,безнаказаността,беззаконието,вилнееш е рекет и беше пълно с показни убийства! Колко хора са измъчвали и избили в лагерите в Белене и Ловеч?!? При аварията в Чернобил народа трябваше да бъде предупреден, но уви,не се случи,скриха от него,че и на манифестация го изкараха в радиационен дъжд да дава овации за партията майка!?? Колко народ измря от рак заради тези боклуци? Преди не можехме да слушаме различна музика,не можеше да се обличаме различно, не можеше да кажеш нищо,защото отиваш в Белене! Те избиваха интелигенцията на България, за да може да управляват после овчия народ!Магазините бяха празни,мизерията си беше същата,защото хората нямаха какво да си купят! Тази измет ни управлява от 1945 г насам и заради тях сме на това дередже! Те се обединиха с турската партия ДПС само и само заедно да ръпат от кокала,това е предателска партия! Те купуваха изборите на няколко пъти,и благодарение на стадата от мангали и няколко хиляди изкуфели пенсионери,и една камара умрели взимаха властта! Това не е социалистическа партия,а банда от престъпници,които трябва да влязат в затвора до живот,а не да влизат в управлението!!!

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Арестуваха Бойко Борисов Избрана
                            Написана от Петър Велчев

размер на шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта
                            Коментирайте първи!

Оценете

1
                            2
                            3
                            4
                            5

(0 гласа)
                            Арестуваха Бойко Борисов

Днес плъзна слух, че рано сутринта при оперативно мероприятие е бил задържан бившият министър-председател. Белезниците са щракнали в рамките на операция "Шменти-капели". Не е изяснено по какви обвинения, но се предполага, че списът е дълъг. За издирване е обявен и бившият силов министър Цветан Цветанов, който не е открит на нито един от многобройните му адреси за пребиваване. В момента в прокуратурата се провежда първоначален разпит в приятелска обстановка. След това ще бъде произнесена мярката за неотклонение. Очаквайте продължение и не забравяйте, че денят е Първи Април.

Коментар

Веселиш ли се....
                              Веселя се...

Ти 100 пъти кълнеше че ще загубим избори, ще се разцепим и какво ли не още. А сега втори мандат на ГЕРБ..

И то по прогнози на вашите шамани Райчев и червен Кольо и на Боряна Димитрова от Алфа Рисърч, близка до сините. Как да не се веселя

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                                Ех, монти, монти, стар комунист....

Там има събрани поне 10 социологически проучвания и всичките сочат убедителна преднина на ГЕРБ. Е, пардон, веднъж червен Кольо направи грешка, но в следващото проучване се коригира.

Какво стана с твоите предсказания и прокоби Май отново сбърка тотално. Пиши, пиши, искам де се веселя...
                                Веселиш ли се....
                                Затова че ви изгониха като мръсен парцал от власта...
                                какво стана с електоралната подкрепа от 40 на 10 процента...
                                Сега се радваш на изследване 50 на 50 че няма да ви съдят ако влезете във властта през задната врата....
                                Така ли...
                                Аз се веселя ... че както познах че ще ви ритнат тази година през 2009 ,така и познах процентите под 20 който имате и ще имате на изборите...
                                Познах че ще ритнат Дянков ...
                                Познах че ще ви гонят улиците да ви бият ...и ще ви гонят след два месеца ,като разберат зулумите който направихте...
                                Познах и че Гоце ще падне и ще бъде Станишев
                                Познах че ще ритнат и Руменцовите от БСП ,Гагаузов и т.н. и че ще сложат Орешарски за кандидат премиер...
                                Познах и за плоският данък и за лиценза на ЧЕЗ ...
                                Абе засега трябва да се молите да изберат Орешарски и Данаилов ,защото иначе отивате в затвора....след шест месеца...

А за социологическите проучвания забравяш ,че при 20 % върнати празни карти и поне 5% излъгали в полза на ГЕРБ и във вреда на опозицията....какви са действителните резултати..
                                100 депутата за БСП и 90 за ГЕРБ, по 30 за Атака и ДПС и вече там е разковничето дали Кунева ще влезе ,но по добре е да влезе защото тегли от ГЕРБ гласове ,А Яне пък тегли от Кунева....

Коментар

Working...
                                X