IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Цапат се двадедест квадратни сантиметра интернет страница. Като се отвърне с ново цапане стават 40 и така нататък. Ако смятам че някой пише за да си каже мнението ок, като виждам, че основното е цапане просто ми става безинтересен. Като ми е безинтересен не си губя времето дори да го чета. Чунчо плямпа глупост след глупост, голяма работа - сега му е паднало да говори без хората да си намират безобидни причини да бягат от разговор, като иска да си упражнява доста атрофиралите реални социални умения в интернет, да го прави, аз поне му възприемам 90% от постовете само като картинки с йероглифи.
    Анон се кефи че му се връзват и троли ли троли. Няколко дена подред неговите постове са неразлечими от фона на сайта.

    Коментар


    • Добре, но християнин може да си с християните. Този трол повече ми прилича на онези, които водят джихат.За тях знаеш какво се полага...Не смятам , че сме длъжни да търпим обиди, когато ние не го правим.Многото тролове опорочиха форума, аз никого не нападам, но и не позволявам да нападат..трябва да има толерантност

      Коментар


      • Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Прегледах календара. Днес има важно решение за лихвите в Австралия, но е чак в 6.30 часа.
        Ще трябва да дремна, а и станахте трима. Няма да мога да издаяна - хем хляба си да вадя, хем на кифла и два геврека да пиша.

        Ще ви изоставя малко, но не за дълго.
        А, ясно. Лихвите в Австралия.

        Анди, Андиииииииииии
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

        Коментар


        • Добре КИРО....след такъв ден и толкова ругатни по адрес на един себеподобен....тоест българин ...как ще заспиш? Даже и да е виновен за нещо...бади по нисък от тревата за даси по нависоко от слънцето....все пак сме християни а и сме в пости
          Животът е огледало.....усмихвай се

          Коментар


          • Прегледах календара. Днес има важно решение за лихвите в Австралия, но е чак в 6.30 часа.
            Ще трябва да дремна, а и станахте трима. Няма да мога да издаяна - хем хляба си да вадя, хем на кифла и два геврека да пиша.

            Ще ви изоставя малко, но не за дълго.
            Last edited by anon6706; 02.04.2013, 01:15.

            Коментар


            • Само едно не разбирам - защо толкова емоции. Все пак всички са просто никове.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от anon6706
                Тук е разковничето - ОТ МАСА ВРЕМЕ.
                Аз съм постнал две снимки, които няма да повторя.
                Но ти, като типична кифла, искаш до втръсване да гледаш едно и също.
                Ако пък ти и плащат за това - толкова по-добре.

                Направо ми писна от простотията ти!
                Не, същността е в:

                Снимка - която показва лицемерието на едни политици и пълния асинхрон между думи и дела, то тия твоите, изобщо нямат място в тази тема.
                Веднъж вече писах, че тази снимка отговаря "без думи" на "ваши" 15 еднотипни мантри.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Анон, ще ти отговоря също толкова интригански
                  Жената е като инструмент направен от Страдивариус. Зависи си в ръцете на какъв мъж ще попадне и какви звуци ще изкара той от цигулката - прекрасна музика или глухо ръмжене

                  Лека нощ на тайфата!
                  Интригантското е точно името на Страдивариус.

                  Според мен, битието определя съзнанието, т.е. музикантът определя качеството на инструмента. За съжаление, някои "инструменти" не са попаднали на добри музиканти или изобщо на музиканти.....

                  Коментар


                  • Тука гледам разни хора много разбират от бомбардировки и от война. Главният милиционер чунчо даже твърди, че англо-американците били ходили да бомбардират войските на Хитлер на Източния фронт, което е върхът на глупостта и незнанието.

                    За да образовам невежата милиционерска сган ще препоръчам да прегледат ВСИЧИТЕ ТЕЗИ 89 СНИМКИ за да разберат какво е война и бомбардировка. Да обърнат внимание на разрушените църкви, жилищни сгради и Александровска болница. Да обърнат внимание на на снимките, правени от въздуха, от борда на американските бомбардировачи, откъдето става абсолютно ясно каква е била военната "полза" от тези бомбардировки.

                    Също така искам да припомня, че татковците и дядовците на сегашните милиционери, след 9 септмври 1944 г са подложили на гонения и преследване доблестните български летци и техните семейства, защото са се осмелили да воюват срещу съюзниците на "братския" Съветски съюз. Та затова не се учудвам че техните милиционерски внуци сега правят същото и омаловажават подвига на тези достойни български мъже. Познавах лично покойният вече син на капитан Любен Кондаков и от него съм чувал как са преследвали него, сирачето, и майка му, защото били "врагове на народа".

                    Такива ми ти работи ..... Ама като някой пише, че ГЕРБ са прости милиционери и комунисти трето поколение, няма кой да слуша ....
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от anon6706
                      tnm, да те попитам много интригантски - когато излизате от фурната, забелязвате ли кои ще станат кифли с времето и кои погачи?
                      Анон, ще ти отговоря също толкова интригански
                      Жената е като инструмент направен от Страдивариус. Зависи си в ръцете на какъв мъж ще попадне и какви звуци ще изкара той от цигулката - прекрасна музика или глухо ръмжене

                      Лека нощ на тайфата!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Всъщност мисля че келтите са минали първо през банкалните за да се заселят в западна европа. Пък и тук почти всички европейски хаплогрупи без скандинавските се срещат в прилични количества.
                        Да, минали са. Но доколкото си спомням, те са носители на рецесивни гени - червени коси, зелени очи, бледа / не бяла/ кожа, изпъстрена с лунички. Доминантните гени са ги "превзели" и в България почти не се срещат хора с келтски фенотип.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Били сме им на пътя за Румъния. До колкото се сещам тогава изстребителите са били с доста къс рейндж за летене и съвсем естествено е нямало как да си оставят бомбандировачите без ескорт до Плоещ. И се е налагало да летят по на късия път над България.

                          А и сме били във война с тях, която между другото ние сме им обявили. И както казах трудно бомбандировките над София могат да се приемат за масирани. Все пак би било доста несправедливо спрямо Хамбург, Дрезден или Берлин.
                          Явно не си прочел линка. Там си пише че са масирани. Поне за мен 450 бомбардировача в един удар си е масирано. Не чак като германските градове естествено.
                          Но след масираните удари продължават с удари над Плоещ, по-точно срещу нефтодобива. Това наистина са удари поради военна необходимост. И чак тогава нашите са започнали да свалят доста самолети, щото до там вече ескорта от изтребители не е можел да стигне.

                          За военна необходимост смятам и ядрените удари срещу цивилните Хирошима и Нагасаки. Изисква ги логиката на войната. А и те както знаеш постигат целта си. Но ударите срещу София са безсмислени и не са породени от военна необходимост. По скоро са отмъщение някакво на лудия пияница.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                          Коментар


                          • Въпросът ми беше към Модераторите, не към теб, аноне

                            Но в отговора ти се съдържа точно - смисъла на всичките ти мнения от последните 5 страници, които прегледах набързо - спам, заяждане и нищо по същество от тема "Политика"

                            п.п....емоционалното ти състояние, много слабо ме интересува

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Брях, колко си дискретен!

                              Ще си от някакво средиземноморско племе, дето е пребивавало по нашите земи за кратко.. Мое да мразиш например финикийците

                              П.П. Другото име на болестта на Даун е Монголска болест, заради типично изтеглените монголски очи на болните.

                              П.П.П.. Не си мисли, че съм забравила описанието на ръста ти и че обичаш да играеш баскетбол, когато имаш свободно време
                              Хубав пост си написала, а и с тънко чувство за хумор, което ПОТВЪРЖДАВА!!!! (да не отварям нов фронт) знания, но..... много се ядосах на една кифла.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Мда, от там е сравнително често срещаната R1b хаплоидна група в кръвта на българите.
                                Всъщност мисля че келтите са минали първо през банкалните за да се заселят в западна европа. Пък и тук почти всички европейски хаплогрупи без скандинавските се срещат в прилични количества.

                                Коментар

                                Working...
                                X